Răspuns: Modelul noului templu al AEK
Este o cale bună. Nu gândiți negativ.
Dacă se face acest câmp, care va fi 99%, atunci câmpul va fi completat în fiecare joc, fie cu Bayern, fie cu Thunderbolt. Și asigurați-vă că jumătate dintre scaune vor fi copii mici. Vulturul nou născut ...
Un moment excelent pentru istoria AEK (și a Greciei) de a construi această casă. Monument real!
În ceea ce privește Melissanidis, el merită un bravado pentru întreaga idee. El va lua altul dacă îl va face. Nu este un pic de ceea ce va pleca ca un stoc al culturii noastre. Prin pitch ... amintirile nu vor ieși niciodată. În ajunul globalizării și devastării, este important să avem motive să ne amintim ...
E rău. Asta este
amintirile vor ieși odată cu construcția (spunem acum ...) a stadionului și „vulturii-oamenii râd” nu vor dori să-și amintească ce este Melissanidis. Nu le va păsa de unde a început, cum a ajuns unde a ajuns. Nu își vor aminti că a lăsat echipa să cadă, în timp ce el ar putea ajuta și să nu fie răsfățat.
Nu-și vor aminti de „Am pus 70-pus atât de mulți”. Jucătorii AEK vor uita totul (cei cu „tz” trebuie să fie în contrast cu „ts” din PAOK).
Dacă aș fi fost AEKtzis, aș fi vrut să-l rup pe 2008 la AEK-Tripoli și să sărbătorim la un moment dat după 15 ani. Nu l-am sărbătorit? Lasă-mă să nu sărbătoresc niciodată. Pentru că AEK a fost o idee, ni se spuneau niște oameni. Și acum, cu acest om din administrație, lacrimile lui AEKkizis au fost înăbușite. Nu pentru că vin zile mai bune. Pentru că nu merită să fie difuzate pentru echipă. Pentru a ne modifica AEK.
Ceva ca al tău, Betladen, nu mă fac. Și, din păcate, nu sunteți singurul.
Și nu mă face, nu pentru că l-am mâncat pe Papa Felinar ... pentru că nu l-ai mâncat și l-ai sprijinit. De asta nu face asta.
Bucură-te de el