Όσκαρ 2014

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος BetLaden
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Απάντηση: Όσκαρ 2014

το είδα φίλε προχτές , ωραία ταινία , ενδιαφέρον το θέμα , βέβαια παίζει να την σταματήσεις στο τέταρτο προτού σκάσει το θέμα της ταινία , λίγο ήθελα. Αν δεν μου είχες πει ότι είναι καλή μπορεί να την είχα διακόψει.
Μόλις σκάει το θέμα της ταινίας πάει μονορούφι μετά. Πολύ καλή.

Εξαιρετική ταινία , τι να συγκριθεί με τον Βελέντζα; Πλάκα κάνουμε; Ήμαρτον. Το ιταλικό μόνο στο πρώτο πεντάλεπτο λέει, όσο προχωράει κουράζει απίστευτα (σημειώνω ότι έχω δει πολλές ταινίες του Αγγελόπουλου).
Δλδ δεν είμαι άμαθος και με ξένισε μια ευρωπαϊκή ταινία, το αντίθετο. Απλά εδώ είναι μια κούραση χωρίς να έχουμε να πούμε απολύτως τίποτα, απλά πουλάμε μούρη.
Η μοναδική καλή σκηνή της ταινίας εκεί που τον προκαλεί η φίλη του να της μιλήσει ειλικρινά και της τα χώνει απίστευτα, αυτή η σκηνή είναι ωραία, τα δαγκώματα των υπολοίπων που ακούγανε τα κοντινά, εντάξει μην την μηδενίσω και εντελώς.

Αν θες αυτά δες τον Λύκο της Γουόλ Στριτ , εντάξει φοβερή σκηνοθεσία , πολύ καλός ο Ντι Κάπριο, πολύ πρέζα.
Γενικά πάρα πολύ καλή ταινία , εντάξει Σκορτσέζε, εγγύηση.

σιγά την ταινία, ρε φιλαράκι. Σιγά το θέμα βασικά.
Αν δεν υπήρχε ο θεός ο Ντι Κάπριο, ο οποίος θα σηκώσει και την κούπα (για να μην ξεχνιόμαστε), θα την έκλεινα από το πρώτο 20λεπτο.

American Hustle: Εντάξει δεν κατά εντυπωσιάστηκε καλούτσικη ταινία

Captain Phillips: Επίσης καλή ταινία για να περνάς ευχάριστα την ώρα σου

Gravity: Δυο ώρες χάσαμε από την ζωή μας μετά την ταινία "Αμαρτωλή Πόλη" ήταν οι 2 ώρες επιπλέον που έχασα κάνω που και που τέτοιες μαλακιες και εγώ στις ταινίες.

Wolf of Walstreet: Μου άρεσε αρκετά όχι λόγο Ντι Κάπριο που λέει και ο Σκιάχτρο αλλά το όλο θέμα που παιζόταν όπου πάντα μου φέρνει στο μυαλό την ερώτηση: Γιατί ρε γαμωτο να μην είχα και εγώ μια τέτοια ζωή? Βγάζω στην άκρη τα ναρκωτικά και να έχεις ζωή σαν του "κόκορα" (με την διαφορά ο κόκορας δεν βγάζει λεφτά αλλά κάνει το ίδιο περίπου, γκαρίζει, πηδαει, τρωει, γκαρίζει, πηδαει και κοιμάται), βγάζεις λεφτά, πηδας ότι βρεις όποτε θες, ταξιδεύεις όπου θες και αυτά είναι.

Επίσης στην λίστα αφού έχει μπει η ταινία 12 Years A Slave περίμενα να μπει και η ταινία The Butler που όμως δεν μπήκε

σιγά την ταινία, ρε φιλαράκι. Σιγά το θέμα βασικά.
Αν δεν υπήρχε ο θεός ο Ντι Κάπριο, ο οποίος θα σηκώσει και την κούπα (για να μην ξεχνιόμαστε), θα την έκλεινα από το πρώτο 20λεπτο.

Απάντησα στον φίλο τον vennos που θέλει πρέζα τζόγο και σεξ , ε όλη η ταινία αυτό είναι.
Επίσης από κάτι άλλες σαν το Gravity ...... τι να συζητάμε.

Περνάει ευχάριστα η ώρα. Επίσης η σκηνοθεσία του Σκορτσέζε έχει υψηλά στάνταρ, πως να το κάνουμε , ο Ντι Κάπριο είναι πραγματικά καλός σε αυτήν την ταινία.

Σήμερα είδα το Dallas Buyers Club. Αυτό που μου έμεινε είναι η ερμηνεία του Matthew McConaughey. Απίστευτος!! Δεν έχω δει τον Λύκο (μάλλον θα τον δω αύριο) αλλά πιστεύω ότι έχει πολύ μεγάλη πιθανότητα για όσκαρ ο Matthew.

Wolf of Walstreet: Μου άρεσε αρκετά όχι λόγο Ντι Κάπριο που λέει και ο Σκιάχτρο αλλά το όλο θέμα που παιζόταν όπου πάντα μου φέρνει στο μυαλό την ερώτηση: Γιατί ρε γαμωτο να μην είχα και εγώ μια τέτοια ζωή? Βγάζω στην άκρη τα ναρκωτικά και να έχεις ζωή σαν του "κόκορα" (με την διαφορά ο κόκορας δεν βγάζει λεφτά αλλά κάνει το ίδιο περίπου, γκαρίζει, πηδαει, τρωει, γκαρίζει, πηδαει και κοιμάται), βγάζεις λεφτά, πηδας ότι βρεις όποτε θες, ταξιδεύεις όπου θες και αυτά είναι.

Απάντησα στον φίλο τον vennos που θέλει πρέζα τζόγο και σεξ , ε όλη η ταινία αυτό είναι.
Επίσης από κάτι άλλες σαν το Gravity ...... τι να συζητάμε.

Περνάει ευχάριστα η ώρα. Επίσης η σκηνοθεσία του Σκορτσέζε έχει υψηλά στάνταρ, πως να το κάνουμε , ο Ντι Κάπριο είναι πραγματικά καλός σε αυτήν την ταινία.

Ο σκηνοθέτης κατά τη γνώμη μου, που νομίζω ότι στην προκειμένη περίπτωση εφάπτεται με το κίνητρο του Σκορτσέζε, θέλει να μας δείξει την απόλυτη ξεφτίλα και τον ξεπεσμό του Μπέλφορντ.
Δεν θέλει να μας δείξει πόσο γαμάουα τύποι είναι οι αυτοδημιούργητοι, που καταφέρνουν και γιγαντώνονται μέσα σε μια αστική κοινωνία υπερκαταναλωτισμού. Θέλει να καταδείξει την απληστία του ήρωα, ο οποίος με τη σειρά του καταφερε να εκμεταλλευτεί την απληστία των πελατών του προς όφελος του.
Ο Μπέλφορντ ήταν ένας τσάκαλος με απίστευτη πειθώ και ηγετική ικανότητα, κάτι το οποίο το έχουμε δει σε διάφορες ταινίες γενικότερα. Ο Σκορτσέζε τον ξεβρακώνει και τον ρίχνει στον πάτο, όπως ακριβως δηλαδή συνέβη. Με λίγα λόγια διασύρει το lifestyle και τα κίνητρα του ήρωα του.
Για αυτόν και μόνο τον λόγο αξίζει να δει κάποιος την ταινία. Μια ταινία που όπως είπε ο antilogos παραπάνω, ενώ είναι τρίωρη, είναι τρομερά γρήγορη και δεν κουράζει.
Σε γενικές γραμμές, δε μου είπε τίποτα η ταινία.

Ομολογώ ότι αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος πλην του Ντι Κάπριο στον ρόλο του ήρωα, πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ κατώτερο.
Είναι ντροπή να πληρώνει 11 φράγκα αυτή η ερμηνεία.

Τελευταία επεξεργασία:

Σήμερα είδα το Dallas Buyers Club. Αυτό που μου έμεινε είναι η ερμηνεία του Matthew McConaughey. Απίστευτος!! Δεν έχω δει τον Λύκο (μάλλον θα τον δω αύριο) αλλά πιστεύω ότι έχει πολύ μεγάλη πιθανότητα για όσκαρ ο Matthew.

Όντως είναι εξαιρετικός.
Η αλήθεια όμως είναι ότι, αν πάρει το Όσκαρ ο Μάθιου, θα το έχει πάρει λόγω ρόλου και όχι ερμηνείας. Χωρίς να θέλω να τον υποτιμήσω στο ελάχιστο.

Πάρα πολύ γρήγορη ταινία ο λύκος. Οι ομιλίες που βγάζει στο προσωπικό της εταιρείας ο Ντι Κάπριο είναι μοναδικές , η ερμηνεία , οι ατάκες , φοβερές. Αν δεν πάρει το Όσκαρ , τι να πω.......

Επίσης η ταινία ερμηνεύει την οικονομική κρίση , όχι βέβαια με βαριά ανάλυση αλλά μέσω μιας ιστορίας τρέλας.
Το μόνο που χρειάζεται να έχεις για να κάνεις χρήμα, είναι πάθος για το χρήμα και κανένα ηθικό φραγμό.
Να πουλάς μπλα μπλα και μούρη.

Όπως σε όλες τις δουλειές σήμερα. Είχε ρωτήσει ένας φίλος τι R.O.I. χρειάζεται για να γράψεις σε εφημερίδα και κλπ.
Και του είχα πει "δεν παίζει κανένα ρόλο". Αυτό δείχνει και η ταινία , ότι δεν παίζει κανένα ρόλο τι είσαι , τι σκέψεις έχεις , τι ιδέες έχεις, γνώσεις κλπ. Πάθος για το χρήμα και να μην σταματάς πουθενά και ποτέ. Να μπορείς να εξαπατάς άνετα, χωρίς να έχεις τύψεις.

• Like
Αντιδράσεις: salonicafan

Είδα λοιπόν κι εγώ τον Λύκο της Γουόλ Στριτ και μπορώ να που ότι μου φάνηκε εντελώς αδιάφορη ταινία, με 2 δυνατά ατού όμως. Χιλιοειπωμένα κλισέ, χιλιοσκηνοθετημένο θέμα, χιλιοειδωμένες καταστάσεις. Όμως έχει τη πινελιά του Σκορτσέζε και την ερμηνεία του Ντι Κάπριο, που νομίζω ότι παίζει εκπληκτικά αλλά σε ένα 30% περίπου της ταινίας. Στην υπόλοιπη έχει απλά μια καλή ερμηνεία. Βέβαια η ταινία είναι καθαρά γυρισμένη για τον πρωταγωνιστή οπότε αναγκαστικά αυτός θα έπρεπε να σηκώσει και όλο το βάρος της. νομίζω ότι μεγάλες είναι και οι πιθανότητες του Ντόνι (Johan Hill) να πάρει το όσκαρ Β' αντρικού. Πάντως αν ψήφιζα θα έριχνα τη ψήφο μου στον McConaughey για τον α' αντρικό.
Ακόμη, πιστεύω ότι ήταν πολλές οι σκηνές που θα μπορούσαν να αφαιρεθούν για να μειωθεί λίγο το μήκος της ταινίας. πχ βλέπουμε σε κάποια φάση τους φίλους που έστησαν την εταιρεία, για κανένα 5λεπτο, να συζητούν αηδίες. Εντελώς ανούσιο για μένα και υπάρχουν και αρκετές άλλες σκηνές που δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω. Για καλύτερη ταινία με τίποτα, αλλά και για σκηνοθεσία θα προτιμούσα τους απίστευτους ακροβατισμούς του Gravity.

Eίδα και το Broken Circle από τις ξενόγλωσσες. Αρκετά δυνατό κι αυτό το φιλμ. Πραγματεύεται, όπως και το Hunt, ένα πολύ ζόρικο θέμα. Δύσκολη βέβαια ταινία γι' αυτούς που συγκινούνται εύκολα. Πάντως πιστεύω ότι είναι εξίσου καλή με το Hunt και δίνω 50-50 πιθανότητες σε αυτά τα δύο (χωρίς να έχω δει το Παλαιστινιακό και το Καμποτζιανό).

• Like
Αντιδράσεις: Avrolimos και antilogos

Αν το δει ο sacking23 θα θελα μια γνωμη για το Αct of Killing..

Προφανως δεν την ειχαν!!!

Με μπερδεψε η υποθεση... νομιζα ηταν το αναποδο απο αυτο που εγραφε. Οκ θα το ελεγξω μες στη βδομαδα. Παντως εδω γενικα οι κατοικοι δεν ειναι ενημεροι των ιστορικων γεγονοτων, δλδ τους ρωταω πραγματα για τη δικια τους ιστορια και δεν ξερουν, εδω εχουν αργιες που δεν ξερουν τι ειναι.

Από το http://news.moviefone.com/2014/02/10/cnn-leonardo-dicaprio-best-actor-oscar-plaque/

cnn%20oscars%20leonardo%20dicaprio.jpg

Twitter was abuzz Monday afternoon after multiple accounts tweeted a screenshot of a CNN story that showed an engraved Oscar statuette plaque made out to Leonardo DiCaprio, potentially spoiling the fact that he won Best Actor honors for "The Wolf of Wall Street."

But was it really a spoiler? Not at all. As SlashFilm points out, Oscar voting is still ongoing, so there's no way to know for sure who will win just yet. But the most obvious reason this rumor is bogus is that the Academy makes plaques for every single nominee, so that the eventual winner can have his or her statuette personalized immediately.

The policy began in 2010. That year, 197 nameplates were created, and winners had their personalized plaques attached at the Governor's Ball following the ceremony; the tradition has continued every year since. Nameplates left over from non-winners are recycled.

While the momentary thought that Leo had Best Actor in the bag was exciting, it's comforting to know that everything revealed during this year's Oscars telecast should be a (relative) surprise. The show airs on March 2 on ABC.

[via Los Angeles Times]

8 Δίνει τον Ντι Κάπριο και κάπου το βρήκα και 11 και σκέφτομαι να το τιμήσω :confused:

Πάντως για να δίνει 8 υπάρχουν αλλα μεγαλυτερα φαβορί.μάλλον έβγαλαν το δικο του γιατί γίνεται ντόρος
Που δεν έχει πάρει ακόμα όσκαρ.

• 13:30
    • Κρεμονέζε - Τορίνο

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 14:00
    • Ίπσουιτς - Μίντλεσμπρο

COSMOTE SPORT 3 HD
  • 14:30
    • Σάλκε - Πρόισεν Μούνστερ

Novasports 3HD
  • 15:00
    • Παναργειακός - Αιγάλεω