Barcelona's corner

Απ: Γκουαρντιόλα: «Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους»!

Ιδιαίτερα ανήσυχος για την κατάσταση του Λιονέλ Μέσι εμφανίστηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη (2-1) της Μπαρτσελόνα στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, αλλά όλοι έχουμε ευθύνη απέναντι στον συνάδελφό μας και ο καθένας αποφασίζει κατά βούληση», ανέφερε αρχικά ο 39χρονος προπονητής.

Ερωτηθείς αν παίκτες όπως ο Αργεντινός και ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα πρέπει να προστατεύονται περισσότερο από τους διαιτητές, απάντησε: «Ο Λίο (Μέσι) είναι πάρα πολύ ειλικρινής. Δεν είναι μόνο που σκοράρει, αλλά βοηθάει όλους τους συμπαίκτες του. Οι διαιτητές δεν πρέπει να προστατεύουν μόνο τον Κριστιάνο ή τον Μέσι, αλλά όλους τους παίκτες".

Στη συνέχεια, ο Γκουαρντιόλα τόνισε: «Εάν παίξεις καλά, τότε έχει αρκετές πιθανότητες να κατακτήσεις τον τίτλο. Εάν παίξουν καλά, μπορούν να κερδίσουν ακόμα και στη Μαδρίτη. Δεν λέω ότι οι παίκτες της Ατλέτικο έπαιξαν βίαια, επειδή είναι ένα κακό παράδειγμα. Ήταν σκανδαλώδης ο τρόπος που παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που κέρδισε το Σούπερ Καπ Ευρώπης. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου».
: semn:
 
  • Aprecieri
reacţii: barcelonistas
Στα «μαλακά» ο Ουιφαλούσι

Με ποινή δύο αγωνιστικών τιμωρήθηκε ο Τόμας Ουιφαλούσι για το χτύπημά του στον Λιονέλ Μέσι.Πολλά ακούστηκαν για την ποινή που θα επιβαλλόταν στον Τσέχο αμυντικό, ο οποίος όμως τελικά «έπεσε στα μαλακά». Η ισπανική ομοσπονδία φαίνεται ότι ήταν αρκετά επιεικής με τον μπακ της Ατλέτικο, αφού τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για κίνδυνο τιμωρίας ακόμη και δώδεκα αγωνιστικών!

Η επιτροπή της ισπανικής ομοσπονδίας ωστόσο φαίνεται ,πως δεν είδε πρόθεση στο χτύπημα του Ουιφαλούσι στον Αργεντινό σταρ και δεν θεώρησε έτσι βίαιο το χτύπημά του. Η ποινή του Τσέχου αποφασίστηκε με βάση το άρθρο 115 του ποινικού κώδικα της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, όπου γίνεται λόγος για «επικίνδυνο παιχνίδι με το οποίο προκαλεί ζημιά και υπονομεύει τις δυνατότητες του αντιπάλου ». Το συγκεκριμένο άρθρο προβλέπει ποινή από μία έως τρεις αγωνιστικές για τον παραβάτη.

Σίγουρα πάντως με το ντόρο που έγινε γύρω από την ενέργεια του αμυντικού της Ατλέτικο, η συγκεκριμένη ποινή μπορεί να θεωρηθεί «χάδι». Ο Τσέχος μπακ θα απουσιάσει από τα παιχνίδια της ομάδας του απέναντι στη Βαλένθια την Τετάρτη και τη Σαραγόσα την Κυριακή. : Cool:: Cool:: Cool:
 
  • Aprecieri
reacţii: barcelonistas
Η «Μπάρτσα» ταπείνωσε τη Ρεάλ

Μία φοβερή και τρομερή Μπαρτσελόνα ταπείνωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης με 89-55 και προκρίθηκε στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ που διεξάγεται στη «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα». Εκεί θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τη Βαλένθια μετά τη νίκη-έκπληξη που σημείωσε με 67-66 επί της οικοδέσποινας Κάχα Λαμποράλ.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του Τσάβι Πασκουάλ, που βρέθηκαν να προηγούνται ακόμη και με 40 πόντους (74-34) είχαν κορυφαίους τους Τέρενς Μόρις και Ρίκι Ρούμπιο με 16 και 13 πόντους αντίστοιχα, ενώ μόνο ο Κλέι Τάκερ με 15 διασώθηκε από το συγκρότημα του Ετόρε Μεσίνα.

Δεκάλεπτα: 26-15, 45-29, 76-37, 89-55

Μπαρτσελόνα: Σάδα 7, Ρούμπιο 13, Λάκοβιτς 8, Ναβάρο 6, Πέροβιτς 2, Βάσκεθ 9, Εντόνγκ 1, Μόρις 16, Λόρμπεκ 7, Μάικλ 13, Γκριμάου 6, Μπαζίλε 1.

Real Madrid: Τόμιτς 4, Σουάρεθ 3, Ρέγες 6, Ροντρίγκεθ 6, Βελίτσκοβιτς 4, Γκαρμπαχόσα 1, Φίσερ 10, Βιδάλ 2, Γιουλ 4, Τάκερ 15, Πριγκιόνι, Μίροτιτς.
 
Απ: Barcelona's corner

Νομίζω τελευταία φορα μας κέρδισαν στην ιστιοπλοΐα κάτω των 16 ετών : twis:: twis:: twis:
 
  • Aprecieri
reacţii: barcelonistas
Γκουαρντιόλα: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Ενοχλημένος από το δεύτερο «στραβοπάτημα» της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου εμφανίστηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ύστερα από την ισοπαλία (1-1) των «μπλαουγκράνα» με τη Μαγιόρκα. Ο 39χρονος προπονητής τόνισε πως οι παίκτες του θα έπρεπε να ήταν περισσότερο αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

«Αυτό το παιχνίδι δεν μπορεί να συγκριθεί με εκείνο απέναντι στην Έρκουλες. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Ήταν ένας καλό παιχνίδι, όμως το γκολ είναι μέρος του αθλήματος. Χάσαμε δύο βαθμούς, επειδή δεν είχαμε την ευκαιρία να καθαρίσουμε το ματς. Σήμερα θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε», τόνισε ο τεχνικός της καταλανικής ομάδας:

«Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και οι ομάδες έρχονται εδώ και μας κάνουν δύσκολη τη ζωή, όμως μία άλλη ημέρα θα είχαμε πάρει μία άνετη νίκη. Δεν πιστεύω πως είναι πρόβλημα τα συνεχόμενα παιχνίδια που δώσαμε τις τελευταίες εβδομάδες".
 
Απ: Barcelona's corner

Να πω και την άποψη μου για το παιχνίδι. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά παρα την ισοπαλία μπήκε μέσα και έκανε ευκαιρίες από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Το ότι δεν έβαλε 2-3 τέρματα πριν το 1-1 ήταν καθαρά θέμα ατυχίας. Έφαγε ένα τέρμα από την αχίλλειο πτέρνα της ομάδας που είναι τα κόρνερ. Όταν έχεις μονο το Πικέ αλτικό παίχτη και ψιλό είναι λίγο δύσκολο να απωθήσεις όλους τους αμυντικούς του αντιπαλου, ο αρχηγός είναι ψηλός αλλα δεν έχει το άλμα με τίποτα είναι βαρύς αμυντικός. Τέλος κατά τη γνώμη μου η ομάδα έχασε 2 πόντους αλλα κέρδισε κάτι πολύ σημαντικό. Ένα ακόμα αστέρι το Νολίτο το παλικαράκι μπήκε μέσα 15 λεπτά και έδωσε τεραστια φρεσκάδα στην ομάδα άνοιξε χορούς με τις επελάσεις από τα πλαγια έπαιξε ωραία τους καινούς χορούς όπου βασίζεται το παινχίδι της ομάδας και πιστεύω ότι έχει πολύ μέλλον μπροστά του. : semn:
 
  • Aprecieri
reacţii: barcelonistas
Απ: Barcelona's corner

Εκπληκτικό άρθρο. Ειδικά το απόσπασμα από κάτω εξηγεί πολλά γιατί είναι διαφορετικό το να είσαι Barcelona από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στο πλανήτη

Sport24.gr: Η Μπαρτσελόνα είναι «κάτι περισσότερο από έναν απλό σύλλογο». Τι είναι αυτό που την κάνει τόσο ξεχωριστή;

Albert Benaiges: Η FC Barcelona αντιπροσωπεύει την οντότητα της χώρας. Είμαστε Καταλανοί, είμαστε η Καταλονία, βρισκόμαστε μέσα σε ένα άλλο κράτος που είναι η Ισπανία. Θα προτιμούσαμε να μην είμαστε μαζί τους, αλλά είμαστε… Να σου αναφέρω κάτι σαν παράδειγμα σε αυτά που σου λέω. Όταν ο δικτάτορας Φράνκο εισέβαλλε στην Καταλονία, εκτέλεσε στο απόσπασμα τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της Μπαρτσελόνα (σ.σ. αναφέρεται στον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Josep Sunyol i Garriga που εκτελέστηκε στις 6 Αυγούστου του 1936). Αυτό από μόνο του λέει πολλά για τη σχέση της Μπαρτσελόνα με τους Καταλανούς και την Καταλονία. Για αυτό είναι «mes que un club», είναι συναίσθημα. Όπως έλεγε και ο Φάμπιο Καπέλο, «η Μπαρτσελόνα είναι αμίμητη, επειδή πρόκειται για το συναίσθημα ενός λαού».
 
Ταπείνωσε τους Λέικερς η «Μπάρτσα»

Θα μπορούσε να είναι τελικός Διηπειρωτικού Κυπέλλου! Η Μπαρτσελόνα μπορεί να καυχιέται ότι νίκησε τους πρωταθλητές του ΝΒΑ, καθώς οι πρωταθλητές Ευρώπης επικράτησαν των Λέικερς με 92-88 σε φιλικό ματς που έγινε στη Βαρκελώνη στο πλαίσιο του NBA Europe Live.

Ο Πιτ Μάικλ και ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο με 26 και 25 πόντους αντίστοιχα ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των Καταλανών, ενώ ο Πάου Γκασόλ ξεχώρισε από τους «λιμνανθρώπους», καθώς είχε 25 πόντους απέναντι στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Ο Κόμπι Μπράιαντ έμεινε στους 15 πόντους με 2/9 δίποντα και 0/6 τρίποντα, ενώ όλη η ομάδα των Λέικερς είχε 0/14 τρίποντα.

Τον αγώνα στο «Παλαού Σεντ Τζόρντι» παρακολούθησαν 16.200 θεατές.

Δωδεκάλεπτα: 21-24, 45-44, 68-70, 92-88

Μπαρτσελόνα: Μάικλ 26 (13 ριμπ., 7 ασίστ), Μόρις 12 (7 ριμπ.), Βάσκεθ 10 (7 ριμπ.), Ναβάρο 25 (6 ασίστ), Λάκοβιτς 5, Πέροβιτς 4, Λόρμπεκ 3, Σάδα 3, Εντόνγκ 2, Γκριμάου 2, Ρούμπιο.

Λέικερς: Αρτέστ 10 (4 κλεψ.), Όντομ 12 (18 ριμπ.), Γκασόλ 25 (10 ριμπ.), Μπράιαντ 15, Φίσερ 12, Μπλέικ 6, Ίμπανκς 4, Μπράουν 2, Βούγιατσιτς 2, Ράτλιφ, Μπαρνς, Κάρακτερ


lalakersl.jpg

καλά να πάθω που τόλμησα να κοντράρω ένα συναίσθημα. πάνε τα κέρδη της εβδομάδος και πάμε πάλι από την αρχή : emb:
 
Απ: Ταπείνωσε τους Λέικερς η «Μπάρτσα»

lalakersl.jpg

καλά να πάθω που τόλμησα να κοντράρω ένα συναίσθημα. πάνε τα κέρδη της εβδομάδος και πάμε πάλι από την αρχή : emb:

μην ξεχνάς άλλο ο τζόγος και άλλο το συναίσθημα είναι κάτι διαφορετικό και μην ξεχνάς το κέρδος θα ήτανε ικανοποιητικό το γεγονός οτι οι παίκτες των Lakers τα βλέπουν τα παιχνίδια σαν muncă casnică είναι άλλο αυτό όπως και να έχει δεν το λες και κακό παίξιμο
 
  • Aprecieri
reacţii: 100
Απ: Ταπείνωσε τους Λέικερς η «Μπάρτσα»

μην ξεχνάς άλλο ο τζόγος και άλλο το συναίσθημα είναι κάτι διαφορετικό και μην ξεχνάς το κέρδος θα ήτανε ικανοποιητικό το γεγονός οτι οι παίκτες των Lakers τα βλέπουν τα παιχνίδια σαν muncă casnică είναι άλλο αυτό όπως και να έχει δεν το λες και κακό παίξιμο
δεν είναι λάθος παίξιμο αλλα περιττό παίξιμο. βασίστηκε στο ότι τι στιγμή που μπήκε το στοίχημα ήταν 6 πόντους μπροστά τα Αμερικανάκια και ο Ρούμπιο βασικός οργανωτής της ομάδας μου έδειχνε χαμένος γιατί είχε τα νεύρα του με τη διαιτησία πείρε τεχνική ποινή ( πρωτότυπο: twis: ) γενικά όλο το concept ήταν στα μετρα των Lakers μεγαλύτερες γραμμές στο γήπεδο 12 λεπτά αλλιώς τα foul και λέω δύσκολα θα χάσουν και έτσι έγινε
 
Ultima editare:
Απ: Barcelona's corner

Απίστευτο video με την αλλαγή χλοοτάπητα που έγινε στο γήπεδο της ομάδας. εδώ στο Ελλάντα ολόκληρο καλοκαίρι θέλαμε για να τον αλλάξουμε στο ΟΑΚΑ και πάλι τρύπες έχει

 
Απ: Ταπείνωσε τους Λέικερς η «Μπάρτσα»

καλά να πάθω που τόλμησα να κοντράρω ένα συναίσθημα. πάνε τα κέρδη της εβδομάδος και πάμε πάλι από την αρχή : emb:

Eλπιζω Κωστη να παιξεις και το διπλο της Βασιλισσας στο Καμπ Νου κοντρα στο συναισθημα.... : twis:
 
  • Aprecieri
reacţii: 100
Απ: Barcelona's corner

άμα μπορούσα να θυμηθώ τη τελευταία φορα που με κέρδισες ίσος προς το παρών καλύτερα να τα πετάξω στα σκουπίδια
 
Απ: Barcelona's corner

άμα μπορούσα να θυμηθώ τη τελευταία φορα που με κέρδισες ίσος προς το παρών καλύτερα να τα πετάξω στα σκουπίδια

σε πειραζω ρε Κωστη... Παντως θα ειχε ενδιαφερον να το βλεπαμε μαζι το ματσακι... : bere1:
 
  • Aprecieri
reacţii: 100
Γράφει ιστορία ο Μέσι

Τον Ριβάλντο στην πρώτη θέση των σκόρερ της Μπαρτσελόνα στις διεθνείς διοργανώσεις έπιασε ο Λιονέλ Μέσι με τα δύο γκολ που πέτυχε στη νίκη επί της Κοπεγχάγης για το Champions League (2-0). Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έφτασε τα 31 τέρματα, 29 εκ των οποίων έχει σημειώσει στο Champions League και δύο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Παράλληλα, ο «Λέο» βρίσκεται στα 23 του χρόνια στην πέμπτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών στην Μπαρτσελόνα, με 137 γκολ. Πάνω από τον Μέσι βρίσκονται οι Σέζαρ (235), Κουμπάλα (194), Σαμιτιέρ (178) και Εσκολά (164)


: bravo:: bravo:: bravo:: bravo:
 
Απ: Barcelona's corner

Τελικά οι εξελίξεις τρέχουν πολύ πιό γρήγορα απ ότι αναμενόταν και το χθεσινό δημοσίευμα της SPORT έρχεται να επιβεβαιωθεί σήμερα από ένα άλλο της Mundo Deportivo που προχωρά σε πολύ περισσότερες λεπτόμέρειες. Ο λόγος φυσικά γιά την πολυθρύλητη συμφωνία του FC Βarcelona με χορηγό προκειμένου να εκμεταλλευτεί εμπορικά την φανέλα της πρώτης ποδοσφαιρικής ομάδας. Οπως όλα δείχνουν, ο χορηγός αυτός θα είναι το Qatar Foundation μιά οργάνωση που προωθεί την εκπαίδευση, την έρευνα και την ανάπτυξη κυρίως σε υποβαθμισμένες χώρες. Ο ... αγαθοεργός αυτός οργανισμός προσφέρει ούτε λίγο ούτε πολύ 30 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο γιά 6 χρόνια, δηλαδή 180 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το τέλος της συμφωνίας! Στον σύλλογο δεν φαίνεται να το πολυσκέφτονται και το θεωρούν τεράστια ευκαιρία, αφού το προφίλ της οργάνωσης συνάδει με τα ιδανικά της Μπάρσα. Παράλληλα, όχι μόνο δεν θα απομακρυνθεί το λογότυπο της Unicef απ τη φανέλα, αλλά ο διεθνής οργανισμός θα λαμβάνει περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο στα πλαίσια της συμφωνίας του με το FC Barcelona.
Οπως εκτιμά η Mundo Deportivo, η ανακοίνωση της συμφωνίας με το Qatar Foundation είναι θέμα ωρών!
 

Predictii

    • Nu există emisiuni de fotbal astăzi
  • 20:00
    Start Novasports
    • Zalgiris Kaunas - Armani Milano
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Bayern Munchen - Barcelona
  • 21:30
    Novasports 5HD
    • Baskonia - Anatolou Efes
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Partizan - Olympiacos
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Villeurbanne - Monaco
  • Mâine 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    Novasports 4HD
    • Arizona - Clemson
  • 01:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Atlanta Hawks - Boston Celtics
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • San Diego St. - UCONN
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • New Orleans Pelicans - Milwaukee Bucks
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Mâine 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Chat general
Ajutor utilizatori
  • Nimeni nu vorbește chiar acum.
  • PANATHA PANATHA:
    Ai văzut reluare?
  • Ertzan Ertzan:
    da
  • PANATHA PANATHA:
    Fenerbahce a vrut să amâne derby-ul din 7 aprilie cu Galatasaray pentru Supercupa Turciei din mila lui...Olympiakos, însă cererea sa concretă nu a fost acceptată de federația de fotbal a țării.
  • PANATHA PANATHA:
    Federația Turcă de Fotbal (TFF) a informat ambele cluburi că
    acest lucru are de-a face cu faptul că nu există o dată alternativă din cauza programului încărcat al echipelor.
  • Ertzan Ertzan:
    Urma sa o scriu dimineata dar nu a venit de pe telefonul mobil. Nereligioșii, așa cum era normal, au spus că nu vor accepta amânarea meciului. Echipa noastră a aplicat pentru amânare și din câte am citit au spus că meciul ar trebui să se țină la finalul campionatului, dar Federația, care s-a turnat pe ea și mai are de luat decizia pe „penalty-uri”, nu a acceptat-o.
  • Ertzan Ertzan:
    Fenerbahce este echipa care a strâns cele mai multe puncte din Europa, dar ei nu o văd așa, e în regulă, dar Dumnezeu este grozav
  • PANATHA PANATHA:
    ANT1 arata F1 duminica dimineata??
  • Ertzan Ertzan:
    Cred că doar plusul îl va avea
  • PANATHA PANATHA:
    Oh, la naiba...
  • Ertzan Ertzan:
    a avut o ofertă prin PPC pentru 9 luni gratuit acum 1 lună
  • PANATHA PANATHA:
    Da, știu....
  • PANATHA PANATHA:
    iar filmările sunt prezentate de Ant1, canalul gratuit la ora 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Anglia - Brazilia 0-0 la 36......Peste 0,5 in prima repriza
  • PANATHA PANATHA:
    Performanţă
    @31.0
  • M Forum Bot:
    Utilizatorul MrChow a început un nou subiect numit „Sfaturi pentru Maurice Moss" în Fotbal Predictii.
  • Ertzan Ertzan:
    Oferta PPC pentru Antenna plus continuă, cred, până pe 14 aprilie
  • Ertzan Ertzan:
    Cu câteva zile înainte de întâlnirea de la Fenerbahce, a ieșit la iveală întâlnirea pe care Hugh Dallas a avut-o cu arbitrii și discuțiile despre meciul Galatasara-Antalyaspor, unde arbitrul VAR recunoaște că a greșit în penalty-ul executat de jucătorul gălățeanului, unde de fapt a spus că jucătorul „se scufundă” în contactul mic pe care l-a avut care nu a fost pentru un penalty. Președintele nostru a vorbit și despre această fază în care a spus ce se întâmplă și Federația l-a găsit mincinos, lucruri drăguțe
  • S Forum Bot:
    Utilizatorul std157489 a început un nou subiect numit „Cercetarea studenților în comerțul cu amănuntul" în Cafenea.
  • PANATHA PANATHA:
    Doar Javelas ar putea primi un cartonaș roșu fără să joace... copilul este cu adevărat prost...
  • Ertzan Ertzan:
    pariase pe el :p
  • PANATHA PANATHA:
    Chiar ma intreb... pentru ca la fiecare meci e nervos pentru ca nu taie firul si se apuca de pescuit....
  • PANATHA PANATHA:
    Fotis o va reuși în puțin timp...
  • PANATHA PANATHA:
    Lucrurile astea nu se intampla...
  • Ertzan Forum Bot:
    Utilizatorul Ertzan a început un nou subiect numit „Cupa IFC#15 Semifinală (30-31/3/2024)" în Concursul IFC.
    Ertzan Forum Bot: Utilizatorul Ertzan a început un nou subiect numit „Semifinala Cupei IFC#15 (30-31/3)”...