Έλεγχος εσόδων απο στοιχήματα και κρυπτονομίσματα.Αλήθεια ή ψέμματα;

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος xamenos
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

xamenos

New Member
12 Φεβ 2025
202
64
28
Screenshot_20260820_133516_Yahoo Mail.jpg

Μου ήρθε και μένα τέτοιο μήνυμα πριν λίγο.
Στο taxisnet πάντως δεν έχω κάποια ειδοποίηση.

Μου ήρθε και μένα τέτοιο μήνυμα πριν λίγο.
Στο taxisnet πάντως δεν έχω κάποια ειδοποίηση.
Απο την ίδια εταιρεία ή διαφορετική;
Η ΑΑΔΕ έχει πρόσβαση στα οικονομικά μας στοιχεία απευθείας ποιός ο λόγος να μεσολαβήσει η στοιχηματική για αυτό;
Οι φορολογικές δηλώσεις έγιναν αυτόματα απο την ΑΑΔΕ και τώρα ζητάει απο στοιχηματική εταιρεία να δεχθεί έγγραφα που η ΑΑΔΕ ήδη έχει στην κατοχή της;

Τελευταία επεξεργασία:
Απο την ίδια εταιρεία ή διαφορετική;
Η ΑΑΔΕ έχει πρόσβαση στα οικονομικά μας στοιχεία απευθείας ποιός ο λόγος να μεσολαβήσει η στοιχηματική για αυτό;
Η φορολογικές δηλώσεις έγιναν αυτόματα απο την ΑΑΔΕ και τώρα ζητάει απο στοιχηματική εταιρεία να δεχθεί έγγραφα που η ΑΑΔΕ ήδη έχει στην κατοχή της;
Από την ίδια εταιρία.

Είναι μέθοδος phishing (ηλεκτρονικό ψάρεμα) στέλνουν τέτοια μηνύματα (βλέπω και στοιχηματικές πλέον) για να σας παραπλανήσουν να χεστείτε πάνω σας και να στείλετε τα στοιχεία σας. Σας στέλνουν ως συνήθως κάποιο λίνκ δίνεται στοιχεία και μετά οι επιτήδειοι πίνουν μοχίτο και καϊπιρίνια στην υγειά σας στις Μαλδίβες. Αν δεν με πιστεύεται κάντε αυτό που λένε οι δοκιμή βέβαια πληρώνεται :smk1:

Μου ήρθε και μένα. Δεν πατώ τίποτα. Σίγουρα απάτη.

Το να προσποιηθείς ότι στέλνεις από μια συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση είναι πανεύκολο για ένα χακερ. Μέχρι και από τον ίδιο τον εαυτό μας λαμβάνουμε email μερικοί

Screenshot_20260820-151149.png

Εμένα δε μου ήρθε το μήνυμα που λέει ο @xamenos αλλά μόνο αυτό.

Δεν απαντώ ούτε πατάω τίποτα ούτε σε αυτό.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε εσείς οι ίδιοι μήνυμα στην εταιρεία ή να μπείτε στο chat, ή να πάρετε τηλέφωνο

Πάτησα επιβεβαίωση εσόδων και με οδήγησε σε μία σελίδα για να ανεβάσω τα αρχεία,οπότε δεν το βρήκα πολύ ΑΑΔΕ και μετα πόσταρα εδω.
Ακόμα τα λεφτά είναι στους λογαριασμούς τραπεζών και στους στοιχηματικούς.
Αν πάρουν κάνενα δάνειο στο όνομα μου χαλάλι τους εγώ προσπαθώ δέκα χρόνια.

• Wow
Αντιδράσεις: odontiatros
Πάτησα επιβεβαίωση εσόδων και με οδήγησε σε μία σελίδα για να ανεβάσω τα αρχεία,οπότε δεν το βρήκα πολύ ΑΑΔΕ και μετα πόσταρα εδω.
Ακόμα τα λεφτά είναι στους λογαριασμούς τραπεζών και στους στοιχηματικούς.
Αν πάρουν κάνενα δάνειο στο όνομα μου χαλάλι τους εγώ προσπαθώ δέκα χρόνια.
Άρα έβαλες τα στοιχεία σου;;;

Άλλαξε κωδικούς στα πάντα καλού κακού, κλείδωσε κάρτες, βάλε 2 step verification κτλ

Fingers crossed

• Like
Αντιδράσεις: betover
Άρα έβαλες τα στοιχεία σου;;;

Άλλαξε κωδικούς στα πάντα καλού κακού, κλείδωσε κάρτες, βάλε 2 step verification κτλ

Fingers crossed
Οχι δεν ανέβασα τίποτα απλά πάτησα το μπλε ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΣΟΔΩΝ για να δω αν οδηγεί σε κάτι νόμιμο.Αλλά βλέποντας απλά μία σελίδα όπου ανεβάζεις αρχεία έφυγα.Τώρα αν αυτή η ενέργεια είναι αρκετή για να συλλέξουν πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία μου,θα δείξει.

Στη χειρότερη με το κλικ να σου έβαλαν malware. Ή κάτι αντίστοιχο.

Κάνε ένα φουλ σκαν με antivirus κτλ καλού κακού

• Like
Αντιδράσεις: Larry
Καλησπερα....και εγω ελαβα ενα τετοιο απο την Winmaster!!!!!
Φυσικα το εσβησα... και τωρα απο οτι βλεπω εχω μηνυμα απο Winmaster μιση ωρα μετα οτι δεν εχουν καμια σχεση με το μειλ αυτο...λεπτομερια , να αναφερω οτι το πρωτο μνμ δεν ειχε κανενα λογοτυπο της εταιριας ενω απο την εταιρια ειχε κανονικα ολα τα λογοτυπα.... οποιος θα ηθελε μπορω να στειλω φωτο και των 2

Παίζω μόνο απο κινητό αυτά που αναφέρεις ισχύουν για Η/Υ ή για όλα;
επεμβαινω στη συζητηση και γω. δεν ξερω τι εννοουσε ο φιλος παραπανω, και τι γνωσεις εχει,αλλα εγω απο οσο ξερω και στο κινητο αμα κλικαρεις κατι που δεν πρεπει μπορει να παθεις ζημια,ειδικα αμα η συσκευη σου και το λογισμικο σου δεν ειναι updated.

τη μεγαλη ζημια θα την παθαινες αμα εβαζες τα στοχιεια σου κι αν ανεβαζες οσα ελεγαν.

αμα ειναι ενημερωμενα ολα , δυσκολα επαθες κατι.

παντως ενα σκαναρισμα οπως ειπε ο φιλος, δε βλαπτει.

αυτο που λογικα επαθες ειναι οτι κατεγραψαν το email,IP,τον τύπο και την έκδοση του browser, το λειτουργικό σύστημα και τα χαρακτηριστικά της συσκευής.

για να εισαι απολυτα σιγουρος ψαξε ολη τη λιστα με τα downloads σου. αν δεις κατι που ΔΕΝ αναγνωριζεις,πιθανοτατα κατεβηκε αυτοματα με το που εκανες κλικ (δυσκολο αλλα οχι εντελως απιθανο). εννοειται ΣΒΗΣΕ ΤΟ , και μην δοκιμασεις να το ανοιξεις/κανεις install για κανενα λογο

• Like
Αντιδράσεις: Larry και xamenos

Νόμιμες Στοιχηματικές

*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
  • 16:00
    • Νίκη Βόλου - Ολυμπιακός Β

ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ
  • 19:30
    • Τορίνο - Ρόμα

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 19:30
    • Κόμο - Πάρμα

COSMOTE SPORT 3 HD
  • 20:45
    • Ρίο Άβε - Εστρέλα

COSMOTE SPORT 6 HD