Όσκαρ 2014

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος BetLaden
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Απάντηση: Όσκαρ 2014

αν και δεν ειμαι Cinefilm αλλα οπως και να το κανουμε Scorsese με DiCaprio σε τετοιες αποδόσεις ειναι Value
αν και για μενα φαβορι ειναι το 12 Years a Slave με τον Chiwetel Ejiofor

• Like
Αντιδράσεις: salonicafan

αν και δεν ειμαι Cinefilm αλλα οπως και να το κανουμε Scorsese με DiCaprio σε τετοιες αποδόσεις ειναι Value
αν και για μενα φαβορι ειναι το 12 Years a Slave με τον Chiwetel Ejiofor

cinefilm δεν είσαι σίγουρα

• Like
Αντιδράσεις: paramy8is και Yannisss

Εκπληκτικός και ο Bruce Dern στο Nebraska. Πραγματικά ο Leonardo δεν αξίζει φέτος το βραβείο. Προσωπικά είμαι μεταξύ Matthew McConaughey και Bruce Dern κι αν ψήφιζα μάλλον θα προτιμούσα τον πρώτο.
Πολύ καλή ταινία το Nebraska, με έξυπνο σενάριο και πραγματικά στην κατηγορία πρωτότυπου σεναρίου θα πέσουν κορμιά. Nebraska, Her και American Hustle έχουν πανέξυπνα σενάρια. Αν ψήφιζα θα το έριχνα στο τελευταίο λόγω αρκετών ανατροπών που έχει, ενώ τα άλλα είναι εντελώς flat.
Από τις άλλες κατηγορίες (που έχω δει όλα τα φιλμ) πιστεύω ότι στη σκηνοθεσία θα προτιμούσα το Gravity, το οποίο είναι άψογα σκηνοθετημένο. Για το B' αντρικού προτιμώ τον Jonah Hill στον Λύκο. Για του γυναικείου ρόλου, όπως και διασκευασμένου σεναρίου, θέλω να δω ακόμα κάποιες ταινίες, ενώ στα ξενόγλωσσα θα ψήφιζα το Hunt.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: KOUVADOKINIGOS και paramy8is

Ειδα και το λυκο...
Φανταστικος ντι καπριο και ο jonah hill που λεει ο ζοριαν σιγουρα ειναι για β ανδρικου.
Η ταινια πολυ σεξ,πολυ πολυ πρεζα ,πολυ καλη αλλα.....οχι για 3 ωρες.νομιζω οτι κουραζει απο ενα σημειο και μετα ή για να το θεσω καλυτερα κουραζεσαι ανα διαστηματα...αν ηταν μικροτερη σε διαρκεια θαταν τελεια και θαχε αμειωτο ενδιαφερον.

• Like
Αντιδράσεις: nikitas

Εκπληκτικός και ο Bruce Dern στο Nebraska. Πραγματικά ο Leonardo δεν αξίζει φέτος το βραβείο. Προσωπικά είμαι μεταξύ Matthew McConaughey και Bruce Dern κι αν ψήφιζα μάλλον θα προτιμούσα τον πρώτο.
Πολύ καλή ταινία το Nebraska, με έξυπνο σενάριο και πραγματικά στην κατηγορία πρωτότυπου σεναρίου θα πέσουν κορμιά. Nebraska, Her και American Hustle έχουν πανέξυπνα σενάρια. Αν ψήφιζα θα το έριχνα στο τελευταίο λόγω αρκετών ανατροπών που έχει, ενώ τα άλλα είναι εντελώς flat.
Από τις άλλες κατηγορίες (που έχω δει όλα τα φιλμ) πιστεύω ότι στη σκηνοθεσία θα προτιμούσα το Gravity, το οποίο είναι άψογα σκηνοθετημένο. Για το B' αντρικού προτιμώ τον Jonah Hill στον Λύκο. Για του γυναικείου ρόλου, όπως και διασκευασμένου σεναρίου, θέλω να δω ακόμα κάποιες ταινίες, ενώ στα ξενόγλωσσα θα ψήφιζα το Hunt.

Το θέμα μας δεν είναι να τον συγκρίνουμε με άλλους , η ερμηνεία του είναι καλή. Μέλη της Ακαδημίας να τον έχουν ποντάρει και να δώσουν την ψήφο , αυτό θέλουμε, χα χα.

Nebraska αυτό τι είδους ταινία είναι;

Τελευταία επεξεργασία από διαχειριστή:

εννοείται ότι όταν έχεις 5 διαγωνιζόμενους θα πρέπει να τους συγκρίνεις για να δεις ποιος είναι ο καλύτερος.
το Nebraska είναι καταρχήν ασπρόμαυρο. ένας ηλικιωμένος (ο Dern), που τα έχει και λίγο χαμένα, πήρε έρνα διαφημιστικό ενός περιοδικού, στο οποίο γράφει ότι κερδίζει $1.000.000 κι αποφασίζει να πάει στη Nebraska, στα γραφεία του περιοδικού, για να πάρει αυτοπροσώπως τα χρήματα. Κι ενώ όλοι (οι γιοί του και η γυναίκα του) προσπαθούν να τον πείσουν ότι είναι μούφα (κάτι σαν τα δικά μας εδώ στο διαδίκτυο που πετάγονται συνέχεια και μας ζητούν να κάνουμε κλικ γιατί είμαστε ο 1000ος επισκέπτης) αυτός είναι πεπεισμένος ότι θα πάει και θα τα πάρει, για να πάρει ένα αγροτικό, ένα κονφλέρ και ν' αφήσει και κάτι στα παιδιά του.
Αφού είδαν κι απόειδαν αποφάσισε ο γιος του να πάει μαζί του γιατί είναι σίγουρος ότι δεν θα την παλέψει. Τελικά προκύπτει ένα υπέροχο road movie καθώς περνάνε κι από το χωριό απ' όπου κατάγεται ο πατέρας κι έχουμε κι εκεί διάφορα ευτράπελα.
Βλέπεται πολύ άνετα, είναι πολύ καλά σκηνοθετημένο, γενικά για μένα είναι μέσα στις 3-4 καλύτερες που έχω δει, από τις υποψήφιες για όσκαρ.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: johnbill

Για πρώτη φορά φέτος είδα όλες τις ταινίες που έχουν προταθεί για (τις κύριες κατηγορίες των) Όσκαρ, πριν την απονομή. Έγραψα προχτές τι θα ψήφιζα σε ορισμένες κατηγορίες. Σε κάποιες συμφωνούν και τα BAFTA :twis:
Είδα και το Philomena και του Γούντυ Άλεν και συμφωνώ απόλυτα με την βράβευση της Cate Blanchett για το 1ο γυναικείο και με την αντίστοιχη της Jennifer Lawrence για το Β' γυναικείο. Αν ο Λύκος της Γουόλ Στριτ είναι γραμμένος για τον πρωταγωνιστή το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το Blue Jasmine, που είναι γραμμένο για την πρωταγωνίστρια και η Blanchett είναι φανταστική στο ρόλο της. Εξίσου υπέροχη είναι και η Meryl Streep στο August, αλλά τόπο στα νιάτα!!
Στο διασκευασμένο σενάριο όπως και στην καλύτερη ταινία πιστεύω ότι θα επικρατήσει το 12 χρόνια... και προς τα εκεί τείνω κι εγώ. Έχει αρκετά πιασάρικο θέμα, από αυτά που αρέσουν στην ακαδημία. Για την καλύτερη ταινία είναι πολύ δύσκολη η επιλογή γιατί είναι αρκετές οι καλές ταινίες αλλά σα σύνολο τελικά καταλήγω στο Σκλάβο. Θα δούμε..

Απ' όλες τις ταινίες μέχρι και του διασκευασμένου σεναρίου νομίζω ότι by far η χειρότερη είναι το Before Midnight. Δεν αξίζει να χαραμίσει κανείς το χρόνο του. Επίσης και το Blue Jasmine είναι μέτρια ταινία και μόνο για την Blanchett αξίζει.
Όμως αυτές που είναι υποψήφιες για καλύτερη ταινία νομίζ ωότι όλες αξίζουν να τις δει κανείς (αρκεί να αναλογιστούμε ότι πριν αρκετά χρόνια βραβευόταν το Ρόκι :hammer:)

• Like
Αντιδράσεις: paramy8is και Avrolimos

Εκπληκτικός και ο Christian Bale στο Nebraska. Πραγματικά ο Leonardo δεν αξίζει φέτος το βραβείο. Προσωπικά είμαι μεταξύ Matthew McConaughey και Christian Bale κι αν ψήφιζα μάλλον θα προτιμούσα τον πρώτο.

Δεν παίζει ο Bale στο Nebraska... Εννοείς πολύ καλός ο Bale στο American Hustle ή πολύ καλός ο Bruce Dern στο Nebraska;

προσωπικα, εχοντας δει και τις δυο ταινιες, θεωρω οτι η Meryl Streep θα 'πρεπει' να παρει το αγαλματακι.....
Εξαιρετικη ερμηνεια (οχι οτι η Blanchett είναι κακή, απλα ειναι ενα σκαλι κατω)

:sign:

προσωπικα, εχοντας δει και τις δυο ταινιες, θεωρω οτι η Meryl Streep θα 'πρεπει' να παρει το αγαλματακι.....
Εξαιρετικη ερμηνεια (οχι οτι η Blanchett είναι κακή, απλα ειναι ενα σκαλι κατω)

:sign:

:agr: αλλά έχει μαζέψει πολλά η Στριπ :eye:

Δεν παίζει ο Bale στο Nebraska... Εννοείς πολύ καλός ο Bale στο American Hustle ή πολύ καλός ο Bruce Dern στο Nebraska;

ναι μώρε, καλή παπαριά έγραψα. εννοώ τον Dern στο Nebraska.

Υ.Γ. Όχι ότι ο Bale είναι κακός στο American Hustle αλλά στα επιπέδα των άλλων δύο δεν είναι.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: gdouvl1984 και paramy8is

4.50 πληρώνει 24 ώρες πριν τη σηκώσει

όποιος προλάβε... πρόλαβε:priest:

έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί πλέον οι αποδόσεις, όντως αξίζει να ποντάρει κάποιος στον Λεονάρντο.
Επίσης, στον Jonah Hill για Β' αντρικό (απόδοση 51.00) και στη Jennifer Lawrence για Β' γυανικείο (Απόδοση 2.10). Ακόμη, ποντάρισμα στο Hunt (απόδοση 5.50)
Οι αποδόσεις είναι από 365, αλλού μπορεί να παίζουν και πιο πάνω.

Μαθιου μακονεχυ δαγκωτο
ο ανθρωποσ εχει ανεβασει πολυ τον πηχη
δειτε και το true detective γιατι τετοια ερμηνια σε τηλεοπτικη σειρα δεν εχω ξαναδει
και επειδη η ακαδημια εχει ενα κατι με τετοιους ρολους
ρολους που απαιτουν θυσιες σωματικες για να μπεις στο πετσι τους του δινω ενα κλικ παραπανω

Οι υποψηφιότητες για τα Όσκαρ που θα δωθουν στις 2 Μαρτίου 2014

Καλύτερης Ταινίας:
American Hustle
Captain Phillips
Dallas Buyers Club
Gravity
Her
Nebraska
Philomena
12 Years A Slave

Α' Ανδρικού Ρόλου:
Christian Bale ("American Hustle")
Bruce Dern ("Nebraska")
Leonardo DiCaprio ("The Wolf of Wall Street")
Chiwetel Ejiofor ("12 Years a Slave")
Matthew McConaughey ("Dallas Buyers Club")

A' Γυναικείου Ρόλου:
Amy Adams ("American Hustle")
Cate Blanchett ("Blue Jasmine")
Sandra Bullock ("Gravity")
Judi Dench ("Philomena")
Meryl Streep ("August: Osage County").

Καλύτερος Σκηνοθέτης
David O. Russell (American Hustle)
Martin Scorsese (Ο Λύκος της Γουόλ Στρις)
Steve McQueen (12 Χρόνια Σκλάβος)
Alexander Payne (Nebraska)
Alfonso Cuarσn (Gravity)

Β' Ανδρικού Ρόλου:
Barkhad Abdi ("Captain Phillips")
Bradley Cooper ("American Hustle")
Michael Fassbender ("12 Years a Slave")
Jonah Hill ("The Wolf of Wall Street")
Jared Leto ("Dallas Buyers Club")

Β' Γυνακείου Ρόλου:
Sally Hawkins ("Blue Jasmine")
Jennifer Lawrence ("American Hustle")
Lupita Nyong'o ("12 Years a Slave")
Julia Roberts ("August: Osage County")
June Squibb ("Nebraska").

Διασκευασμένου Σεναρίου
Before Midnight
Captain Philipps
Philomena
Twelve Years a slave
Wolf of Wall street

Πρωτότυπου Σεναρίου
Αmerican Hustle
Blue Jasmine
Dallaas Buyers Club
Her
Nebraska

Ξενόγλωσσης Ταινίας
Omar (Παλεστίνη)
The Broken Circle Breakdown (Βέλγιο)
The Missing Picture (Καμπότζη)
La gran belleza (Ιταλία)
Hunt (Δανία)

Με τα κόκκινα αυτά που νομίζω ότι θα φύγουν με το αγαλματάκι. Απο' κει και πέρα κάποια είπαμε ότι αξίζουν για ποντάρισμα, κάποια όχι

Μαθιου μακονεχυ δαγκωτο
ο ανθρωποσ εχει ανεβασει πολυ τον πηχη
δειτε και το true detective γιατι τετοια ερμηνια σε τηλεοπτικη σειρα δεν εχω ξαναδει
και επειδη η ακαδημια εχει ενα κατι με τετοιους ρολους
ρολους που απαιτουν θυσιες σωματικες για να μπεις στο πετσι τους του δινω ενα κλικ παραπανω

αν ίσχυε αυτό, o Bale θα είχε πάρει Οσκαρ στο The Machinist, όχι στο Fighter.

Για το True Detective συμφωνω παντως, αλλά όπως μπορείς να καταλάβεις κι εσύ, ο ρόλος τον ανεβάζει. Δεν τον υποτιμω, μια χαρά είναι από τότε που αποφάσισε
και θέλησε να μας κάνει να τον βλέπουμε με διαφορετικό μάτι, έκοψε τις παπαροταινίες δηλαδή.

• Like
Αντιδράσεις: KOUVADOKINIGOS και gdouvl1984
  • 13:30
    • Κρεμονέζε - Τορίνο

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 14:00
    • Ίπσουιτς - Μίντλεσμπρο

COSMOTE SPORT 3 HD
  • 14:30
    • Σάλκε - Πρόισεν Μούνστερ

Novasports 3HD
  • 15:00