Όρια χωρίς λόγο με το καλημέρα η ''Fonbet''

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος AntonisXanthi94
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Προσωπικά αρκετά κερδισμενος στην συγκεκριμένη μέλος από τις αρχές που ήρθε χωρίς ποτέ κανένα πρόβλημα . Στο μπάσκετ που ασχολούμαι οι καλύτερες αποδόσεις στην Ελλάδα μαζί με στοχιμαν και Σπόρτινγκμπετ . Κάποτε έφτασα και σε υπόλοιπο άνω των 30κ εντός και το μόνο που είδα ως αντίδραση μου βαλαν να πληρώνω εγώ την φορολογία στα κερδισμένα

Μου ζήτησαν το ίδιο και μένα πριν κανα 2 μήνες. Έχουν ξεπεράσει και τη betrebels σε γελοιότητα.
1η φορά μου ζητάει σελφι με ταυτότητα εταιρεία στοιχήματος.
Το να το ζητάει σε περιπτώσεις που κάνουν μπαμ οτι κάτι ύποπτο παίζει, να το καταλάβω.
Αλλά ούτε γιαγιά 90 χρονών που έπαιξε με σκριλ με πακιστανικο κινητό είμαι, ουτε τίποτα.
Κατάθεση ανάληψη με paysafe +κάρτα εθνικής τραπεζας, από υπολογιστή desktop +δικό μου κινητό +δικό μου wifi(λες και οι ψεύτικοι λογαριασμοί νοικιάζουν σπίτι, αγοράζουν wifi+desktop), και πέρσι μάλιστα ειχα ζητήσει βεβαίωση κερδών στέλνοντας αποδεικτικό εισοδήματος+εργασίας.
Μιλάμε για καψώνι, γελοιοποίηση και εκδικητικότητα απο μια εταιρεία χειριστη. για 400 ευρώ ολα αυτα.

Ουτε στο χειρότερο μου εχθρό.
Μην ασχολείστε καθόλου. Άλλωστε λιμιταρει σε 1 βδομάδα
Δεν επελεξα τυχαια να κανω reply στο δικο σου μηνημα το ειχα σημειωμενο μηνες τωρα για την στιγμη που ηξερα οτι εφτανε!

Μου ειχαν ζητησει και μενα selfie και την εστειλα με χαρα γιατι ειδικα στην περιπτωση μου, ηξερα οτι εκαναν ενα σοβαρο λαθος. Δεν θα πω το story...

ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΝΕΙ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΠΡ. ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ και εξηγω αναλυτικα.

Η νομοθεσια επιβαλει αλλα και επιτρεπει κατα την διακριτκη ευχερεια της εταιριας να κανει ενισχυμένη ταυτοποιηση και πατάνε πανω στην διατυπωση περι "διακριτικης ευχερειας" για να κανουν τα αισχη τους!

ΟΜΩΣ η νομοθεσια επιβαλει την ελαχιστη συγκεντρωση Πρ. δεδομενων που επαρκουν για την επιτευξη του στοχου. (νομιζω οτι δεν κανω λαθος ουτε λεξη!)

Ως επαγγελματιας υποχρεος, ασκω κι εγω ενισχυμένη επιμελεια τοσα χρονια αλλά δεν τοποθετηθηκα εδω μεσα συγκεκριμενα γιατι ενιωθα πως δεν πρεπει να το κανω... βλεπεις και εγω ασκω, ειμαι σαν και αυτους.

Πλεον στα @ρχιδια μου! ας ενημερωσω!

Ξεκιναμε λοιπον απο την selfie:

Όταν ζητηθει η selfie MAZI ME ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ δεν ειναι selfie διοτι για να βγουν σωστα και οχι αναποδα πρεπει να σε φωτογραφισει αλλος!!!
Αμεσως παμε στον εξαναγκασμο εκθεσης (εχει ακυρωθει η εκκρεμη αναληψη μεχρι να το κανεις) σε τριτους (σε φωτογραφιζει αλλος και βλεπει τα δεδομενα σου).
Επροκειτο για θειο δωρο, διοτι κανεις dpo (Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων) δεν μπορει να αιτιολογησει τον εξαναγκασμο για την επιτευξη του σκοπου του, σαν να μην υπαρχει αλλος τροπος.

Αν τωρα δεν υπαρχει πολυπλοκοτητα συναλλαγων και υψος συναλλαγων, τα πραγματα γινονται πολυ χειροτερα για την εταιρια. Παραδειγμα: σκεψου να εχεις κανει κατω απο 800 ευρω καταθεσεις (δεν το λεω τυχαια δεδομενου οτι 800 ευρω μπορει κανείς να καταθεσει χωρις ταυτοποιηση!!!) και ας πουμε 2000 ευρώ αναληψεις, και να λαβεις το δακρυβρεχτο email περι υψηλων standard ασφαλειας και παπαρι@ μαντολες για την ενισχυμενη ταυτοποιηση.
Αντικεινικα δεν υπαρχει σκοπος(!!!) για τον λογο που γινεται η χρηση (το αιτημα για Προσωπικά δεδομένα) που και να υπηρχε σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογει τον εξαναγκασμο σε εκθεση!

Συσταση:

Προσωπικη εκτιμηση, κρατας την παραβαση για να την δουλεψεις την καταλληλη στιγμη. Παραδειγμα σου ζητανε την συγκεκριμενη εξευτελιστικη φωτογραφια, περνας την ταυτοποιηση, σου δινουν τα χρηματα, πας να παιξεις και εχεις limit ή κομμενες προσφορες. Στελνεις email στην εξυπηρετηση για να λαβεις την απαντηση-αποφαση του αρμοδιου τμηματος μπλα μπλα. Αργοτερα και αλλος περορισμος και δηθεν ελεγχος του λογαριασμου σου και αφου σε ειχαν κοψει απο το στοιχημα σε κοβουν και απο το καζινο με ή χωρις υπεξαιρεση υπολοιπου.
Τοτε δουλευεις την παραβαση νομικα για τον εξης λογο:
Η ΑΜΥΝΑ του dpo ειναι το σημειο του νομου περι "διακριτικης ευχερειας" αναλογα με το υψος των συναλλαγων ισως να μπορει να χρησιμοποιησει την αμυνα και να ειναι εκτεθειμένος μονο για τον εξαναγκασμο αν υπαρχει ολο χρονικο... εεε ειναι απλα μεθοδευση.

Δυστυχως ετσι οι εταιριες θα πληρωσουν και ανθρωπους που δεν πρεπει, αλλα ας προσεχαν και λιγο.
Αν η απαντηση του dpo δεν σε καλυπτει, καταγγελια στην αρχη Προσωπικών Δεδομένων. Δεν χανεις τον χρονο σου σε "προστασία καταναλωτη" με την ΕΕΕΠ κλπ.

Ξερω πως κουρασε η γραφη μου συγγνωμη για τυχον λαθη

• Wow
  • Like
Αντιδράσεις: magon και Andriotis1973
Ως και επαγγελματιας υποχρεος να ασκω και εγω ενισχημενη επιμελεια τοσα χρονια δεν τοποθετηθηκα εδω μεσα συγκεκριμενα γιατι ενιωθα πως δεν πρεπει να το κανω... βλεπεις και εγω ασκω ειμαι σαν και αυτους.
Τι εννοείς; δουλεύεις και συ σε κάποια εταιρεία στο fraud department?

Anyway...

Είναι τραγική η φονμπετ κι ακόμα πιο τραγική είναι η δικαιοσύνη, οι ρυθμιστικές αρχές, κτλ.

Ας ζητάνε ό,τι θέλουν οι στοιχηματικες, αλλά να τα ζητάνε στην κατάθεση ή σε οποιαδήποτε στιγμή βλέπουν κάτι ύποπτο.

Αυτοι τα βλέπουν, τα ξέρουν, και τα αφήνουν ωστε να καταθέσεις πολλά και οταν έρθει η ωρα να πληρώσουν να στα φάνε

Τι εννοείς; δουλεύεις και συ σε κάποια εταιρεία στο fraud department?

Anyway...

Είναι τραγική η φονμπετ κι ακόμα πιο τραγική είναι η δικαιοσύνη, οι ρυθμιστικές αρχές, κτλ.

Ας ζητάνε ό,τι θέλουν οι στοιχηματικες, αλλά να τα ζητάνε στην κατάθεση ή σε οποιαδήποτε στιγμή βλέπουν κάτι ύποπτο.

Αυτοι τα βλέπουν, τα ξέρουν, και τα αφήνουν ωστε να καταθέσεις πολλά και οταν έρθει η ωρα να πληρώσουν να στα φάνε
Οχι βρε! ειναι πολλα τα επαγγελματα που οφειλουν να κανουν τις διαδικασιες αυτες περι αποφυγης μπλα μπλα...
Ναι φυσικα οταν ειναι να πληρωσουν! θυμουνται την διακριτικη ευχερεια και οταν τους ρωτας σου λενε οποτε κρινει το αρμοδιο τμημα.
Και ναι αν στειλεις στην ΕΕΕΠ 1000 υποθεσεις με την διαδικασια να την κανουν πανω στην αναληψη οι παντες δεν θα κανου τιποτα!
Αν τους στείλεις link με παρανομο site με ταχυτητα φωτος να δεις πως θα το βαλουν blacklist!

Υγ. Ειμαι dpo εγω ο ιδιος αν δεχθω παραπονο και αν μου ζητησεις να επενδυσεις και δω συγκεκριμενες συμπεριφορες πρεπει α σε δωσω και θα κρινουν αλλοι αν θα ελεχθεις, οποτε ναι πες με fraud department τρομαρα μου.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: JordanRules
Μου τη ζήτησε και μένα αυτή τη γελοιότητα η fonbet.
Selfie με ταυτότητα και χαρτί με ημερομηνία.
Το έστειλα αμέσως.
Αρχικά είχαν ζητήσει να στείλω τραπεζικό βιβλιάριο.
Μετά ζήτησαν screenshot paysafe.
Τα έστειλα. Τα έκαναν δεκτά.
Λεφτά ακόμα να δούμε.
Για λιγότερο από 500 ευρω όλα αυτά, έτσι;;;

Μου τη ζήτησε και μένα αυτή τη γελοιότητα η fonbet.
Selfie με ταυτότητα και χαρτί με ημερομηνία.
Το έστειλα αμέσως.
Αρχικά είχαν ζητήσει να στείλω τραπεζικό βιβλιάριο.
Μετά ζήτησαν screenshot paysafe.
Τα έστειλα. Τα έκαναν δεκτά.
Λεφτά ακόμα να δούμε.
Για λιγότερο από 500 ευρω όλα αυτά, έτσι;;;
500??
Υπάρχουν και χειρότερα
H novibet μου ζήτησε σελφι με ταυτότητα, βεβαίωση κινητού, και φωτογραφίες της τραπεζικής κάρτας μου για 20€ που προέρχονταν από το καζίνο που έπαιξα μία φορά για χαβαλε

500??
Υπάρχουν και χειρότερα
H novibet μου ζήτησε σελφι με ταυτότητα, βεβαίωση κινητού, και φωτογραφίες της τραπεζικής κάρτας μου για 20€ που προέρχονταν από το καζίνο που έπαιξα μία φορά για χαβαλε
Tragic...

Τουλάχιστον στα έδωσε;

Εμενα με πλήρωσε η fonbet έστω και με καθυστέρηση

• 14:30
    • Γουίμπλεντον - Νοτς Κάουντι

COSMOTE SPORT 3 HD
  • 14:30
    • Σέλτικ - Σεντ Μίρεν

COSMOTE SPORT 6 HD
  • 16:30
    • Χόφενχαϊμ - Μπάγερν Μονάχου

Novasports 2HD