Απάντηση: ΑΕΚ - Ο ΑΕΤΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
Τι δουλειά έχω να διαβάσω αυτούς που δήλωσαν υποδούλωση για να σωθούν εις βάρος της ΑΕΚ;
Τι ενοχλητικό έχει η αγάπη μου για την ΑΕΚ ώστε την επικαλείσαι ως αρνητικό στοιχείο στην κουβέντα μας; Δεν βλέπω να μου λες που διαφωνίες ή που κάνω λάθος σε αυτό που ζητάω απο την ομάδα μου; Μπορείς να που πεις;
Καταρχας να σου πω πως σε καμια περιπτωση δε επικαλουμαι ως αρνητικο στοιχειο την αγαπη σου για την ομαδα. Ειναι λογικο και κατανοητο πως οταν κατι το αγαπαμε το θεωρουμε το ομορφοτερο του κοσμου. Ετσι εσυ με την ομαδα σου, ετσι και εγω με τη δικια μου. Δεν ειναι ομως παντοτε ετσι.
Για αυτα που θελεις για την ομαδα σου δε διαφωνω σε τιποτα. Αυτα ισως θα ηθελα και εγω α και εγω για τη δικια μου ομαδα αν βρισκοταν στην ιδια θεση.
Πρεπει ομως να καταλαβεις πως εισαι μειοψηφια.
Διαφωνω ομως στο εξης.
Για οσα περναει σημερα η ΑΕΚ ευθυνονται πρωτα απο ολα οι ιδιοι οι ανθρωποι της.
Το καστρο επεσε απο μεσα
Αεκτζης ηταν αυτος που γκρεμισε το γηπεδο της
Αεκτζηδες ηταν αυτοι που ετρεψαν σε φυγη τον Μελισανιδη
Αεκτζης και απο μικρος στη θυρα 21 ηταν ο Μακης Ψωμιαδης
Αεκτζης ηταν αυτος που ιδρυσε την empire και καταχρεωσε με υπερογκα ποσα την ΠΑΕ
Αεκτζηδες ειναι ολοι οι "μετοχοι-αμετοχοι" που επαιξαν τα παιχνιδια τους στην πλατη της ομαδας
Αεκτζηδες ηταν ολοι αυτοι που εκαναν για μηνες καταληψη στα γραφεια της ΠΑΕ και εμποδιζαν τους υπαλληλους να εργαστουν για την ομαδα
Ακτζηδες ηταν αυτοι που εστηναν μπλοκα στις αποστολες της ομαδας για να δειρουν τους ποδοσφαιριστες
Αεκτζηδες ηταν αυτοι που εδειραν τον Μπαγεβιτς που προσπαθουσε απο μονος του να κανει το μαγαζι να δουλεψει
Και κατι ακομη για την αποψη σου για το βουρκο της Super League
Πιστευω και εγω πως οσοι συμετεχουν στο πρωταθλημα της Super League βρωμανε απο την κορυφη ως τα νυχια.
ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ... ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ.
Αλλος εκανε τις λαμογιες του για να παρει το πρωταθλημα αλλος για να παιξει Ευρωπη αλλος για να κρατηθει στην κατηγορια. Ολοι στο κολπο και ειδικα αν κοιταξεις στις μικροτερες κατηγοριες (εκει που πιστευεις πως θα βρεις γαληνη) πραγματικα θα αναπολησεις το πρωταθλημα της Super League