PROPUNERE DE MAI

zageki

Membru bine-cunoscute
31 Jan 2006
3,462
1,618
113
albină
Bună ziua, copii,
pariez de 2,5 ani (1,5 pe internet).Doar % -50%.Pastrez o evidenta cu procentul meu (total si lunar) care este negativ desigur.In fiecare luna incerc sa imbunatatesc si sa joc cele mai corecte alegeri in opinia mea.
In ultima vreme cand majoritatea turneelor ​​s-au terminat, m-am confruntat cu urmatoarele probleme intre adversari, dintre care una a fost fara scor dar nu stiam daca au relatii amicale sau ostile, asa ca nu pot ajunge cu un punct exceptional. de gerdakis ca Am iesit pozitiv: bravo: Așadar, cu ocazia acestui fapt, îmi propun să creez o problemă care se referă la relațiile de echipă din toate ligile, fie pentru a evita unele puncte, fie pentru a selecta altele.

Ultima editare:

Paul

New Member
29 Nov 2002
5,536
2,332
0
52
Aperanto Galazio
Pentru primul și bun sper: ochi: jucați Arezzo-Juventus sâmbătă 1. Juventus este aproape matematic primul în Serie A, iar Arezzo, unde liderul nostru ANTONIO CONTE îl antrenează de mulți ani, arde pentru puncte de ședere. Desigur, cel mai bun ar fi 1X, dar dacă vă place un risc mai mare, asul este foarte bogat: Cool:

Ultima editare:

zageki

Membru bine-cunoscute
31 Jan 2006
3,462
1,618
113
albină
În primul rând, Paolo, mulțumesc pentru răspuns. Consider că dacă se creează un palmares bun cu relațiile de grup, pe parcursul anului pot apărea puncte cu randamente bune, pentru că deși casele de pariuri cunosc aceste relații, nu pot da un favorit unui grup format, rămânând expuși, de ex. în schimbul de rezultate etc. : ochi:
Acum, în ceea ce privește meciul Arezzo - Juventus, îl voi onora : semn:

Ultima editare:

Predictii

• 17: 00
    Novasports Prime
    • Aris - Olympiacos
  • 19: 25
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Cupa Mondială Socca Essen 2023
  • 20: 00
    Novasports Prime
    • AEK - PAOK
  • 20: 30
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Cupa Mondială Socca Essen 2023
  • 20: 45
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Germania - Mauritius
  • 21: 30
    Start Novasports
    • Cagliari - Bari
  • 22: 00
    Novasports 1HD
    • Alavés - Eibar
  • Mâine 09-06-2023
  • 00: 00
    ERT3
    • Cupa Mondială pentru tineret U-20 FIFA
  • 01: 00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Danubio - Huracan
  • 03: 00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Flamengo - Racing Club
  • 20: 00
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Karsijaka - Turk Telecom
  • 21: 15
    ERT3
    • Liga Basket 2022-23
  • 22: 00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Real Madrid - Badalona
  • Mâine 09-06-2023
  • 01: 00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2022-23
  • 12: 00
    Eurosport 1
    • Open francez
  • 12: 00
    Eurosport 2
    • Open francez
Chat general
Ajutor utilizatori
  • Nimeni nu vorbește chiar acum.
  • Ertzan Ertzan:
    Hangiul Ataman se văică și o fană ne-au condus afară. La SEF ce va face, va cere golirea întregului SEF? : paidi:
  • Ertzan Ertzan:
    108-66 fierbinte fierbinte va veni taverna 42 de puncte în cap
  • M Forum Bot:
    Utilizatorul methegeorge a început un nou subiect numit „Husa 3X3 pentru copertina plianta" în Anunturi, Colectii, Schimburi.
  • M Forum Bot:
    Utilizatorul methegeorge a început un nou subiect numit „Ventilator mare de perete 60 cm" în Anunturi, Colectii, Schimburi.
  • PANATHA PANATHA:
    Pentru că scoți limba..... acum bucură-te de trio-ul din Galata....
  • Ertzan Ertzan:
    se aștepta la victorie încet lucrul pe care Vassilis Karras îl spune în cântecul său
  • PANATHA PANATHA:
    da.....ne-a incantat baschetul jucat de echipa de rugby....
  • Ertzan Ertzan:
    Uite, victoria este o victorie cu 14-0 și vom avea ușor 16-0
  • Ertzan Ertzan:
    Am dat puncte fixe 3-0 și 3-1
  • PANATHA PANATHA:
    Da, cu siguranță e 3-0... nu avem nicio îndoială....
  • PANATHA PANATHA:
    Bartzokas are un mare complex cu Panatha....o arata de fiecare data cand face declaratii
  • Ertzan Ertzan:
    Nu am auzit, dar voi citi. A plâns ea?
  • PANATHA PANATHA:
    „Panathinaikos este mulțumit că se luptă cu jocurile, am încredere în copii și vom continua”.....nu este prima dată când vorbește într-un mod atât de derogatoriu....
  • PANATHA PANATHA:
    Georgiou merge și el...
  • PANATHA PANATHA:
    Ertzan ce s-a intamplat.... "tavernicul" a facut dubla mare....ca ce va face in SEF....
  • Ertzan Ertzan:
    lasa-l in pace cu tristetea, eu sunt fundul mare. După ce m-am încurcat în 90-89, îi scriu lui Kostas pe messenger de parcă l-aș fi știut, fără buzzer beater noiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiing Clyburn si stingerea luminilor ok si cu 2 deasupra lui ce poti sa spui
  • Ertzan Ertzan:
    da, cu excepția faptului că nu vor fi Larkin și Clyburn
  • PANATHA PANATHA:
    nu face niciodată bine într-o serie de victorii cu mult
    mare diferență de puncte... se întoarce înapoi
  • Ertzan Ertzan:
    Știu că încă îmi amintesc Olympiacos-Siena
  • PANATHA PANATHA:
    da, am avut in vedere si acest serial
  • A Chat Bot:
    avator a părăsit încăperea.
  • CMWH Forum Bot:
    Utilizatorul CMWH a început un nou subiect numit „RIP Terastie Georgiou" în Cafenea.
  • cosmicsports Forum Bot:
    Utilizatorul cosmicsports a început un nou subiect numit „Este previzibilă ruperea favoritelor?" în Pachete de conversații.
  • M Forum Bot:
    Utilizatorul Mak84 a început un nou subiect numit „Paysafe - incapacitatea de a se retrage din bet365" în Portofele electronice.
    M Forum Bot: Utilizatorul Mak84 a început un nou subiect numit „Paysafe - nu se poate retrage din bet365” pe...