Έχετε κορασόν ;

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος cosmicsports
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

cosmicsports

New Member
30 Ιολ 2010
4,068
1,573
113
Η ιστορία είναι άλλη μία με τους παλιούς μπουκ του ιπποδρόμου.
Δεν τους έπαιζα εγώ αλλά είχα γνωριμίες.
Τι έγινε λοιπόν μιά μέρα στο Φάληρο ;
Ήταν απ' ότι θυμάμαι η μέρα της επίσκεψης Κλίντον και είχε κούρσες.
Με πιάνει λοιπόν ένας γνωστός και μου λέει "έλα δω, πάρε τετρακόσες χιλιάδες δραχμές και πήγαινε να παίξεις το Κατερινάκι επειδή εγώ θέλω να δω την επίδειξη στο πάντοκ".
Τίί ; του λέω εγώ, το Κατερινάκι είναι χελώνα-ελέφας, πας καλά ;
Μου απαντάει ο μπουκ "ξέρω γω, ένας βλάχος από τη στάνη μου το έπαιξε και θα το κάψουμε στα ταμεία".
Πήγαινε απέναντι να δεις αν έρχομαι του λέω εγώ, αυτό δεν τερματίζει.
Μάλιστα απαντάει αλλά πρέπει να ξέρεις ότι εγώ κρατάω μόνο αυτά για τα οποία έχω σίγουρη πληροφορία ότι είναι για πίσω. Τράβα παίχτο ή κράτα τα τετρακό άμα θες.
Ποιά θα ήταν η liability ; Θα ήταν της τάξεως των 20 εκατομμυρίων.
Η ιπποδρομία ήταν 1800 μέτρα. Το Κατερινάκι δεν ήταν καινούριο άλογο, ούτε ήταν ένα που είχε τρέξει μόνο δυό-τρεις φορές και άρα υπήρχε περίπτωση να βελτιωθεί. Ήταν εγνωσμένο σαλάμι που δεν ξεκίναγε κιόλας.
Τα τετρακό ήταν δικά μου, ουσιαστικά, μου τα χάριζαν - αλλά στα 20 εκατομμύρια κόλωσα.
Πάω δίπλα στα ταμεία, το κόβω. Οι ταμίες, δεν ξέρω πως, κατάλαβαν από που προερχόντουσαν τα τετρακόσα χιλιάρικα και περί τίνος επρόκειτο. Όλες έκλαιγαν "αχ βρε γιατί ; πάνε τα λεφτά" μου έλεγαν.
Το Κατερινάκι καθυστέρησε στην εκκίνηση και ακολουθούσε τον όμιλο σε απόσταση. Τρέχει ακόμα.

Εσείς τι θα κάνατε ;

Κάλλιο ΠΕΝΤΕ και στο χέρι,πάρα ΔΕΚΑ και καρτέρει.

Αυτό ακριβώς που έκανες και εσύ γιατί από ότι κατάλαβα το έπαιξες το άλογο τελικά.

Σε έναν κόσμο όπου η εθνική ελλάδος πήρε euro όλα μπορούν να γίνουν. Το κατερινάκι δεν θα βγεί πρώτο;

Αυτό ακριβώς που έκανες και εσύ γιατί από ότι κατάλαβα το έπαιξες το άλογο τελικά.

Σε έναν κόσμο όπου η εθνική ελλάδος πήρε euro όλα μπορούν να γίνουν. Το κατερινάκι δεν θα βγεί πρώτο;

Ο μπουκ το έπαιξε, όχι εγώ.
Αλλά δεν ήταν on a par με εθνική Ελλάδος του 2004. Με εθνική Γιβραλτάρ πιό κοντά.
Τώρα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να είχα τσιμπήσει 15 χιλιάρικα από τα τετρακόσα και να είχα παίξει τα 385, αλλά τα 15 χιλιάρικα τα είχαμε για πετσετάκια τότε.

• Like
Αντιδράσεις: Conscious Player
Με πιάνει λοιπόν ένας γνωστός και μου λέει "έλα δω, πάρε τετρακόσες χιλιάδες δραχμές και πήγαινε να παίξεις το Κατερινάκι επειδή εγώ θέλω να δω την επίδειξη στο πάντοκ".
Μου απαντάει ο μπουκ "ξέρω γω, ένας βλάχος από τη στάνη μου το έπαιξε και θα το κάψουμε στα ταμεία".
Μάλιστα απαντάει αλλά πρέπει να ξέρεις ότι εγώ κρατάω μόνο αυτά για τα οποία έχω σίγουρη πληροφορία ότι είναι για πίσω. Τράβα παίχτο ή κράτα τα τετρακό άμα θες.
Η ιπποδρομία ήταν 1800 μέτρα. Το Κατερινάκι δεν ήταν καινούριο άλογο, ούτε ήταν ένα που είχε τρέξει μόνο δυό-τρεις φορές και άρα υπήρχε περίπτωση να βελτιωθεί. Ήταν εγνωσμένο σαλάμι που δεν ξεκίναγε κιόλας.
Τα τετρακό ήταν δικά μου, ουσιαστικά, μου τα χάριζαν - αλλά στα 20 εκατομμύρια κόλωσα.
Πάω δίπλα στα ταμεία, το κόβω. Οι ταμίες, δεν ξέρω πως, κατάλαβαν από που προερχόντουσαν τα τετρακόσα χιλιάρικα και περί τίνος επρόκειτο. Όλες έκλαιγαν "αχ βρε γιατί ; πάνε τα λεφτά" μου έλεγαν.
Το Κατερινάκι καθυστέρησε στην εκκίνηση και ακολουθούσε τον όμιλο σε απόσταση. Τρέχει ακόμα.

Εσείς τι θα κάνατε ;
Μια φορά και ένα καιρό μια Τετάρτη βροχερή ήμουν στο Δέλτα το 2002 Οκτωβριο με Νοέμβριο με 3 χιλιάδες δραχμές. Μόλις κυκλοφορούσαν τα ευρώ δεν είχαν ξεκινήσει και πάρα πολύ να κυκλοφορήσουν τότε. Είναι η δεύτερη κούρσα που έχει 11 άλογα εκ των οποίων το ένα ήταν η Ωχρα. Παρόλο που είχα 3 χιλιάδες δραχμές πάνω μου έφαγα μια φλασιά και λόγω καιρού (έβρεχε είπαμε) να την παίξω με το σκεπτικό μην πάει στο κεφάλι και κερδίσει ή μείνει δεύτερη. Αυτό όμως θα μου κόστιζε 2 χιλιάρικα από τα τρία γιατί όταν βρέχει και πας με σαπάκι να χτυπήσεις κούρσα δεν θες να αφήσεις κανένα απέξω. Και να ειμαι επι 20 λεπτά στο να θυσιάσω δύο χιλιάρικα με το μπας και μείνει ή μπας και μείνει δευτερη σαπάκι ήταν δεν την έπαιζαν πλήρωνε και δεύτερη. 20 λεπτά να με τρώει μέσα μου λέω δεν γαμιέται παίξτο και κράτο το 1000 στη κουρσα του λιμιτ απ να τα κανεις κανα 7αρι 8αρι χιλιάρικα στο φορκαστ του να συνεχίσεις (αυτή θα ήταν η 5η κούρσα). Πάω και τα κόβω τα χαρτάκια και παω και κάθομαι σε μια κολώνα γιατί εκεί πάντα καθόμουν. Απογοητευμένος πριν καν ξεκινήσει η κούρσα. Το πιστευα σαν έκπληξη και όταν κάτι είναι έκπληξη η λογική στο απορρίπτει στο καιει μονομιάς.

Ξεκινάει η κουρσα και βγαίνει στο κεφάλι η Λέιντυ Αγκάθα και από πίσω δεύτερο άλογο η Ωχρα. Η Λέιντυ Αγκάθα σε απόδοση έγραφε άπειρον Μπροστα η Λέιντυ Αγκάθα από πισω η Ωχρα και όπως ξεκινήσανε έτσι τελείωσε η κούρσα. Εγώ τρέμω ολόκληρος και καπάκι μετά απο κανα τρίλεπτο χτυπάει το τηλέφωνο και μου λέει κάποιος τι έγινε τι να γίνει του λέω έγινε μια κούρσα έχω το φορκάστ αυτό αλλά είναι 100 δραχμές τι να πάρω; Τι λες ρε μαλάκα μου λέει; Επιασες αυτό το φορκάστ; Αυτο θα πληρώνει 500 χιλιαρικα στο κατοστάρικο. Τελικώς σηκώθηκα πήγα κάτω στο τοταλιζατέρ και τι να δω 3020 ευρώ και μένω κάγκελο.

Γιατί σου την είπα αυτή την νίκη. Επειδή τέτοιες νίκες δεν βγαίνουν με πληροφορίες μόνο με αντίληψη και ένστικτο. Όλες μου οι μεγάλες νίκες είχαν ένα κοινό παρανομαστή δεν πίστευα προιπποδρομϊακά καμία μα καμία από αυτές, θα μου πεις γιατι τι έπαιζες; Επειδή θεωρούσα πως η αγορά ήταν εντελώς λάθος και έλεγα παίξε σωστά και χάσε!

• Like
Αντιδράσεις: Conscious Player
Γιατί σου την είπα αυτή την νίκη. Επειδή τέτοιες νίκες δεν βγαίνουν με πληροφορίες μόνο με αντίληψη και ένστικτο.

Μάιος 2009 λίγες μέρες πριν τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας Ολυμπιακός-ΑΕΚ μου καρφώνεται στο μυαλό μία "τρελή" έμπνευση για ακριβές σκορ 3-3. Χωρίς καμία λογική, μόνο έμπνευση και ένστικτο.

Ημέρα τελικού ήταν ζεστό και μουντό το απόγευμα, δύο ώρες πριν ξεκινάω από το σπίτι με τα πόδια με σκοπό να πάω στο πρακτορείο να παίξω το σκορ και ένα ακόμα ματς και μετά σε φιλικό σπίτι να δούμε το ματς.

Βάζω στα αυτιά ράδιο ερασπορ και ξεκινάω το περπάτημα περίπου 45 λεπτά. Εκείνη την ώρα είχε εκπομπή αφιερωμένη στον τελικό προφανώς και έβγαιναν παλαίμαχοι από τις δύο ομάδες και έλεγαν την άποψή τους για το ματς. ΟΛΟΙ κατέληγαν στο συμπέρασμα "σφιχτο ματς αν κριθει θα είναι στο γκολ ή το πολύ 2-1 κτλ" Κάπου εκεί αρχίζω να το ξανασκέφτομαι και μάλλον έχω καταλήξει να μην παίξω το σκορ.

Ώσπου βγαίνει ένας δεν θυμάμαι ποιός και διαφωνεί με όλους και λέει εγώ βλέπω σκορ και θέαμα. Τελικά μετανιώνω και πάω στο πρακτορείο.

Συμπληρώνω Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-3 σκορ 60 απόδοση. Το άλλο ματς ήταν κλάσικο Ρεαλ-Μπαρτσα και τότε η μπαρτσελόνα πετούσε φωτιές και είχα σκοπό να το παίξω διπλό στο 2.60 ή 2.40 δεν θυμάμαι ακριβώς.

Λέω στον εαυτό μου "φαντάζεσαι να πιάσεις το σκορ και να χάσεις αυτό το μάτς; και το αφήνω στην απέξω.

Όταν ξεκίνησε ο τελικός και έκανε η ΑΕΚ το 2-0 μόλις στο 10' το "ήξερα" ότι θα βγει 3-3. Κάνει ο γάβρος το 2-2, 3-2 η ΑΕΚ αν θυμάμαι καλά ο σκόκο κάπου στο 82. Τελευταία φάση γιόμα Νικοπολίδης 3-3 με κεφαλιά ντέρμπισαιρ και το σφύριγμα της λήξης.

Ε λοιπόν ούτε εκστασιάστηκα ούτε έτρεμα από ανδρεναλίνη. Ακούγεται μεταφυσικό αλλά χωρίς πλάκα το λέω, ήταν σαν να το ήξερα. Μία πολύυυυ σπάνια περίπτωση.

Τα λεφτά δεν ήταν πολλά 3 ευρώ έπαιζα συνήθως τότε πήρα 180.

Για την ιστορία το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα είχε έρθει 2-6....

Μάιος 2009 λίγες μέρες πριν τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας Ολυμπιακός-ΑΕΚ μου καρφώνεται στο μυαλό μία "τρελή" έμπνευση για ακριβές σκορ 3-3. Χωρίς καμία λογική, μόνο έμπνευση και ένστικτο.

Ημέρα τελικού ήταν ζεστό και μουντό το απόγευμα, δύο ώρες πριν ξεκινάω από το σπίτι με τα πόδια με σκοπό να πάω στο πρακτορείο να παίξω το σκορ και ένα ακόμα ματς και μετά σε φιλικό σπίτι να δούμε το ματς.

Βάζω στα αυτιά ράδιο ερασπορ και ξεκινάω το περπάτημα περίπου 45 λεπτά. Εκείνη την ώρα είχε εκπομπή αφιερωμένη στον τελικό προφανώς και έβγαιναν παλαίμαχοι από τις δύο ομάδες και έλεγαν την άποψή τους για το ματς. ΟΛΟΙ κατέληγαν στο συμπέρασμα "σφιχτο ματς αν κριθει θα είναι στο γκολ ή το πολύ 2-1 κτλ" Κάπου εκεί αρχίζω να το ξανασκέφτομαι και μάλλον έχω καταλήξει να μην παίξω το σκορ.

Ώσπου βγαίνει ένας δεν θυμάμαι ποιός και διαφωνεί με όλους και λέει εγώ βλέπω σκορ και θέαμα. Τελικά μετανιώνω και πάω στο πρακτορείο.

Συμπληρώνω Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-3 σκορ 60 απόδοση. Το άλλο ματς ήταν κλάσικο Ρεαλ-Μπαρτσα και τότε η μπαρτσελόνα πετούσε φωτιές και είχα σκοπό να το παίξω διπλό στο 2.60 ή 2.40 δεν θυμάμαι ακριβώς.

Λέω στον εαυτό μου "φαντάζεσαι να πιάσεις το σκορ και να χάσεις αυτό το μάτς; και το αφήνω στην απέξω.

Όταν ξεκίνησε ο τελικός και έκανε η ΑΕΚ το 2-0 μόλις στο 10' το "ήξερα" ότι θα βγει 3-3. Κάνει ο γάβρος το 2-2, 3-2 η ΑΕΚ αν θυμάμαι καλά ο σκόκο κάπου στο 82. Τελευταία φάση γιόμα Νικοπολίδης 3-3 με κεφαλιά ντέρμπισαιρ και το σφύριγμα της λήξης.

Ε λοιπόν ούτε εκστασιάστηκα ούτε έτρεμα από ανδρεναλίνη. Ακούγεται μεταφυσικό αλλά χωρίς πλάκα το λέω, ήταν σαν να το ήξερα. Μία πολύυυυ σπάνια περίπτωση.

Τα λεφτά δεν ήταν πολλά 3 ευρώ έπαιζα συνήθως τότε πήρα 180.

Για την ιστορία το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα είχε έρθει 2-6....

Και οι πληροφορίες είναι εκμεταλλεύσιμες μερικές φορές, και η τρελή έμπνευση και τα μαθηματικά.
Ένα σπουδαίο που είχα πετύχει εγώ ήταν στο μουντιάλ του 1982.
Αλλά δεν ήταν ούτε στοίχημα, ούτε ΠΡΟΠΟ. Ήταν ο διαγωνισμός μουντιάλ των πολυκαταστημάτων αφοί Λαμπρόπουλοι (σήμερα Notos Gallery).
Είμαστε λοιπόν στη φάση των προημιτελικών. Είναι να παίξει Ιταλία-Βραζιλία και μεγάλο φαβορί είναι η Βραζιλία.
Ταυτόχρονα και Γερμανία-Αγγλία με τη Γερμανία να είναι ένα βαθμό μπροστά και η Αγγλία να θέλει απαραίτητα νίκη για να προχωρήσει (τα είχαν κάνει τέσσερα μίνι πρωταθλήματα των τριών ομάδων τα προημιτελικά).
Έπαιζαν και η Ισπανία, η Γαλλία και η Πολωνία αλλά αυτές δεν είχαν σχέση με το ερώτημα του διαγωνισμού.
Το ερώτημα ήταν λοιπόν α) τι θα γίνει Ιταλία-Βραζιλία, β) ποιό θα είναι το ζευγάρι του τελικού και γ) ο νικητής του τελικού και το σκορ του τελικού.
Σκέφτομαι λοιπόν εγώ ότι η Βραζιλία τα είχε δώσει όλα ενώ η Ιταλία κράταγε δυνάμεις.
Λέω λοιπόν Ιταλία (που κέρδισε 3-2).
Μετά, για τον τελικό την Ιταλία και την Γερμανία, διότι η Γερμανία πήγαινε για δύο αποτελέσματα, δεν διασταυρωνόταν με Ιταλία και οι Γαλλίες-Πολωνίες κτλ ήταν κατώτερες (0-0 έληξε το Γερμανία-Αγγλία).
Μετά στον τελικό νίκη Ιταλίας και 3-1, διότι το 3-1 ήταν ο μέσος όρος σκορ τελικού από το 1930 ως το 1978 !
Όλα αυτά έγιναν στο τέλος και η πιθανότητα αυτού του στοιχήματος ήταν 1 στα 200 υπολογίζω.
Το βραβείο ήταν ένα FIAT.
Πάω λοιπόν στο λογιστήριο του Λαμπρόπουλου να παραλάβω το FIAT μου και τι μου λένε ;
Το FIAT το κέρδισε η ... κυρία Λοσάντα, εσείς τίποτα !

Ο δημοφιλής Χούλιο πρεπει να είχε σταματήσει το ποδόσφαιρο πέντε-έξη χρόνια πριν.
Άλλοι Λοσάντα στην Αθήνα, λίγο δύσκολο. Να μου έλεγαν Χερνάντεζ - Γκαρσία - Σουάρεζ να το πίστευα.
Πρόεδρος του Ολυμπιακού ο Νταϊφάς τότε ...

+

Τελευταία επεξεργασία:
  • Wow
Αντιδράσεις: Infobetakias
Τι είναι το νήμα; Στοιχηματικές ιστορίες; Πάντως καλό είναι να κάνετε κανένα γλωσσάρι με όρους που αφορούν τους ίππους, δεν κατάλαβα τίποτα...

Εσείς τι θα κάνατε ;
εζησες το lay-back της betfair πριν την betfair!

Τι είναι το νήμα; Στοιχηματικές ιστορίες; Πάντως καλό είναι να κάνετε κανένα γλωσσάρι με όρους που αφορούν τους ίππους, δεν κατάλαβα τίποτα...
ριξε μια ματια εδω... υπηρχαν γραμμενα απο ....πολυ παλια!

• Like
Αντιδράσεις: Larry
  • 21:30
    • Προεπισκόπηση Premier League

Novasports Prime
  • 21:30
    • Ισπανικό Πρωτάθλημα Β

Novasports Start
  • 22:00
    • Άρσεναλ - Μπέρνλι

Novasports Premier League
  • 21:45:00