Colțul Barcelonei

Răspuns: colțul Barcelonei

NU NE VĂD ATÂT DE BINE
PREA MULTE JOCURI DE LA PREA MULTI JUCĂTORI ȘI BATERIILE ÎNCEȘTE ȘI SE SCOAZĂ

Όλοι με απόκλιση 4-5 παιχνίδια δείχνουν τον ίδιο αριθμό αγώνων στο Ισπανικό πρωτάθλημα γιατί να επηρεάσει μια τόσο καλογυμνασμένη omda που είχε ελαχιστους τραυματισμούς και να μην επηρεάσει άλλες ομάδες?
 
  • Aprecieri
reacţii: barcelonistas
Răspuns: colțul Barcelonei

Όλοι με απόκλιση 4-5 παιχνίδια δείχνουν τον ίδιο αριθμό αγώνων στο Ισπανικό πρωτάθλημα γιατί να επηρεάσει μια τόσο καλογυμνασμένη omda που είχε ελαχιστους τραυματισμούς και να μην επηρεάσει άλλες ομάδες?



έρχεσαι απο μια χρονια γεματη
εχεις σχεδον την βασικη σου 11 στο μουντιαλ
και εχεις αλλη μια χρονια γεματη μπροστα
και οι μπαταριες καπου θα αρχιζουν να αδειάζουν
χρειαζεται και ξεκουραση και δεν ξερω ποτε θα ερθει για τους περισσότερους παιχτες μας
 
Răspuns: colțul Barcelonei

Πολύ κοντά στην απόκτηση του διεθνούς με την Εθνική Γερμανίας Τούρκου μέσου Μεζούτ Εζίλ βρίσκεται η Μπαρτσελόνα που είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει το «μπαμ» του φετινού καλοκαιριού, με έναν παίκτη που έχει «βγάλει μάτια» στο Παγκόσμιο Κύπελλο που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Νότιο Αφρική. Οι Καταλανοί προτίθενται να καταβάλλουν ένα ποσό της τάξεως των 15 εκατομμυρίων ευρώ στη Βέρντερ Βρέμης, παραχωρώντας παράλληλα με τη μορφή έμψυχων ανταλλαγμάτων τους Χλεμπ και Ενρίκε.
 
Răspuns: colțul Barcelonei

Αύξηση εσόδων για Μπαρτσελόνα
23 online: 31 30 / 6
<script> function fbs_click(){ u=location.href; t=document.title; window.open('http://www.facebook.com/sharer.php?u='+encodeURIComponent(u)+'&t='+encodeURIComponent(t),'sharer','toolbar=0,status=0,width=626,height=436'); return false; } </script>
Μπορεί να μην κατάφερε να επαναλάβει αντίστοιχα επιτυχημένη σεζόν με πέρυσι, αλλά η ποδοσφαιρική χρονιά που ολοκληρώθηκε πριν 1,5 μήνα έφερε τα μεγαλύτερα κέρδη για την Μπαρτσελόνα.






function refreshPage() { this.location.reload( false ); }
Πετυχημένη οικονομικά η σεζόν για την Μπαρτσελόνα
Οι Καταλανοί παρουσίασαν αύξηση εσόδων κατά 10% σε σχέση με την περίοδο 2008-09, φτάνοντας τα 445,5 εκατ. ευρώ. Από αυτά, τα 121 εκατ. προέκυψαν από δραστηριότητες του τμήματος μάρκετινγκ, τα 25 εκατ. από πωλήσεις και δανεισμούς παικτών, ενώ τα 15 εκατ. από την πώληση έκτασης στον Σαντ Ζοάν Ντεσπί.
Ωστόσο, αυξημένα ήταν και τα έξοδα, κατά 18%, φτάνοντας στα 429 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα τα καθαρά κέρδη να είναι 9 εκατ. ευρώ και το έλλειμμα να ανέρχεται σε 326 εκατ. ευρώ.
Από τα 429 εκατ. ευρώ των εξόδων, τα 305 πήγαν σε μεταγραφές, μισθούς και πριμ παικτών, ενώ τα υπόλοιπα αφορούσαν λειτουργικά έξοδα και άλλες δαπάνες.
Τη σεζόν 2008-09, η Ρεάλ έγινε ο πρώτος αθλητικός σύλλογος που τα έσοδά της ξεπέρασαν τα 400 εκατ. ευρώ σε έσοδα, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της «Deloitte».
 
Ένας «διάβολος» για την Μπαρτσελόνα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου ο ακραίος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πατρίς Εβρά είναι θετικός στο ενδεχόμενο να φύγει από τους «κόκκινους διαβόλους» και να μεταγραφεί στην Μπαρτσελόνα.

Οι πληροφορίες από την Βαρκελώνη αναφέρουν πως οι Καταλανοί ετοιμάζουν πρόταση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα σύμφωνα με την El Mundo Deportivo έχει βρει στο πρόσωπο του αρχηγού της εθνικής Γαλλίας τον αριστερό μπακ που θα ισορροπήσει την αμυντική γραμμή της «Μπάρτσα» και θα γίνει μαζί με τον Ντάνι Άλβες το ποιοτικότερο δίδυμο ακραίων αμυντικών παγκοσμίως.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα ο Εβρά να εμφανίζεται ως στόχος πολλών ιταλικών ομάδων, όμως ο ίδιος προτιμά ξεκάθαρα το Καμπ Νου και την Μπαρτσελόνα.

Φήμες από την Μαδρίτη συνέδεαν τον Γάλλο αμυντικό και με την «βασίλισσα» αλλά φαίνεται πως ο Μουρίνιο προτιμά τον Άσλει Κόουλ της Τσέλσι.

Ο αριστερός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έχει όλο τον χρόνο να σκεφτεί ποια πρόταση θα αποδεχθεί αφού ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον του έχει δώσει ένα μήνα άδεια για να ξεκουραστεί και να καθαρίσει το μυαλό του από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και από την κουραστική σεζόν στην Αγγλία
 
Παίρνει Αντριάνο η «Μπάρτσα»!

Μεταγραφική έκπληξη από την Μπαρτσελόνα! Οι Καταλανοί συμφώνησαν να αποκτήσουν από τη Σεβίλλη τον Αντριάνο έναντι 9,5 εκατ. ευρώ, ενώ η ομάδα της Ανδαλουσίας θα εισπράξει μπόνους που μπορούν να φτάσουν τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Ο 25χρονος ακραίος χαφ, που είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου, αγωνιζόταν στη Σεβίλλη από το 2004 και στις έξι σεζόν του στην ομάδα είχε 210 συμμετοχές και 19 γκολ. Την περασμένη περίοδο είχε 27 συμμετοχές στην Primera Division, 5 στο Κύπελλο και 4 στο Champions League όπου πέτυχε και ένα γκολ.
 
Απ: Παίρνει Αντριάνο η «Μπάρτσα»!

Μεταγραφική έκπληξη από την Μπαρτσελόνα! Οι Καταλανοί συμφώνησαν να αποκτήσουν από τη Σεβίλλη τον Αντριάνο έναντι 9,5 εκατ. ευρώ, ενώ η ομάδα της Ανδαλουσίας θα εισπράξει μπόνους που μπορούν να φτάσουν τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Ο 25χρονος ακραίος χαφ, που είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου, αγωνιζόταν στη Σεβίλλη από το 2004 και στις έξι σεζόν του στην ομάδα είχε 210 συμμετοχές και 19 γκολ. Την περασμένη περίοδο είχε 27 συμμετοχές στην Primera Division, 5 στο Κύπελλο και 4 στο Champions League όπου πέτυχε και ένα γκολ.


 
«Έδεσε» νεαρό στόπερ η Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα «έδεσε» το νεαρό αμυντικό, Αντρέου Φοντας με νέο συμβόλαιο, το οποία θα εκπνεύσει το καλοκαίρι το 2012.

Ο 20χρονος Καταλανός προέρχεται από τα τμήματα υποδομής των «μπλαουγκράνα», ωστόσο προπονείται με την πρώτη ομάδα, ενώ την περσινή σεζόν ο Πεπ Γκουαρντιόλα τον χρησιμοποίησε σε ένα παιχνίδι της Primera Division και ένα του Κυπέλλου.

«Χαίρομαι που θα συνεχίσω. Ήταν αυτό που ήθελα κι ο σύλλογος δείχνει να πιστεύει σε εμένα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό», δήλωσε ο Φοντας, που είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας.
 
Τσάβι: «Απλά καθυστερεί το αναπόφευκτο»

Δεδομένη θεωρεί τη μετακίνηση του Σεσκ Φάμπρεγας στη Μπαρτσελόνα, ο Τσάβι. Ο Ισπανός μέσος υποστηρίζει πως αν αυτή δεν πραγματοποιηθεί το φετινό καλοκαίρι, τότε είναι απλά θέμα χρόνου να έρθει η στιγμή που ο ταλαντούχος παίκτης θα επιστρέψει στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και θα φορέσει τη φανέλα που αγάπησε.

«Ξέρουμε όλοι σε ποια ομάδα θέλει να αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Σεσκ, αλλά πιθανότατα να μην υπάρχει αρκετός χρόνος για τις Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ για να φτάσουν σε συμφωνία. Η Άρσεναλ πρέπει απλά να καταλάβει πως με αυτό που κάνει, καθυστερεί το αναπόφευκτο. Αν δεν καταφέρουμε να τον πάρουμε το φετινό καλοκαίρι, τότε η Άρσεναλ θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα πως θα αγωνίζεται στην ομάδα τους με τη μορφή “δανεισμού” αφού δεν υπάρχει περίπτωση να μην έρθει στο Καμπ Νου την επόμενη αγωνιστική περίοδο», δήλωσε ο Τσάβι, όντας γνώστης της πραγματικότητας και της επιθυμίας του Φάμπρεγας.

«Ήμασταν μαζί κάθε μέρα για πέντε εβδομάδες στη Νότια Αφρική και ήταν ξεκάθαρος όταν μιλούσε για τη Μπαρτσελόνα. Θέλει να επιστρέψει, αλλά δεν θέλει να προκαλέσει την αντίδραση των οπαδών της Άρσεναλ. Αυτός είναι και ο λόγος που κατά πάσα πιθανότητα θα περιμένουμε μέχρι το επόμενο καλοκαίρι», συμπλήρωσε ο μέσος των «μπλαουγκράνα» που μαζί με αυτόν της Άρσεναλ σήκωσαν στον ουρανό του Γιοχάνεσμπουργκ το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του Φάμπρεγας με τους «κανονιέρηδες» λήγει το 2015, ενώ η Μπάρτσελόνα έλαβε αρνητική απάντηση στη μία και μοναδική επίσημη πρόταση που κατέθεσε νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι για την απόκτησή του, ύψους 30 εκατ. ευρώ.
 
  • Aprecieri
reacţii: barcelonistas
Συνεχίζει στην Μπαρτσελόνα ο «Ίμπρα»

«Είμαι παίκτης της Μπαρτσελόνα και θα συνεχίσω να είμαι»! Τόσο απλή και σαφής ήταν η τοποθέτηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αναφορικά με το μέλλον του στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο Σουηδός στράικερ ο οποίος θεωρούταν υπ’ ατμόν στους πρωταθλητές Ισπανίας, μετά την απόκτηση του Νταβίντ Βίγια, αποκάλυψε και προσωπικές του συζητήσεις με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος του ξεκαθάρισε πως τον υπολογίζει κανονικά για τη νέα χρονιά. Οι δηλώσεις του 28χρονου άσου φιλοξενήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και έβαλαν μια και καλή «φρένο» στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αναζητά ήδη τη νέα ποδοσφαιρική του στέγη.

Επιμέλεια: Ανδρέας Κριαράς
 
Μάγεψε τους Κινέζους ο Μέσι

Εικόνες για να τον θυμούνται μέχρι να πατήσει το πόδι του και πάλι στη χώρα τους πρόσφερε απλόχερα ο Λιόνέλ Μέσι στους Κινέζους που βρέθηκαν στο γήπεδο "Φωλιά του Πουλιού" για να παρακολουθήσουν το φιλικό παιχνίδι της Γκουόαν από το Πεκίνο με την Μπαρτσελόνα.

Ο Αργεντινός σούπερσταρ δεν σκόραρε αλλά δημιούργησε αρκετές περιπτώσεις για γκολ στους συμπαίκτες του και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη 3-0 στο τελευταίο της παιχνίδι στην στο πλαίσιο της περιοδείας της στις χώρες της Ανατολής.

Τα γκολ των Καταλανών τα πέτυχαν οι Σέρχι Ρομπέρτο, Νολίτο και Ιμπραήμοβιτς.


 
Răspuns: colțul Barcelonei

Η πρώτη κούπα της χρονιας πήγε εκεί που έπρεπε. Με πολύ καλή εμφάνιση η Barcelona έριξε μια τεσσάρα με 3 τέρματα του Μεσσία στη Σεβίλη : bere1:: bere1:: bere1:: bere1: : bere1:: bere1:: bere1:: bere1:
 
  • Aprecieri
reacţii: Zorian
Răspuns: colțul Barcelonei

Gasol: "Barça has a fantastic team"

Míriam Nadal / Anna Segura

NBA star Pau Gasol was in the Presidential Box on Tuesday evening to witness Barça’s debut game against Panathinaikos in this season’s Champions League.

The LA Lakers and former Barça player is currently enjoying a break in Barcelona and seized the chance to visit the Camp Nou and watch the game. He told us: “I really wanted to see Barça play this year because normally I don’t get the chance”.

Exciting and attractive football

2010-09-14_LLOTJA_CHAMPIONS-12.JPG
However, he does his best to follow the fortunes of Guardiola’s team from his home in the USA: “Barça has a fantastic team. They’ve had two really good seasons. Hopes are very high but we’ll have to wait and see what happens but this team is exciting and gives the fans a lot of enjoyment”.

Regal Barça

Pau Gasol also gave his views on the current state of the Barça basketball section. “Xavi Pascual has a great team. They didn’t win the league last season but they did win the Euro league and the Kings Cup and that’s very positive”. He believes Regal Barça still has an excellent team this season, “and that’s a luxury for the Barça fans”.
 
Răspuns: colțul Barcelonei

Έχει μάη προσφορα για τα 4.500.000 μέλη της η ομάδα στο facebook και όσοι είναι μελόι θα μπούν σε κλήρωση για 2 εισιτήρια για το παιχνίδι με τη Real. Οποιος θέλει μπορεί να δοκιμάσει τη τύχη του. Ακόμα και στο facebook όλοι οι άλλοι είναι χιλιόμετρα πίσω μας : ochi:


 
Răspuns: colțul Barcelonei

Καταραμένε Ιφαλούσι εσύ και η ψευτομαδα σου που ανοίγετε τα πόδια στη Real οποτε πηγαίνει για πρωτάθλημα. Με φορείο έφυγε από τον αγώνα ο Messi σφαδάζοντας μετά από χτύπημα του άμπαλου Ιφαλούσι. Μακάρι να μην έχει τίποτα ο μικρός και να επιστρέψει από αύριο στις προπονήσεις αλλα έδειξε να υποφέρει με τα το χτύπημα. : emb:: emb:: emb:
 
  • Aprecieri
reacţii: patrickdrd
Γκουαρντιόλα: «Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους»!

Pep Guardiola a părut deosebit de îngrijorat de starea lui Lionel Messi, vorbind la conferința de presă după victoria Barcelonei (2-1) pe casa lui Atletico Madrid.

«Imaginile vorbesc de la sine, dar toți avem o responsabilitate față de semeni și fiecare ia propriile decizii„, a spus inițial antrenorul de 39 de ani.

Întrebat dacă jucători precum argentinianul și Cristiano Ronaldo ar trebui să fie protejați mai mult de arbitri, acesta a răspuns: "Ο Λίο (Μέσι) είναι πάρα πολύ ειλικρινής. Δεν είναι μόνο που σκοράρει, αλλά βοηθάει όλους τους συμπαίκτες του. Οι διαιτητές δεν πρέπει να προστατεύουν μόνο τον Κριστιάνο ή τον Μέσι, αλλά όλους τους παίκτες".

Guardiola a subliniat apoi: „Dacă joci bine, atunci ai șanse mari să câștigi titlul. Dacă joacă bine, pot câștiga chiar și la Madrid. Nu spun că jucătorii de la Atletico au jucat violent, pentru că este un exemplu prost. A fost scandalos felul în care am jucat împotriva unei echipe care a câștigat Supercupa Europei. Sunt foarte mândru de echipa mea.”


 
Răspuns: colțul Barcelonei

αν αυτό δεν είναι χτύπημα με πρόθεση να κόψεις τι μπάλα του αντιπαλου επειδή σε έχει κάνει ξεφτίλα κυριολεκτικά σε 3-4 φάσεις παίρνοντας σου και το πορτοφόλι τότε τι είναι?
 
Πικέ: «Κυνηγούσαν τον Μέσι»




Απογοητευμένος από τον τραυματισμό του Λιονέλ Μέσι εμφανίστηκε ο Ζεράρ Πικέ, μιλώντας στο ραδιόφωνο της «Marca». Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα είναι ένας από εκείνους που υποστηρίζουν πως υπάρχει πρόθεση στο χτύπημα του Τόμας Ουιφαλούσι στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

«Τώρα φαίνεται ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν στο χώρο του ποδοσφαίρου… Πραγματικά λυπάμαι!», ανέφερε αρχικά ο πρωταθλητής κόσμου με την Ισπανία και πρόσθεσε:

«Από την αρχή του αγώνα τον κυνηγούσαν. Κάποιοι προσπαθούν να σταματήσουν τους σπουδαίους παίκτες. Μετά από όσα συνέβησαν, περιμένουμε να αλλάξουν κάποια πράγματα".
 
Δύο εβδομάδες εκτός ο Μέσι

Τελικά δεκαπέντε ημέρες θα μείνει εκτός δράσης ο Λιονέλ Μέσι, όπως μεταδίδουν τα ισπανικά Μέσα. Συγκεκριμένα, η «El Mundo Deportivo» αναφέρει πως τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως ο Αργεντινός έχει υποστεί διάταση συνδέσμων στον δεξί αστράγαλο.

Αυτό σημαίνει ότι ο 23χρονος παίκτης θα απουσιάσει περίπου δύο εβδομάδες από τις υποχρεώσεις της Μπαρτσελόνα. Ο Μέσι υποβλήθηκε εκ νέου σε εξετάσεις τη Δευτέρα, προκειμένου το ιατρικό επιτελείο των «μπλαουγκράνα» να κάνει καλύτερη διάγνωση του τραυματισμού του μετά το άτσαλο μαρκάρισμα του Τόμας Ουιφαλούσι. : emb:: emb:: emb:
 
  • Aprecieri
reacţii: barcelonistas

Predictii

  • 19:45
    Start Novasports
    • Heerenfein - Eindhoven
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Udinese - Roma
  • 21:30
    Novasports 1HD
    • Anvers - Union Saint-Jiloise
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Go Ahead Eagles - Feyenoord
  • 22:00
    Novasports Premier League
    • Brighton - Manchester City
  • Mâine 26-04-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Cerro Porteno - Fluminense
  • 03:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Fortaleza - Boca Juniors
  • 21:15
    Novasports Prime
    • Panathinaikos AKTOR - Maccabi Tel Aviv
  • 22:00
    Novasports 4HD
    • Real Madrid - Baskonia
  • Mâine 26-04-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Orlando Magic - Cleveland Cavaliers
  • 03:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA 2023-24
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 05:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Los Angeles Lakers - Denver Nuggets
  • 12:00
    Novasports 6HD
    • Donna Vekic - Maria Sakkari
  • 12:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • 13:30
    Novasports 6HD
    • WTA 1000 Mutua Madrid Open - optimile de finală
  • 15:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Chat general
Ajutor utilizatori
  • Nimeni nu vorbește chiar acum.
  • Ertzan Ertzan:
    Tavernicul a spus că dacă nu mergi în Final Four, nu va fi în echipă anul viitor. Bine, știm cât de nebun este, sper că ai aflat și tu. Pierzi meciul, jucătorii sunt îngrijorați, îi arunci și tu mingea „e vina ta” și încarci mai multă presiune
  • Ertzan Ertzan:
    PANATHA a spus:
    Primul trofeu european pentru Grecia și echipa Panathinaikos U19 din Olanda în 1980 ... apoi Barcelona și Ajax au fost eliminate !!!!
    În cupa Milko? : paidi:
  • PANATHA PANATHA:
    Probabil nu ai prins bine.. a spus-o pentru a-si arata increderea in echipa si cat de sigur este ca va trece de Maccabi....
  • PANATHA PANATHA:
    Ioannidis marcând azi împotriva AEK @3.80...excelent!!
  • Ertzan Ertzan:
    Are bunuri bune pentru betbuilder, dar nu mă ating
  • PANATHA PANATHA:
    Aris - Olympiacos 0-0 in minutul 27....cred ca va fi gol in prima repriza....Peste 0,5 @1.80 si pentru risc mai mare
    peste 1,5 @4.90!
  • Ertzan Ertzan:
    în mod normal ar trebui să fie deja 0-3
  • PANATHA PANATHA:
    În Cipru scrie Karmiotissa Pano Polemidion - Othellos Athianou 6-6....... în timp ce în minutul 48 scorul era 1-5.....
  • animusbet animusbet:
    Ercan speră că Ataman va pleca pentru a nu-l mai răni: twis:
  • Ertzan Ertzan:
    Ce ne poate spune numărul? Am văzut antrenori analizând fazele care au fost făcute în greșelile de joc și ce ar fi trebuit să se facă cu acest număr au analizat fazele cărora ar fi trebuit să li se acorde fault.
  • PANATHA PANATHA:
    Ce a pierdut Olympiacos...
  • Ertzan Forum Bot:
    Utilizatorul Ertzan a început un nou subiect numit „FINALA CAMPIONATULUI IFC#20 (27-28/4/2024)" în Concursul IFC.
  • Ertzan Ertzan:
    Goumas din Turcia este un zeibeki drăguț : smk1:
  • animusbet animusbet:
    Pantofii pe care ni-i dai
  • Ertzan Ertzan:
    Da, v-am dat ca antrenor și pe Mourinho din Turcia
  • Ertzan Ertzan:
    În cele din urmă, unele au devenit anexe ale altora dacă vrei să spui la mine aaaaan te referi la mine : smk1:
  • PANATHA PANATHA:
    Echipa noastră își propune să marcheze goluri în primul sfert...
  • Ertzan Ertzan:
    Ce dracu mănâncă Monaco ăsta?
  • PANATHA PANATHA:
    Astăzi am aflat campioana din acest an...
  • Ertzan Ertzan:
    le-ai dat, deși în 27 penalty-ul ratat ar fi putut schimba oarecum lucrurile
  • Ertzan Ertzan:
    Bartsokas pe tejghea urează de acum înainte Paște Fericit
  • PANATHA PANATHA:
    Bartzokas va câștiga meciul...
  • Ertzan Ertzan:
    vei veni : paidi:
  • PANATHA PANATHA:
    Desigur....
  • Ertzan Ertzan:
    Nu este avantajul terenului de acasă pentru toate echipele : smk1:
    Ertzan Ertzan: Nu este avantajul terenului de acasă pentru toate echipele : smk1: