EUROBASKET 2015, hai să mergem ...

Răspuns: EUROBASKET 2015, să mergem ...

Δηλαδή 5 σερί λεπτά που κάναμε την ίδια επίθεση ο Σπανούλης πήγαινε κόντρα στις εντολές του μέγα coach? 5 λεπτά σερί το ίδιο πράγμα, ήμαρτον. Ο Φώτης πρωτεργάτης της αποτυχίας.

Τεράστιος Γιάνναρος.
 
Răspuns: EUROBASKET 2015, să mergem ...

Για το πικ εν ρολ τι να κάνει ο Κατσικάρης, να μπει μέσα και να το σπάσει μόνος του;


http://www.sport-fm.gr/article/basket/katsikaris-stis-leptomereies/3108848

"Στο πλάνο που είχαμε σχεδιάσει, στο αμυντικό κομμάτι πήγαμε καλά. Εκτός από την αδράνεια στο πικ εν ρολ και κάποια ριμπάουντ"

Στο πικ εν ρολ των Ισπανών εστίασε και ο Κατσικάρης, βγάζοντας σαφέστατα πικρία. Αδιαφορία, ανικανότητα; Πάντως είτε ο Σέρχι, είτε ο άλλος Σέρχι, είτε ο Γιουλ παίξαν το πικ εν ρολ με τρομακτική επιτυχία και αποτελεσματικότητα. Έφταιγε ο Κουφός και ο Μπουρούσης; Όχι, στους κοντύτερους πέφτει η ευθύνη...

Πλέον πάμε δυνατά για το Ρίο. Η Λετονία είναι πολύ κατώτερη ομάδα. Μετά αρχίζουν τα πολύ δύσκολα. Αν ο Κατσικάρης κλείσει ερμητικά τα αυτιά του, δεν πατήσει καν το πόδι του στην Ελλάδα και ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ από τα βαρίδια της ομάδας τότε η Ελλάδα, είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρει. Αν δεν γίνουν όλα αυτά τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για την πρόκριση στο Ριο, ανεξάρτητα από το πως θα χωριστούν οι όμιλοι τελικά από τη FIBA.

Σημείωση: Άλλο ένα Ευρωμπάσκετ θα δούμε πλέον σύντομα, αυτό του 2017 και μετά τα πράγματα αλλάζουν εντελώς, η ιστορία του Μπάσκετ θα πάρει άλλη τροπή, καθώς θα βλέπουμε Ευρωμπάσκετ κάθε 4 χρόνιa και όχι κάθε δύο :sad:
 
Răspuns: EUROBASKET 2015, să mergem ...

Δεν έφταιγε ο αστείος σήμερα Μπουρούσης στα pnr? Προφανώς είναι συλλογική ευθύνη η άμυνα, αλλά μας κρέμασε σήμερα, ο Κουφός τα έφτυσε επειδή ο Γιαννάκης αλλού πατούσε κι αλλού βρισκόταν στην άμυνα κι επειδή νευρίαζε που γινόταν ρόμπα πίσω το παιζε Dirk μπροστά.
 
Răspuns: EUROBASKET 2015, să mergem ...

Δεν έφταιγε ο αστείος σήμερα Μπουρούσης στα pnr? Προφανώς είναι συλλογική ευθύνη η άμυνα, αλλά μας κρέμασε σήμερα, ο Κουφός τα έφτυσε επειδή ο Γιαννάκης αλλού πατούσε κι αλλού βρισκόταν στην άμυνα κι επειδή νευρίαζε που γινόταν ρόμπα πίσω το παιζε Dirk μπροστά.

Σαφώς και ήταν τραγικός ο Μπυρούσης, σαφώς και φταίει για τα pnr, αλλά σε ένα ποσοστό ελάχιστο σε σχέση με τα γκαρντ. Όταν έχει να ακολουθήσει τον Γκαζόλ είναι λογικό και αυτονόητο ότι δεν θα είναι 100% συγκεντρωμένος στην περιστροφή και στο να σπάσει το pnr.
 
Răspuns: EUROBASKET 2015, să mergem ...

Ας ήταν και 50% συγκεντρωμένος με 5 φάουλ σε 9 λεπτά δε θα έβγαινε. Tragic όλοι εκτός Γιάννη και Καλάθη. Ευχαριστούμε για την προσφορά και πάμε στα νέα παιδιά.

O δε Φώτης ας ακολουθήσει το ταλέντο του ο άνθρωπος και να μας αφήσει στην ησυχία μας.

 
Ultima editare:
Răspuns: EUROBASKET 2015, să mergem ...

Η Ισπανία με εμφάνιση όπως η σημερινή θα αποκλειστεί από τους Γάλλους. Πρέπει να παρουσιαστεί εξαιρετικά βελτιωμένη στην περιφέρεια για να έχει ελπίδα. Ο Γκαζόλ θα βρει απέναντί του τον καλύτερο αμυντικά ψηλό του τουρνουά και γενικά, τον καλύτερο αμυντικά Ευρωπαίο ψηλό, τον Γκομπερ και θα έχει θέμα. Οι Γάλλοι πάλι σήμερα δεν έβγαλαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου και πέρασαν σχετικά ξεκούραστα. Οι δυνατότητες τους είναι πολύ μεγάλες.
Και το χάντικαπ και η γραμμή του όβερ/αντερ είναι διαβασμένες και εύστοχες.

Δεν ξέρω πόσο απογοητευμένη θα παρουσιαστεί η Ελλάδα στο ματς. Υποθέτω ότι ο Κατσικάρης θα μοιράσει διαφορετικά το χρόνο στους παίκτες. Αν η Ελλάδα παρουσιαστεί συγκεντρωμένη και απαλλαγμένη από το άγχος και τις φοβίες πιθανότατα θα περάσει το χάντικαπ.
 

atașamente

  • Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    9.1 KB · Vizualizări: 138
Răspuns: EUROBASKET 2015, să mergem ...

Οι δηλώσεις Κατσικάρη, πριν το παιχνίδι μόνο πυροτέχνημα δεν ήταν. Στόχος από την αρχή ήταν να ανοίξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού και όπως αποδείχθηκε από την τρίτη περίοδο, ο υψηλός ρυθμός ευνοούσε τελικά εμάς και όχι την Ισπανία. Για να ανοίξεις όμως τον ρυθμό βασική προϋπόθεση είναι αφενός να βγάζεις επιθετικές άμυνες και αφετέρου να καθαρίζεις τα ριμπάουντ. Στο πρώτο ημίχρονο που διαλέξαμε να μην στήνουμε παγίδες στον Γκαζόλ μας χτύπησαν στο pnr. Στην τρίτη περίοδο που αρχίσαμε να στήνουμε παγίδες κλέψαμε μπάλες και πετύχαμε εύκολους πόντους. Στο σημείο αυτό βέβαια πάλι θα κατηγορηθεί ο Κατσικάρης γιατί δεν προσπάθησε να βρει λύσεις στο pnr στο πρώτο ημίχρονο, αγνοώντας βέβαια ότι το παιχνίδι ξεκίνησε με δύο ασάλιωτα τρίποντα και κανείς δεν ήξερε τι θα ακολουθήσει. Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο λεπτό της τέταρτης περιόδου που φορτωθήκαμε με τέσσερα φάουλ, καθαρά μεν αλλά συνοδευμένα από το μήνυμα ότι οι κόρακες δεν θα επιτρέψουν παιχνίδι επαφών, δίνοντας παράλληλα το παρασύνθημα στον Μιροτιτς να ξεκινήσει τα καραγκιοζιλίκια του. Όλη η ζημιά έγινε από το ευέλικτο σχήμα Ρέγιες - Κλαβέρ, την ίδια ώρα που ο Κατσικάρης έβαλε πάνω τους τον Κουφό και Αντετοκούνμπο. Είναι το σημείο που άλλαξε το μομέντουμ, προσπέρασαν από το -2 στο +4, προκλήθηκε εκνευρισμός σε άμυνα και επίθεση και τελικά χάθηκε το ματς.

Πως γίνεται ο Σπανούλης να έχει ER +9 και να κατηγορείται από ολόκληρη την Ελλάδα δεν μπορώ να καταλάβω. Ναι μεν ήταν κακός, αλλά δεν ήταν η αιτία της ήττας. Για το μόνο που φέρει ευθύνη είναι τα δύο πέναλντι που έχασε από το πρώτο ημίχρονο κιόλας, που για την κλάση του δεν δικαιολογούνται. Και άμυνα μάζεψε πάνω του δίνοντας χώρο στους συμπαίχτες του, και δημιούργησε και φάσεις. Τώρα αν κάποιος βλέπει ένα στεγνό 4/14 αγνοώντας το γεγονός ότι όλοι έψαχναν να ξεφορτωθούν την μπάλα στην λήξη της επίθεσης στο Σπανούλη, είναι άλλο θέμα. Κατά τα άλλα οι λεπτομέρειες χωρίζουν την αποθέωση από την απαξίωση.
 
Ultima editare:
Răspuns: EUROBASKET 2015, să mergem ...

Έχοντας κάπως ηρεμήσει (ούτε κατά διάνοια : twis: ) και σκεφτεί λίγο το παιχνίδι έχω σιγουρευτεί πως 100% φταίει ο υπέρ-εκτιμημένος coach και μόνο. Παίξαμε μπάσκετ δεκαετίας 90, με πέντε παίκτες να παίζουν πάνω από 30 λεπτά, ενώ από πριν ξέραμε ότι το όπλο μας είναι οι περισσότερες λύσεις από τους Ισπανούς. Από αυτούς που ήταν ντεφορμέ (Καϊμακόγλου, Παπανικολάου, Περπέρογλου), ο coach ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ δεν κατάφερε να κερδίσει στην πορεία του τουρνουά, ενώ άλλους, όπως ο Μάντζαρης κι ο Σλούκας, τους εξαφάνισε.

Δε νοείται σε αυτό το ελληνικό μπάσκετ, με αυτά τα guard και με αυτούς τους αντιπάλους να παίζει ο Σλούκας 4 λεπτά. 4 λεπτά διάολε ένας παίκτης σαν το Σλούκα, που στα δύσκολα έχει αποδείξει τι αξίζει χρόνια τώρα. Θα έδινε ένα επιπλέον στήριγμα στον Σπανούλη στο τέλος. Γιατί στο τέλος δεν υπήρχε σύστημα, πάρε τη μπάλα Μπίλαρε, έλεγε ο Φώτης, και κάνε ότι γουστάρεις (κι εγώ θα κάνω το σταυρό μου να μπει να με σώσεις). Αμ δε.
Ο Μάντζαρης καθόλου όταν μας έχουν βιάσει στο pnr? Μας βιάσανε ρε. Ούτε ο Ολυμπιακός του Σπανούλη δεν παίζει τόσο pnr. Και μας πήρε τα σώβρακα ο απατεώνας ο Σκαριόλο.

Ο δε Μπουρούσης κλασικός Μπουρούσης στα δύσκολα, ψυχάρα κτλ, αλλά από ουσία μηδέν, αιώνιος άτιτλος όταν πάει να γίνει πρωταγωνιστής ο τύπος. Που είναι η εκδίκηση ρε Μπουρουσάγκα για το 2007? Που ήσουν αγόρι μου? Στο 9λεπτο τελείωσες?

υγ. Αυτό το ξεκίνημα του τελευταίου δεκαλέπτου, που έπρεπε να μπούμε ζωσμένοι με εκρηκτικά και τελικά μπήκαμε σαν τις κότες, πολύ δύσκολα θα το ξεχάσω.
 
Răspuns: EUROBASKET 2015, să mergem ...

Παντως το θετικο ειναι αυτο το παιχτρονακι που λεγεται Γιαννης. Το παιδι εχει υψος 2,11 και κατεβαζει τη μπαλα σαν γκαρντ και ειναι μολις 20. Κανει αργα και σταθερα βηματα αναπτυξης σεβόμενος τους παλιους της ομαδας.

Trimis de la GT-I9070 utilizând funcția Tapatalk
 
Răspuns: EUROBASKET 2015, să mergem ...

12039760_10153557858906271_4552781105536057763_n.jpg


Δύο παίκτες της Ελλάδας στην καλύτερη πεντάδα, με βάση το efficiency ranking (θα μπορούσε να είναι και ο Κουφός!!!). Αυτό λέει πάρα πολλά, για μια ομάδα που τελικά ηττήθηκε.
 
Ultima editare:
Răspuns: EUROBASKET 2015, să mergem ...

Πως γίνεται ο Σπανούλης να έχει ER +9 και να κατηγορείται από ολόκληρη την Ελλάδα δεν μπορώ να καταλάβω. Ναι μεν ήταν κακός, αλλά δεν ήταν η αιτία της ήττας.

Δεν είναι το efficiency αυτό. Είναι το σκορ της ομάδας όσο ήταν στο παρκέ (TEAM'S NET POINTS WHILE ON COURT), το οποίο σαν στατιστικό δεν λέει κάτι. Ο Γκαζόλ είχε -2. Το er του Σπανούλη ήταν σαφέστατα αρνητικό.
 
Ultima editare:
Răspuns: EUROBASKET 2015, să mergem ...

Ο κατσικαρης εκανε τραγικη διαχειρηση του ροστερ γενικα στο τουρνουα και ιδιαιτερα χθες. Συν την συνολικη κακη επιθετικη λειτουργια της ομαδας σε πολλες περιπτωσεις σε ολο το τουρνουα.

Αλλα οταν κολας θες και παιχτες με προσωπικοτητα. Τους εχεις; Εγω λεω οχι. Ο Σπανουλης ειναι αλλα ειναι παιχτης ψυχολογιας. Εχασε κανα δυο απο τα γνωστα του ζαβα τριποντα και επεσε μετα, με 4/9 βολες δλδ ημαρτον...
 
Răspuns: EUROBASKET 2015, să mergem ...

Θα ήταν θεμιτό, κατά τη γνώμη, οι όποιες ενστάσεις για τον Κατσικάρη (δεν αναφέρομαι προσωπικά σε κανέναν γιατί δεν ξέρω τι λέγατε πριν το ματς, οπότε δεν είμαι σε θέση να κρίνω κανέναν ούτε έχω τέτοια πρόθεση) να είχαν διατυπωθεί πριν από την καλύτερη εμφάνιση της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια. Πριν άκουγα για τη φοβερή Ελλάδα από ανθρώπους που έκριναν την ομάδα σε παιχνίδια με ανύπαρκτους αντιπάλους (και η Κροατία εκ του αποτελέσματος ανύπαρκτη ήταν). Είδα ξανά το παιχνίδι. Η Ελλάδα έκανε το καλύτερο παιχνίδι των τελευταίων χρόνων (εννοώ φυσικά με σοβαρό αντίπαλο σε σοβαρό ματς), με τεράστιο πρόβλημα φυσικά τη μαύρη τρύπα του πικ εν ρολ. Ο Κατσικάρης ουδεμία σχέση έχει βέβαια με την αδυναμία των παικτών να σπάσουν το pnr. Χωρίς τον Σπανούλη στην αποστολή, η ομάδα θα είχε προκριθεί. Με τα "θα" βέβαια δεν γράφεται η ιστορία. Μπορεί να βλέπω κάτι λάθος στο ματς, αλλά αυτή είναι η άποψη μου και τη διατυπώνω.
 
Răspuns: EUROBASKET 2015, să mergem ...

Για μένα ο προπονητής δεν φταίει,το μόνο που θα μπορούσε να κάνει καλύτερα ήταν η στελέχωση της 12αδας.Αφού τον Μάντζαρη δεν τον έχεις στο ροτέισον(σωστά για μένα αφού ο Καλάθης είναι ένα επίπεδο πάνω και έχουν σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά)πάρε έναν 3ο ψηλό(Αγραβάνη)για να μπει κανα 5λεπτο μεσα και να κάνει κανα φάουλ γιατί αν χτες παίζαμε παράταση σίγουρα θα τελειώναμε τον αγώνα χωρίς ψηλό με τον Κουφό στα 4 φάουλ και τον Μπουρούση έξω.Επίσης,ο μεσιέ Κατσικάρης θα έπρεπε να πάρει τον Φώτση αντί του Καιμακόγλου που είναι πιο αργός και από την γιαγιά μου με το πι.Του δίνω όμως μία δικαιολογία γιατί αν έκανε καλά παιχνίδια στην προετοιμασία ο Καιμακόγλου θα ήταν unfair να κόψει τον Φώτση από την 12αδα και ενώ έχει κάνει ήδη προετοιμασία.
Αλλά φταίνει και οι δημοσιογράφοι που μας φούσκωσαν τα μυαλά για την καλύτερη 12αδα μετά το 2005-6 και τέτοιες μαλακίες.Ο Σπανούλης έχει φτάσει 33 χρονών και ερχόταν από μέτρια χρονιά με κακό φάιναλ 4 ενώ είχε προβλήματα και με το γόνατό του,ο Ζήσης πάντα ήταν μια καλή αλλαγη των 10-15 λεπτών ενώ Παπανικολάου,Καιμακόγλου και Περπέρογλου όποτε μπήκαν δεν πρόσφεραν τίποτα.Ο Σλούκι Λουκ με απογοήτευσε αφού περίμενα πολλά περισσότερα και να κάνει το ξεπέταγμά του σε μεγάλη διοργάνωση.
Για να τα λέμε όλα και πέρσυ και φέτος είχαμε κακή διασταύρωση μετά τους ομίλους.Σε οποιονδήποτε άλλο όμιλο να είμασταν θα είχαμε περάσει στην 4αδα μαζί με Γαλλία,Ισπανία και Σερβία με τις υπόλοιπες ομάδες να παρουσιάζονται αρκετά πιο αδύναμες σε αυτό το τουρνουά.
Ο Γιάννης χτες ήταν συγκλονιστικός και είναι κρίμα που πήγε στράφι η πολύ μεγάλη του εμφάνιση σε 2-3 χρονάκια όμως μαζί με τον μικρό του αδερφό τον Κώστα που αρκετοί πιστεύουν ότι θα γίνει καλύτερος από τον Γιάννη και τους Παπαπέτρου,Παπαγιάννη,Χαραλαμπόπουλο θα τα σαρώσουμε όλα.
 
  • Aprecieri
reacţii: Bakounin
Răspuns: EUROBASKET 2015, să mergem ...

Α ρε μεγάλε Bakounin πάλι καλά που γύρισες γιατί θα με τρελάνουν οι άλλοι με αυτά που λένε.
 
  • Aprecieri
reacţii: Bakounin
Răspuns: EUROBASKET 2015, să mergem ...

Δεν είναι το efficiency αυτό. Είναι το σκορ της ομάδας όσο ήταν στο παρκέ (TEAM'S NET POINTS WHILE ON COURT), το οποίο σαν στατιστικό δεν λέει κάτι. Ο Γκαζόλ είχε -2. Το er του Σπανούλη ήταν σαφέστατα αρνητικό.

Είναι ένας δείκτης που ενσωματώνει την αποτελεσματικότητα του παίχτη και στην άμυνα, αλλά και την συνολική επιρροή του στην ομάδα. Επίτρεψέ μου να τον θεωρώ πολύ σημαντικό δείκτη. Και φυσικά του Γκαζόλ ήταν -2 καθώς στην άμυνα ήταν χωνί. Από την στιγμή που βρήκαμε λύση στο pnr στην τρίτη περίοδο ήταν ευτυχία να βρίσκεται ο Γκαζόλ στο γήπεδο.

Όσο για το rotation που έχει γίνει τεράστια συζήτηση εγώ διαφωνώ κάθετα. Το πρόβλημά μας δεν ήταν στα γκαρντ αλλά στους ψηλούς. Οι Ισπανοί χρησιμοποίησαν 4 παίχτες (Γκαζόλ, Κλαβέρ, Ρέγιες, Μίροτιτς) παίρνοντας τα μέγιστα από αυτούς, σε αντίθεση με εμάς που χρησιμοποιήσαμε 2+1 (Κουφό, Καλάθη και Αντετοκούνπμο σαν μπαλαντέρ). Ο Μπουρούσης έκανε ζημιά ενώ ο Καιμάκ ήταν τελείως εκτός ρυθμού και δεν τον εμπιστεύτηκε. Επίσης ακόμα ένα διαχρονικό πρόβλημα που δεν θα λυνόταν ούτε με κάθε πιθανό rotation στα γκαρντ, είναι η απουσία ενός σταθερού σουτέρ που μπορεί να βελτιώσει το spacing στην επίθεση. Γι΄αυτή τη δουλειά ήταν επιφορτισμένος ο Περπέρογλου, ο οποίος επίσης δεν τράβηξε.
 
  • Aprecieri
reacţii: GiannisD
Răspuns: EUROBASKET 2015, să mergem ...

πριν από την καλύτερη εμφάνιση της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια.

διαφωνώ


Πριν άκουγα για τη φοβερή Ελλάδα από ανθρώπους που έκριναν την ομάδα σε παιχνίδια με ανύπαρκτους αντιπάλους (και η Κροατία εκ του αποτελέσματος ανύπαρκτη ήταν)

Sunt de acord 500000%

Ο Κατσικάρης ουδεμία σχέση έχει βέβαια με την αδυναμία των παικτών να σπάσουν το pnr. Χωρίς τον Σπανούλη στην αποστολή, η ομάδα θα είχε προκριθεί.

διαφωνώ 5000000000000%


Ο Κατσικάρης είναι μια χρυσή μετριότητα με ταβάνι της Μούρθια.
Με Σλούκα +10 λεπτά στο παρκέ θα είχαμε κερδίσει 99.9%
(και με Αντετο όταν τον έβγαλε και του έκοψε το ρυθμό μόλις είχε ζεσταθεί κ με πολλά άλλα)

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.

Και εγώ μπορεί να βλέπω κάτι λάθος στο ματς, αλλά κ εμένα αυτή είναι η άποψη μου και τη διατυπώνω.
 
  • Aprecieri
reacţii: GiannisD
Răspuns: EUROBASKET 2015, să mergem ...

.Αφού τον Μάντζαρη δεν τον έχεις στο ροτέισον(σωστά για μένα αφού ο Καλάθης είναι ένα επίπεδο πάνω και έχουν σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά)πάρε έναν 3ο ψηλό(Αγραβάνη)για να μπει κανα 5λεπτο μεσα και να κάνει κανα φάουλ γιατί αν χτες παίζαμε παράταση σίγουρα θα τελειώναμε τον αγώνα χωρίς ψηλό με τον Κουφό στα 4 φάουλ και τον Μπουρούση έξω.

Συμφωνώ απόλυτα. Ήταν φάουλ ότι δεν υπήρχε 3ος ψηλός. Όχι αναγκάστηκα καθαρό 5αρι. Αλλά ένα 4άρι που μπορεί να παίξει 5 και να προσφέρει φύσικαλ γκειμ. Ακόμα και ο Αγραβάνης θα μπορούσε να ήταν μια επιλογή, αλλά υπήρχαν και άλλοι. Δικαιολογίες έχει που δεν πήρε, το κράξιμο για τον διακοσμητικό Βουγιούκα ακόμα δεν έχει ξεχαστεί.

Στα χαρτιά η 12άδα μας ήταν σούπερ, για να πάει τουλάχιστον 4αδα. Στο παρκέ αποδείχτηκε ότι δεν το είχε η ομάδα. Τουλάχιστον, εγώ είδα και χάρηκα την τριάδα Κούμπο, Κουφού και Καλάθη. Τους χάρηκα και είμαι περήφανος για τις εμφανίσεις τους συνολικά στο τουρνουά. Από κει και πέρα το χάος. Ο Πρίντεζης σκοράρει, βοηθάει, αλλά εγώ θα ήθελα να δω άλλα πράγματα από αυτόν στο γήπεδο.

Το μπάσκετ, σε επίπεδο εθνικών ομάδων και μεγάλων διοργανώσεων αλλάζει εντελώς μετά το '17. Ευκαιρίες κάθε 2 χρόνια δεν θα υπάρχουν πλέον. Η επόμενη γενιά θα παίζει ευρωπαϊκό κάθε 4. Για τους παίκτες που έρχονται από πίσω, αυτούς που έχω δει τουλάχιστον, δεν είμαι αισιόδοξος. Ο Βεζένκοφ θα ήταν μια προσθήκη που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά, αλλά το θέμα του δεν προχωράει...
 
Răspuns: EUROBASKET 2015, să mergem ...

πριν από την καλύτερη εμφάνιση της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια.


Θυμάσαι καλύτερη εμφάνιση της Ελλάδας από το '09 μέχρι σήμερα, σε κρίσιμο νοκ άουτ, σε παιχνίδι που αποκλείστηκε;


Δεν διαφωνώ ότι ο Κατσικάρης είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Υποστηρίζω όμως ότι δεν ευθύνεται ο Κατσικάρης για την αποτυχία της Ελλάδας στο τουρνουά.
Για μένα ο Κατσικάρης είναι όαση, σε σχέση με αυτούς που προηγήθηκαν (Καζλάουσκας, Ζούρο, Τρινκέρι )
 
Răspuns: EUROBASKET 2015, să mergem ...

Επίσης ακόμα ένα διαχρονικό πρόβλημα που δεν θα λυνόταν ούτε με κάθε πιθανό rotation στα γκαρντ, είναι η απουσία ενός σταθερού σουτέρ που μπορεί να βελτιώσει το spacing στην επίθεση. Γι΄αυτή τη δουλειά ήταν επιφορτισμένος ο Περπέρογλου, ο οποίος επίσης δεν τράβηξε.

Așa este.
Totuși, trăgătorul stabil, care avea să înscrie și să deschidă spații, trebuia să fie Spanoulis, în logica că asul a fost Kalathis, de la pregătire și până ieri.
 

Predictii

  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Lazio - Juventus
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Leicester - Southampton
  • 22:00
    Novasports Premier League
    • Arsenal - Chelsea
  • Mâine 24-04-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Estudiantes - Gremio
  • 20:30
    Novasports Prime
    • Panathinaikos AKTOR - Maccabi Tel Aviv
  • 22:00
    Novasports 5HD
    • Real Madrid - Baskonia
  • Mâine 24-04-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 03:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA 2023-24
  • 03:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Milwaukee Bucks - Indiana Pacers
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
    • Nu există emisii sportive din alte sporturi astăzi
Chat general
Ajutor utilizatori
  • Nimeni nu vorbește chiar acum.
  • PANATHA PANATHA:
    Unde ai citit asta?
  • Ertzan Ertzan:
    conform beisports Turcia este o publicație a sportime spune
  • Ertzan Ertzan:
    iubitul a fost acuzat de dopaj? probabil a exagerat cu viagra : smk1:
  • PANATHA PANATHA:
    Sportime a atins fundul....nu crezi niciodată...
  • PANATHA PANATHA:
    Bineînțeles că râzi, dar povestea cu Ioannidis a arătat încă o dată cât de jos au devenit rețelele de socializare....fiecare idiot scrie că este hărțuit fără consecințe firești....și bine că în câteva ore ipoteza s-a dovedit a fi o farsă...și nu a funcționat
    2-3 zile...
  • Ertzan Ertzan:
    dar situația e de râs, În ziua de azi nu mă întreb de nimic cu adevărat
  • Ertzan Forum Bot:
    Utilizatorul Ertzan a început un nou subiect numit „FINALA Cupei IFC#15 (20-21/4/2024)" în Concursul IFC.
  • Ertzan Ertzan:
    În ochii mei cu cei unsprezece pe care i-a trimis Fener și este cel pe care l-am scris mai sus, Fener câștigă în mod normal cu 2-0 cel puțin pentru că mingea este o curvă, așa cum a spus și Osim că tot ceea ce vedem poate merge prost (vezi cel de ieri)
  • Ertzan Ertzan:
    Atjun a arătat încă o dată cât de mare este fan Fenerbahce și meciul va fi difuzat gratuit pe TV8 : smk1:
  • Ertzan Ertzan:
    odată cu intrarea lui Zaits, Fener joacă în prezent cu 10 jucători
  • PANATHA PANATHA:
    Eu zic că se va ajunge la penalty-uri
  • Ertzan Ertzan:
    Mi-aș dori
  • Ertzan Ertzan:
    Dzikou ține apărarea
  • Ertzan Ertzan:
    în acest moment Fener joacă cu 10 jucători
  • Ertzan Ertzan:
    Krunic chiar intră
  • Ertzan Ertzan:
    dacă Olympiacos poate și își înscrie cu adevărat magia, dacă pierde își merită soarta
  • Ertzan Ertzan:
    Acum antrenorul lui Fener i-a "dracu" dar iti spune ca nu vine Olympiacos ca sa ii pun eu
  • Ertzan Ertzan:
    dupa cum i-am scris unui prieten in afara de Batshuayi, nu as schimba pe nimeni si chiar daca ar trebui sa le amputeze picioarele, poate in locul lui Bekao daca s-ar fi accidentat l-as pune pe Bonucci la penalty.
  • Ertzan Ertzan:
    Krunic, Zaijc, Under, Caglar că inutil acolo este pus incompetentului
  • Rezistent la apă Forum Bot:
    Utilizatorul Rezistent la apă a început un nou subiect numit „exista un portofel anonim?" în Portofele electronice.
  • S Forum Bot:
    Utilizatorul SSK a început un nou subiect numit „Pariu dublu" în Fotbal Predictii.
  • PANATHA PANATHA:
    Ce liga nebună e asta...
  • K Forum Bot:
    Utilizatorul kandalf a început un nou subiect numit „Managementul contului" în Pachete de conversații.
  • Ertzan Ertzan:
    Copiii noștri i-au învins pe italieni, mai ales cu 3-0, chiar și Cristiano Ronaldo ar fi gelos
  • Ertzan Ertzan:
    PRIMA ECHIPĂ GRECĂ CÂȘTIGĂ UN TITLU EUROPEAN LA FOTBAL, TINERII OLIMPIILOR : smk1:
    Ertzan Ertzan: PRIMA ECHIPĂ GRECĂ CÂȘTIGĂ UN TITLU EUROPEAN LA FOTBAL, TINERII OLIMPIILOR : smk1: