Folosiți un browser vechi. Este posibil ca acest site sau alte site-uri să nu se afișeze corect. Trebuie să faceți upgrade sau să utilizați unul browser alternativ .
Deja i-am „pierdut” de ieri (din cauza muncii) Krajnovic, Coric care a început aproape de 2 și astăzi din cauza fricii lui Lajovic chiar și într-o specială ...
Astăzi am avut o glumă cu Souza, dar sper că ne vom descurca bine aici
Nadal: Câștigător fără a pierde setul (3,5) Stoiximan (4 / 10)
Nadal (Câștigător) / Djokovic (Finalist) (2,2) Stoiximan (5 / 10)
PS: Actualul non-pariu pe răsturnarea lui Dimitrov (9) și faptul că Sinner (1) a câștigat primul set, nu mă iert ... Acestea sunt condamnările într-un turneu care nu se desfășoară așa cum vrei .. Mai ales ieri cu Fognini a fost pentru râs și plâns ...
Până acum câteva zile, Boyo juca în Kortrijk. Interesante sunt statisticile punctajului când fosta sa echipă juca acasă. În cele 3 sezoane pe care le-a jucat la Kortraik, a marcat 24 de goluri, dintre care 18 erau acasă (adică pe terenul unde va juca în această seară). Astfel, într-un total de 31 de jocuri pe acest teren, ca jucător cheie, a găsit netul de 18 ori.
Acest site utilizează cookie-uri pentru a personaliza conținutul, personaliza experiența dvs. și pentru a vă menține conectat dacă vă înscrieți.
Continuând să utilizați acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre.