nici o certitudine vrei să spui. era un risc care nu ieșea. Același lucru i s-a întâmplat lui Djokovic cu Monfilis, dar a plecat de acolo. de trei ori mai mulți au fost împotriva Tsitsipas în finală. când am marje risc unde pot, într-o lună a acestui an în general în toate felurile am dublat crama anului când pot juca, deoarece anul trecut îmi asum niște riscuri mari în principal în live, anul trecut live-ul m-a făcut să profit peste 200/10 și s-au pierdut minim. anul acesta pot să merg pe covoare și să merg la -300. mai mult a fost statistica că în turneu nu a existat nicio supărare în sistem și spun că va ieși. în această parte, în turneele anterioare, au ieșit inversările din joc înainte de +25 puncte de profit cu 20 de riscuri, dacă le-aș juca pe toate, aș avea 50 de puncte de profit cu 25 de riscuri. pe când m-am oprit au ieșit 2-3 serii. logica a spus că săptămâna aceasta nu va ieși nimeni pentru asta și am jucat doar unul la început, dar mi-am încercat norocul în finală cu mult risc de daune și s-a pierdut.
Nu consider nimic sigur în pariu, literalmente nimic chiar dacă este scos ceva cu 1.001 ca Medvedev cu Nadal că am jucat mult și sigur pariez cu certitudinea că doar dedesubt ar putea merge piața de unde s-a deschis și pentru că am avut pe la 30/10 am făcut banii acolo unde ar fi trebuit să fie, așa că au câștigat urcușurile și coborâșurile pariului sigur. Nu vreau să intru în alte detalii pentru că voi termina Paștele!
Bună iubită