Ντέρμπι Ευρώπης στην Πράγα…
Αήττητη μέσα στο 2018 η Σπάρτα Πράγας με τον Χαπάλ στον πάγκο (2-6-0), όμως και με τρομερή αδυναμία να κρατήσει αποτέλεσμα, αφού αν και προηγήθηκε σε όλα στα περισσότερα ισοφαρίστηκε. Παραμένει σε τροχιά 4άδας και ευρωπαϊκού εισιτηρίου όπου βρίσκεται στο -1 από την 4η θέση. Η βελτίωση της είναι κάτι παραπάνω από εμφανής στην μετά Στραπατσόνι εποχή, όπου δεν βλεπόταν. Το κυριότερο είναι ότι αποχωρίστηκε το συντηρητικό στυλ που της είχε προσδώσει ο Ιταλός, που ξεκάθαρα δεν ταίριαζε καθόλου με τα χαρακτηριστικά μιας επιθετικής ομάδας όπως η Σπάρτα, γι’ αυτό και τα καταστροφικά αποτελέσματα επί εποχής του Ιταλού. Πλέον σκοράρει με μεγαλύτερη ευχέρεια αλλά δέχεται και το γκολ με χαρακτηριστική ευκολία, με κυριότερο πρόβλημα αμυντικά οι στημένες φάσεις. Έτσι απώλεσε και το προβάδισμα 2 γκολ μέσα στην έδρα της πρωτοπόρου Πλζεν, δεχόμενη 2 γκολ από κόρνερ μένοντας για άλλη μια φορά στην ισοπαλία.
Η Γιάμπλονετς είναι ότι πιο φορμαρισμένο κυκλοφορεί στην χώρα (6-2-0 μετά την χειμερινή διακοπή) και βρίσκεται 1 βαθμό πιο πάνω από την Σπάρτα. Και αυτή είναι τρομερά βελτιωμένη με τον ερχομό του Ράντα στον πάγκο κατά την διάρκεια του χειμώνα. Ο Ράντα είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου, στυλ το οποίο αφομοίωσε άμεσα στην ομάδα, που έχει και το ρόστερ να το υποστηρίξει με τα αποτελέσματα να είναι εκπληκτικά. Στο πιο πρόσφατο με την Σίγκμα εντός, ήταν καθολικά ανώτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, θα έπρεπε να κερδίσει πολύ άνετα, όμως έμεινε στο 0-0 για πρώτη φορά μέσα στο 2018 αφού η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα.
Αγώνας μεταξύ 2 πολύ επιθετικών ομάδων που θέλουν τη νίκη για το έξτρα βήμα στην μάχη της 4άδας και δεν μπορώ να δεχτώ το αμφίσκορο ως αουτσάιντερ σε αυτό το παιχνίδι. Στις αποδόσεις αουτσάιντερ που κυκλοφορεί έχει μεγάλη αξία και θα είναι η επιλογή μου.
Σπάρτα Πράγας – Γιάμπλονετς ----> GG ----> 1.95 ----> BET365