Συμβουλές της MGA για την ακεραιότητα των στοιχηματικών events εν καιρώ κορωνοϊού

Συμβουλές της MGA για την ακεραιότητα των στοιχηματικών events εν καιρώ κορωνοϊού

από / ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ / Τρίτη, 07 Απριλίου 2020 13:34

Η πανδημία του COVID-19 έχει επηρεάσει αρνητικά τον αθλητισμό παγκοσμίως και, λόγω συσχέτισης, ο τομέας των στοιχημάτων αντιμετωπίζει πρωτοφανείς προκλήσεις. Η Ρυθμιστική Αρχή Τυχερών Παιγνίων της Μάλτας κατανοεί ότι απέχει πολύ από τη συνήθη λειτουργία των φορέων του τομέα και αυξάνει έτσι την εμβέλεια της βιομηχανίας ως μέσο για να θέσει ρυθμιστικές προσδοκίες σε αυτές τις ταραγμένες περιόδους.

Τα περισσότερα αθλητικά γεγονότα έχουν πλέον σταματήσει, κάτι που έχει στοιχίσει ακριβά στις αγορές στοιχημάτων. Αυτό φυσικά ενθαρρύνει τις εταιρίες στοιχημάτων να αναζητούν αλλού στοιχηματικό περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένου του στοιχήματος σε γεγονότα με διαφορετικά χαρακτηριστικά κινδύνου με εκείνα που παραδοσιακά προσφέρονται. Αυτό περιλαμβάνει τα στοιχήματα σε αθλητικά γεγονότα που δεν τρέχουν στον ίδιο επαγγελματικό βαθμό με τα πιο παραδοσιακά αθλητικά γεγονότα στα οποία κυρίως προσφέρονται στοιχήματα, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, ερασιτεχνικών ή δευτερευόντων αθλημάτων πρωταθλήματος.

Τι είναι η MGA ( Ρυθμιστική Αρχή Τυχερών Παιγνίων της Μάλτας)

Είναι μια από τις πιο εξέχουσες αρχές αδειοδότησης της βιομηχανίας iGaming που οι αποφάσεις της επηρεάζουν την παγκόσμια αγορά τυχερών παιχνιδιών. Συστάθηκε με κύριο σκοπό τη δημιουργία ενός ρυθμιστικού πλαισίου, το οποίο θα προσέφερε ένα ασφαλές περιβάλλον τόσο για τις πλατφόρμες τυχερών παιχνιδιών όσο και τους παίκτες.

E-sports και συμβουλές MGA

Το E-sports είναι μια τέτοια αγορά στοιχημάτων που μπορεί να δει μια σημαντική ώθηση κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων. Ακόμη και τα παραδοσιακά αθλήματα και τα αντίστοιχα διοικητικά τους όργανα έχουν καταφύγει σε esports, με ορισμένους που ήδη φιλοξενούν ψηφιακά προσομοιωμένες εκδόσεις των εκδηλώσεών τους. Όπως και τα άλλα αθλήματα, τα esports έχουν ποικίλα επίπεδα επαγγελματικών, ημι-επαγγελματικών και ερασιτεχνικών τουρνουά και ενώ πολλές esports εκδηλώσεις διοργανώνονται με εξαιρετικά επαγγελματικό τρόπο, άλλα όμως ίσως και όχι. Και σε ένα νέο τομέα όπως το esports, αυτή η διάκριση μπορεί να μην είναι εύκολη.

Virtual Sports: Ζεις μια πραγματική εμπειρία στοιχήματος! |21+

Προκειμένου να διασφαλιστεί η ακεραιότητα τέτοιων γεγονότων και να προειδοποιηθούν οι εταιρίες στοιχημάτων σχετικά με τους σχετικούς κινδύνους, η Ρυθμιστική Αρχή Τυχερών Παιγνίων της Μάλτας συμβουλεύει επομένως τα εξής:

 • Οι στοιχηματικές θα πρέπει να λάβουν υπόψη ότι όλες οι εκδηλώσεις esports εκτελούνται online και επομένως δεν διαθέτουν τους τυπικούς ελέγχους ακεραιότητας που γίνονται στις εκδηλώσεις.
 • Οι στοιχηματικές θα πρέπει να διασφαλίζουν ότι οι αγώνες δεν έχουν μαγνητοσκοπηθεί και αυτοί που στοιχηματίζουν θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι αγώνες των esport δεν μεταδίδονται πάντα σε πραγματικό χρόνο και συχνά υπάρχει μια προκαθορισμένη καθυστέρηση μεταξύ του πραγματικού αγώνα και της δημόσιας μετάδοσης.
 • Οι στοιχηματικές θα πρέπει να διασφαλίζουν ότι οι πελάτες κατανοούν τη διάκριση μεταξύ esports και εικονικού αθλητισμού, όπου το αποτέλεσμα αυτού καθορίζεται από μια γεννήτρια τυχαίων αριθμών.
 • Οι στοιχηματικές θα πρέπει να εξετάσουν εάν τα τουρνουά επωφελούνται από τους ελέγχους ακεραιότητας και εάν οι συμμετέχοντες είναι επαγγελματίες ή σε διαφορετική περίπτωση να αποφασίζουν ποιες αγορές στοιχημάτων πρέπει να προσφέρουν στο κοινό.
 • Οι στοιχηματικές θα πρέπει να αναζητήσουν πληροφορίες σχετικά με τους παίκτες / διοργανωτές που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις esports από τους διοργανωτές του τουρνουά ή από διαθέσιμες στο κοινό πληροφορίες.
 • Οι στοιχηματικές θα πρέπει να διατηρούν την ακεραιότητα των στοιχημάτων τους και τους ελέγχους απάτης, συμπεριλαμβανομένης της διασφάλισης ότι οι παίκτες / διοργανωτές που συμμετέχουν σε εκδηλώσεις esport δεν τοποθετούν στοιχήματα.
 • Οι διοργανωτές του τουρνουά, οι ραδιοτηλεοπτικοί οργανισμοί και τα όργανα διοίκησης του αθλητισμού (SGBs) θα πρέπει να αναθεωρήσουν τυχόν πολιτικές σχετικά με την κατάχρηση εμπιστευτικών πληροφοριών ώστε να συμπεριληφθούν και όσοι παίκτες / διοργανωτές εμπλέκονται στις διοργανώσεις e-sports.
 • Οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα στοιχημάτων θα πρέπει να αναφέρεται στον ρυθμιστή τυχερών παιχνιδιών.
 • Οποιαδήποτε άλλη ύποπτη δραστηριότητα (όχι σχετική με στοιχήματα) που σχετίζεται με ένα γεγονός esports θα πρέπει να αναφέρεται στην αντίστοιχη SGB ή στον διοργανωτή των εκδηλώσεων.

Διαβάστε τον οδηγό στοιχήματος που δημιούργησε το Infobeto:

 

Συγγραφέας

infobeto

infobeto

Δεν έχετε δικαίωμα δημοσίευσης μηνυμάτων. Παρακαλούμε γραφτείτε για να να πάρετε μέρος στη συζήτηση.

28 Μάι 2020
Η Κυβέρνηση έδωσε το “ok”, το πρωτάθλημα αρχίζει ξανά και η 1η αγωνιστική των playoffs είναι ήδη διαθέσιμη στη Stoiximan με εκατοντάδες στοιχήματα και ειδικές επιλογές. Ο κύβος ερρίφθη. Η Super ... Περισσότερα

Μεγάλοι Διαγωνισμοί!

To infobeto διοργανώνει 3 νέους μεγάλους διαγωνισμούς για το Champions League, το Europa League και το Ελληνικό πρωτάθλημα!

Ενημερωθείτε από το παρακάτω link για τους όρους συμμετοχής και για το πως μπορείτε να λάβετε μέρος και να κερδίσετε πλούσια δώρα!

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στατιστικά Tipsters

 • Profit-Yield 2020
 • Profit-Yield All Time
 • Hot Tipsters (Streak)

Tipster Profit Yield
ΠΡΑΓΙΑΣ +62.71 +42.95%
ΗΛΙΑΚΗΣ +59.13 +31.12%
ΠΕΝΝΟΣ +1.13 +16.14%
ΡΑΠΤΑΚΗΣ -7.72 -4.83%
ΕΡΤΖΑΝ -7.80 -18.14%
ΚΩΤΑΚΗΣ -23.78 -31.29%
ΤΣΙΩΚΟΣ -33.36 -29.79%

Tipster Profit Yield
ΗΛΙΑΚΗΣ +1057.65 +13.81%
ΠΡΑΓΙΑΣ +231.57 +21.52%
ΚΩΤΑΚΗΣ +164.25 +5.17%
ΠΕΝΝΟΣ +84.57 +10.09%
ΡΑΠΤΑΚΗΣ +67.57 +1.80%
ΕΡΤΖΑΝ -2.11 -0.05%
ΤΣΙΩΚΟΣ -91.50 -14.45%

Τζίροι

Stuttgart v Hamburger SV €43455
Gorodeya (Res) v Neman Gr... €27117
AGF v Randers €18232
Skala v AB Argir €7408
Torpedo Zhodino (Res) v F... €4030
Klaksvikar Itrottarfelag ... €3374
Guadalupe F.C v Municipal... €3005
HB Torshavn v Vikingur Gota €2364
TM FK Kopetdag Asgabat v Alt... €2221
TM Sagadam FK v Ahal FC €1792

Περισσότερα...

Please publish modules in offcanvas position.