Πρόβα τζενεράλε ενόψει ντέρμπι!

από / ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ / Κυριακή, 02 Νοεμβρίου 2014 02:39

Η αλήθεια είναι ότι τα αποψινά τρία Γαλλικά ματς δεν μας δίνουν επιλογές αν και εξ αρχής τα μηνύματα ήταν διαφορετικά.

 

Όταν γράφω στον πρόλογο για εξ΄ αρχής, εννοώ στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Τότε, περίμενα πλήρη την Ρεν, στο ντέρμπι με την Ναντ σήμερα. Κι αυτό γιατί, εκτός έδρας παρουσιάζεται καλή, έχασε από Μπορντό – Λυών – Μαρσέιγ, ίσως και σε αυτά δικαιούταν κάτι παραπάνω, κυρίως στο ΄Νταλμάς΄. Όμως  περίμενα τον Τοϊβόνεν να επιστρέφει για να ήταν πλήρης, τελικά δεν παίζει ούτε αυτός ενώ εκτός θα είναι και ο πολύ χρήσιμος στην κόντρα ειδικά, Ντεπ. Σε πολύ καλή φάση η Ναντ, εκτιμώ όμως ότι κυρίως στην έδρα της έχει και εύνοιες. Μικρό προβάδισμα την ισοπαλία.

Στο Μπορντό – Τουλούζ έχουμε déjà vu, μιας και οι δυο τους έπαιξαν μεσοβδόμαδα για το Λιγκ Καπ στην Τουλούζη, η Μπορντό κέρδισε με 1-3. Ισορροπημένο το βλέπω, αρνείται να χάσει εντός η Μπορντό, η Τουλούζ νομίζω ότι αξίζει περισσότερα. Μια ψιλή ισοπαλία.

Aποκλεισμός  στο Λιγκ Καπ για την Μαρσέιγ στην Ρεν, με τον Μπιέλσα να χρησιμοποιεί ανάμικτα ενδεκάδα.  Δεν υπήρξαν ιδιαίτερες αντιδράσεις αφού είναι κοινό μυστικό ό μεγάλος στόχος είναι το Σαμπιονά. Την επόμενη Κυριακή το Παρί – Μαρσέιγ, μόνο ο μπακ Τζα Τζετζέ απόψε εκτός. Χωρίς τον βασικό τερματοφύλακα Ριού ταξίεδψε η Λανς, έχει επιστροφές αλλά αρκετοί δεν είναι 100% έτοιμοι να παίξουν. Μοιάζει κάπως κουρασμένη. Δεν νομίζω να αντιμετωπίσει πρόβλημα η Μαρσέιγ, λογικό και το Over.

*Ξεκάθαρες επιλογές δεν έχω όπως καταλάβατε, προβάδισμα στις ισοπαλίες στα δύο πρώτα ματς αλλά χωρίς να έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση ενώ το Over της Μαρσέιγ προσφέρεται πολύ χαμηλά ώστε να ασχοληθούμε σοβαρά.  Λογικά θα επανέλθουμε αύριο με …Ανζέ, αν βοηθήσει η ειδησεογραφία.

Καλή τύχη σε ότι επιλέξετε

Δεν έχετε δικαίωμα δημοσίευσης μηνυμάτων. Παρακαλούμε γραφτείτε για να να πάρετε μέρος στη συζήτηση.

Στατιστικά Tipsters

  • Profit-Yield 2022
  • Profit-Yield All Time

Tipster Profit Yield
ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ +50.76 +12.82%

Tipster Profit Yield
ΗΛΙΑΚΗΣ +1359.85 +12.31%
ΡΑΠΤΑΚΗΣ +96.08 +1.48%
ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ -181.82 -1.52%

Please publish modules in offcanvas position.