US Open 2019

BlackCat

Membru
28 Apr 2018
29
30
13
Χαιρετώ την παρέα. Καινούργιος στο site αν και έχω διαβάσει αρκετές φορές στο παρελθόν τις απόψεις σας. Παρακολουθώ τέννις πολύ -όσο βέβαια επιτρέπει ο σχετικά λίγος ελεύθερος χρόνος μου- πολύ περισσότερο το γυναικείο. Εννοείται βέβαια ότι και το στοιχηματίζω.

Με τα μακροχρόνια στοιχήματα για κατάκτηση δεν ασχολούμαι συχνά γιατί τις περισσότερες φορές οι αποδόσεις δεν συμφέρουν καθώς δίνουν μικρότερη απόδοση από ότι αν ποντάρω να κερδίσει ο παίκτης ή η παίκτρια μεμονωμένα όλα τα ματς. Εδώ όμως θα κάνω μία εξαίρεση αν και δεν έχει γίνει η κλήρωση ακόμη που φυσικά θα έχει και ως αποτέλεσμα αλλαγές στις αποδόσεις.

Βρίσκουμε λοιπόν την Αντρεέσκου στο 18 για κατάκτηση του τουρνουά. Η 18χρονη Καναδέζα με Ρουμανικές ρίζες διανύει μία εκπληκτική χρονιά. Ξεκίνησε κάτω από το 150 της κατάταξης στην αρχή της χρονιάς και έχει βρεθεί στο 14.Παίζοντας πολλούς αγώνες καθώς ήταν αναγκασμένη να ξεκινάει από τα προκριματικά έφτασε στην κατάκτηση από το πουθενά του Ίντιαν Γουέλς το Μάρτιο και εγκατέλειψε λόγω τραυματισμού στο Μαιάμι στον 4ο γύρο φανερά καταπονημένη από τους πολλούς και συνεχόμενους αγώνες. Επέστρεψε στο Ρολάντ Γκαρός όπου παρά την νίκη της στον πρώτο γύρο δεν συνέχισε το τουρνουά καθώς δεν είχε ξεπεράσει τον τραυματισμό της. Η νέα της επιστροφή έγινε πριν λίγες βδομάδες στην πατρίδα της όπου και κατέκτησε το τουρνουά του Τορόντο. Έχει 40-4 ρεκόρ φέτος και ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το 7-0 ρεκόρ κόντρα σε τοπ-10 παίκτριες,

Το 18 λοιπόν που βρίσκουμε στον stoiximan για την κατάκτηση του US Open νομίζω είναι πολύ μεγάλο. Πολύ πιο συμφέρον και προτιμότερο είναι το 12 που δίνει η ίδια εταιρεία στο να φτάσει η Αντρεέσκου στον τελικό και εφόσον το καταφέρει είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα την βρούμε σε απόδοση άνω του 1.50 στον τελικό ώστε να μετατρέψουμε το 12 σε κάτι μεγαλύτερο του 18 που δίνει η κατάκτηση (εφόσον βέβαια θέλουμε να το ποντάρουμε)
 
H2H Μαρία Σάκκαρη vs Κόκο Βαντεβέγκε

Ένα ακόμη μακροχρόνιο στοίχημα για το US Open διαθέσιμο για καμιά ώρα ακόμη που θα γίνει η κλήρωση. Τα δεδομένα είναι τα παρακάτω:

Η Μαρία είναι στην καλύτερη σεζόν της καριέρας της έως τώρα και βρίσκεται στο Νο31 της παγκόσμια κατάταξης αυτή τη στιγμή αλλά και στην πρώτη εικοσάδα του race για το 2019. Το Νο31 την βάζει αυτόματα στους 32 επικεφαλείς της κλήρωσης που σημαίνει ότι δεν θα αντιμετωπίσει κάποια από τις υπόλοιπες 31 στους 2 πρώτους γύρους της διοργάνωσης. Αυτό σημαίνει ότι θα κληρωθεί με κάποιες άλλες από τις υπόλοιπες 96 του κυρίως ταμπλό στους 2 πρώτους γύρους. Με τις 80-85 παίκτριες από αυτές η Μαρία είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη ενώ εάν βρεθεί με κάποια από τις υπόλοιπες τα πράγματα θα είναι πιο ισορροπημένα χωρίς πάντως η Μαρία να είναι αουτσάιντερ ακόμη και αν κληρωθεί με ονόματα όπως η Βένους Γοίλιαμς ή η Σαράποβα. Το βασικό όμως είναι ότι φέτος η Σάκκαρη δεν πέφτει ευκολα θύμα έκπληξης

Η αμερικανα από την άλλη μεριά πριν 2 χρόνια έφτασε στους ημιτελικούς του US Open και στο τοπ10 της παγκόσμιας κατάταξης αλλά ακολούθησε ένα κακό 2018 που έκλεισε με 10 σερί ήττες. Η ίδια βέβαια είπε ότι από το Γουίμπλετον ήταν τραυματίας και τελικά φέτος έκανε θεραπεία. Επέστρεψε πριν ένα μήνα κέρδισε το πρώτο ματς και στην συνέχεια ακολούθησαν 3 εύκολες ήττες στα 2 σετ με πιο πρόσφατη την Κυριακή στη Νέα Υόρκη από την Μπλίκνοβα (λίγο κάτω από Νο 100) με 6-3 6-0. Φυσικά δεν είναι στους επικεφαλείς και θα αντιμετωπίσει μία από τις τοπ 32 στους 2 πρώτους γύρους με ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας. Ακόμη και αν δεν βρει επικεφαλείς στον πρώτο γύρο θεωρώ ότι θα πρέπει να έχει ιδιαίτερα εύκολη αντίπαλο για να περάσει (περίπου 25-30% κατά τη γνώμη μου)

Με βάση λοιπόν όλα αυτά το να δίνεται 2,08 στο Η2Η στη Μαρία και 1,70 στη Βαντεβέγκε στον stoiximan το βρίσκω εντελώς λάθος και προκλητικό και ήδη το πόνταρα δυνατά για τα δεδομένα μου.
 
Αυτό το 2.60 του Ρούμπλεφ απέναντι στον Στέφανο στον πρώτο αγώνα μόνο σ'εμένα γυαλίζει σαν ευκαιρία ή και σ'εσάς. Ο Στέφανος τον τελευταίο καιρό σέρνεται έχουμε να δούμε μπάκχαντ στην ευθεία κάτω τελείωμα από πότε ούτε εγώ θυμάμαι, να πω πως είναι σαν τους μεγάλους που στα τουρνουά "πειραματίζεται" και στα Γκράντ Σλάμ είναι σε πλήρη ετοιμότητα θα γελάσει και το κάθε παρδαλό κατσίκι, αντίθετα ο Ρούμπλεφ είναι σε φόρμα και με φόρα που έρχεται μπορεί να τον αποκλείσει. Λέτε?
 
Πριν πάω στο κυρίως ψητό δηλαδή τα ματς του πρώτου γύρου ρίχνουμε μια ματιά στα 2 ειδικά στοιχήματα που έβαλα. Η Αντρεέσκου είχε μία γενικά καλή κλήρωση. 2 εύκολους αντιπάλους στους πρώτους γύρους και στη συνέχεια την Βοζνιάκι που φέτος δεν έχει κάνει τίποτα και πολύ πιθανόν να έχει ήδη αποκλειστεί. Το δυσκολότερο ματς θα είναι μετά που θα βρει την Χάλεπ. Εκεί ίσως αποσυρθώ αν και η συνέχεια μέχρι τον τελικό δείχνει πολύ βατή καθώς θα βρει κάποια από τις Στίβενς-Κβίτοβα που η μεν Στίβενς έχει τραγικά αποτελέσματα φέτος και η Κβίτοβα δεν δείχνει να έχει συνέλθει από τον τραυματισμό που είχε. Πολύ πιθανό να έχουν ήδη αποκλειστεί. Το τελευταίο εμπόδιο θα είναι είτε η Οσάκα που επίσης είχε θέμα τραυματισμού 2 βδομάδες πριν ή κάποια άλλη επίσης βατή σχετικά αντίπαλος. Ήδη πάντως το 12 που το πόνταρα έχει γίνει 8.

Στο άλλο ειδικό με το 2.08 της Σάκκαρη στο Η2Η με την Βαντεβέγκε ήδη μπορώ να καλυφθώ και αν κάποιος ακολούθησε το στοίχημα προτείνω να το κάνει καθώς έχουμε ένα σίγουρο κέρδος. Μπορεί μεν η Βαντεβέγκε να κληρώθηκε μεν την πολύ φορμαρισμένη φέτος Κένιν και λογικά θα χάσει εύκολα αλλά η Τζιόρτζι που είναι στο δρόμο της Μαρίας είναι δύσκολος αντίπαλος Πέρσι είχε την καλύτερη χρονιά της φέτος όμως είχε προβλήματα τραυματισμών και έμεινε και αρκετό καιρό εκτός αλλά δείχνει να έχει επανέλθει. Μπορεί η Μαρία να την κέρδισε εύκολα πριν 2 βδομάδες με 6-3 6-0 αλλά η ιταλίδα αυτή τη βδομάδα είναι στον τελικό της Νέας Υόρκης (παίζει σήμερα). Οι νίκες της είναι κόντρα σε ευκολότερους αντιπάλους αλλά είναι και ένα σημάδι ότι επανέρχεται και ότι είναι σε θέση να κάνει ζημιά.

Πως λοιπόν εξασφαλίζουμε το κέρδος. Έστω ότι έχουμε ποντάρει 10 μονάδες στο Η2Η. Ποντάρουμε 4 μονάδες στη νίκη στη Βαντεβέγκε με απόδοση 5 και 3 μονάδες στη δυάδα Κένιν-Τζιόρτζι με αποδόσεις 1,17 και 2.45. Έχουμε λοιπόν ποντάρει συνολικά 17 μονάδες.

Έτσι εάν χάσουν και οι 2 θα πληρωθούμε το 1,17Χ2,45Χ3=8,60 μονάδες και θα πάρουμε επιστροφή τις 10 μονάδες του Η2Η δηλαδή σύνολο 18,6 μονάδες (+1,6)
Εάν χάσει μόνο η Μαρία θα πληρωθούμε την νίκη της Βαντεβέγκε 4*5=20 μονάδες (+2)
Εάν χάσει μόνο η Βαντεβέγκε τότε πληρωνόμαστε το Η2Η 2,08Χ10=20,8(+2,8)
Στην καλύτερη περίπτωση που νικήσουνε και οι 2 τότε πληρωνόμαστε τη νίκη της Βαντεβέγκε 4Χ5=20 μονάδες ενώ το Η2Η παραμένει στο παιχνίδι για τον επόμενο γύρο όπου μπορούμε να δούμε τι θα κάνουμε (+2 το λιγότερο)
 
  • Aprecieri
  • Wow
reacţii: Coria și BLIZARD
ECtsxoZXUAAqQ6n.png

ECtsxorXoAEUj9C.jpg
ECtsxoaXYAAvewv.jpg
ECttT_IXkAA2dpy.jpg
ECttT_5X4AEmajo.jpg
ECttUAfXUAIsB8-.jpg
 
Αφού είμαι σε mood "διακοπών" απλά λέω και εγώ τις σκέψεις μου και θα έρχομαι που και που να διαβάζω, και ελάχιστα να σχολιάζω και να προτείνω μέχρι να βρούμε τους ρυθμούς μας...

Όπως πήγαν και τα 3 προηγούμενα grand slams, δε θα πω κάτι τρομερό. Θεωρώ πως η γνωστή 3αδα θα φτάσει στα ημιτελικά...

Θεωρητικά πιο εύκολο έργο έχουν οι Nadal-RF, αφού πλέον οι μεγάλες απειλες Wawrinka- Cilic-Nishikori-Zverev αλλά και οι bombers Raonic-Isner δε διανύουν μεγάλο φεγγαρι. Από τη νέα γενιά και τους Tsitsipas-Medvedev-Kyrgios, θεωρώ πως ο Ρώσος είναι αυτή τη στιγμή σε φεγγάρι για κάτι καλο, αλλά δε το πιστεύω εν τέλει, ενώ η μόνη θεωρητική απειλή στα μάτια μου είναι ο Αυστραλός....αν θέλει..

asa:

Nadal: Finalist (2,5) Stoiximan (6/10)
Kyrgios: Finalist (35) Stoiximan (1/10)
RF: Winner of 2nd Q (2) Stoiximan (6/10)

Shapovalov-FAA: 2 (2,05) Unibet (3,5/10)
Mannarino-Evans: 1 (2,2) Stoiximan (2,5/10)
Sock-Cuevas: 1 (1st set winner) (2,2) Stoiximan (3/10)
Sock-Cuevas: 1/2 (6) Bet365 (1/10)
 
Στους αγώνες τις Δευτέρας δεν υπάρχει κάτι που να αξίζει καλό ποντάρισμα και καλό είναι να παίξουν κάποια ματς οι παίκτριες και να έχουμε μια πιο καλή εικόνα για την κατάσταση που είναι και το πως έχουν προσαρμοστεί στα γήπεδα του US Open πριν ποντάρουμε πιο σοβαρά. Τι αξίζει λοιπόν?

Μαγκνταλένα Φρετς - Λάουρα Σιεγκέμουντ (Σιεγκέμουντ 1,80 Stoiximan)
Η Φρετς αγωνίζεται σχεδόν πάντα σε προκριματικούς γύρους σε όλα τα τουρνουά και χωρίς να έχει σοβαρές επιτυχίες όταν καταφέρνει να μπει στο κυρίως ταμπλό. Η Σιεγκέμουντ και αυτή δίνει πολλούς αγώνες σε προκριματικά αλλά λόγω κατάταξης πολλές φορές τα αποφεύγει. Έχει επίσης γενικά καλύτερα αποτελέσματα και είναι σε θέση να προβληματίσει ή να κερδίσει παίκτριες αρκετά πιο πάνω στην κατάταξη από αυτή. Θεωρώ λοιπόν ότι το 1,80 είναι μία καλή απόδοση ένα χαλαρό ποντάρισμα.

Σαϊσάι Ζενγκ - Βίνους Γουίλιαμς (Ζενγκ 2,55 Stoiximan)
Η Γουίλιαμς έχει γεράσει και αυτό φαίνεται πλέον. Φέτος γενικά χάνει από τους πρώτους γύρους αν και έχει ελάχιστες αναλαμπές σε ορισμένα τουρνουά. Η Ζενγκ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο παρόλο που βρίσκεται στο τοπ 40. Παίζει ανορθόδοξο τέννις που όμως συχνά προβληματίζει τις αντιπάλους της όπως την Μαρία στον ημιτελικό στο Νιου Χέβεν όπου η Ζενγκ νίκησε και τελικά κατέκτησε το τουρνουά. Κυνηγάει με μεγάλη επιτυχία κάθε μπαλιά και τις περισσότερες φορές γυρνάει την μπάλα απλά για να συνεχιστεί ο πόντος. Αυτή η τακτική όμως κόντρα στη βασίλισσα των αβίαστων λαθών Γουίλιαμς μας δίνει πολλές πιθανότητες να πληρωθούμε το 2,55

Όπως είπα και τα 2 σημεία είναι για χαλαρό ποντάρισμα. Ακόμα πιο χαλαρό ποντάρισμα ίσως αξίζει το κοντράρισμα της Κέρμπερ και της Σεβάστοβα που είναι κακές φέτος. Το κακό όμως είναι ότι οι αντίπαλες τους δηλαδή η Μλαντένοβιτς και η Μπουσάρ με εξαίρεση την αρχή της χρονιάς είναι και αυτές σε κακή κατάσταση. Ίσως όμως για 3,75 και 4,20 να αξίζει να τις ποντάρουμε ελάχιστα.

Τέλος έχουμε το ματς της ημέρας με τη Σερένα κόντρα στη Σαράποβα. Εάν βρίσκαμε την Σερένα στο 1,35-1,40 θα το πόνταρα και δυνατά αλλά το 1,26 είναι εξαιρετικά μικρό. Η κόντρα τους ξεκίνησε το 2004 με τη Σερένα να κερδίζει το πρώτο ματς, να χάνει τα 2 επόμενα και στη συνέχεια να κερδίζει τις επόμενες 18 αναμετρήσεις τους πριν η Σαράποβα πάρει μία νίκη στα χαρτιά από την απόσυρση της Σερένας πέρσι στη Γαλλία. Είναι ξεκάθαρο λοιπόν το ποια έχει το πάνω χέρι χωρίς καν να υπολογίζουμε ότι η Σερένα από τότε που επέστρεψε πηγαίνει βαθιά στα τουρνουά (αν και είναι σαφώς πεσμένη αγωνιστικά ) ενώ η Σαράποβα δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο. Αξίζει ίσως να ποντάρουμε το 2-1 σκορ ή τη Σαράποβα να πάρει το πρώτο σετ και να χάσει το ματς καθώς η Σερένα συνηθίζει να μην ξεκινάει καλά τους αγώνες της και να χάνει το πρώτο σετ ακόμη και με πολύ χειρότερες παίκτριες. Βέβαια εάν η Σερένα δεν ξεκινήσει καλά εννοείται ότι είναι προτιμότερο να ποντάρουμε live την νίκη της στις αναβασμένες αποδόσεις αντί για το σκορ αλλά προυποθέτει να μείνουμε ξύπνιοι μέχρι αργά. Εάν πάντως κάποιος είναι ξύπνιος και έχει ποντάρει και το στοίχημα του πηγαίνει καλά ας έχει και στο νου του το cash out καθώς και οι 2 είναι μεγάλες σε ηλικία και επιρρεπείς σε τραυματισμούς με αρκετές εγκαταλείψεις και πριν και κατά τη διάρκεια αγώνων από τότε που επέστρεψαν στη δράση.
 
  • Aprecieri
reacţii: BLIZARD
Χαλαρά και προσεκτικά μεν αλλά θα ποντάρω και τα 3 του μαυρογατα13 φαίνονται πολύ καλά .
Την Σερενα 2-0 στο 1.73 γιατί σίγουρα έχει κίνητρο να μην αφήσει τίποτα ;) και ίσως fun bet -6.5 games..

Ενα άλλο fun bet είναι η ανατροπή στο Berdych v Brooksby (από 8 ώς 41 το 2-3) ... δεν έπαιζα τέτοια στοιχήματα αλλά ζήλεψα :)
Πολύ χαμηλής ποιότητας παίκτης μεν και δείχνει ευκολο 3-0 αλλά ο birdy έχει σοβαρό πρόβλημα με την μέση του πολύ καιρό που δεν έχει φύγει , δεν εχει πολλούς αγώνες , λίγες προπονήσεις και δεν μου φαίνεται ότι παίζει κανονικά είναι και 33 ... ισως να μην αντέξει αν ο άλλος παλέυει κάθε πόντο.

Eχουμε και την Μαρία Σάκκαρη 1.47 Καμίλα Τζιόρτζι 2.60 (2:30) Την έχει κερδίσει πρόσφατα ευκολα και την έχει , αλλα μόνο εφόσον πιάσει καλή απόδοση .... το τελευταίο είναι θέμα για την δικιά μας αφου η Καμίλα είναι σταθερή,
 
  • Aprecieri
reacţii: PANATHA
Χαιρετώ την παρέα. Καινούργιος στο site αν και έχω διαβάσει αρκετές φορές στο παρελθόν τις απόψεις σας. Παρακολουθώ τέννις πολύ -όσο βέβαια επιτρέπει ο σχετικά λίγος ελεύθερος χρόνος μου- πολύ περισσότερο το γυναικείο. Εννοείται βέβαια ότι και το στοιχηματίζω.

Με τα μακροχρόνια στοιχήματα για κατάκτηση δεν ασχολούμαι συχνά γιατί τις περισσότερες φορές οι αποδόσεις δεν συμφέρουν καθώς δίνουν μικρότερη απόδοση από ότι αν ποντάρω να κερδίσει ο παίκτης ή η παίκτρια μεμονωμένα όλα τα ματς. Εδώ όμως θα κάνω μία εξαίρεση αν και δεν έχει γίνει η κλήρωση ακόμη που φυσικά θα έχει και ως αποτέλεσμα αλλαγές στις αποδόσεις.

Βρίσκουμε λοιπόν την Αντρεέσκου στο 18 για κατάκτηση του τουρνουά. Η 18χρονη Καναδέζα με Ρουμανικές ρίζες διανύει μία εκπληκτική χρονιά. Ξεκίνησε κάτω από το 150 της κατάταξης στην αρχή της χρονιάς και έχει βρεθεί στο 14.Παίζοντας πολλούς αγώνες καθώς ήταν αναγκασμένη να ξεκινάει από τα προκριματικά έφτασε στην κατάκτηση από το πουθενά του Ίντιαν Γουέλς το Μάρτιο και εγκατέλειψε λόγω τραυματισμού στο Μαιάμι στον 4ο γύρο φανερά καταπονημένη από τους πολλούς και συνεχόμενους αγώνες. Επέστρεψε στο Ρολάντ Γκαρός όπου παρά την νίκη της στον πρώτο γύρο δεν συνέχισε το τουρνουά καθώς δεν είχε ξεπεράσει τον τραυματισμό της. Η νέα της επιστροφή έγινε πριν λίγες βδομάδες στην πατρίδα της όπου και κατέκτησε το τουρνουά του Τορόντο. Έχει 40-4 ρεκόρ φέτος και ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το 7-0 ρεκόρ κόντρα σε τοπ-10 παίκτριες,

Το 18 λοιπόν που βρίσκουμε στον stoiximan για την κατάκτηση του US Open νομίζω είναι πολύ μεγάλο. Πολύ πιο συμφέρον και προτιμότερο είναι το 12 που δίνει η ίδια εταιρεία στο να φτάσει η Αντρεέσκου στον τελικό και εφόσον το καταφέρει είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα την βρούμε σε απόδοση άνω του 1.50 στον τελικό ώστε να μετατρέψουμε το 12 σε κάτι μεγαλύτερο του 18 που δίνει η κατάκτηση (εφόσον βέβαια θέλουμε να το ποντάρουμε)
Δεν έχω καμία επαφή εδώ και χρόνια με το γυναικείο τένις ( τελευταία μου επαφή όταν έπαιζε η Στέφι Γκραφ!!! ) αλλά δώσε μου μακροχρόνια και πάρε μου την ψυχή..... λέω να σε ακολουθήσω....αν είναι ανοιχτές οι αγορές αυτή την στιγμη....
 
Φουκσοβιτς - Μπασιλασβιλι

Μπασιλασβιλι(ασοι)
Andrew 7.5 @1.87
1.5/10

Μπασιλασβιλι(διπλά λάθη)
Οβερ 6.5 1.75
1.6/10
 
  • Aprecieri
reacţii: BLIZARD
Από τα 2 εντελώς χαλαρά bet πέρασε η Μλαντένοβιτς που άφησε έξω την κακή φέτος Κέρμπερ αλλά η Σεβάστοβα κέρδισε άνετα. Στα άλλα 2 που ήταν ελαφρώς καλύτερα η Βένους διέσυρε την κινέζα και εμένα μαζί αλλά εκ των πραγμάτων ήταν δεδομένο ότι το έργο είναι δύσκολο αφού κοντράρουμε το φαβορί. Αν περάσει και η Σιεγκέμουντ θα υπάρχει ένα μικρό κέρδος αλλιώς μία μικρή χασούρα. Στα μέχρι τώρα ματς βλέπουμε τα μαγάλα φαβορί να δυσκολεύονται και αυτό δίνει καλές ελπίδες να πάρουμε κάτι καλό σε live. Στο live βέβαια σήμερα κέρδισα καλά εκεί που δεν το περίμενα. Μία γεωργιανή 200+ στην κατάταξη έπαιζε με την Πέρα που βρίσκεται στο 65 και κάνει που και που κάποιες καλές νίκες ή προβληματίζει αρκετά καλύτερες παίκτριες. Η γεωργιανή ήταν μπροστά στο πρώτο σετ 5-3 και με κέντρισε το ενδιαφέρον να δω το ματς. Πήρε το πρώτο σετ και στο δεύτερο κρατούσαν τα σερβίς τους και οι δύο μέχρι το 4-3 αλλά με την γεωργιανή να απειλεί περισσότερο με μπρέικ ενώ η Πέρα είχε μόλις 0/1 μπρέικ πόιντ στο πρώτο σέρβις γκείμ της αντιπάαλου της στον αγώνα. Διαβάζοντας όλα αυτά είναι προφανές ότι η γεωργιανή είναι καλύτερη στο ματς αλλά βλέποντας το διαπίστωσα ότι το ματς το έχανε η Πέρα με τα πολλά και εύκολα αβίαστα λάθη της και δεν το κέρδιζε η αντίπαλος. Έτσι όταν η γεωργιανή έκανε μπρέικ προηγήθηκε 5-3 και σέρβιρε για το ματς πόνταρα κάτι λίγα στο 7 της Πέρα. Αυτή λες και περίμενε εμένα να ποντάρω πήρε 6 σερί γκέιμς κατακτώντας το 2ο σετ με 7-5 και προηγούμενη 2-0 στο 3ο και η απόδοση της έπεσε στο 1.02 !!! Κάπου εκεί έκανα cash out διότι έπαιρνα σχεδόν όλο το ποσό (κάπου 95%) και γιατί η γεωργιανή είχε και τα 2 πόδια της δεμένα και πήρε ιατρικό ταιμ αουτ μετά το δεύτερο σετ και φοβήθηκα την εγκατάλειψη. Για την ιστορία η γεωργιανή πήρε το ματς μετά !!!

Πάμε στα φρέσκα κουλούρια όμως καθώς αύριο έχει αρκετά καλύτερο πρόγραμμα και αξίζουν κάπως καλύτερο ποντάρισμα από σήμερα όμως χαλαρό και πάλι καθώς είναι πρώτα ματς. Απλά ένα κλικ πιο πάνω.

Ρίσκε - Μουγκουρούζα (1/2,17)
Η Ρίσκε είναι ανεβασμένη αν και δεν παίζει στην αγαπημένη της επιφάνεια που είναι το χόρτο αλλά κόντρα στη Μουγκουρούζα που δεν δείχνει κάτι το ιδιαίτερο και φέτος αξίζει να πονταριστεί ως αουτσαιντερ, Αξίζει επίσης και ποντάρισμα να πάει το ματς σε 3 σετ ή πολλά γκέιμ στο ματς (25+) καθώς η Ρίσκε πηγαίνει τα ματς σε 3 σετ πολύ συχνά.

Κόλλινς-Χέρτσογκ (1/1,65)
Η Κόλλινς είναι πολύ καλύτερη και έχει ήδη πάει σε προημητελικούς σε αυστραλία και γαλλία. Το 1,65 είναι αρκετά μεγάλο σε σχέση με την διαφορά τους. Αξίζει και το 2-0 σκορ για όποιον θέλει να ρισκάρει παραπάνω.

Βοζνιάκι-Γουάγκ (2/3,10)
Η Βοζνιάκι κάνει κακή χρονιά και χάνει συχνά ακόμη και από αρκετά κατώτερες αντιπάλους. Η Γουαγκ είναι αρκετά ανεβασμένη φέτος (δεν είναι η καλή Γουάγκ καθώς υπάρχουν 3 στο τουρνουά) και σίγουρα μπορεί να μας χαρίσει το 3.10

Ποτάποβα-Γκοφ (1/2,17)
Η 15χρονη Γκοφ νίκησε τη Βένους στο Γουίμπλετον και αμέσως έγινε το next big thing στα αμερικάνικα ΜΜΕ. Πήρε μεν άλλα 2 ματς μετά πριν χάσει ευκολα από τη Χάλεπ αλλά ήταν ματς που θα μπορούσε να τα πάρουν πολλές άλλες τεννίστριες. Δεν είδα κάτι το εντυπωσιακό σε αυτή και δεν βλέπω το λόγο γιατί να είναι φαβορί στο συγκεκριμένο ματς.

Μπάμπος-Σουάρεζ Ναβάρο (2/1,57)
Η Μπάμπος δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και δυσκολεύτηκε μάλιστα σε κάποια ματς των προκριματικών. Η Ισπανίδα λογικά θα κερδίσει άνετα και γενικά δείχνει καλό πρόσωπο στις μεγάλες διοργανώσεις. Και 0-2 για όποιον θέλει να ρισκάρει. Αξίζει επίσης να κοντράρουμε την Μπάμπος στα σέρβις γκέιμ της καθώς εύκολα την σπάνε το σερβίς.

Σαμπαλένκα-Αζαρέκνα (2/2,15)
Η Σαμπαλένκα είναι πεσμένη φέτος και δεν θυμίζει καθόλου την παίκτρια που μπήκε άνετα στο τοπ10 πέρσι. Η Αζαρένκα από τότε που επέστρεψε από τη γέννα δεν έφτασε ποτέ στο επίπεδο που ήταν όμως κερδίζει συχνά τοπ τεννίστριες και φυσικά μπορεί να πάρει το ντέρμι των λευκορωσίδων.
 
Χουρκαζ - Σαρντι
Σαρντι @2.00
0.5/10

Παει για 2-2 σετ με τον Σαρντι ελαφρώς πιο έμπειρο!
Συμφωνώ!!!Τον έριξα ανατροπή στο 4.5 που το βρήκα. Όπως και τον Norrie ανατροπή O Barrere έκανε Ότι μπορούσε για να χάσει το τέταρτο σετ..
 
  • Dragoste
reacţii: Coria
Συμφωνώ!!!Τον έριξα ανατροπή στο 4.5 που το βρήκα. Όπως και τον Norrie ανατροπή O Barrere έκανε Ότι μπορούσε για να χάσει το τέταρτο σετ..
Και τα δυο με μεγάλο πλεονέκτημα πλέον!!!
 
  • Dragoste
reacţii: Magon

Predictii

  • 14:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Bristol City - Leicester
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Wrexham - Mansfield
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Norwich - Plymouth
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Blackburn - Ipswich
  • 20:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Benfica - Salvări
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Al Etifaq - Al Ahly
  • 21:30
    Start Novasports
    • Burgos - Espanyol
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Cadiz - Granada
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Lille - Lance
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Watford - Leeds
  • 22:30
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Estrella - Sporting Lisabona
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Bursaspor - Tofas
  • 19:45
    Novasports 5HD
    • Fenerbahce - Alba Berlin
  • 19:45
    Novasports 6HD
    • Besiktas - Burg
  • 20:55
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA Action 2023-24 E3323
  • 21:30
    Novasports 3HD
    • London Lions - Paris
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Real Madrid - Steaua Roșie
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Virtus Bologna - Panathinaikos AKTOR
  • Mâine 30-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Indiana Pacers - Los Angeles Lakers
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    • NC State - Marquette
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • Gonzaga - Purdue
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • San Antonio Spurs - New York Knicks
  • 04:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 07:15
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 08:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 09:25
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 16:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Premier Padel Tour 2024
  • 17:00
    ERT3
    • Panathinaikos - Milos
  • 18:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Premier Padel Tour 2024
  • 20:15
    ERT3
    • Olympiacos - PAOK
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Mâine 30-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Chat general
Ajutor utilizatori
  • Nimeni nu vorbește chiar acum.
  • PANATHA PANATHA:
    Ai văzut reluare?
  • Ertzan Ertzan:
    da
  • PANATHA PANATHA:
    Fenerbahce a vrut să amâne derby-ul din 7 aprilie cu Galatasaray pentru Supercupa Turciei din mila lui...Olympiakos, însă cererea sa concretă nu a fost acceptată de federația de fotbal a țării.
  • PANATHA PANATHA:
    Federația Turcă de Fotbal (TFF) a informat ambele cluburi că
    acest lucru are de-a face cu faptul că nu există o dată alternativă din cauza programului încărcat al echipelor.
  • Ertzan Ertzan:
    Urma sa o scriu dimineata dar nu a venit de pe telefonul mobil. Nereligioșii, așa cum era normal, au spus că nu vor accepta amânarea meciului. Echipa noastră a aplicat pentru amânare și din câte am citit au spus că meciul ar trebui să se țină la finalul campionatului, dar Federația, care s-a turnat pe ea și mai are de luat decizia pe „penalty-uri”, nu a acceptat-o.
  • Ertzan Ertzan:
    Fenerbahce este echipa care a strâns cele mai multe puncte din Europa, dar ei nu o văd așa, e în regulă, dar Dumnezeu este grozav
  • PANATHA PANATHA:
    ANT1 arata F1 duminica dimineata??
  • Ertzan Ertzan:
    Cred că doar plusul îl va avea
  • PANATHA PANATHA:
    Oh, la naiba...
  • Ertzan Ertzan:
    a avut o ofertă prin PPC pentru 9 luni gratuit acum 1 lună
  • PANATHA PANATHA:
    Da, știu....
  • PANATHA PANATHA:
    iar filmările sunt prezentate de Ant1, canalul gratuit la ora 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Anglia - Brazilia 0-0 la 36......Peste 0,5 in prima repriza
  • PANATHA PANATHA:
    Performanţă
    @31.0
  • M Forum Bot:
    Utilizatorul MrChow a început un nou subiect numit „Sfaturi pentru Maurice Moss" în Fotbal Predictii.
  • Ertzan Ertzan:
    Oferta PPC pentru Antenna plus continuă, cred, până pe 14 aprilie
  • Ertzan Ertzan:
    Cu câteva zile înainte de întâlnirea de la Fenerbahce, a ieșit la iveală întâlnirea pe care Hugh Dallas a avut-o cu arbitrii și discuțiile despre meciul Galatasara-Antalyaspor, unde arbitrul VAR recunoaște că a greșit în penalty-ul executat de jucătorul gălățeanului, unde de fapt a spus că jucătorul „se scufundă” în contactul mic pe care l-a avut care nu a fost pentru un penalty. Președintele nostru a vorbit și despre această fază în care a spus ce se întâmplă și Federația l-a găsit mincinos, lucruri drăguțe
  • S Forum Bot:
    Utilizatorul std157489 a început un nou subiect numit „Cercetarea studenților în comerțul cu amănuntul" în Cafenea.
  • PANATHA PANATHA:
    Doar Javelas ar putea primi un cartonaș roșu fără să joace... copilul este cu adevărat prost...
  • Ertzan Ertzan:
    pariase pe el :p
  • PANATHA PANATHA:
    Chiar ma intreb... pentru ca la fiecare meci e nervos pentru ca nu taie firul si se apuca de pescuit....
  • PANATHA PANATHA:
    Fotis o va reuși în puțin timp...
  • PANATHA PANATHA:
    Lucrurile astea nu se intampla...
  • Ertzan Forum Bot:
    Utilizatorul Ertzan a început un nou subiect numit „Cupa IFC#15 Semifinală (30-31/3/2024)" în Concursul IFC.
    Ertzan Forum Bot: Utilizatorul Ertzan a început un nou subiect numit „Semifinala Cupei IFC#15 (30-31/3)”...