Folosiți un browser vechi. Este posibil ca acest site sau alte site-uri să nu se afișeze corect. Trebuie să faceți upgrade sau să utilizați unul browser alternativ .
Deoarece zilele acestea (ca și alții) nu îmi pot folosi contul de paysafecard, dau un card 25 Euro în schimbul contului meu 20 Euro. Skrill. Deci, oricine este interesat și are Skrill și paysafecard (fără probleme eu însumi) anunță-mă. Oferta valabilă până duminică 13 / 9.
Cu Turcia, Portugalia și Cehia, naționala noastră a fost extrasă în finala Euro 2024, atâta timp cât reușește să depășească cele două obstacole, prima cunoscută cu Kazahstan, în playoff-ul din martie.
Rușine totală la momentul extragerii grupelor Euro 2024 de... zgomote ciudate auzite în sală! Gemete puternice sugerând un act amoros s-au auzit în sala unde a avut loc extragerea grupelor Euro 2024!
Poate să-i facă de prost.....după ce Nottingham a pierdut, cred că îl va da afară...lasă-l să-l aducă la Olympiakos și lasă-l pe al tău să plece la Nottingham
Acest site utilizează cookie-uri pentru a personaliza conținutul, personaliza experiența dvs. și pentru a vă menține conectat dacă vă înscrieți.
Continuând să utilizați acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre.