ΑΕΚ - Ο ΑΕΤΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Diavasmenos
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Απάντηση: ΑΕΚ - Ο ΑΕΤΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

Μέτρησε τους όλους αυτούς που ανέφερες σε όλες τις παραγράφους σου...και θα πάρεις την απάντηση μόνος σου!
Παμε λοιπον παραγραφο- παραγραφο
1.Εννοεις πως οσοι μπηκαν μεσα ηταν λιγοι? Αλιμονο αν επαιναν και περισσοτεροι
2. Η διοικηση της ΑΕΚ
3. Η διοικηση της ΑΕΚ
4. Αυτους θα τους μετρησουμε αυριο. Παντως η Οriginal21 σε επισημη ανακοινωση, κανει λογο για "Πανενωσιτικο καλεσμα ολων των Αεκτζηδων"

Ουτε λεωφορείο δεν θα γεμίσουν ολοι αυτοί....
Μετρα τώρα και όσους γιούχαραν αυτούς που μπήκαν μέσα, μέτρα όσους θέλουν να φύγει η ΑΕΚ από την βρώμα της superleague, μέτρα και όσους δεν θα πάνε αύριο... και πες μου τι συμπέρασμα βγάζεις.

Επισης καπου ρωτησα καποια πραγματα, καποιες απορίες για το τι συνέβει το βραδυ της Κυριακης... Εκει εχεις καμία ιδέα;

Καλό το τρολάρισμα μέχρι τώρα, αλλά ποια ειναι η θέση σου για αυτό που ανοίχτηκε το θέμα;

• Like
Αντιδράσεις: tsitoni και barcelonistas

λετε να ειναι παραπανω απόσους εβγαλε στον δρομο ο Κοκκαλης παρέα με ολους τους βουλευτες πειραια οταν τιμωρηθηκε ο Ολυμπιακος που εκαψε την Ν.Σμυρνη και το συλαλητηριο αυτο "εγινε αφορμη" για να αλλάξει ο νομος?

Τι παω και θυμαμαι τώρα.....:bask:

Και κατι για οσους πιστευουν πως η ενταξη της ΑΕΚ στη Γ' Εθνικη θα την απαλαξει απο τα χρεη της. Τα χρεη της ΑΕΚ σημερα που μιλαμε ειναι κοντα στα 30 εκ ευρω. Αν ομως εκπεσει η ρυθμιση απο την υπαγωγη της στο ορθρο 44τοτε καλειτε να πληρωσει το συνολο των χρεων που αγγιζουν τα 170 εκ ευρω. Αν η ΑΕΚ πεσει στη Γ' Εθνικη τα χρεη της διαγραφονται αλλα παραμενουν τα χρεη της ερασιτεχνικης που ως γνωστο κατεχει το 10% των μετοχων της ΠΑΕ.
Τουτεστιν... τα χρεη της ερασιτεχνικης ΑΕΚ θα ειναι περι τα 17 εκ ευρω στη Γ' εθνικη.

Ακομα και να ισχυει αυτο (που δεν ισχυει) τι μας πειραζει; Το θεμα μας ειναι να μην βρισκόμαστε σε εναν χωρο που ειμαστε ανεπιθύμητοι. Καλύτερα στο εραστεχνικό και να επιδιώκουμε αν θέλουμε να βγαίνουμε Ευρωπη μεσω κυπέλλου, παρά στον βούρκο της superleague.

τα χρέη της ΑΕΚ σε περίπτωση υποβιβασμού στη Football League ή τη Football League 2: «Αν πέσει στη Football League τα χρέη παραμένουν κανονικά. Υπάρχουν διαφορετικές ποινικές ευθύνες αν πέσει η ομάδα στη Football League 2. Ο σύλλογος θα οδηγηθεί σε λύση ως ΠΑΕ και θα γίνει ερασιτεχνικό σωματείο. Χρέη στον Ερασιτέχνη δεν μεταβιβάζονται, η εκκαθάριση διαρκεί ως 30 μήνες και αν η ΑΕΚ ξανανέβει εντός περιόδου 30 μηνών θα πρέπει να πάρει το παλιό ΑΦΜ. Τα χρέη προς το Δημόσιο πηγαίνουν σε φυσικά πρόσωπα. Αν είναι βεβαιωμένα μετά το νόμο 3943 του 2011 υπάρχουν κακουργηματικές διώξεις ανάλογα το ποσό και το αν είναι από ΦΠΑ ή από φορολογία εισοδήματος. Το θέμα είναι αν έχουν βεβαιωθεί αυτά τα χρέη κι αν έχουν ασκηθεί παλιές διώξεις. Δεν έχω εικόνα για να ξέρω από πού είναι τα χρέη και πότε βεβαιώθηκαν».

ενας δικηγορος δηλωσε αυτο, εσυ φανταζομαι θα γνωριζεις καλυτερα, οπως θα γνωριζεις και το ποσα ειναι τα βεβαιωμενα χρεη.
Τι να κλασει ο δικηγορος................

Για το αλλο με την Νεα Σμυρνη εχεις απαντηση η θα κανεις συμβουλιο με το Φιλλιπο για να αποφασισετε?:fish:

Πλάκα κανουν;;;;; Ποιος αγωνας να συνεχιστεί;;; Οταν μπήκαν τα τσουτσέκια και πλάκωσαν στο ξύλο τον Μητρόπουλο και τον Πετρόπουλο; Οταν το παιχνίδια διακόπηκε για 1 ωρα;;;; τι μαλακίες ειναι αυτες.

Ας ψαξουν καλύτερα τα παρακάτω αντι να ασχοληθούν με το να ξαναγινει ο αγωνας...

1. Ποιος ειπε στα ''παλικάρια'' να μπουν απο τις δυο πλευρές του γηπέδου με τετοια οργανωση;
2. Γιατί οι αστυνομία δεν τους πλησίασε να τους βγαλει από το γηπεδο όταν τους εβλεπε μπροστα τους να πηδανε τα καγκελα; Ενας μονο εφτανε για να τους εμποδίσει. Ομως η διμοιρία που ηταν μπροστα τους γιατι τους κοιταζε και τους καλυπτε να μπουν μεσα;
3. Γιατι τα ΜΑΤ εφυγαν διακριτικά αμέσως μετα την είσοδο των αλητων;
4. Γιατι το οχημα της πυροσβεστικης βγηκε απο το σημείο που ειναι πάντα, και παρέδωσε τον χωρο για να μαζευτουν εκει οι αλητες?
5. Ποιος εδωσε εντολή στα ΜΑΤ και στην πυροσβεστική να μεινουν άπραγοι και μετα απο λίγο εδωσε εντολή να φυγουν απο το γηπεδο;
6. Που ηταν η διοίκηση της ΑΕΚ μετα τα επεισόδια;
7. Με ποιους μίλαγε ο Τριτσώνης και άλλαξε 4 φορές απόφαση;
8. Γιατι ο Τριτσώνης έγραψε τοσα πολλά ψέμματα στο φυλλο αγωνα;
9. Γιατι η ΕΠΟ στην περίπτωση του Κατιδη ενήργησε αστραπιαία παρα το ότι το παιχνίδι ηταν Σαββατο βραδυ και εν μεσω εορτών (Καθαρά Δευτέρα) μπορεσε Κυριακή πρωί να μαζευτεί και να επβαλλει ποινή στον Κατιδη και τωρα εχουν περάσει 3 μέρες και δεν εχουν μιλήσει για τιποτα;

Φανταζομαι θα υπαρχουν και αλλες ερωτησεις που θα περεπε να κατσουν να ψαξουν... και να αφησουν τον ΑΕΤΟ να πεταει ψηλά στις καρδιές μας ακόμα και αν παίζει στο ερασιτεχνικό. Κι εκει ΑΕΚ θα ειναι!
Aπ΄τα γραφομενα σου καταλαβαινω πως υπαινισσεσαι προβοκατσια ωστε να οδηγησουν καποιοι την ΑΕΚ στον υποβιβασμο.
Μα εσυ μας λες οτι το σαπιο κατεστημενο προσπαθει με αθλιες μεθοδους να κρατησει την ομαδα στις ταξεις της Super League.
Eν πασει περιπτωσει, οκ θα μετρησουμε αυριο να δουμε ποσοι θα παρεβρεθουν στο συλλαλητηριο. Σε καθε περιπτωση ομως πιστευω πως θα ειναι περισσοτεροι απο αυτους που στο forum γραφουν πως επιθυμουν τον υποβιβασμο για την τιμη της ΑΕΚ.
Προσεχε τι γραφω... οχι επιθυμουν τον υποβιβασμο για την υποτιθεμενη διαγραφη των χρεων αλλα τον υποβιβασμο για την τιμη της ΑΕΚ

Η τιμή της ΑΕΚ δεν αλλάζει ότι και αν γινει. Ισα ισα μετα απ' όλα αυτά.... ισχυροποιείται και επιβεβαιώνεται το πόσο μεγάλη τιμή έχει αυτή η ομάδα.

• Like
Αντιδράσεις: practor, tsitoni και nikitas

Η τιμή της ΑΕΚ δεν αλλάζει ότι και αν γινει. Ισα ισα μετα απ' όλα αυτά.... ισχυροποιείται και επιβεβαιώνεται το πόσο μεγάλη τιμή έχει αυτή η ομάδα.
Δε θελω να βαλω την ανακοινωση των φιλων του Αρη γιατι ειναι εμετικη.
Διαβασε ομως τη δευτερη παραγραφο της ανακοινωσης τους για να αντιληφθεις πως καταντησαν την ΑΕΚ οι τελευταιοι διοικουντες της.
Δεν υιοθετω στο 100% οσα γραφουν εκει ομως ...Ειναι φανερο πως η αγαπη σου για την ομαδα σε εμποδιζει να δεις καθαρα καποιες καταστασεις

Τι δουλειά έχω να διαβάσω αυτούς που δήλωσαν υποδούλωση για να σωθούν εις βάρος της ΑΕΚ;
Τι ενοχλητικό έχει η αγάπη μου για την ΑΕΚ ώστε την επικαλείσαι ως αρνητικό στοιχείο στην κουβέντα μας; Δεν βλέπω να μου λες που διαφωνίες ή που κάνω λάθος σε αυτό που ζητάω απο την ομάδα μου; Μπορείς να που πεις;

• Like
Αντιδράσεις: KAISARAS και nikitas

Τι δουλειά έχω να διαβάσω αυτούς που δήλωσαν υποδούλωση για να σωθούν εις βάρος της ΑΕΚ;
Τι ενοχλητικό έχει η αγάπη μου για την ΑΕΚ ώστε την επικαλείσαι ως αρνητικό στοιχείο στην κουβέντα μας; Δεν βλέπω να μου λες που διαφωνίες ή που κάνω λάθος σε αυτό που ζητάω απο την ομάδα μου; Μπορείς να που πεις;
Καταρχας να σου πω πως σε καμια περιπτωση δε επικαλουμαι ως αρνητικο στοιχειο την αγαπη σου για την ομαδα. Ειναι λογικο και κατανοητο πως οταν κατι το αγαπαμε το θεωρουμε το ομορφοτερο του κοσμου. Ετσι εσυ με την ομαδα σου, ετσι και εγω με τη δικια μου. Δεν ειναι ομως παντοτε ετσι.
Για αυτα που θελεις για την ομαδα σου δε διαφωνω σε τιποτα. Αυτα ισως θα ηθελα και εγω α και εγω για τη δικια μου ομαδα αν βρισκοταν στην ιδια θεση.
Πρεπει ομως να καταλαβεις πως εισαι μειοψηφια.
Διαφωνω ομως στο εξης.
Για οσα περναει σημερα η ΑΕΚ ευθυνονται πρωτα απο ολα οι ιδιοι οι ανθρωποι της.
Το καστρο επεσε απο μεσα
Αεκτζης ηταν αυτος που γκρεμισε το γηπεδο της
Αεκτζηδες ηταν αυτοι που ετρεψαν σε φυγη τον Μελισανιδη
Αεκτζης και απο μικρος στη θυρα 21 ηταν ο Μακης Ψωμιαδης
Αεκτζης ηταν αυτος που ιδρυσε την empire και καταχρεωσε με υπερογκα ποσα την ΠΑΕ
Αεκτζηδες ειναι ολοι οι "μετοχοι-αμετοχοι" που επαιξαν τα παιχνιδια τους στην πλατη της ομαδας
Αεκτζηδες ηταν ολοι αυτοι που εκαναν για μηνες καταληψη στα γραφεια της ΠΑΕ και εμποδιζαν τους υπαλληλους να εργαστουν για την ομαδα
Ακτζηδες ηταν αυτοι που εστηναν μπλοκα στις αποστολες της ομαδας για να δειρουν τους ποδοσφαιριστες
Αεκτζηδες ηταν αυτοι που εδειραν τον Μπαγεβιτς που προσπαθουσε απο μονος του να κανει το μαγαζι να δουλεψει
Και κατι ακομη για την αποψη σου για το βουρκο της Super League
Πιστευω και εγω πως οσοι συμετεχουν στο πρωταθλημα της Super League βρωμανε απο την κορυφη ως τα νυχια.
ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ... ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ.
Αλλος εκανε τις λαμογιες του για να παρει το πρωταθλημα αλλος για να παιξει Ευρωπη αλλος για να κρατηθει στην κατηγορια. Ολοι στο κολπο και ειδικα αν κοιταξεις στις μικροτερες κατηγοριες (εκει που πιστευεις πως θα βρεις γαληνη) πραγματικα θα αναπολησεις το πρωταθλημα της Super League

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: Shadowcaster

1. Εννοώ ΟΛΟΥΣ τους Ψευτο-Δημοσιογράφους. Πρωταθλητή κ Γαύρο ΔΕΝ αγοράζω γιατί ακριβώς κινούνται σε οπαδικά πλαίσια όπως το Ντέρμπι ή ΩΡΑ κλπ

2. Άρα δέχεσαι ότι την περίοδο που είχατε τη δύναμη κάνατε τις λαμογιές σας

3. Εγώ αυτοκριτική έχω κάνει και γι' αυτό έχω γράψει επανειλημμένα σε πολλά κείμενά μου για τις λαμογιές που έχουμε κάνει. Εσείς ως ΑΕΚτζίδες δεν δέχεστε ότι το κατάντημα της ομάδας σας αρχίζει και τελειώνει σ' εσάς και όχι στους άλλους, γι' αυτό έγραψα να κάνετε εσείς

4. Δεν σε μπερδεύω με κανένα. Ήταν ή δεν ήταν πριν 2-3 βδομάδες σε μιά συνέντευξη ο Χατζιχρήστος και καθόταν μαζί με τη Διοίκηση; Όταν ακόμα και τώρα που η ομάδα είχε αυτά τα προβλήματα εξακολουθείτε και δέχεστε τους φιλάθλους να κάνουν κουμάντο στα Διοικητικά της ομάδας, ε τότε ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

ντερμπι εχει κλεισει εδω και καιρο.και να ηθελε καποιος να διαβασει τα τσιρακια του σωφερ καθισταται πρακτικα αδυνατο.

εμεις σημερα λυτρωθηκαμε....απο ολα αυτα που μας εκαναν να ντρεπομαστε...τους προεδρους αστυνομικους...την φιλαδελφεια που βλεπουμε πια μονο στα ονειρα μας...για τα κυπελα της ντροπης ......για τους κασιδιδες και τους κατιδιδες.και αλλα πολλα..ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ...η β δεν ειναι ντροπη....ντροπη ειναι να μην εχεις αξιοπρεπεια.......

[σημερα=κυριακη μετα την ηττα απο πανθρακικο...γραφτηκε κυριακη ημουνα μπαναρισμενος]

• Like
Αντιδράσεις: nikitas και Hooligan13

το αφεντικο του ελληνικου ποδοσφαιρου NOVA και καποιοι αλλοι εμετοι τυπου ωρα για σπορ ψαχνουν να βρουν παραθυρο να σωθει η ομαδα γιατι θα εχουν απωλεια εσοδων....σε ολα τα καραγκιοζακια εντος ομαδας τους δουλους τους υποτακτικους που σπρωχνουν τετοιες καταστασεις λεω μονο αυτο....ΑΝΤΕ @ΑΜΗΘΕΙΤΕ!!!!!!!!και κοφτε την κλαψα ρε γελοια ανθρωπακια!!!!!!!!!τελικα παλι οι 300 αλητες σας προλαβαν!!!!!ευτυχως που υπαρχουν και αυτοι και κανουνε ακομα πιο δυσκολο το βρωμικο νταραβερι σας!!!!να σωσετε την ΑΕΚ ΜΑΣ απο το παραθυρο!!!!!!να μας λερωσετε ολους!!!!!!ψοφο ρε @ΟΥΛΟ!!!!!!!

• Like
Αντιδράσεις: Hooligan13, Diavasmenos και nikitas

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ
Η ανακοίνωση που εξέδωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, μετά την καταδικαστική απόφαση για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ, κάνει λόγο για διεφθαρμένο σύστημα το οποίο υπέδειξε την ΑΕΚ ένοχη και παράλληλα τονίζει πως πλέον ο αγώνας θα συνεχιστεί στο Εφετείο.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Το διεφθαρμένο "σύστημα" υπέδειξε στη 1.12!! την ΑΕΚ ένοχη.
Προμελετημένο το έγκλημα με φυσικούς αυτουργούς καταρχήν τον Τριτσώνη και την επιτροπή των κ.κ. Χαρίλαου Κλουκίνα, Στέφανου Στεφανόπουλου, Γιώργου Στεφανάκη και ηθικούς αυτουργούς τους διοικούντες του "συστήματος" της σήψης.
Στο παρελθόν έχουμε δει πολλά σε βάρος μας. Μεταξύ άλλων, αφαίρεση πρωταθλήματος με αλλαγή νόμου (1988), ενώ είναι νωπές ακόμη οι μνήμες μας όταν η ΑΕΚ έχασε σε κάποιες δικαστικές αίθουσες (2008) τον τίτλο του πρωταθλήματος που κέρδισε πανάξια μέσα στο γήπεδο.
Σήμερα το πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας αποφάσισε να της αφαιρέσει, πάλι στα χαρτιά, το δικαίωμα να παλέψει για τη σωτηρία της.
Η ΑΕΚ δεν παραδίδει τα όπλα γιατί έχει μάθει να αγωνίζεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους μέχρι τέλους. Αρχής γενομένης από την Κυριακή στο Περιστέρι και στη συνέχεια την ερχόμενη εβδομάδα στο Εφετείο όπου πιστεύουμε επιτέλους να δικαιωθούμε.
ΥΓ1 : Η ΑΕΚ δεν παρακάλεσε ούτε χρησιμοποίησε ποτέ πλάτες Υπουργών για να πετύχει "στόχους".
ΥΓ2 : Για να μην ξεχνιόμαστε. Υπεύθυνη για τον ορισμό του κάθε Τριτσώνη στο πιο... συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων, ιδιαίτερα των τελευταίων αγωνιστικών, είναι η ΚΕΔ του κ. Καραμελίδη.
ΥΓ3 : Ξέρουμε ότι οι φίλαθλοι της ομάδας μας δεν θα ξεχάσουν τη σημερινή νύχτα. Τους καλούμε να αρχίσουν να βλέπουν την ομάδα μας σε αυτό το... καθαρό πρωτάθλημα μόνο από το γήπεδο και να αφήσουν τους αποκωδικοποιητές της NOVA στους κάδους ανακύκλωσης.»
ΠΗΓΗ:aekfc.gr

δυστυχως εδω κ πολλα χρονια μονο μεσω ανακοινωσεων της πουτσας προσπαθουμε να δειξουμε τη δυναμικη μας.
τις γραφω στα @@ μου τις ανουσιες ανακοινωσεις της ΠΑΕ.
εγω νιωθω λυτρωση, επιθυμω να πεσουμε στη Γ΄, να μεταφερθουν τα χρεη της ομαδας στις πλατες των ΦΥΣΙΚΩΝ προσωπων που τα δημιουργησαν κ να πληρωσουν αυτοι που πρεπει να πληρωσουν.
κ επιτελους νεο ξεκινημα, προσπαθεια κ συνεισφορα ολων των ΑΕΚτζηδων για να γινει επιτελους ο καινουριος ΝΑΟΣ στο φυσικο μας χωρο κ παλι σε λιγα χρονια θα επιστρεψουμε δυνατοι, ΚΑΘΑΡΟΙ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ Κ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ δε θα μπορει να πει το παραμικρο για αυτη την πραγματικα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ Κ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.

για μενα ουτε εφεση πρεπει να κανουμε , αλλα ουτε να καταβουμε να παιξουμε την κυριακη με τον ατρομητο
ΤΩΡΑ μας δινεται χρυση ευκερια να κανουμε restart
Nα απαλαγουμε απο τα βαρη(οικονομικα) και να κανουμε την καθαρση
Ουτε εμενα μου αρεσει να δω την ομαδα μου στη Γ κατηγορια αλλα ουτε μου αρεσει αυτο το αγωνιστικό θεαμα.
Μπορουμε και θα τα καταφερουμε !!!!!

• Like
Αντιδράσεις: nikitas

Παιδια καπου ακουσα οτι διαγραφονται τα χρεη του δημοσιου αλλα παραμενουν τα των παικτων που κανουν προσφυγη στη Ουεφα.Περιπου 7-8 μυρρια.Δεν θα ειναι και λιγα για την ερασιτεχνικη ΑΕΚ στη γ εθνικη.
Εννοειται οτι η οικονομικη κατασταση της πατριδας απαιτει να χαριστουν τα χρηματα στην ΑΕΚ αλλα να παρθουν απο τους μετοχους.Και απο τον Ψωμιαδη βεβαια κατι υπολοιπα.
Αν με ρωτησετε εαν θελω να πεσει η ΑΕΚ εννοειται πως δεν θελω οπως δεν θα ηθελα το ιδιο για τον ΠΑΟ τον ΠΑΟΚ τον ΑΡΗ αλλα μικρη σημασια εχει η γνωμη μου.
Καποτε στην Γερμανια η Μπαγερν δανεισε λεφτα την Ντορτμουντ.Το δεχτηκε η Μπαγερν το δεχτηκε η Μπορουσια το δεχτηκε το κρατος και η ομοσπονδια και πανω απο ολα ο κοσμος ο οποιος παει στο γηπεδο μονο για να δει μπαλλα.Τα αποτελεσματα αυτης της κινησης εχουν γινει ηδη ορατα.Και οι 2 πρωταθληματα ενναλαξ και στους 4 του τσου λου.Εδω καναμε θεμα εαν ο Φετφα θα μπορουσε να παει δανεικος στην ΑΕΚ.

Ενα μετρο που θα επαιρνα αν ημουν προεδρος του Ολυμπιακου θα ηταν να εδινα το 50% των εσοδων του τσου λου στις υπολοιπες ομαδες.Σε χρεη κατα πρωτο λογο και σε υποδομες κατα δευτερον.Η πραγματικη αναβαθμιση να γινεται στο πρωταθλημα και οχι μονο για παρτη μας.Το ιδιο βεβαια επρεπε να γινει και πριν 20 χρονια οταν πηγαινε ο ΠΑΟ στο τσου λου.

Δεν νομιζω να γινει τιποτα απο αυτα βεβαια.Δεν τρεφω αυταπατες ειδικα με τον χοντρο που νομιζοντας οτι εχει χρηματα και οτι εχει τον μεγαλυτερο ελληνικο συλλογο η εστω τον πιο λαοφιλη θα ειναι πανω απο το αθλημα.Την απαντηση την πηρε απο τον απλο κοσμο και οχι απο τους οργανωμενους υπαλληλους στα ντερμπυ με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ και θα την παρει και στην φιεστα.

Ελπιζω ειλικρινα η ΑΕΚ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΓΕΝΝΙΑ ΤΟΥ 1922

• Like
Αντιδράσεις: barcelonistas

Ενα μετρο που θα επαιρνα αν ημουν προεδρος του Ολυμπιακου θα ηταν να εδινα το 50% των εσοδων του τσου λου στις υπολοιπες ομαδες.Σε χρεη κατα πρωτο λογο και σε υποδομες κατα δευτερον.Η πραγματικη αναβαθμιση να γινεται στο πρωταθλημα και οχι μονο για παρτη μας.Το ιδιο βεβαια επρεπε να γινει και πριν 20 χρονια οταν πηγαινε ο ΠΑΟ στο τσου λου.

Δεν νομιζω να γινει τιποτα απο αυτα βεβαια.Δεν τρεφω αυταπατες ειδικα με τον χοντρο που νομιζοντας οτι εχει χρηματα και οτι εχει τον μεγαλυτερο ελληνικο συλλογο η εστω τον πιο λαοφιλη θα ειναι πανω απο το αθλημα.Την απαντηση την πηρε απο τον απλο κοσμο και οχι απο τους οργανωμενους υπαλληλους στα ντερμπυ με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ και θα την παρει και στην φιεστα.

Οι δυο τελευταιοι πρόεδροι του Ολυμπιακου εχουν στερησει αρκετες φορες , με αθεμητα μεσα, απο τις υπόλοιπες ομαδες το δικαιωμα να διεκδηκησουν τα λεφτα του chmapions league για πιο λόγο λοιπον να το κανουν αυτο?

Αμα ειναι γεματο το Καραισκάκη αυριο ειστε για κλάματα. Δεν νομιζω να ειναι 20000 οι μισθομενοι υπάλληλοι της 7

Οι δυο τελευταιοι πρόεδροι του Ολυμπιακου εχουν στερησει αρκετες φορες , με αθεμητα μεσα, απο τις υπόλοιπες ομαδες το δικαιωμα να διεκδηκησουν τα λεφτα του chmapions league για πιο λόγο λοιπον να το κανουν αυτο?

Αμα ειναι γεματο το Καραισκάκη αυριο ειστε για κλάματα. Δεν νομιζω να ειναι 20000 οι μισθομενοι υπάλληλοι της 7

Εννοειται οτι δεν ειναι 20000 υπαλληλοι.Αλλα οι 15 υπαλληλοι παρασυρουν και αλλους.Το να παραβρεθεις στη φιεστα για να τιμησεις τον Καρεμπε και τον ΖΙΟ ειναι θεμιτο και θα ελεγα οτι ειναι και λιγο αλλα με το να πας δεν σημαινει οτι πιστευες οτι επαιξες και μπαλλα.Πολλοι πανε λογο του οτι το γηπεδο ειναι η αναπνοη τους και δεν εχουν μαθει να κανουν κατι ομορφοτερο στη ζωη τους.Δεν σημαινει κατι.

Οσο για τους προεδρους που αναφερεις εγω σου παραθετω αυτο που θα εκανα εγω οποτε δεν διαφωνουμε.Εξαλλου με 1-2 εξαιρεσεις παλι ο Ολυμπιακος θα το επαιρνε γιατι ειχε καλυτερη ομαδα.
Τελος παντων αυτο που γραφεις ισχυει οτι οντως η ΑΕΚ θα ειχε βγαλει τα λεφτα του τσου λου τοτε που πηρε πρωταθλημα αν ειχε περασει την Ανορθωση ας πουμε αλλα και οταν πηρε τα λεφτα του ΤΣΟΥ ΛΟΥ αλλα και τα λεφτα των διαρκειας , τις χορηγειες και τα ευρωπαικα μπονους στους βαθμους παλι χρεωμενη βγηκε.Αρα τον τελευταιο που πρεπει να κατηγορεις ειναι τον γειτονα.Ο γειτονας ο Κοκκαλης ας πουμε οταν ηθελε τον Οκκα δεν τον αγορασε γιατι ο Ψωμιαδης εβγαλε τα μαυρα ταμεια και πλερωσε πιο πολλα. Τοτε δεν ειδα καποιον να λεει ..ρε που παμε με τον εγκληματια.....
Ακομα θυμαμαι επειδη αναφερεις για την στερηση ....που σας επεβαλλε ο αντιπαλος οτι οντας στους ομιλους του τσαμπιονς λιγκ σε ματς στη λεωφορο ειχατε 2-3000 κοσμο (αρνητικο ρεκορ για ελληνικο συλλογο).
Μιλατε για το γηπεδο και το πως θα σας απογειωνε.Πρωτον κανενα γηπεδο δεν σε απογειωνει ειδικα αν δεν ειναι δικο σου οπως το Καραισκακη και το πληρωνεις για 30 χρονια ακομα και μολις το ξοφλησεις θα ανηκει στο κρατος.Οσο για το οτι επρεπε να γινει ολυμπιακο εργο ...στη φιλαδελφεια και οχι στο γηπεδο που ανηκει στην ελληνικη ολυμπιακη επιτροπη (Καραισκακη) και μαλιστα στην μια περιπτωση με κεφαλαια του ελληνικου δημοσιου ενω στην αλλη με δανεικα απο τραπεζα απο το συλλογο , απλα ασχολιαστο.Τα εχουμε ξαναπει εξαλλου.

Τελος παντων ακουσε και κανενα σοβαρο Αεκτζη οπως τον Νικολαου τον Νεστοριδη και αλλους βετερανους και τοτε θα μαθεις ολους τους λογους που επεσες και οχι μερικους και οχι τοσο σοβαρους.

.Το οτι την σουπερλιγκα την ανακαλυψε ο Ντεμης με τον Τζιγγερ και την επεβαλλαν σε ολες τις ελληνικες ομαδες κουβεντα.
Λοιπον αντε καλο μεσημερακι....

Τελευταία επεξεργασία:
  • 13:15
    • Ουτρέχτη - Άγιαξ

Novasports 2HD
  • 14:30
    • Κολωνία - Πρόισεν Μούνστερ

Novasports 4HD
  • 15:00
    • Βαγιαδολίδ - Οσασούνα

Novasports 1HD
  • 16:00