Sisteme de pariuri

Pete_Nas

New Member
31 IOL 2007
22
0
0
Există, de asemenea, cineva care s-a deranjat să cumpere un sistem?
A făcut ceea ce se aștepta sau nu?

Mulțumesc

Și pentru jocurile de schimb Betfair?

mathman

New Member
29 Mar 2005
1,551
172
0
Kifissia
www.g-store.gr
In primul rand daca nu ai salata macar putin .. nu paria .... decat daca te joci pentru distractie si sa nu faci bani: ochi:.Dacă sistemul lui este atât de bun încetul cu încetul, va face o cramă și va face bani ..... (ceea ce spui sunt scuze ieftine).Lasă-l să renunțe la fumat o lună și va găsi banii .....: smk1:(Aici a găsit bani pentru a plăti găzduirea site-ului său pentru a-și promova produsul ...: ochi:) h din moment ce sistemul este atât de bun, lasă-l să împrumute ......

Nu am văzut pe nimeni care să fi cumpărat un sistem la care te referi și să ofere ceea ce suportă: ochi:.

Nu vorbesc despre un anumit sistem și nici despre o anumită persoană.

Nu știu dacă aveți în vedere, dar banca împrumută numai celor care dovedesc că nu au nevoie de bani.

Și în afară de asta, vorbesc despre sisteme care au transformat rake-ul în jurul valorii de 5% în favoarea jucătorului ... Dacă împrumută dobânda, mănâncă ...

Dacă cineva are 10000 de crame și doriți să câștigați 500 de euro în fiecare lună, asta nu înseamnă nimic pentru mine ... este nevoie de disciplină și de o gestionare adecvată a banilor și o gestionează foarte ușor cu un risc minim ... dacă cineva îl percepe acum pentru asta, magia lui. .. alte moluște ale celuilalt care o vor obține .... dar cel care are 10000 vrea să obțină 6000 în fiecare lună ceva ce nu poate fi garantat nimeni fără sistem.

Am început un fond astăzi în forum cu 10.000 de euro și am obținut un profit constant de 500 de euro pe lună ... Pentru ca toată lumea să poată vedea cât de ușor este.

Pantalonii mei proprii mei pantaloni .... Dacă ești serios și disciplinat, nu vei pierde niciodată ... (cel puțin urât), indiferent de sistemul pe care îl folosești. Nu trebuie să plătești bani pentru a afla acest lucru. din nou la fel ..... fără egoism prietenul meu ... tocmai când spui că ai un sistem profitabil care face bani și de fapt faci mulți bani pe cont propriu și nu te duci să muști cosmaki pentru a obține ceva mai mult.

Și închizând (pentru că m-am plictisit să scriu) dacă cineva a găsit mașina care taie bani nu o scoate din producție pentru a tăia bani și pe alții .... (Nu știu cât trebuie doar să o scriu)Pentru că toți nu au găsit-o ..... de aceea apar cu astfel de sisteme și povești ... care, da, ar putea avea dreptate să aibă o bază .... să te pună pe drumul cel bun ... etc ... dar nu merită să plătiți pentru ei ... puteți găsi informații similare peste tot.Acum cel care vrea să le popa le va scoate ... cumva acești băieți trebuie să trăiască și ei ... căci după cum pare ... cu sistemele lor. .. nu iesi .....: ochi:

Cine a vorbit despre mașinile care fac bani ???

Ultima editare:

mathman

New Member
29 Mar 2005
1,551
172
0
Kifissia
www.g-store.gr
matematician,vorbim mereu despre un sistem care circulă pe scară largă așa?
Cei afectați de succesul sistemului nu vor lua măsuri?

ps.Bineînțeles că nu susțin asta nu există sisteme care câștigă,acesta este momentul în care vorbim despre cineva care a descoperit ceva nou și a colectat 1.000.000e pe zi !!: semn:și nici nu neg că există companii mici care implementează un sistem profitabil.: semn:

Am mai spus că această posibilitate nici nu merită discutată.

Ar fi vehiculat pe scară largă dacă ar fi liber. În momentul în care este vândut și majoritatea oamenilor nu cred în ele, acesta nu este vehiculat pe scară largă ...

: semn:

mathman

New Member
29 Mar 2005
1,551
172
0
Kifissia
www.g-store.gr
dacă cineva a găsit mașina care taie bani nu o scoate din producție pentru a tăia bani și pe alții .... (Nu știu cât trebuie doar să o scriu)

Și să o înțeleg mai bine. Există o astfel de mașină. Dar este atât de scump încât nu poate fi produs ... Dar mai bine pentru că atunci banii nu ar avea valoare nici pentru cel care i-a vândut, nici pentru cei care i-au cumpărat ...

denisgiann

New Member
27 Nov 2005
1,221
157
0
Atena
Ei bine, mathman, pentru că aici probabil ne batem joc ... spune-ne ... din moment ce există atât de multe sisteme bune .... cu rezultate atât de bune .... câte dintre ele ați cumpărat?:?

mathman

New Member
29 Mar 2005
1,551
172
0
Kifissia
www.g-store.gr
Ei bine, mathman, pentru că aici probabil ne batem joc ... spune-ne ... deoarece există atât de multe sisteme bune .... cu rezultate atât de bune ....

Nu am spus nicăieri că sunt multe.

În ceea ce privește binele, este relevant. Pentru mine, 500 de euro pe lună, un profit constant cu 10000 de capital, ia naibii de sisteme. Ați devalorizat-o înainte și ați spus că oricine o poate face. Deci, dacă pentru dvs. rezultatele bune sunt de 6000 de euro profit cu 10000 de capital, atunci nu, nu există sisteme bune ...

Υ.Γ. 500 de euro pe lună la 10000 de capital este de 6000 de euro pe an net. 60% : surpriza:: surpriza:
Cât îți dă banca ta denisgiann și pare puțin ???

câte dintre ele ați cumpărat?:?

Aceasta este problema mea ... vă spun că există. Dacă vrei, crede-mă dacă nu. Problema ta...

denisgiann

New Member
27 Nov 2005
1,221
157
0
Atena
Nu am spus nicăieri că sunt multe.

În ceea ce privește binele, este relevant. Pentru mine, 500 de euro pe lună, un profit constant cu 10000 de capital, ia naibii de sisteme. Ați devalorizat-o înainte și ați spus că oricine o poate face. Deci, dacă pentru dvs. rezultatele bune sunt de 6000 de euro profit cu 10000 de capital, atunci nu, nu există sisteme bune ...

Υ.Γ. 500 de euro pe lună la 10000 de capital este de 6000 de euro pe an net. 60% : surpriza:: surpriza:
Cât îți dă banca ta denisgiann și pare puțin ???
Cine ți-a spus că l-am devalorizat ... faci o mare greșeală ... Am spus altceva .. că nu trebuie să plătești niciun sistem pentru a câștiga acești bani ... și doar cu tranzacționare moderată, doar un management rezonabil al banilor, cunoștințe perfecte despre tul a unei achiziții și opriți atunci când atingeți obiectivul ... acestea ies .... și chiar mai devreme de lună ....
În ceea ce privește celălalt lucru pe care îl spuneți ... eu nu am dezmembrat cei 500 ... Mă îndoiesc că trebuie să plătiți pentru unul dintre aceste programe pentru a-l atinge ...
Ideea este ... merită să plătiți pentru așa ceva atunci când găsiți informații relevante peste tot? Spui da ... (deși nici tu nu ai primit niciunul) tot nu ..... Sunt doar lucruri ...

Pete_Nas

New Member
31 IOL 2007
22
0
0
Ideea este că merită să plătiți pentru așa ceva atunci când găsiți informații relevante peste tot

UNDE FIECARE COPII DIN TEORII, AM ȘI MULȚI ...
COMA AMENINȚĂRI ASIMETRICE ...

mathman

New Member
29 Mar 2005
1,551
172
0
Kifissia
www.g-store.gr
Cine ți-a spus că l-am devalorizat ... faci o mare greșeală ... Am spus și altceva ... că nu trebuie să plătești niciun sistem pentru a câștiga acești bani ... și numai cu tranzacționare moderată, doar un management rezonabil al banilor, cunoștințe perfecte a unei achiziții și opriți atunci când atingeți obiectivul ... acestea ies ....și chiar mai devreme de lună ....

Găsiți ușor toate acestea în roșu?

Dacă cineva are 10000 de crame și doriți să câștigați 500 de euro în fiecare lună pentru mine nu spune nimic ... sunt necesare, de asemenea, disciplină și gestionarea adecvată a banilor îl gestionează foarte ușor cu un risc minim ...dacă cineva îl taxează acum pentru magia lui ... dar porcarii altor oameni care o vor primi .... dar cel care are 10000 vrea să facă 6000 în fiecare lună, ceva ce nu poate garanta nimeni fără sistem.

În ceea ce privește celălalt lucru pe care îl spuneți ... eu nu am dezmembrat cei 500 ... Mă îndoiesc că trebuie să plătiți pentru unul dintre aceste programe pentru a-l atinge ...
Ideea este ... merită să plătiți pentru așa ceva atunci când găsiți informații relevante peste tot? Spui da ... (deși nu ați primit unul)eu din nou nu ..... Sunt doar lucruri ...

Nimeni nu știe ce am făcut și ce nu am făcut, să nu mai vorbim de tine. Acum spuneți dacă merită să plătiți cu ușurință. Dacă mi-ar cere 100 de euro pe lună pentru a obține un profit de 500 pe lună, le-aș da lor. Le-ai da ?????? Și dacă nu de ce ?? Am uitat, poți să o faci singur ... În mesajul anterior ți-am spus să faci un experiment (cu arahide, nu cu bani care deschid și închid boschetul de stres) în forum, să vedem cu toții cât de ușor este să faci gargară.

denisgiann

New Member
27 Nov 2005
1,221
157
0
Atena
Găsiți ușor toate acestea în roșu?
Nimeni nu știe ce am făcut și ce nu am făcut, să nu mai vorbim de tine. Acum spuneți dacă merită să plătiți cu ușurință. Dacă mi-ar cere 100 de euro pe lună pentru a obține un profit de 500 pe lună, le-aș da lor. Le-ai da ?????? Și dacă nu de ce ?? Am uitat, poți să o faci singur ... În mesajul anterior ți-am spus să faci un experiment (cu arahide, nu cu bani care deschid și închid boschetul de stres) în forum, să vedem cu toții cât de ușor este să faci gargară.

Ei bine, cine te-a întrebat ce ai făcut și ce nu ai făcut (cel puțin nu-mi pasă deloc cum joci sau ce ... nici măcar dacă joci) ...
Îi consider ușor pe cei cu roșu, da, mai ales cu o astfel de cramă ... Le-am făcut cu o cramă mult mai mică .... și din câte știu, cel mai bun nu acceptă arahide ca plată.
Dacă celălalt nu are disciplină, joacă că toată lumea îi fluieră doar pentru că este considerat „valoare” și înnebunește pentru a raporta un rezultat rău, nimeni nu îl salvează. .... așa cum am spus înainte ... Vând evidentul.

În ceea ce privește ironiile și conexele ... încet, nu mă așez să-mi pierd vremea pentru a pune meseria pe care am jucat-o în fiecare zi sau paroliile pentru a-ți demonstra ție sau oricui ceea ce câștig și ce nu. Dacă doriți, există și rezultatele a ceea ce am făcut în fiecare lună atât în ​​betfer cât și în expekt, unde joc și totul pare clar. 20 euro și 30 euro și 50 euro ce s-a întâmplat? îți voi demonstra ceva? asta nu spune nimic despre mine și cine face așa ceva și vrea să aibă dreptate o face cu pm și nu o dată în forum pentru un spectacol ...

Vrei un mod realist de a demonstra și să nu te ascunzi în spatele unităților? Am mai spus că, dacă îți place foarte mult să vezi ce se întâmplă și cine joacă și ce, lucrurile sunt simple ... spune de exemplu în infoobo-ul pe care l-am adunat 50 -60 de oameni și vom deschide cu toții un cont într-o companie (la fel) cu banii noștri întotdeauna (nu alune ... înțeleg?) Na oamenii responsabili merg să primească o ofertă pentru bonusuri de depozit puțin mai bune (de ce nu?) Și la punem cu toții o sumă fixă ​​... de ex. 80 de euro .... (acum nu începeți de unde le vor găsi unul și celălalt am spus ... bani nu strânși) plus bonusul de înregistrare ...

De aici încolo, fiecare va paria ceea ce îi place, cât de des îi place în orice fel îi place ... paroli, mona etc ... și în fiecare lună compania care va avea conturi va trimite rezultatele ... și bineînțeles o sumă la final al anului.....

Așa că aici te vreau prietene .... în realitate .... acolo se pare că fiecare își gestionează propriul buzunar .... cu banii tăi ... Sunt în așa ceva .... și o sugerasem înainte dar a fost respins .... așa că îți place că sunt înăuntru .....
Înțelegi acum sau te vei ascunde din nou în spatele unităților ?: Plictisit:

michanioths

Membru bine-cunoscute
19 Feb 2006
10,186
2,891
113
Ei bine, cine te-a întrebat ce ai făcut și ce nu ai făcut (cel puțin nu-mi pasă deloc cum joci sau ce ... nici măcar dacă joci) ...
Îi consider ușor pe cei cu roșu, da, mai ales cu o astfel de cramă ... Le-am făcut cu o cramă mult mai mică .... și din câte știu, cel mai bun nu acceptă arahide ca plată.
Dacă celălalt nu are disciplină, joacă că toată lumea îi fluieră doar pentru că este considerat „valoare” și înnebunește pentru a raporta un rezultat rău, nimeni nu îl salvează. .... așa cum am spus înainte ... Vând evidentul.

În ceea ce privește ironiile și conexele ... încet, nu mă așez să-mi pierd vremea pentru a pune meseria pe care am jucat-o în fiecare zi sau paroliile pentru a-ți demonstra ție sau oricui ceea ce câștig și ce nu. Dacă doriți, există și rezultatele a ceea ce am făcut în fiecare lună atât în ​​betfer cât și în expekt, unde joc și totul pare clar. 20 euro și 30 euro și 50 euro ce s-a întâmplat? îți voi demonstra ceva? asta nu spune nimic despre mine și cine face așa ceva și vrea să aibă dreptate o face cu pm și nu o dată în forum pentru un spectacol ...

Vrei un mod realist de a demonstra și să nu te ascunzi în spatele unităților? Am mai spus că, dacă îți place foarte mult să vezi ce se întâmplă și cine joacă și ce, lucrurile sunt simple ... spune de exemplu în infoobo-ul pe care l-am adunat 50 -60 de oameni și vom deschide cu toții un cont într-o companie (la fel) cu banii noștri întotdeauna (nu alune ... înțeleg?) Na oamenii responsabili merg să primească o ofertă pentru bonusuri de depozit puțin mai bune (de ce nu?) Și la punem cu toții o sumă fixă ​​... de ex. 80 de euro .... (acum nu începeți de unde le vor găsi unul și celălalt am spus ... bani nu strânși) plus bonusul de înregistrare ...

De aici încolo, fiecare va paria ceea ce îi place, cât de des îi place în orice fel îi place ... paroli, mona etc ... și în fiecare lună compania care va avea conturi va trimite rezultatele ... și bineînțeles o sumă la final al anului.....

Așa că aici te vreau prietene .... în realitate .... acolo se pare că fiecare își gestionează propriul buzunar .... cu banii tăi ... Sunt în așa ceva .... și o sugerasem înainte dar a fost respins .... așa că îți place că sunt înăuntru .....
Înțelegi acum sau te vei ascunde din nou în spatele unităților ?: Plictisit:

: semn:

pelatis

New Member
22 și 2007
782
130
0
47
Sydney
pelatis.blogabet.com
Băieți, ieșiți ... conversația a devenit spastică dacă există sau nu un sistem ...

Există multe sisteme și funcționează bine (poate nu atât de mult cum ar dori unii lacomi, întrucât 5% pe lună pare puțin), dar nu este ușor să le găsești, deoarece mulți vând alge marine pentru panglici de mătase, după părerea mea. Trăisem în epoca în care șansele pentru scorurile exacte s-au schimbat dramatic, deoarece au apărut sisteme care le-au spart și au transformat grebla în favoarea jucătorului. Acum, mulți oameni promit succes cu sistemele lor, pe care eu personal nu le accept fără dovezi. Așa cum spune matematicianul, există consilieri care îți spun ce să faci cu banii tăi, dar există mulți consilieri în lumea exterioară că, dacă i-ai urma, ai merge : închisoare:.

În altă ordine de idei, aș fi foarte fericit să plătesc 100 de euro unor persoane care sunt tipster aici pentru a-mi da prognoze pe lună și aș obține peste 500 dintre ele, pentru că am exemple clare despre munca lor și seriozitatea lor în acest domeniu. Acum, că sistemul este ca o mașină de câștigat bani, personal am găsit un sistem care funcționează foarte bine și pe care îl implementez de aproximativ un an acum. Nu am putut să-l dau nimănui (decât dacă mi-au dat unul imens suma) pentru că îl consider utilajul care taie 500 de euro. Dar aș vinde cu plăcere un sistem care este mașina care reduce 2 euro, deoarece profitul meu ar fi multiplicat în acest fel.

Acum, ceea ce face fiecare cu banii, cu arahidele, cu pivnița și cât câștigă pe lună este complet indiferent. Am propria mea cramă cu care să mă ocup și propriile pariuri.

mathman

New Member
29 Mar 2005
1,551
172
0
Kifissia
www.g-store.gr

(deși nu ați primit unul)

Ei bine, întreb din nou. De unde știi ce am făcut pentru că înainte, așa cum era de așteptat, nu înțelegeai la ce mă refeream.

În ceea ce privește ironiile și conexele ... Nu mă așez să-mi pierd vremea pentru a pune jocul pe care l-am jucat în fiecare zi sau paroliile pentru a-ți demonstra ție sau oricui ceea ce câștig și ce nu.

Deși vă imaginați ironia, vă voi răspunde. Și unghia mea nu arde ceea ce ai făcut. Dar nu am făcut declarații despre profituri ușoare, sigure și stabile, unde, deși timpul tău este prețios, ai găsit puțin să ne spui.

Dacă doriți, există și rezultatele a ceea ce am făcut în fiecare lună, atât în ​​betfer cât și în așteptare, unde joc și totul pare clar. 20 euro și 30 euro și 50 euro ce s-a întâmplat? îți voi demonstra ceva? asta nu spune nimic pentru mine și cine face așa ceva și vrea să aibă dreptate o face cu pm și nu de multe ori în forum pentru un spectacol ...

Chiar dacă considerați pagina cu spațiile ca pe un spectacol, știți ce ați făcut spunând că puteți retrage cu ușurință cei 500 de euro ... Exact la fel, dar fără fotografie. Așadar, mai întâi căutați să scoateți bățul din ochi și apoi scobitoarea din ochiul străinului. : ochi:

Am înțeles bine. Desigur, dacă ați ști ce se întâmplă cu dvs., ați înțelege că acest lucru nu poate fi aplicat practic cu o singură companie, deoarece eu pot juca mlb și voi în cele din urmă. Dacă acestea se fac într-o companie, unul dintre cei doi va juca cu cote nedrepte.

Înțelegi acum sau te vei ascunde din nou în spatele unităților?
: plictisit:

Privilegiul de a nu înțelege ce citesc ceilalți este în acest forum. Cum spui tu, dacă nu ne poți arăta când m-am ascuns în spatele unităților.

Inca un lucru.

Băieți de la tranzacționare Nu-mi cunosc orbirea

Pentru tranzacționare, deși nu știu cum să îl aplic în practică

Ați scris mesajele de mai sus la sfârșitul anului 2006. Deși nu vi se pare, trebuie să învățați rapid pentru a face cu ușurință o tranzacție lunară cu comercianți moderați ...

Noapte bună acum. : frica1:

denisgiann

New Member
27 Nov 2005
1,221
157
0
Atena
Chiar dacă considerați pagina cu spațiile ca pe un spectacol, știți ce ați făcut spunând că puteți retrage cu ușurință cei 500 de euro ... Exact la fel, dar fără fotografie. Așadar, mai întâi căutați să scoateți bățul din ochi și apoi scobitoarea din ochiul străinului. : ochi:

Am înțeles bine. Desigur, dacă ați ști ce se întâmplă cu dvs., ați înțelege că acest lucru nu poate fi aplicat practic cu o singură companie, deoarece eu pot juca mlb și voi în cele din urmă. Dacă acestea se fac într-o companie, unul dintre cei doi va juca cu cote nedrepte.

Ați scris mesajele de mai sus la sfârșitul anului 2006. Deși nu vi se pare, trebuie să învățați rapid pentru a face cu ușurință o tranzacție lunară cu comercianți moderați ...

Noapte bună acum. : frica1:

Chiar dacă spui că nu ești ridiculizat, te descurci bine în micul sport .. ești pe un drum bun ....
În primul rând, voi care spuneți că înțelegeți ce ați citit, veți vedea că am scris că pentru 10.000 de pivnițe, 500 este ușor. Nu am 10.000 de crame ... Am mult mai puțin așa cum am scris și eu ... dar am spus că am atins acest obiectiv de mai multe ori și cu o cramă mult mai mică ...... l-ai plătit acum prietene?
Acum, dacă considerați acest lucru un spectacol și nu faptul că cineva când are un bilet câștigător să-l arunce foarte mult pe forum, ce să spun ... evident, criteriile și estetica noastră sunt foarte diferite ..... În final .. .dacă doriți un ecran de imprimare trimiteți pm să vă trimită .... În acest fel nu o faceți ca o demonstrație pe forum. Știți că acest lucru îmi amintește de acești noi bogați care merg să facă caritate, să dea niște bani frate, dar jurnaliștii strigă canalelor, autorităților locale și arată-le fructele de pădure. Magia este să o faci fără să știe nimeni ... Dar știu că nu le poți înțelege ...

Acum, pentru celălalt lucru pe care l-ați scris despre tranzacționare și mi-ați lăsat vechiul mesaj ... este un fapt pe care nu l-am știut atunci și am depus bani în betfer și joc de la sfârșitul primăverii și începutul verii. pentru că știu tot ce trebuie să știu despre stilul de joc pe care îl urmez.

Pentru ceea ce am spus despre propunere, ai dreptate, nu există nicio carte care să aibă totul. Dar am spus-o doar pentru că din nou ai început să-mi spui generalități despre forumuri, unități și să o faci dacă poți și așa ... Și ți-am spus drept cu bani normali.... cu identic condiții .... și în carte specifică... Chiar dacă nu are totul (ceea ce nu va avea) va fi mult mai obiectiv și realist decât unitățile și poveștile pentru sălbatici. Că nu se joacă cu bani reali în condiții reale pentru mine nu are nicio valoare: semn:.

Și în cele din urmă ... despre dacă ați luat sau nu aceste programe (pentru că conversația despre ele a început și a fost găsită în altă parte) .... nu ați răspuns ...... și nu știu dacă este atât de dificil să spuneți da sau nu unul nu ..... Din momentul în care îi crezi atât de mult și te ocupi suficient de pariu ... măcar ar fi trebuit să muști pe cineva (cel puțin eu dacă aș fi crezut-o aș fi căutat mult de la ei) ....... Nu vreau să-mi spuneți care sau dacă este bine .... sau ce face .... nu vă fie teamă .... Nu vă voi fura marele secret (care poate sau nu) să conțină ... Doar din curiozitate .... pentru că dacă nici cei care cred în ei nu cumpără atunci ......

PS Și pentru a încheia această poveste, nu mă îndoiesc că pot exista sisteme foarte puternice .... Mă îndoiesc că le veți găsi într-un pachet de vânzare: semn:.

Predictii

• 17: 00
    Novasports Prime
    • Aris - Olympiacos
  • 19: 25
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Cupa Mondială Socca Essen 2023
  • 20: 00
    Novasports Prime
    • AEK - PAOK
  • 20: 30
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Cupa Mondială Socca Essen 2023
  • 20: 45
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Germania - Mauritius
  • 21: 30
    Start Novasports
    • Cagliari - Bari
  • 22: 00
    Novasports 1HD
    • Alavés - Eibar
  • Mâine 09-06-2023
  • 00: 00
    ERT3
    • Cupa Mondială pentru tineret U-20 FIFA
  • 01: 00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Danubio - Huracan
  • 03: 00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Flamengo - Racing Club
  • 20: 00
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Karsijaka - Turk Telecom
  • 21: 15
    ERT3
    • Liga Basket 2022-23
  • 22: 00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Real Madrid - Badalona
  • Mâine 09-06-2023
  • 01: 00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2022-23
  • 12: 00
    Eurosport 1
    • Open francez
  • 12: 00
    Eurosport 2
    • Open francez
Chat general
Ajutor utilizatori
  • Nimeni nu vorbește chiar acum.
  • Ertzan Ertzan:
    Hangiul Ataman se văică și o fană ne-au condus afară. La SEF ce va face, va cere golirea întregului SEF? : paidi:
  • Ertzan Ertzan:
    108-66 fierbinte fierbinte va veni taverna 42 de puncte în cap
  • M Forum Bot:
    Utilizatorul methegeorge a început un nou subiect numit „Husa 3X3 pentru copertina plianta" în Anunturi, Colectii, Schimburi.
  • M Forum Bot:
    Utilizatorul methegeorge a început un nou subiect numit „Ventilator mare de perete 60 cm" în Anunturi, Colectii, Schimburi.
  • PANATHA PANATHA:
    Pentru că scoți limba..... acum bucură-te de trio-ul din Galata....
  • Ertzan Ertzan:
    se aștepta la victorie încet lucrul pe care Vassilis Karras îl spune în cântecul său
  • PANATHA PANATHA:
    da.....ne-a incantat baschetul jucat de echipa de rugby....
  • Ertzan Ertzan:
    Uite, victoria este o victorie cu 14-0 și vom avea ușor 16-0
  • Ertzan Ertzan:
    Am dat puncte fixe 3-0 și 3-1
  • PANATHA PANATHA:
    Da, cu siguranță e 3-0... nu avem nicio îndoială....
  • PANATHA PANATHA:
    Bartzokas are un mare complex cu Panatha....o arata de fiecare data cand face declaratii
  • Ertzan Ertzan:
    Nu am auzit, dar voi citi. A plâns ea?
  • PANATHA PANATHA:
    „Panathinaikos este mulțumit că se luptă cu jocurile, am încredere în copii și vom continua”.....nu este prima dată când vorbește într-un mod atât de derogatoriu....
  • PANATHA PANATHA:
    Georgiou merge și el...
  • PANATHA PANATHA:
    Ertzan ce s-a intamplat.... "tavernicul" a facut dubla mare....ca ce va face in SEF....
  • Ertzan Ertzan:
    lasa-l in pace cu tristetea, eu sunt fundul mare. După ce m-am încurcat în 90-89, îi scriu lui Kostas pe messenger de parcă l-aș fi știut, fără buzzer beater noiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiing Clyburn si stingerea luminilor ok si cu 2 deasupra lui ce poti sa spui
  • Ertzan Ertzan:
    da, cu excepția faptului că nu vor fi Larkin și Clyburn
  • PANATHA PANATHA:
    nu face niciodată bine într-o serie de victorii cu mult
    mare diferență de puncte... se întoarce înapoi
  • Ertzan Ertzan:
    Știu că încă îmi amintesc Olympiacos-Siena
  • PANATHA PANATHA:
    da, am avut in vedere si acest serial
  • A Chat Bot:
    avator a părăsit încăperea.
  • CMWH Forum Bot:
    Utilizatorul CMWH a început un nou subiect numit „RIP Terastie Georgiou" în Cafenea.
  • cosmicsports Forum Bot:
    Utilizatorul cosmicsports a început un nou subiect numit „Este previzibilă ruperea favoritelor?" în Pachete de conversații.
  • M Forum Bot:
    Utilizatorul Mak84 a început un nou subiect numit „Paysafe - incapacitatea de a se retrage din bet365" în Portofele electronice.
    M Forum Bot: Utilizatorul Mak84 a început un nou subiect numit „Paysafe - nu se poate retrage din bet365” pe...