Απάντηση: ΑΕΚ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
άσχετο με εσένα απλά επειδή το θυμήθηκα είπα να το πω εδώ. όλοι εσείς που κλαίγεστε τόσο καιρό ότι δε σας αφήνουν οι κάφροι να πάτε να δείτε μπάλα δε σας είδα να πάτε να δείτε κανένα παιχνίδι του αστέρα η του ατρόμητου η του πανιωνιου. ούτε επεισόδια ούτε τίποτα απλή μπάλα.Γιαννη γραφεις σε εναν ανθρωπο, ο οποιος αν αντιπαθει καποια ομαδα, αυτη ειναι ο Αρης. Στα ματια τα δικα μου δεν εχει καμια διαφορα στα περιστατικα που αναφερεις. Σε τετοιες καταστασεις δεν εχει λιγοτερο και περισσοτερο. Το αποτελεσμα ειναι οτι αποτρεπουν εμενα που ειμαι υγιής φιλαθλος να παω στο γηπεδο.
Εγω απλα ανεφερα το αγωνιστικο κομματι. Προσωπικα ο Αρης σε σχεση με την Αεκμου φαινοταν καλυτερος αγωνιστικα. Ειναι προσωπικη αποψη και δεν θα ηθελα να επεκταθω περισσοτερο, καθως και οποιεσδήποτε αποψεις διαφορετικες ειναι δεκτες.
Το παραπανω δεν σημαινει οτι αποτελουσε και επιθυμια να πεσει η ΑΕΚ. Να πω και την αληθεια ηταν αποφευγμα καθως τρεφω ιδιαιτερη εκτιμηση σε ολα εκεινα που σαν Ελληνες μας συνδεουν με την Πολη.
Μετα την Απολλωναρα μου μπορω να πω οτι μου αρεσει ο Παοκ και η ΑΕΚ.
Επισης δεν θα ηθελα να επεκταθω σε παραρτηματα και μη καθως υπαρχουν ενδειξεις για πολλα δεν υπαρχουν ομως αποδειξεις.
Ευχομαι καθαρση για την ΑΕΚ και να πληρωσουν καποια στιγμη οι πραγματικοι υπευθυνοι.![]()