Folosiți un browser vechi. Este posibil ca acest site sau alte site-uri să nu se afișeze corect. Trebuie să faceți upgrade sau să utilizați unul browser alternativ .
4/4 μπετ (με χαμένα πέναλτι και από Τορενσε και από Φοντινχας, αλλά ακόμη και έτσι δεν χάνω μπετ σε Πορτογαλία) συν 2 πετυχημένα pre κασαρισματα (αφού θα χάνονταν both) που δικαιώθηκα πλήρως για την κίνηση αυτή. Χαιρετώ
Το κέρατο μου μέσα και το έχω φορτώσει από εχθές να πάρει και να σηκώσει. 11 κρούσματα covid οι γηπεδούχοι, έχουν μείνει χωρίς βασικούς κ χωρίς καθόλου επιθετικούς (τα 8 τα είχαν ήδη από τον προηγούμενο αγώνα προ 3μερου που πάλι είχαμε φορτώσει) οπότε θαρρώ πως εκεί αναφέρεται το "safety reasons". Next time
Έτσι ακριβώς είχαμε φάει void τις προάλλες και στο αχαστο της Αλγερ και διεξήχθη 2 βδομάδες αργότερα (μόλις προχθές) και προφανώς έριξε 5αρα και προφανώς εμείς δεν κερδίσαμε ούτε σεντς. Σιχτιρ
E nu a fost doar acuratețea lui Misic ..... Fener a închis primele zece minute cu aproape 10 erori ... a fost, de asemenea, foarte inexact și, în general, foarte rău ..... poate că a făcut cel mai rău meci din acest an .. ..
Nu am văzut-o deloc, am deschis a doua jumătate acum, să văd la ce joacă, poate de ce să nu câștig, oh, a venit Herzonia și se spune că nu știu dacă joacă deja
Hezonia din cauza protocolului Covid nu joacă ... va debuta marți cu Barcelona ... iar vara va veni un alt jucător mare ..... se va întoarce pentru acuratețe .....
PANATHA:
Hezonia din cauza protocolului Covid nu se joacă ... va debuta marți cu ...
Acest site utilizează cookie-uri pentru a personaliza conținutul, personaliza experiența dvs. și pentru a vă menține conectat dacă vă înscrieți.
Continuând să utilizați acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre.