Turkiye

Απάντηση: Turkiye

Εμείς είμαστε κοντά στο να ξεφορτωθούμε τον Φαν Πέρσι


Trimis de pe iPhone folosind aplicația Tapatalk
 
Απάντηση: Turkiye

Μουσά Σο έρχεται όπως φαίνεται δανεικός μέχρι τέλος της σεζόν στην Μπούρσασπορ
 
Απάντηση: Turkiye

Όποιος "τελειωμένος" παίκτης έρχεται στην Τουρκία ανασταίνετε. Σίβασπορ-Οσμάνλισπορ 3-2 ο Ρομπίνιο 2 γκολ και μια ασίστ πραγματικά κεντούσε ο άτιμος
 
  • Aprecieri
reacţii: kerkireos
Απάντηση: Turkiye

Την επόμενη αγωνιστική έχουμε Μπεσικτας-Φενέρ. Θα ήθελα να δώσουν πολύ Φενέρ στο 3 αλλά τέτοιο λάθος δεν νομίζω να το κάνουν πάντως σε κάθε περίπτωση το διπλό παίζεται. Ο λόγος είναι 2 ονόματα. Πέπε και Ταλίσκα ειδικά δε ο δεύτερος είναι πάρα πολύ σημαντικός για την Μπεσίκτας.
 
  • Aprecieri
reacţii: Eric Castel
Απάντηση: Turkiye

3.60 η φενερ στην 365 σφάλμα πιστεύω θα πεσει μέχρι την ημέρα του αγώνα


Trimis de pe iPhone folosind aplicația Tapatalk
 
Απάντηση: Turkiye

Το διπλό έπεσε στο 3.40 στην 365 όμως τώρα είναι ξανά στο 3.5

Διαιτητής του αγώνα ο Τσακίρ είναι το 5ο του παιχνίδι σε ντέρμπι Μπεσίκτας-Φενέρ. Σε αυτά τα 2 τα έχει κερδίσει η Φενέρ και τα άλλα 2 έληξαν ισόπαλα. Σε αυτά τα παιχνίδια έχει δείξει 26 κίτρινες κάρτες και 3 κόκκινες. Οι δυο κόκκινες ήταν της Μπεσίκτας ενώ από τις κάρτες οι 14 ήταν για Φενέρ
 
Απάντηση: Turkiye

Απουσία τελευταίας στιγμής για Μπεσίκτας ο μέσοεπιθετικός Ογουσχάν έχει παίξει φέτος 17 αγώνες στο πρωτάθλημα
 
Απάντηση: Turkiye

Ανατριχίλα

Χθες αποκλειστήκαμε με 1-1.

Οι οπαδοί επί 40 λεπτά τραγουδούσαν λες και είχαμε κερδίσει μετά τον αγώνα δεν έφυγαν. Κάπου στο 8ο λεπτό βγαίνει ο Πρόεδρος προς τους οπαδούς και φωνάζει την ομάδα και κάπου στο 16ο λεπτό όλη η ομάδα μπροστά στον κόσμο τέτοια βλέπεις και πορώνεσαι


Η φετινή αλλαγή της Φενέρ. Μόνο με την εκλογή του Αλί Κοτς ως Πρόεδρος η Φενέρ πούλησε 40 χιλιάδες διαρκείας χωρίς να φέρει ένα μεγάλο αστέρι στυλ Φαν Πέρσι πέρυσι.

Πρέπει να έχω κοιτάξει το βίντεο καμιά 10αριά φορές.
 
  • Aprecieri
reacţii: cacambola
Απάντηση: Turkiye

Καλημέρα, καμία μεγάλη Τουρκική ομάδα δεν έκανε μεταγραφές φέτος αεροδρομίου που λένε. Νομίζω το θέμα της οικονομίας έχει επηρεάσει αρκετά και τις ομάδες. Προσωπικά αν δεν βελτιωθεί η εικόνα της λίρας δεν θα μου έκανε εντύπωση να υπάρξουν και αποδεσμεύσεις παικτών στο μέλλον, τον γενάρη πχ. Πάντως με βάση το ρόστερ και οδηγό την περσίνή εικόνα, η Γαλατά φαντάζει το φαβορί για τον τίτλο.
 
Απάντηση: Turkiye

Καλημέρα, καμία μεγάλη Τουρκική ομάδα δεν έκανε μεταγραφές φέτος αεροδρομίου που λένε. Νομίζω το θέμα της οικονομίας έχει επηρεάσει αρκετά και τις ομάδες. Προσωπικά αν δεν βελτιωθεί η εικόνα της λίρας δεν θα μου έκανε εντύπωση να υπάρξουν και αποδεσμεύσεις παικτών στο μέλλον, τον γενάρη πχ. Πάντως με βάση το ρόστερ και οδηγό την περσίνή εικόνα, η Γαλατά φαντάζει το φαβορί για τον τίτλο.

Και δεν θα κάνουν. Οι εποχές με τις σπατάλες τελείωσαν πλέον. Βέβαια η ισοτιμία παίζει τον ρόλο της αλλά όχι τόσο. Ρόλο παίζουν τα χρέη που έκαναν. Όπως θα έλεγε και ο φίλος μου ο Γιάννης οι ομάδες είναι εταιρίες, έσοδα-έξοδα. Έτσι λοιπόν αν και άργησαν να το καταλάβουν τελείωσαν οι εποχές που ερχόντουσαν αστέρια με τρελά λεφτά.
Η Φενέρ έχει χρέος 620 εκ ευρώ σαν σύλλογος γιατί? Γιατί έδινε χωρίς να πάρει πάρε παράδειγμα τον Φαν Πέρσι, πόσα λεφτά έδωσε έβγαλε τίποτα? Όχι.
Γαλατασαραϊ ποιος ξέρει πόσα χρωστάνε και αυτοί ειδικά λόγο περσινών μεταγραφών φέτος δεν μπορούν να πάρουν παίκτη αν δεν πουλήσουν. Όλοι μάθανε τα πολλά λεφτά ο δεξί μπακ Ταρίκ Τσάμνταλ παίρνει το χρόνο 1.6 εκ ευρώ, τα οποία λεφτά τα παίρνει σε λίρες αλλά με την ισοτιμία εκείνης της ημερομηνίας. Φαντάσου όταν υπέγραψε το ευρώ ήταν 2,83 τώρα έφτασε στο 6 και πάει. Δεν λέει να φύγει κιόλας γιατί σου λέει μ@λάκας είμαι? Που θα βρω καλύτερα.

Μπεσίκτας χρωστάει 290 εκ ευρώ. Φέτος πήγαν σε μειώσεις. Δεν έχει Τσουλού? Δεν υπάρχει λόγος και για βαριά συμβόλαια, έβγαλε και αυτή γύρω στα 80 εκ ευρώ.

Η Τράμπζονσπορ μια μέρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος πλήρωσε 3 εκ ευρώ στον πρώην τεχνικό και παίκτη για να δηλώσει τις νέες μεταγραφές.

Η Αντάλιασπορ δεν μπορεί να δηλώσει τις νέες μεταγραφές γιατί χρωστάει και δεν μπορεί να ξεπληρώσει.

Κάπου διάβασα πως η ιστορική Εσκίσεχιρσπορ παίζει να αποχωρήσει από την πρώτη κατηγορία αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω.

Κάποτε ο συγχωρεμένος πρώην Πρόεδρος της Γκεντζλέρμπιρλιγι είπε το εξής "Κάνουν λάθος οι μεγάλοι σύλλογοι, δίνουν φουσκωμένα συμβόλαια και παίρνουν τα μυαλά τον παικτών αέρα ενώ θα τους πει: πόσα παίρνεις στην Γκεντζλέρμπιρλιγι? 400 χιλ ευρώ ωραία σ'εμένα θα πάρεις 800,000 ευρώ. Αυτοί όμως τι κάνουν? Πόσα παίρνεις? 400 ωραία πάρε 2 εκ ευρώ έτσι που μυαλό για ποδόσφαιρο ο παίκτης πρέπει να παίζει για την φανέλα" και εδώ έχει δίκιο.

Όπως επίσης τελείωσαν και οι εποχές που διώχνω προπονητή ας πούμε Τερίμ, Κόκου, Γκιουνές γιατί έχει θέμα με τον παίκτη.

Ο Γκομίς φαγώθηκε γιατί δεν παίρνει περισσότερα χρήματα ζητούσε 4.2 εκ ευρώ η δικαιολογία γιατί λέει πέρυσι τα πήγε καλά, όταν πήρε την απάντηση "Αν δεν πήγαινες καλά θα μειώναμε τις απολαβές σου?" μουγκα. Στο εναρκτήριο παιχνίδι Μπελχάντα, Φεγκνουλί, Γκομίς στον πάγκο γιατί? Γιατί ο Τερίμ έστειλε το μήνυμα "Εγώ κάνω κουμάντο εδώ ή παίζεται όπως θέλω ή πάγκο και θα παίζουν νεαρά παιδιά"

Στον αγώνα Φενέρ-Μπούρσασπορ ξέρεις ποιος ήταν ο παίκτης του αγώνα? ο εξτρέμ Μπαρίς Ερντέμ που πήραμε από Αλτίνορντου που έφαγε τον Βαλμπουενά. Εδώ έρχεται να σε δικαιώσει ο προπονητής της Μπούρσασπορ Σαμέτ Αϊμπαμπα όταν είπε στην συνέντευξη τύπου "Αυτό που περίμενα να δω εδώ και 25 χρόνια το κατάφερε το ευρώ μέσα σε μια βδομάδα" εννοούσε τον νεαρό παίκτη.

Φέτος είναι η χρονιά λοιπόν των δανεικών παικτών να μειωθεί το χρέος.

Η Φενέρ πούλησε 40.000 διαρκείας ξέρεις γιατί? Αλί Κότς μόνο γι'αυτόν και έχουν να δουν πολλά ακόμα. Στηρίζουν τους παίκτες εκεί που πρέπει θα τους γιουχάρουν και εκεί που πρέπει όπως με τον Τζουλιάνο δεν πήρε την ομάδα στις πλάτες του όπως έπρεπε με Μπενφίκα εξαφανισμένος και τον γιουχάρανε λίγο.
 
Απάντηση: Turkiye

Για την λίρα εννοώ πως θα επηρεάσει στο μέλλον, εξάλλου αυτό έγινε την τελευταία εβδομάδα. Παρόμοια σαπίλα επικρατεί με την Ελλάδα, όπου κανένας δεν έκανε κάποιο έλεγχο στις ομάδες, δεν έβαζε κάποιον περιορισμό κτλ. Ακόμη και η ουεφα θορυβήθηκε και ρίχνει καμπάνες σε ομάδες για χρέη γιατί εμφανίστηκε μεγάλο φαινόμενο με απλήρωτους παίκτες και προπονητές και έγινε ντόρος. Το χειρότερο είναι πως και οι πιο μικρές ομάδες δεν επένδυσαν σε παίχτες τούρκους νεαρούς και άρχισαν τις μεταγραφές και πλέον είναι συνολικό το πρόβλημα και όχι των 3-5 μεγάλων ομάδων.
 
Απάντηση: Turkiye

Καλημέρα, καλό ΣΚ σε όλους.

Επιστροφή στους Τουρκαλάδες με μια σύντομη περιγραφή. Σήμερα το μενού έχει 4 ματς. Ξεχωρίζει το Τραμπζοσπορ-Γαλατά. Ματσάκι που θα έχει γκολ λογικά, με τις αποδόσεις να είναι κακές. Η Γαλατά σε φόρμα αλλά και οι Τραπεζούντιοι σε καλή κατάσταση με καλή ομάδα. Το διπλό αξίζει κυρίως με την λογική "πότε θα ξαναβρείς Γαλατά στο 2+ πέρα από ντέρμπι με Μπέσκτας και Φενέρ?"

Νομίζω ο άσος της Ακισάρ σήμερα είναι μια καλή επιλογή. Η Σίβας είναι κακή εκτός και γενικά έβγαλε δυσκολία στο γκολ στις 3 πρώτες αγωνιστικές. Η Ακισάρ σκοράρει παντού μέχρι τώρα, χάσει κερδίσει. Θεωρώ πως αν προσέξει στην άμυνα το 1-0 μπορεί να το πάρει.

Η ομάδα του Ερτζάν είναι για τα σκυλιά και πάλι γι άλλη μία χρονιά. Η φάση με Κοτζαμάν πού ξέρει το πρωτάθλημα κτλ δεν έπιασε πέρσι, αλλά και η φάση παίρνω καλό (?) ξένο προπονητή, δεν δείχνει να πιάνει επίσης. Προσωπική άποψη είναι πως τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί ένα προβληματικό ρόστερ που θα πάρει χρόνια για να στρώσει. Το Κασέρι σφιχτό μέχρις στιγμής, δέν έχει φάει κανένα γκολ σε 3 ματς και έχει σκοράρει μόλις 2. Αουτσάιντερ το άντερ, καλή επιλογή πιστεύω.

Φιλιά από εμένα, πάω παραλία σε λίγο, αφού ανεβάσω τις στοιχηματικές μου επιλογές.
 
  • Aprecieri
reacţii: #Infobeto
Απάντηση: Turkiye

Σήμερα είμαι στις.. καλές μου και λέω να προβώ σε μία αποκάλυψη :)))) Τούτη εδώ η γωνίτσα θα παρουσιάζει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, μετά την επιστροφή -στην κεντρική και μη- του Ertzan. Φίλε Kosdpthess τώρα είμαι σίγουρος πως θα κάνετε ένα σπουδαίο δίδυμο και θα μας αποκαλύψετε όλα όσα θα πρέπει να ξέρουμε για την κατηγορία :))))) Καλή δύναμη!
 
Απάντηση: Turkiye

Την τελευταία αγωνιστική ήμουν σε φάση, έκλαψα λίγο αλλά έκατσα. : twis:

Ο Ερτζάν ξέρει, εγώ απλά προσθέτω μια πινελιά και φυσικά είναι ευπρόσδεκτος ο καθένας εδώ να καταθέσει την αποψή του.
 
Απάντηση: Turkiye

Αγωνιστική με Φενέρ-Μπέσικτας την Δευτέρα. Μέχρι τότε θα μου πείτε ποιος ζει ποιος πεθαινει. Από εκεί και έπειτα αρκετά αδιάφορα παιχνίδια αυτή η αγωνιστική. Σήμερα το βράδυ της Παρασκευής είχε το Μπούρσα εναντίον Μπασάκ, έμεινε στο 0-0. Καλό φαβορί σε απόδοση για παρολί στο 1,70 βλέπω την Γαλατά. Έχει φόρα, έχει ψυχολογία από την νίκη της στο τσουλού, το βλέπω δύσκολο πως θα σκοντάψει κόντρα σε μία κακή ομάδα η οποία είναι και στα κάτω της. Από εκει και πέρα στοιχηματικά μόνο τα γκολ στην Τραπεζούντα παρουσιάζουν ενδιαφέρον, με δύο ομάδες με κάπως επιθετική φύση να κοντράρονται.

Το ντέρμπι θα το δούμε καλύτερα ίσως και τις επόμενες μέρες. Σε κακή στιγμή η Φενέρ και πως να μην είναι όταν την έχει διασύρει μία ομάδα από την Κροατία. Η Μπέσικτας δνε ξεκίνησε καλά, έχει αξιόλογο ρόστερ, δεν έχει το εύκολο γκολ και έχει τα θέματά της πίσω. Αν υπήρχε το όβερ σε τιμές αουτσάιντερ θα ήταν καλή επιλογή πιστεύω.
 
Απάντηση: Turkiye

Στην Φενέρ όταν τιμωρήθηκε ο Μέντελ της Μπεσίκτας σημαντικότατος χαφ είπα "Το ματσάκι είναι άσσος" Όταν όμως είδα τα μαύρα χάλια της Φενέρ την Πέμπτη όπου είχε κατοχή μπάλας ναι γύρο στα 60% τι να το κάνεις. Πρώτο σουτ κάπου στο 34 ο μόνος τρόπος να σωθεί ήταν από στημένη μπάλα και σώθηκε προς στιγμήν μετά όμως η άμυνα κλάφτα να πάνε. Μέχρι στιγμής σε 8 παιχνίδια έχουν δοκιμαστεί 24 παίκτες στην ενδεκάδα. Ο κοκού πήγε σε ροτεϊσον εντάξει δεν λέω αλλά ρε φίλε έχεις ενδεκάδα έτοιμη και πας σε ροτεϊσον εσύ δεν έχεις τίποτα τι να σε κάνω.

Τέλος πάντων οι άμυνες και των δυο είναι κλάφτα να πάνε εγώ θα έλεγα Γκολ-Γκολ& Όβερ 2,5

Όσο για τα υπόλοιπα Κασέρι Άντερ 2,5
Τράμπζονσπορ άσσο και Μαλάτιασπορ άσσο και Τραμπζονσπορ άσσο θα τιμούσα
 
  • Aprecieri
reacţii: cacambola
Απάντηση: Turkiye

Εδώ δες τώρα πρόκληση. Από 2.30 που άνοιξε η Φενέρ έχει φτάσει στο 3+ αν αυτό δεν είναι πρόκληση τότε ποιο είναι? Από το 2005 έχει να κάνει διπλό η Μπεσίκτας και ο προπονητής της Μπεσίκτας Σενόλ Γκιουνές δεν έχει νίκη εδώ και 28 χρόνια απέναντι στην Φενέρμπαχτσε εκτός.
 
Απάντηση: Turkiye

και το dnb που βλέπω είναι πάνω από 2
 

Predictii

  • 14:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Bristol City - Leicester
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Wrexham - Mansfield
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Norwich - Plymouth
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Blackburn - Ipswich
  • 20:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Benfica - Salvări
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Al Etifaq - Al Ahly
  • 21:30
    Start Novasports
    • Burgos - Espanyol
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Cadiz - Granada
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Lille - Lance
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Watford - Leeds
  • 22:30
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Estrella - Sporting Lisabona
  • 20:00
    Start Novasports
    • Zalgiris Kaunas - Armani Milano
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Bayern Munchen - Barcelona
  • 21:30
    Novasports 5HD
    • Baskonia - Anatolou Efes
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Partizan - Olympiacos
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Villeurbanne - Monaco
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    Novasports 4HD
    • Arizona - Clemson
  • 01:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Atlanta Hawks - Boston Celtics
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • San Diego St. - UCONN
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • New Orleans Pelicans - Milwaukee Bucks
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Bursaspor - Tofas
  • 19:45
    Novasports 5HD
    • Fenerbahce - Alba Berlin
  • 19:45
    Novasports 6HD
    • Besiktas - Burg
  • 20:55
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA Action 2023-24 E3323
  • 21:30
    Novasports 3HD
    • London Lions - Paris
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Real Madrid - Steaua Roșie
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Virtus Bologna - Panathinaikos AKTOR
  • Mâine 30-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Indiana Pacers - Los Angeles Lakers
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    • NC State - Marquette
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • Gonzaga - Purdue
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • San Antonio Spurs - New York Knicks
  • 04:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • 21:00
    Novasports 6HD
    • Rybakina - Azarenka
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • 02:30
    Novasports 6HD
    • Alexandrova - Collins
  • 07:15
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 08:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 09:25
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 16:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Premier Padel Tour 2024
  • 17:00
    ERT3
    • Panathinaikos - Milos
  • 18:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Premier Padel Tour 2024
  • 20:15
    ERT3
    • Olympiacos - PAOK
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Mâine 30-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Chat general
Ajutor utilizatori
  • Nimeni nu vorbește chiar acum.
  • PANATHA PANATHA:
    Ai văzut reluare?
  • Ertzan Ertzan:
    da
  • PANATHA PANATHA:
    Fenerbahce a vrut să amâne derby-ul din 7 aprilie cu Galatasaray pentru Supercupa Turciei din mila lui...Olympiakos, însă cererea sa concretă nu a fost acceptată de federația de fotbal a țării.
  • PANATHA PANATHA:
    Federația Turcă de Fotbal (TFF) a informat ambele cluburi că
    acest lucru are de-a face cu faptul că nu există o dată alternativă din cauza programului încărcat al echipelor.
  • Ertzan Ertzan:
    Urma sa o scriu dimineata dar nu a venit de pe telefonul mobil. Nereligioșii, așa cum era normal, au spus că nu vor accepta amânarea meciului. Echipa noastră a aplicat pentru amânare și din câte am citit au spus că meciul ar trebui să se țină la finalul campionatului, dar Federația, care s-a turnat pe ea și mai are de luat decizia pe „penalty-uri”, nu a acceptat-o.
  • Ertzan Ertzan:
    Fenerbahce este echipa care a strâns cele mai multe puncte din Europa, dar ei nu o văd așa, e în regulă, dar Dumnezeu este grozav
  • PANATHA PANATHA:
    ANT1 arata F1 duminica dimineata??
  • Ertzan Ertzan:
    Cred că doar plusul îl va avea
  • PANATHA PANATHA:
    Oh, la naiba...
  • Ertzan Ertzan:
    a avut o ofertă prin PPC pentru 9 luni gratuit acum 1 lună
  • PANATHA PANATHA:
    Da, știu....
  • PANATHA PANATHA:
    iar filmările sunt prezentate de Ant1, canalul gratuit la ora 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Anglia - Brazilia 0-0 la 36......Peste 0,5 in prima repriza
  • PANATHA PANATHA:
    Performanţă
    @31.0
  • M Forum Bot:
    Utilizatorul MrChow a început un nou subiect numit „Sfaturi pentru Maurice Moss" în Fotbal Predictii.
  • Ertzan Ertzan:
    Oferta PPC pentru Antenna plus continuă, cred, până pe 14 aprilie
  • Ertzan Ertzan:
    Cu câteva zile înainte de întâlnirea de la Fenerbahce, a ieșit la iveală întâlnirea pe care Hugh Dallas a avut-o cu arbitrii și discuțiile despre meciul Galatasara-Antalyaspor, unde arbitrul VAR recunoaște că a greșit în penalty-ul executat de jucătorul gălățeanului, unde de fapt a spus că jucătorul „se scufundă” în contactul mic pe care l-a avut care nu a fost pentru un penalty. Președintele nostru a vorbit și despre această fază în care a spus ce se întâmplă și Federația l-a găsit mincinos, lucruri drăguțe
  • S Forum Bot:
    Utilizatorul std157489 a început un nou subiect numit „Cercetarea studenților în comerțul cu amănuntul" în Cafenea.
  • PANATHA PANATHA:
    Doar Javelas ar putea primi un cartonaș roșu fără să joace... copilul este cu adevărat prost...
  • Ertzan Ertzan:
    pariase pe el :p
  • PANATHA PANATHA:
    Chiar ma intreb... pentru ca la fiecare meci e nervos pentru ca nu taie firul si se apuca de pescuit....
  • PANATHA PANATHA:
    Fotis o va reuși în puțin timp...
  • PANATHA PANATHA:
    Lucrurile astea nu se intampla...
  • Ertzan Forum Bot:
    Utilizatorul Ertzan a început un nou subiect numit „Cupa IFC#15 Semifinală (30-31/3/2024)" în Concursul IFC.
    Ertzan Forum Bot: Utilizatorul Ertzan a început un nou subiect numit „Semifinala Cupei IFC#15 (30-31/3)”...