Chiar dacă considerați pagina cu spațiile ca pe un spectacol, știți ce ați făcut spunând că puteți retrage cu ușurință cei 500 de euro ... Exact la fel, dar fără fotografie. Așadar, mai întâi căutați să scoateți bățul din ochi și apoi scobitoarea din ochiul străinului.
Am înțeles bine. Desigur, dacă ați ști ce se întâmplă cu dvs., ați înțelege că acest lucru nu poate fi aplicat practic cu o singură companie, deoarece eu pot juca mlb și voi în cele din urmă. Dacă acestea se fac într-o companie, unul dintre cei doi va juca cu cote nedrepte.
Ați scris mesajele de mai sus la sfârșitul anului 2006. Deși nu vi se pare, trebuie să învățați rapid pentru a face cu ușurință o tranzacție lunară cu comercianți moderați ...
Noapte bună acum. : frica1:
Chiar dacă spui că nu ești ridiculizat, te descurci bine în micul sport .. ești pe un drum bun ....
În primul rând, voi care spuneți că înțelegeți ce ați citit, veți vedea că am scris că pentru 10.000 de pivnițe, 500 este ușor. Nu am 10.000 de crame ... Am mult mai puțin așa cum am scris și eu ... dar am spus că am atins acest obiectiv de mai multe ori și cu o cramă mult mai mică ...... l-ai plătit acum prietene?
Acum, dacă considerați acest lucru un spectacol și nu faptul că cineva când are un bilet câștigător să-l arunce foarte mult pe forum, ce să spun ... evident, criteriile și estetica noastră sunt foarte diferite ..... În final .. .dacă doriți un ecran de imprimare trimiteți pm să vă trimită .... În acest fel nu o faceți ca o demonstrație pe forum. Știți că acest lucru îmi amintește de acești noi bogați care merg să facă caritate, să dea niște bani frate, dar jurnaliștii strigă canalelor, autorităților locale și arată-le fructele de pădure. Magia este să o faci fără să știe nimeni ... Dar știu că nu le poți înțelege ...
Acum, pentru celălalt lucru pe care l-ați scris despre tranzacționare și mi-ați lăsat vechiul mesaj ... este un fapt pe care nu l-am știut atunci și am depus bani în betfer și joc de la sfârșitul primăverii și începutul verii. pentru că știu tot ce trebuie să știu despre stilul de joc pe care îl urmez.
Pentru ceea ce am spus despre propunere, ai dreptate, nu există nicio carte care să aibă totul. Dar am spus-o doar pentru că din nou ai început să-mi spui generalități despre forumuri, unități și să o faci dacă poți și așa ... Și ți-am spus drept
cu bani normali.... cu
identic condiții .... și în
carte specifică... Chiar dacă nu are totul (ceea ce nu va avea) va fi mult mai obiectiv și realist decât unitățile și poveștile pentru sălbatici. Că nu se joacă cu bani reali în condiții reale pentru mine nu are nicio valoare

.
Și în cele din urmă ... despre dacă ați luat sau nu aceste programe (pentru că conversația despre ele a început și a fost găsită în altă parte) .... nu ați răspuns ...... și nu știu dacă este atât de dificil să spuneți da sau nu unul nu ..... Din momentul în care îi crezi atât de mult și te ocupi suficient de pariu ... măcar ar fi trebuit să muști pe cineva (cel puțin eu dacă aș fi crezut-o aș fi căutat mult de la ei) ....... Nu vreau să-mi spuneți care sau dacă este bine .... sau ce face .... nu vă fie teamă .... Nu vă voi fura marele secret (care poate sau nu) să conțină ... Doar din curiozitate .... pentru că dacă nici cei care cred în ei nu cumpără atunci ......
PS Și pentru a încheia această poveste, nu mă îndoiesc că pot exista sisteme foarte puternice .... Mă îndoiesc că le veți găsi într-un pachet de vânzare

.