PARI SIGURI = Câștiguri certe

g10vanni

IFC # 8 campion 2011-12
20 Nov 2005
8,385
4,023
113
Cei care doresc să facă un pariu asigurându-se că pot face bani pot face acest lucru în principal datorită schimburilor.

Pe acest subiect voi sugera ce gasesc, pentru cei carora le plac banii usori.: sus:

Ei bine... momentan există o cerere pentru victoria OSFP împotriva Barcei la SEF aseară, la ora 1.55 [122euro].
Așa că acoperim jucătorul cu 1.55 și cumpărăm asul de la Ladbrokes care ni-l dă la 1.61.
Dacă câștigă Barça, am pierdut puțin din timp, dacă câștigă OSFP, primim 7,32Copii europeni fără niciun risc!

Surebet este singurul pariu câștigător și la un moment dat trebuie să-l înțelegem [și pe mine în interior]...

FOVEN

New Member
22 Mar 2003
1,073
1
0
43
* Pariuri Lumea *
Din moment ce m-am ocupat de această problemă în trecut pentru a spune dificultățile pe care le puteți/veți întâmpina pe parcurs.

a) De cele mai multe ori diferența de șanse este prea mică pentru a produce un rezultat semnificativ.

b) Cotele se pot schimba de la un moment la altul înainte de meci și s-ar putea să fii expus la pariul pe care l-ai jucat primul.

c) Doriți un cont în cărți multe și de încredere pentru a găsi pariuri sigure valoroase.

d) Ar trebui să verificați întotdeauna dacă a doua carte în care veți paria acceptă înălțimea pariului dvs., deoarece va fi suficient de mare, uneori, în timp ce ați făcut deja calculele pentru pariuri și plasați primul pariu, a doua carte nu o face. accepta suma in celalalt punct, ori de cate ori stai cu p ... po in mana.

e) Este posibil ca unul dintre conturile dvs. să fie pus la zero, în timp ce celălalt va crește cu efect până când veți retrage banii dintr-unul și îi puneți în cealaltă carte pentru a pierde oportunitatea pentru mai multe pariuri sigure.

g) Există multe software-uri pentru notificarea automată a pariurilor sigure cu rezultatul că sunt mulți oameni care încearcă să profite de el și „oportunitatea de pariuri” se pierde în câteva secunde.

Vorbind din experiență, prietene Jio : semn:

g10vanni

IFC # 8 campion 2011-12
20 Nov 2005
8,385
4,023
113
Părerile dumneavoastră sunt acceptate FOVEN!
De fapt, de cele mai multe ori poți face doar firimituri.
Cu toate acestea, sunt unele cazuri care merită și dacă le voi găsi le voi încărca aici.
Nu discut cu 2 cărți. Alisverisi trebuie făcută prin schimb și carte.

FOVEN

New Member
22 Mar 2003
1,073
1
0
43
* Pariuri Lumea *
g10vanni a spus:
Părerile dumneavoastră sunt acceptate FOVEN!
De fapt, de cele mai multe ori poți face doar firimituri.
Cu toate acestea, sunt unele cazuri care merită și dacă le voi găsi le voi încărca aici.
Nu discut cu 2 cărți. Alisverisi trebuie făcut prin schimb și carte. [/citat]

Pai asta e de inteles, cand vorbeam de 2 carti ma refeream la una ca este un schimb, greseala mea nu am spus-o : ciocan: : ciocan: : ciocan:

Cu toate acestea, există multe pariuri sigure între 2 boomakers tradiționali, dintre care puține merită să fie tratate. Uneori, mai ales în fotbal, unde sunt 3 puncte, poți găsi pariul sigur între 3 cărți!

Dar, din moment ce vrei să te ocupi de asta, te voi trimite la ceva la care poate nu te-ai gândit... Alisverisi intre un schimb si altul : spite: : ochi:

(Cele mai bune oportunități există și poți chiar să vezi oricând cât volum este disponibil pentru pariuri în acest joc, astfel încât să nu te trezești pe neașteptate) : semn:

Ultima editare:

g10vanni

IFC # 8 campion 2011-12
20 Nov 2005
8,385
4,023
113
Chestia este, prietene, că nu am găsit niciun alt schimb bun în afară de betfair. Doar betfair este un joc, in celelalte sunt 3 si cucul.

Continui sa caut subiectul pentru ca trebuie sa studiezi jocurile de noroc si nu doar sa te joci! De aceea îmi place să citesc experiențele altor homeopati. Pentru a obține idei și a continua să cauți.
Ieri am făcut 4 schimburi într-un meci și am luat 1 de minute fără risc, cu pariuri 63e.
Bineînțeles, un alt cumpără și vinde un alt surebet, nu te confunda.

pralque

New Member
17 Mar 2006
236
0
0
cea mai mare companie de rezervă, după un sondaj superficial este conacul și are în mod clar condiții mai bune pentru jucător decât betfair, nimeni nu este menit să nu aibă un cont acolo.

FOVEN

New Member
22 Mar 2003
1,073
1
0
43
* Pariuri Lumea *
M-am uitat la această companie înainte și volumul de pariuri a fost dezamăgitor.

Acum nu știu dacă lucrurile s-au schimbat.

g10vanni

IFC # 8 campion 2011-12
20 Nov 2005
8,385
4,023
113
Într-adevăr, cel conac are cele mai bune condiții pentru jucător, dar mutarea este dezamăgitoare, după cum spune el FOVEN.

g10vanni

IFC # 8 campion 2011-12
20 Nov 2005
8,385
4,023
113
Greaca este cel mai mic.
Scrie-ne dacă vrei părerea ta despre acest schimb.

Ertzan

FENER și după moarte
Membru al echipei
10 Aug 2003
45,837
20,533
113
39
CARE ESTE FENERUL
g10vanni a spus:
Greaca este cel mai mic.
Scrie-ne dacă vrei părerea ta despre acest schimb.
Sa va spun drept, doar am vazut, nu am jucat acolo si nici nu am cautat, doar am vazut ca spuneti si am zis sa mentionez
: semn:

Predictii

• 17: 00
    Novasports Prime
    • Aris - Olympiacos
  • 19: 25
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Cupa Mondială Socca Essen 2023
  • 20: 00
    Novasports Prime
    • AEK - PAOK
  • 20: 30
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Cupa Mondială Socca Essen 2023
  • 20: 45
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Germania - Mauritius
  • 21: 30
    Start Novasports
    • Cagliari - Bari
  • 22: 00
    Novasports 1HD
    • Alavés - Eibar
  • Mâine 09-06-2023
  • 00: 00
    ERT3
    • Cupa Mondială pentru tineret U-20 FIFA
  • 01: 00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Danubio - Huracan
  • 03: 00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Flamengo - Racing Club
  • 20: 00
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Karsijaka - Turk Telecom
  • 21: 15
    ERT3
    • Liga Basket 2022-23
  • 22: 00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Real Madrid - Badalona
  • Mâine 09-06-2023
  • 01: 00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2022-23
  • 12: 00
    Eurosport 1
    • Open francez
  • 12: 00
    Eurosport 2
    • Open francez
Chat general
Ajutor utilizatori
  • Nimeni nu vorbește chiar acum.
  • Ertzan Ertzan:
    Hangiul Ataman se văică și o fană ne-au condus afară. La SEF ce va face, va cere golirea întregului SEF? : paidi:
  • Ertzan Ertzan:
    108-66 fierbinte fierbinte va veni taverna 42 de puncte în cap
  • M Forum Bot:
    Utilizatorul methegeorge a început un nou subiect numit „Husa 3X3 pentru copertina plianta" în Anunturi, Colectii, Schimburi.
  • M Forum Bot:
    Utilizatorul methegeorge a început un nou subiect numit „Ventilator mare de perete 60 cm" în Anunturi, Colectii, Schimburi.
  • PANATHA PANATHA:
    Pentru că scoți limba..... acum bucură-te de trio-ul din Galata....
  • Ertzan Ertzan:
    se aștepta la victorie încet lucrul pe care Vassilis Karras îl spune în cântecul său
  • PANATHA PANATHA:
    da.....ne-a incantat baschetul jucat de echipa de rugby....
  • Ertzan Ertzan:
    Uite, victoria este o victorie cu 14-0 și vom avea ușor 16-0
  • Ertzan Ertzan:
    Am dat puncte fixe 3-0 și 3-1
  • PANATHA PANATHA:
    Da, cu siguranță e 3-0... nu avem nicio îndoială....
  • PANATHA PANATHA:
    Bartzokas are un mare complex cu Panatha....o arata de fiecare data cand face declaratii
  • Ertzan Ertzan:
    Nu am auzit, dar voi citi. A plâns ea?
  • PANATHA PANATHA:
    „Panathinaikos este mulțumit că se luptă cu jocurile, am încredere în copii și vom continua”.....nu este prima dată când vorbește într-un mod atât de derogatoriu....
  • PANATHA PANATHA:
    Georgiou merge și el...
  • PANATHA PANATHA:
    Ertzan ce s-a intamplat.... "tavernicul" a facut dubla mare....ca ce va face in SEF....
  • Ertzan Ertzan:
    lasa-l in pace cu tristetea, eu sunt fundul mare. După ce m-am încurcat în 90-89, îi scriu lui Kostas pe messenger de parcă l-aș fi știut, fără buzzer beater noiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiing Clyburn si stingerea luminilor ok si cu 2 deasupra lui ce poti sa spui
  • Ertzan Ertzan:
    da, cu excepția faptului că nu vor fi Larkin și Clyburn
  • PANATHA PANATHA:
    nu face niciodată bine într-o serie de victorii cu mult
    mare diferență de puncte... se întoarce înapoi
  • Ertzan Ertzan:
    Știu că încă îmi amintesc Olympiacos-Siena
  • PANATHA PANATHA:
    da, am avut in vedere si acest serial
  • A Chat Bot:
    avator a părăsit încăperea.
  • CMWH Forum Bot:
    Utilizatorul CMWH a început un nou subiect numit „RIP Terastie Georgiou" în Cafenea.
  • cosmicsports Forum Bot:
    Utilizatorul cosmicsports a început un nou subiect numit „Este previzibilă ruperea favoritelor?" în Pachete de conversații.
  • M Forum Bot:
    Utilizatorul Mak84 a început un nou subiect numit „Paysafe - incapacitatea de a se retrage din bet365" în Portofele electronice.
    M Forum Bot: Utilizatorul Mak84 a început un nou subiect numit „Paysafe - nu se poate retrage din bet365” pe...