elenro

" η κάθοδος του new Μπαζ"

Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016 11:30
Συγγραφέας 

«Ρε, τρα λα και τρα λα λα, θα τους τα πάρω τα λεφτά, ρε, τρα λα λα και τρα λα λι, πάω να ρίξω παρολί!»


Με τραγουδάκια χαρωπά και βήματα γοργά κατέβαινε ο γέρο Μπαζ το μονοπάτι που οδηγούσε στην πολιτεία που την έλεγαν Μαύρη Γάτα. Τώρα όμως δεν ήταν γέρος. Τώρα, μετά τη χθεσινοβραδινή συμφωνία, είχε ξαναγίνει νεαρός – ένας new Μπαζ. Έφτανε τώρα στα πρώτα σπίτια…


Θυμόταν ότι εδώ είχε πρακτορεία ο ΟΤΖΑΚ, όπου είχε να ζυγώσει χρόνια. Με γκανιότες απαγορευτικές και τριάδες, ποιος κατάφερε να κερδίσει στο στοίχημα; Αλλά τώρα ο new Μπαζ είχε κατέβει με άλλον σκοπό: να συνδυάσει χαρά και κέρδος! Χρήμα είχε από τη συμφωνία με τον βελζεβούλη. Δεν έβλεπε την ώρα να χωθεί στο πρώτο πρακτορείο και να παίξει – να παίξει, να ευχαριστηθεί όσα στερήθηκε.


Βρήκε ένα παγκάκι και άραξε. «Για να δούμε τι κουπόνια μας έδωσε εκείνος ο παράξενος; Τρία», φώναξε ξαφνιασμένος, «έχει βάλει τρία – θα πήρα και μπόνους γέλασε δυνατά. Και τι κουπόνια; Τι διάβολο έχει γράψει εδώ;» κοίταξε απορημένος. «1.000 ευρώ δυο φαβορί για διπλασιασμό – μπράβο. 100 ευρώ σε ανατροπές και γκολ γκολ – εξάδα, πεντάδες, τετράδες ζητάει; Ημίχρονα τελικά, όβερ και άντερ στο άλλο ξερά 80 ευρώ.» Ένας αχταρμάς σκέφτηκε. Σιγά μην κερδίζουν αυτά! Με κορόιδεψε ο κανάγιας. Ρε, τι έπαθα; σκέφτηκε και σηκώθηκε να βρει πρακτορείο να δει, τι σκατά πιάνουν αυτά.


Νάτος, λοιπόν, ο new Μπαζ να μπουκάρει στο πρώτο πρακτορείο, να απλώνει τα κουπόνια στον γκισέ και ο πράκτορας μόλις να βάζει στο μηχάνημα, να μένει μαλάκας. «Τι έμπνευση είχες εδώ, ρε μεγάλε;» του λέει απορημένος! «2.000 το πρώτο, 17.400 το δεύτερο με τα ξερά και 14.600 το άλλο με τα ζητούμενα. Κάνα τριαντάρι υπολόγισε», του λέει, «μετά φόρων.» -«Έχουμε και τους φόρους,» απάντησε θυμωμένα ο Μπαζ. Γκανιότα στη γκανιότα, πού να δει έτσι χαΐρι ο παίκτης;


Είδε παίκτη που σπρώχνει λεφτά ο πράκτορας και του έπιασε την κουβέντα μην χάσει το κελεπούρι. «Δεν σας έχω ξαναδεί από τα μέρη μας κύριε.» -«Έχω έρθει για κάτι επενδύσεις σε αγορές ακίνητων», απάντησε ο Μπαζ «Υπάρχει περίπτωση να πιούμε κάνα καφέ»; -«Μα φυσικά! Να σας παραγγείλω! Σε πέντε λεπτά είναι εδώ!» απάντησε ο πράκτορας.


Ήταν πρωί κι έκανε εντύπωση στο Μπαζ που υπήρχε κόσμος στο πρακτορείο. «Τι να ζητάν εδώ τούτοι οι αργόσχολοι;» σκέφτηκε. Ο καφές ήρθε, έπιασε ένα τραπέζι κοντά σε αυτούς που κοίταζαν σε μια οθόνη και φώναζαν λες και έμπαινε κάνα γκολ στο κουμάρι. Κινο θα παίζουν, σκέφτηκε. Δεν ρίχνω και γω κάνα ευρώ να δω την τύχη μου; Με εξάδες θα ξεκινήσω – ούτε πολλά, ούτε λίγα. Έγραψε έξι αριθμούς στην τύχη, έβαλε και δέκα κληρώσεις κι άραξε να πιει τον καφέ του. Πέρασαν κάνα δυο κληρώσεις, άκλαυτα πήγαν τα νούμερα. Οι θαμώνες πρόσεξε πως έπαιζαν διαφορετικά – έγραφαν, έσβηναν, πήγαιναν στον γκισέ, έπαιρναν έδιναν. Σε δουλειά να βρισκόμαστε, σκέφτηκε!


Το 2, το 22 και το 50 φώναξε ένας, εκεί κάντε παιχνίδι – έχουν ώρα να βγουν. Μα βγαίνουν οι άσσοι του λέει ένας άλλος, εκεί να χτυπήσουμε. Ρε λες να είναι παιχνίδι στρατηγικής τούτο; απόρησε ο Μπαζ. Και σηκώθηκε γρήγορα και έριξε και αυτά που βγαίνουν και αυτά που δεν βγαίνουν. Τζίφος και τούτα! Όλο κάτι δυάδες και τριάδες δίνουν, σκέφτηκε. Έτσι για να κρατούν τον κόσμο ζεστό. Αλλά ο κόσμος αυτήν τη «ζεστασιά» δεν θέλει; Κοίτα τους πόσο «ζεστοί» δείχνουν! Για το ανέβασμα της αδρεναλίνης που προσφέρει ο τζόγος παίζουν! Να υπάρχει άραγε κανείς τους που να πιστεύει στ’ αλήθεια πως μπορεί να κερδίσει σε βάθος χρόνου; Από τα μπαλάκια;


Κάνα εικοσάρι έριξε ο Μπαζ, κάνα εφτάρι ευρώ πήρε πίσω! «Πήρα πίσω 35% από το κεφαλαίο μου» σκέφτηκε. Αλλά το ευχαριστήθηκα, δεν έχασα και πολλά. Τούτο δω δεν είναι και ψυχοβγαλτικό σαν το κουμάρι βλέπω. «Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε». Ενώ να περιμένεις κάνα δίωρο να τελειώσουν οι αγώνες, σε «τρων» τα φίδια. Και άμα βάζεις και δυο τρία ολημερίς; Πού να μάθουν τούτοι να περιμένουν;


Για κάτσε να πιάσουμε και κάνα κουπόνι να δούμε τι παίζει σήμερα, σκέφτηκε ο new Μπαζ. Σκέψεις παράξενες είχαν μπει τώρα στο μυαλό του με τα κερδισμένα σημεία που είχε δώσει ο διαβολάκος. Τα είχε απορρίψει -χωρίς πολλή σκέψη είναι αλήθεια- και ήξερε πως δεν είχαν μπει εκεί τυχαία. Ήταν ένα παιχνίδι για να μπερδέψει το μυαλό του ή ένας άλλος δρόμος που έπρεπε να ακολουθήσει;


Το 10, το 20 το 30, το 40 το 50, το 60 και το 70 θα «έτρεχαν» τώρα για λογαριασμό του Μπαζ, όσο αυτός θα ξεψάχνιζε το σημερινό κουπόνι του ΟΤΖΑΚ. Και με πολλαπλασιαστή παρακαλώ…


Συνεχίζεται…

 

Δεν έχετε δικαίωμα δημοσίευσης μηνυμάτων. Παρακαλούμε γραφτείτε για να να πάρετε μέρος στη συζήτηση.

Infobeto.com: Τα πάντα για το στοίχημα!

Το infobeto.com θεωρείται το πρώτο site που δραστηριοποιείται και συμμετέχει ενεργά στην εξέλιξη του χώρου των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα. Είναι εξάλλου και το παλιότερο σάιτ για το στοίχημα , από το 2001, που παραμένει στις επάλξεις και έχει την εμπειρία την γνώση και την ηθική να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των γεγονότων ώστε να προστατεύει τους παίκτες του στοιχήματος αλλά και την ίδια την αγορά.

Στο infobeto αρθρογραφούν και σας συμβουλεύουν έμπειροι παίκτες για το στοίχημα και παράλληλα θα βρείτε αναλύσεις και στοιχηματικές προτάσεις από επιλεγμένους επαγγελματίες παίκτες που επιδεικνύουν απόλυτο σεβασμό στον αναγνώστη κάτω από αυστηρούς κανόνες. 

Forum

Διαθέτει το μεγαλύτερο forum τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως. Αριθμεί περισσότερα από 13.000 εγγεγραμμένα μέλη και έχουν αναρτηθεί εκατομμύρια μηνύματα! Θεωρείται σημείο συνάντησης των περισσοτέρων ανθρώπων της αγοράς και των παικτών για διαβουλεύσεις, συμβουλές, ενημερώσεις, ανταλλαγής πληροφοριών, επίλυσης προβλημάτων με εταιρείες κλπ.  

Κοινωνικό έργο

Tο Ιnfobeto εκτός των άλλων είναι συνυφασμένο και με την ανθρώπινη υπόσταση και το αποδεικνύει με το κοινωνικό του πρόσωπο. Στα παιδάκια από τα ορφανοτροφεία του Λύρειου Ιδρύματος, της Αγίας Άννας ή από όποιο άλλο προταθεί από τους αναγνώστες μας,  τους χαρίζουμε ένα παραπάνω χαμόγελο στα προσωπάκια τους, που για εμάς είναι ότι πολυτιμότερο στον κόσμο.  Όλη η κοινότητα του infobeto βοηθά πολλούς συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Όσο υπάρχουν άνθρωποι, θα υπάρχει και αγάπη... Όσο κι αν ψάξετε, δε θα βρείτε πιο "άχαστο" στοίχημα από αυτό!   

Στοίχημα - Υπεύθυνο παιχνίδι

Το site μας υποστηρίζει στο έπακρο όλους τους κανόνες για υπεύθυνο στοιχηματισμό και έχει συντάξει και αναρτήσει από τους πληρέστερους οδηγούς γι αυτό.

infobeto on facebook Google+ infobeto on linkedin infobeto feed contact infobeto infobeto on twitter