Απομόνωσα μόνο αυτό το κομμάτι που με ενδιαφέρει.Απορώ πως παίζετε όλοι εσείς με σκριλ.
Όχι,κανεις λάθος.αλλες εταιρείες το ζητούν κανονικά. Και πλέον μετά την κατακραυγή εδώ στο ινφομπετο και η φονμπετ το άλλαξε και ζήτησε τον τριψήφιο αριθμό της κάρτας μου την τελευταία φορά που κατεθεσαΠλεον κανεις δεν ζηταει το cvc, η ταυτοποιηση γινεται ονλαιν μεσω των app της καθε τραπεζας ή μεσω κωδικου που σου στελνει η τράπεζα στο κινητό κλπ. Δεν μπορούν να σου πάρουν λεφτά αν δεν βάλεις εσύ τον κωδικό, ουσιαστικά πλεον ειναι πιο ασφαλής η καταθεση με κάρτα. Τωρα δεν ξερω αν εσυ εισαι σε καποια τραπεζα ή έχει καποια τράπεζα παλιάς τεχνοτροπίας που δεν τα παρέχει αυτά.
Το CVC ηταν δικλειδα ασφαλειας ονλαιν, με το που κανεις καταθεση μια φορα ουσιαστικα εχουν ολα τα στοιχεια σου και το cvc και αν ηταν να χρησιμοποιησουν την καρτα σου για καποια αγορα, δεν θα ειχαν προβλημα. Γι αυτο χρησιμοποιουμε χρεωστικες και οχι πιστωτικες λεγαμε παλια.
Δεν ξερω γενικα, δεν χρησιμοποιω πιστωτικες, εκτος απο μια εταιρια, τη γουινμαστερς, που ειχε καποιο μπονους, το σκριλ ειχε προβλημα τοτε και εβαλα με καρτα. Με εντυπωσιασε που εκανα αναληψη και την αλλη μερα τα χρηματα ηταν στην καρτα μου (ειχα μεινει σε εποχες 2010 που ηθελε 5 μερες) και την χρησιμοποιουσα εκει συνεχεια. Μονο την 1η φορα μου ζητησε το τριψηφιο. Μετα απλα γινοταν επαληθευση απο το αππ της τραπεζαςΌχι,κανεις λάθος.αλλες εταιρείες το ζητούν κανονικά. Και πλέον μετά την κατακραυγή εδώ στο ινφομπετο και η φονμπετ το άλλαξε και ζήτησε τον τριψήφιο αριθμό της κάρτας μου την τελευταία φορά που κατεθεσα
Γραφτηκα και γω σε αυτό το καφενείο έτσι για χαβαλε , επειδή διάβασα αυτά που γράφετε.
Έστειλα έγγραφα ταυτοποίησης,εδω και κανά δύο μέρες.
Καμία απάντηση.
Έστειλα τρία email. Καμία απάντηση.
Είναι χειρότερα από ότι λεγατε τελικά χαχα
Μου ζήτησαν το ίδιο και μένα πριν κανα 2 μήνες. Έχουν ξεπεράσει και τη betrebels σε γελοιότητα.Για να μην ανοίγω νέο θέμα, επανέρχομαι εδώ.
Είχα μέσα μερικά λεφτά και έπαιζα κάτι ψιλά γιατί δε με αφήνει παραπάνω.
Τέλος πάντων βαρέθηκα να παίζω σαν ψιλικατζής και ζήτησα ανάληψη στην τραπεζική κάρτα μου τα χρήματα(ούτε καν τετραψήφιο ποσό), Όπως είχα και κάνει και στο παρελθόν.
Ακούστε τι ζήτησαν....
Φωτογραφία να κρατώ την ταυτότητα στο πρόσωπο αλλά και χαρτί που να γράφει σημερινή ημερομηνία!!!!!
Σε άνθρωπο που ζήτησε λεφτά σε τραπεζική κάρτα.
Θα μου πείτε, οκ μικρό το κακό, το έστειλες (βέβαια απάντηση ακόμα δεν έχω πάρει), άρα λογικά θα πληρωθείς; τι φωνάζεις;
Με ενοχλεί η γελοιοποίηση. Αν ήταν μόνο ταυτότητα μπορούσα να βγάλω και σελφι. Αλλά δε μπορούσα να κρατάω με ενα χέρι και χαρτί με ημερομηνία και ταυτότητα, οπότε έβαλα άλλον να με βγάλει φώτο κι έγινα ρεζίλι. Τι γελοία εταιρεία είναι αυτή.
Μακριά όλοι