The Walking Dead finale: Ποιόν σκότωσε ο Negan; Αποδόσεις από Stoiximan. (Spoilers)

The Walking Dead finale: Ποιόν σκότωσε ο Negan; Αποδόσεις από Stoiximan. (Spoilers)

από / ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ / Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016 18:34

Επειδή το Infobeto.com παίζει στοίχημα προσπαθώντας να καλύψει όλες τις αγορές με σοβαρότητα και επαγγελματισμό, έχουμε μαζί μας τον πιο φανατικό φίλο της διάσημης τηλεοπτικής σειράς "Walking Dead" τον Χρήστο Κοντογεώργο, γνωστό μας "djroof" από το forum και τις επιδόσεις του σε διάφορες "περίεργες" στοιχηματικές αγορές, να μας αναλύσει τα στοιχήματα για την συγκεκριμένη σειρά που μπορείτε να τα βρείτε στον stoiximan.gr! Ακολουθεί άλλη μια επική ανάλυση. Τα φώτα στον Χρήστο Κοντογεώργο: 

Την προηγούμενη Δευτέρα είχαμε το επικό finale από την 6η σεζόν του The Walking Dead στο FOX με ένα cliffhanger που έχει συζητηθεί και θα συνεχίσει να συζητιέται μέχρι την έναρξη του 7ου κύκλου τον προσεχή Οκτώβριο.

Οι παραγωγοί επέλεξαν να περάσουν αρκετά επεισόδια αλλά και κάπου στα 85 λεπτά στο τελευταίο επεισόδιο (στις ΗΠΑ) γύρω από την ομάδα του Rick αλλά και τους “Σωτήρες”. Άφησαν τα τελευταία 5 λεπτά να γνωρίσουμε το νέο “κακό” του TWD τον Negan μαζί με τη “φίλη” του Lucile (το ρόπαλο baseball  με το συρματόπλεγμα γύρω του).

Είχαμε καιρό να δούμε κάποιον σοκαριστικό θάνατο μέλους του γκρουπ του Rick και στο τελευταίο επεισόδιο ήταν κάτι το αναμενόμενο, μια φυσική εξέλιξη στο σενάριο, μόνο που πολλοί περίμεναν να δουν την κατάληξη και όχι να μας αφήσουν έτσι οι παραγωγοί της AMC. Προσωπικά το περίμενα να πάει έτσι όπως στο comic, είχε πάνω κάτω διαρρεύσει ότι δεν θα δούμε τώρα το ποιος θα σκοτωθεί.

Φτάνουμε στην τελική σκηνή όπου έχουν γίνει τόσα ώστε ένα μεγάλο μέρος της ομάδας των “καλών” (λείπουν Carol, Morgan και όσοι έμειναν στην Αλεξάνδρεια) να μαζευτεί σε ένα μέρος όπου τους περιμένουν οι “Σωτήρες” και φυσικά ο Jeffrey Dean Morgan (Negan) που παρεμπιπτόντως παίζει πολύ καλά το ρόλο του.

Ο Negan δεν θέλει να τους σκοτώσει γιατί θέλει να δουλέψουν για εκείνον κάτι που θα δούμε στη νέα σεζόν. Θα τους αφήσει να γυρίσουν πίσω στην Αλεξάνδρεια και θα πηγαίνει να παίρνει τα μισά από προμήθειες, έτσι όπως κάνει με τις άλλες κοινότητες. Μόνο που πίσω σπίτια τους κάποιος δεν θα είναι γιατί πρέπει να “πληρώσει” η ομάδα τους θανάτους των αντρών του Negan… και εδώ αρχίζει να γίνεται ο χαμός και φυσικά ο Stoiximan που εβδομάδες έβγαζε αποδόσεις για το τι θα γίνει σε κάθε επεισόδιο μας δίνει αποδόσεις για το ποιος τελικά είναι αυτός που η Lucille έστειλε στα θυμαράκια…

Έχουμε και λέμε… οι πρωταγωνιστές είναι σε ένα ημικύκλιο  γονατιστοί  και ακούν τον μονόλογο του Negan γεμάτοι τρόμο γιατί ξέρουν δεν μπορούν να κάνουν τίποτα τώρα. Η σειρά είναι του στυλ γυναίκα – άντρας – γυναίκα και έχει ως εξής από αριστερά προς τα δεξιά: Glenn – Rosita – Daryl – Michonne – Abraham – Maggie – Rick – Sasha – Aaron – Carl – Eugene. Ο Negan δεν ξέρει ποιόν να σκοτώσει και καταλήγει στο δικό μας αμπέμπα μπλόμ (έξω είναι eenie meenie) δείχνοντας τον καθένα με το ρόπαλο σε δυνατά κοντινά που έκανε η κάμερα. Τελικά καταλήγει σε κάποιον και είναι ΑΝΤΡΑΣ όπου γεμίζει με αίμα την οθόνη και πέφτει μαύρο και εμάς να περιμένουμε κάτι μήνες για να μάθουμε ή μήπως ξέρουμε;;;

Πάμε τώρα να δώσουμε πιθανότητες. Οτιδήποτε θα διαβάσετε είναι ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ άποψη και η τελική επιλογή για στοίχημα είναι καθενός προσωπική απόφαση… να τα ξεκαθαρίσουμε αυτά…

 

 
Αν και η σειρά έχει ξεφύγει από το comic σε πολλά πράγματα μερικά τα κρατάει, ένα από αυτά είναι ότι ο Negan δεν σκοτώνει ποτέ γυναίκες οπότε οι Michonne, Maggie, Sasha, Rosita είναι ασφαλή.

Rick και Carl είναι κύριοι χαρακτήρες και επίσης ασφαλή, ο Carl στη νέα σεζόν θα παίξει σημαντικό ρόλο για τη σειρά και για τη σχέση του με τον Negan.

Μένουν 5 χαρακτήρες …

Ο Daryl είναι από τους ποιο αγαπητούς στη σειρά με πολλά υπέρ του για να παραμείνει αλλά και πολλά αινιγματικά θέματα που τον θέλουν να είναι αυτός που σκότωσε ο Negan. Καλώς η κακώς ο Daryl είναι το “πρόσωπο” του TWD, είναι στα tour, στο game και έχει πολύ μεγάλο γυναικείο κοινό που παρακολουθεί τη σειρά για αυτόν και μόνο… αυτό ίσως προβληματίσει τους παραγωγούς για θέματα τηλεθέασης, θα το ρίσκαραν; Από την άλλη ο Norman Reedus  έχει δηλώσει ότι θέλει να κάνει και άλλα πράγματα εκτός σειράς, το θέμα είναι ότι μπορεί να τα κάνει παράλληλα ή θα σταματήσει για να τα κάνει; Ξεκινάει ένα show δικό του αλλά έχω ενημερωθεί ότι έχει ήδη γυριστεί. Μην ξεχνάτε ότι τα νέα επεισόδια του TWD 7 θα ξεκινήσουν να τα γυρίζουν από τώρα και μέσα στο καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει όλος ο χειμώνας είναι δικός τους για άλλες δουλειές. Ο χαρακτήρας του είναι “ελεύθερος” από το comic δεν υπάρχει πουθενά για όσους πηγαίνουν με αυτό, αλλά θα ήθελε ο Negan να χάσει ένα τόσο δυναμικό χαρακτήρα που μπορεί να του φανεί χρήσιμος, δεν ξέρουμε πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του ακόμα. Ο Stoiximan πληρώνει στο 20.00 το να είναι τελικά αυτός νεκρός. Προσωπικά κάτι ψιλά ίσως τα έριχνα εκεί γιατί στα τελευταία επεισόδια βλέπω ένα Daryl πολύ διαφορετικό και ειδικά με ότι έγινε με την Denise και νιώθει ο ίδιος ότι φταίει για τον θάνατο της που δεν σκότωσε τον Dwight.

 
Ο Aaron είναι το νεότερο πρόσωπο στην ομάδα και ο θάνατος του δεν θα είναι και το σοκ που όλοι περιμένουμε και οι παραγωγοί έχουν υποσχεθεί, ίσα ίσα που πολλοί θα νιώσουν μια ανακούφιση εάν είναι αυτός και όχι κάποιος από τους κύριους χαρακτήρες. Κανένα σοβαρό background και γενικά ένας χαρακτήρας ψιλοαναλώσιμος. Ο Stoiximan το δίνει στο 4.00.  Το θέμα μου είναι ότι μετά τον θάνατο της Denise (λεσβία) θα σκοτώσουν και έναν gay χαρακτήρα;;;

Ο μοναδικός που ύψωσε ανάστημα στον Negan ήταν ο στρατιώτης της ομάδας ο Abraham. Στην τελευταία σκηνή που δίνει την πρώτη ροπαλιά ο Jeffrey Dean Morgan αυτός που την τρώει ξανασηκώνετε (pov cam) και λέει ο Negan ότι το δέχεται σαν πρωταθλητής και τον ξαναχτυπά, κακά τα ψέματα μόνο αυτός φαίνεται να μπορεί να δεχτεί τέτοιο χτύπημα και να σηκωθεί πάλι, αλλά θα μας έδιναν τέτοιο hint οι παραγωγοί; Θα σκότωνε ο Negan κάποιον που επίσης θα μπορούσε να τον βοηθήσει σαν στρατιώτης που είναι; Από την άλλη έχει μια δραματική διάσταση γιατί είδαμε να θέλει να κάνει παιδί και οικογένεια με τη Sasha που μιλούσαν στο τροχόσπιτο και μας έδωσαν δυνατά πλάνα που ίσως δείχνουν ότι ήταν και η τελευταία του παρουσία στη σειρά, εκεί που οδηγούσε και ο ήλιος έδυε ανάμεσα στα δέντρα του δάσους… ο Stoiximan πληρώνει στο 2.90 το να μας αφήσει χρόνους και είναι το δεύτερο φαβορί μετά από τη Rosita (2.50) που απορώ γιατί είναι φαβορί…

Ο Eugene μαζεύει αρκετές πιθανότητες να είναι αυτός που συνάντησε τη Lucille. Μέχρι σήμερα είχε βρει τον τρόπο να επιβιώνει και στα τελευταία επεισόδια είδαμε έναν άλλο χαρακτήρα έναν survivor που να έχει συμμετοχή στην ομάδα και να δίνει λύσεις αλλά και αποδείξεις. Κάτι που του το αναγνώρισαν Rick και Abraham στο finale. Οπότε σαν survivor μπορεί να αντέξει το χτύπημα. Ο ίδιος έδωσε και τη “συνταγή” για το πώς θα φτιάξουν σφαίρες στον Rick και είχε έναν αποχαιρετισμό με Abraham που όλοι ξέρουμε τι κόντρα είχε. Από θέμα δράματος δεν μπορούμε να πούμε και ότι θα σοκάρει το κοινό, απλώς είχε μια συμπάθεια τίποτα παραπάνω και για αυτό ο Stoiximan τον έχει 3ο φαβορί στο 3.75.

 
Τέλος ο Glenn ένα πρόσωπο που έχει συζητηθεί πολύ αυτή τη σεζόν, ειδικά τότε που τον γλίτωσαν οι παραγωγοί με θάνατο με έναν τρόπο που ένα μεγάλο μέρος του κοινού το σχολίασε αρνητικά και μιλάμε για τη σκηνή με τον Nicolas και τον κάδο σκουπιδιών. Στο comic ο Negan σε μια τραγική και δραματική σκηνή σκοτώνει τον Glenn μπροστά στα μάτια όλων, μέχρι σήμερα η σειρά όμως έχει ξεφύγει από το comic πολλές φορές, τώρα να πάνε κόντρα σε αυτό και να συμβαδίσουν μαζί του; Εάν το αποφασίσουν για Glenn ναι θα μιλάμε για μια πολύ δραματική σκηνή την ίδια ώρα που η έγκυος και άρρωστη Maggie θα το βλέπει και θα χάνει άλλο ένα δικό της αγαπημένο πρόσωπο (μετά από Hersel και Beth). Αυτό όμως θα την βοηθήσει και θα τις δώσει την ώθηση που θέλει έτσι ώστε να γίνει η αρχηγός στο Hislop στο TWD7 και θα βλέπει τα πράγματα με άλλο μάτι και πιο κυνικά. Ο Glenn πάντως είναι μέχρι σήμερα σα να ζει σε ένα κόσμο που δεν πρόκειται να πεθάνει ποτέ… σώθηκε από το κουφάρι του Nicolas, τον έσωσαν οι Abraham και Sasha όταν είχε γύρω του walkers μέσα στην Αλεξάνδρεια και μην ξεχνάμε ότι ήδη έχει σωθεί από ένα ρόπαλο… αυτό των κανίβαλων στο Terminus…λέτε να είναι τόσο τυχερός ακόμα ή κάπου εδώ όλα τα ωραία τελειώνουν…; Ο Stoiximan πληρώνει στο 4.00 και προσωπικά αξίζει το ρίσκο.

Έχουν βγει στο internet κάτι WalkingDeadleaks όπου κάποιος fan κατέγραψε τους ήχους από το τελευταίο μέρος και σε αργό ρυθμό βγάζει ότι φώναζαν Glenn Glenn… οι άλλοι τις ομάδας… ακούστε το και βγάλτε συμπέρασμα.

Επίσης υπάρχει ένα gif όπου κάποιος από το crew κατέγραψε τη σκηνή του Negan από τη μεριά του σκηνοθέτη

 

http://www.fraola.com/wp-content/uploads/2015/11/Walking-Dead-Leaked-Video-Negan.gif

Εδώ βλέπουμε στο βάθος τον Negan να χτυπάει μια κούκλα (η σκηνή αυτή έγινε ξεχωριστά με τους ηθοποιούς) και να την βλέπουμε στο monitor που καταγράφει παράλληλα. Άλλοι βλέπουν ότι χτυπάει κάποιον παραδίπλα από τον Glenn. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι χτυπάει την κούκλα του Glenn και πετάγεται εάν δείτε καλύτερα και καλά σαν αίμα από εκεί. Η κούκλα μοιάζει με τον Glenn και εφόσον η σκηνή είναι μόνο αυτή βρίσκω άκυρο να έφτιαχναν κούκλες για όλους τους άλλους ποιος ο λόγος; O πρωταγωνιστής τους ενδιαφέρει και αυτός που τρώει το ξύλο…

Κάποιοι άλλοι έχουν κάνει και γράφημα με την επιλογή τους…Η τελευταία σκηνή…Σίγουρα θα μάθουμε πολύ πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν ποιος είναι ο “τυχερός” αφού όταν ξεκινήσουν τα γυρίσματα στην Atlanta θα έχουμε φωτογραφίες αλλά και ποιος θα λείπει από το cast… μέχρι τότε υπομονή και εκτιμήσεις… πιστεύω η AMC θα θέλει να δώσει ένα δυνατό σοκ και θα είναι ανάμεσα σε Daryl και Glenn η τελική επιλογή. Έχουν δηλώσει επίσης ότι μέσα στη σεζόν υπάρχουν hints για το ποιος θα σκοτωθεί, ενώ πολλοί πιστεύουν ότι η κάμερα μέσα από το φορτηγάκι που είχε Glenn, Daryl, Michonne, Rosita μας δείχνει το ποιος θα μας εγκαταλείψει.

Μπορεί να το άφησαν έτσι για να δούν αντιδράσεις του κόσμου και να αποφασίσουν μετά ποιόν θα σκοτώσουν, τα νούμερα για 6η σεζόν είναι πάρα πολύ καλά και θέλουν να τα κρατήσουν ψηλά, όλα είναι θέμα deals.

Η τελική επιλογή είναι του καθενός και σε τι σενάριο πιστεύει ;)

Χρήστος Κοντογεώργος 

Συγγραφέας

Administrator

Administrator

Δεν έχετε δικαίωμα δημοσίευσης μηνυμάτων. Παρακαλούμε γραφτείτε για να να πάρετε μέρος στη συζήτηση.

Στατιστικά Tipsters

  • Profit-Yield 2022
  • Profit-Yield All Time

Tipster Profit Yield
ΡΑΠΤΑΚΗΣ +13.63 +4.77%
ΗΛΙΑΚΗΣ -9.06 -5.88%
ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ -29.90 -1.16%

Tipster Profit Yield
ΗΛΙΑΚΗΣ +1359.85 +12.31%
ΡΑΠΤΑΚΗΣ +96.08 +1.48%
ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ -137.93 -1.39%

Please publish modules in offcanvas position.