ΑΕΚ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος antonis_o_flou
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Απάντηση: ΑΕΚ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Γιαννη γραφεις σε εναν ανθρωπο, ο οποιος αν αντιπαθει καποια ομαδα, αυτη ειναι ο Αρης. Στα ματια τα δικα μου δεν εχει καμια διαφορα στα περιστατικα που αναφερεις. Σε τετοιες καταστασεις δεν εχει λιγοτερο και περισσοτερο. Το αποτελεσμα ειναι οτι αποτρεπουν εμενα που ειμαι υγιής φιλαθλος να παω στο γηπεδο.
Εγω απλα ανεφερα το αγωνιστικο κομματι. Προσωπικα ο Αρης σε σχεση με την Αεκμου φαινοταν καλυτερος αγωνιστικα. Ειναι προσωπικη αποψη και δεν θα ηθελα να επεκταθω περισσοτερο, καθως και οποιεσδήποτε αποψεις διαφορετικες ειναι δεκτες.
Το παραπανω δεν σημαινει οτι αποτελουσε και επιθυμια να πεσει η ΑΕΚ. Να πω και την αληθεια ηταν αποφευγμα καθως τρεφω ιδιαιτερη εκτιμηση σε ολα εκεινα που σαν Ελληνες μας συνδεουν με την Πολη.
Μετα την Απολλωναρα μου μπορω να πω οτι μου αρεσει ο Παοκ και η ΑΕΚ.
Επισης δεν θα ηθελα να επεκταθω σε παραρτηματα και μη καθως υπαρχουν ενδειξεις για πολλα δεν υπαρχουν ομως αποδειξεις.
Ευχομαι καθαρση για την ΑΕΚ και να πληρωσουν καποια στιγμη οι πραγματικοι υπευθυνοι.:sign:
άσχετο με εσένα απλά επειδή το θυμήθηκα είπα να το πω εδώ. όλοι εσείς που κλαίγεστε τόσο καιρό ότι δε σας αφήνουν οι κάφροι να πάτε να δείτε μπάλα δε σας είδα να πάτε να δείτε κανένα παιχνίδι του αστέρα η του ατρόμητου η του πανιωνιου. ούτε επεισόδια ούτε τίποτα απλή μπάλα.

• Like
Αντιδράσεις: antoin114

άσχετο με εσένα απλά επειδή το θυμήθηκα είπα να το πω εδώ. όλοι εσείς που κλαίγεστε τόσο καιρό ότι δε σας αφήνουν οι κάφροι να πάτε να δείτε μπάλα δε σας είδα να πάτε να δείτε κανένα παιχνίδι του αστέρα η του ατρόμητου η του πανιωνιου. ούτε επεισόδια ούτε τίποτα απλή μπάλα.

Και ομως......
Πριν δυο χρονια παιρνω την γυναικα μου και παω Καυτατζογλειο να δω Απολλων- Εθνικος. Στο ξεκαρφωτο...Κυριακη, ωραια μερα, ηταν και φυσιοθεραπευτης ενα φιλαρακι μου στον Εθνικο και πηγα να τον δω.
200 νοματεοι απο την μια και 30 απο την αλλη.
Το γηπεδο αδειο και επειδη δεν ηθελα να ειμαι με την γυναικα μου κοντα σε κοσμο πηγαμε και κατσαμε σε μια κερκιδα μονοι μας, που ειχε και λιγο ηλιο και ηταν και ομορφα και ήσυχα.
Στο τελος του αγωνα (0-0 τελικο) ηρθε το φιλαρακι μου να με χαιρετισει. Το αποτελεσμα??? Να μας παρουν στο κυνηγι κατι τσογλανια Απολλωνιστες, και επειδη ειδαν ολη τη φαση καμια 10αρια Εθνικοι ορμιξαν και αυτοι, δηθεν να προστατεψουν τον φυσιοθεραπευτη τους. Και εμεις στη μεση. Ευτυχως μεινανε μονο στα μπινελικια και στις προσβολες προς τη γυναικα μου.
Πως σου φαινεται???? Ξαναπας στο γηπεδο???? Οχι φιλε μου......
Αυτοι που δεν πανε στο γηπεδο εχουν καποιο λογο.....

Περσι ειπα να παω Απολλωνας-Κορδελιο......Ευτυχως πηρα την γυναικα μου και πηγαμε για καφε στο Κοσμος.....Την επομενη εμαθα οτι πλακωθηκαν στο ξυλο. Ξαναπας στο γηπεδο?????

Εχει πεντε-εξι χρονια ειχα παει με κατι φιλαρακια Αετος Βασιλικων- Ελευθεριακος. Παλι επεισοδια...

Καφροι υπαρχουν παντου. Οποτε εσεις που πατε και ειστε υγιεις φιλαθλοι περιμενω να μου απαντησετε με τi ορεξη και διαθεση θα ερθω και εγω.

Τελευταία επεξεργασία:

και εσύ ρε παιδί μου πω πω πολύ γκαντεμιά τι να πω. Εγώ ήταν να πάω τώρα με τον Άρη. Άλλαξα γνώμη γιατί θα είναι 7 η ώρα φαντάζομαι και χάνω την Φενέρ και εκτός αυτού θα κάνει ντου κόσμος Αρειανών άντε να φύγεις με την ησυχία σου λέω άστο καλύτερα κάτσε να το δεις σπίτι ή καφενείο και τελείωσε

@Ertzan

Αφου διαλεγω ολα τα ντερμπι :twis:

Και ομως......
Πριν δυο χρονια παιρνω την γυναικα μου και παω Καυτατζογλειο να δω Απολλων- Εθνικος. Στο ξεκαρφωτο...Κυριακη, ωραια μερα, ηταν και φυσιοθεραπευτης ενα φιλαρακι μου στον Εθνικο και πηγα να τον δω.
200 νοματεοι απο την μια και 30 απο την αλλη.
Το γηπεδο αδειο και επειδη δεν ηθελα να ειμαι με την γυναικα μου κοντα σε κοσμο πηγαμε και κατσαμε σε μια κερκιδα μονοι μας, που ειχε και λιγο ηλιο και ηταν και ομορφα και ήσυχα.
Στο τελος του αγωνα (0-0 τελικο) ηρθε το φιλαρακι μου να με χαιρετισει. Το αποτελεσμα??? Να μας παρουν στο κυνηγι κατι τσογλανια Απολλωνιστες, και επειδη ειδαν ολη τη φαση καμια 10αρια Εθνικοι ορμιξαν και αυτοι, δηθεν να προστατεψουν τον φυσιοθεραπευτη τους. Και εμεις στη μεση. Ευτυχως μεινανε μονο στα μπινελικια και στις προσβολες προς τη γυναικα μου.
Πως σου φαινεται???? Ξαναπας στο γηπεδο???? Οχι φιλε μου......
Αυτοι που δεν πανε στο γηπεδο εχουν καποιο λογο.....
να σου πω την αλήθεια πριν 2 χρονια πήγα ένα πρωί στη τράπεζα πειραιώς να μεταφέρω κάτι χρήματα από τον αλληλόχρεο στον όψεως της εταιρίας μου και εκεί που περίμενα πετάγεται ένας ελληνάρας και πάει να μπει πρώτος γιατί λέει βιαζόταν ( ενώ όλοι οι άλλοι είχαμε πάει για να σκοτώσουμε την ώρα μας ) και γίνετε ένα μπουγιουρντί άλλο πράγμα βρίζετε με 2-3 των σπρώχνει ένας άλλος πάει να πέσει πάνω μου και τον γυρίζω πίσω με ένα σπρώξιμο. σκέφτηκα να μην πάω ξανά στη τράπεζα αλλα πήγα. το ότι έγινε κάτι μια φορα δεν πιστεύω ότι είναι λόγος για κάποιον που του αρέσει η μπάλα να μην πηγαίνει γήπεδο. προσωπικά έχω πάει σε πόλους αγώνες 1-2 φορες έγιναν διαφορα και οποιος δεν ithel να μπλέξει δεν έμπλεκε. δε θα κόψω τη μπάλα για 2 περιστατικά κακά.

• Like
Αντιδράσεις: nikitas και dtzortzo

Γήπεδο πας όταν έχεις λόγο να πας.
Γήπεδο πας όταν ξέρεις ότι θα διασκεδάσεις.
Γήπεδο πας όταν αισθάνεσαι ότι είσαι ασφαλής.
Γήπεδο πας όταν φεύγεις από το γήπεδο γεμάτος από συναισθήματα που δεν βλάπτουν κανέναν συνάνθρωπό σου. Είτε αυτά είναι χαράς είτε είναι λύπης.

Λιγο το θεαμα που δεν υπαρχει στα ελληνικα γηπεδα.....
Λιγο η καζουρα που εχει χαθει και εχει μετατραπει σε παρεξηγηση και καβγα......
Λιγο το οικονομικο ζητημα και πως θεωρει ο καθενας πως μπορει να αξιοποιησει τα λιγα χρηματατα του καλυτερα.....
Λιγο ο χρονος που λειπει σε πολλους και πως θεωρει ο καθενας να τον αξιοποιησει καλυτερα.......

Τεσπα υπαρχουν δικαιολογιες για καποιον που δεν θελει να παει στο γηπεδο, οπως και παροτρυνσεις για καποιον που θελει να παει στο γηπεδο....

Το θεμα αυτο ειναι παρα πολυ καλο και σημαντικο να το συζητησουμε σε ξεχωριστο thread και να παραθεσουμε προσωπικες αποψεις πως μπορει να αλλαχτει μια κατασταση που για αρκετους ειναι αποτρεπτικη.....

Συγνωμη αν τρολαρα το θεμα, μιας και το ζητημα της ΑΕΚ εχει στεναχωρησει πολλα παιδια....

• Like
Αντιδράσεις: nikitas και BetLaden

ετσι για να ξερουμε τι εστι 3τσωνης, δειτε το βιντεο.
αφηστε την 1η φαση, εκει ειναι υποκειμενικη η κριση.
δειτε ομως τη 2η φαση. αληθεια το γκολ γιατι το ακυρωνει αυτος ο αλητηριος κορακας ?
μονη λογικη εξηγηση, εξυπηρετηση προς το αφεντικο.

Μανωλάς, Τζιμπουρ, Νεμεθ.... χα χα χα.... Μετα απο αυτα κατάλαβαν που θα πρεπει να πανε για να βρουν την υγειά τους! Και μετα σου λενε για επενδυσεις....

• Like
Αντιδράσεις: nikitas

ετσι για να ξερουμε τι εστι 3τσωνης, δειτε το βιντεο.
αφηστε την 1η φαση, εκει ειναι υποκειμενικη η κριση.
δειτε ομως τη 2η φαση. αληθεια το γκολ γιατι το ακυρωνει αυτος ο αλητηριος κορακας ?
μονη λογικη εξηγηση, εξυπηρετηση προς το αφεντικο.

Είμαστε κομπλεξικοί Αλέξη που βλέπουμε ότι όλα τα σφυρίγματα ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ τα τελευταία 15 χρόνια είναι ΥΠΕΡ του οσφπ.......

Α ξέχασα αφού είχε Τζιοβάνι, Καρεμπέ, Προτάσωφ, ΚΑΙ έπαιζε με ψαλιδάκια και τακουνάκια έτισ έπρεπε να γίνεται....

Σωστά....απορώ γιατί παίζανε .....αφού το αποτελέσμα ήταν προδιαγεγραμμένο....

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ!

ΣΙΧΑΜΑ!

ΟΥΣΤ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ!

ΣΙΧΑΜΑ!

ΟΥΣΤ!

Ας καμαρωσουμε την Παοκαρα σου που αλλάζει τα αφεντικα της σαν τα πουκαμισα,με το πρασινο αφεντικο της.

ΥΓ Μετα το ματς οι οπαδοι του Παοκ για καποιο... αποροσδιοριστο λογο σπασανε τα αμαξια των παικτων :)

• Like
Αντιδράσεις: manosX

Ας καμαρωσουμε την Παοκαρα σου που αλλάζει τα αφεντικα της σαν τα πουκαμισα,με το πρασινο αφεντικο της.

ΥΓ Μετα το ματς οι οπαδοι του Παοκ για καποιο... αποροσδιοριστο λογο σπασανε τα αμαξια των παικτων :)

ήταν εκείνη η χρονιά που και ο δεύτερος πήγαινε κατευθείαν σε ομίλους οπότε δεν καιγόταν και τόσο πολύ ο θείος Σωκράτης

• Like

Μανωλάς, Τζιμπουρ, Νεμεθ.... χα χα χα.... Μετα απο αυτα κατάλαβαν που θα πρεπει να πανε για να βρουν την υγειά τους! Και μετα σου λενε για επενδυσεις....
γαύροι αδέρφια μαζί θα το σηκώσουμε στα νέα φιλαδέλφεια. κύκλους κάνει η ζωή Αρη και σας εκθέτει

το κακο με τους γαυρους είναι οτι προσπαθούνε να σου κάνουν το άσπρο μαύρο....και οταν μετά τους λές οτι κατα βαθος κρυβουν εναν ΠΑΟΚΤΣΗ μεσα τους παρεξηγούνται....

τι να πείς....:wc2:

το κακο με τους γαυρους είναι οτι προσπαθούνε να σου κάνουν το άσπρο μαύρο....και οταν μετά τους λές οτι κατα βαθος κρυβουν εναν ΠΑΟΚΤΣΗ μεσα τους παρεξηγούνται....

τι να πείς....:wc2:

• Like

και οταν μετά τους λές οτι κατα βαθος κρυβουν εναν ΠΑΟΚΤΣΗ μεσα τους παρεξηγούνται....

μπα προσωπικα δεν παρεξηγουμαι.Γνωρισα Παοκτσηδες γαμω τα παιδια στο στρατο.Ειμαι σιγουρος οτι η πλειοψηφια τους ειναι ετσι
Εσυ απο την αλλη τσουβαλιαζεις και γενικευεις με ολους τους Ολυμπιακους.
Εχεις αποψη στο πως γαλουχηθήκαμε ,στο τι ανθρωποι ημαστε με κριτήριο την ομαδα που υποστηριζουμε.Μαλιστα σε ενα ποστ εχεις προσδιορισει και τα χαρακτηριστικα ολων των Ολυμπιακων με βαση την ηλικια τους
Αντε με το καλο το επομενο βημα ειναι συνδεσεις και τις ληστειες που γινονται σε σχεση με τις οπαδικες προτιμησεις.
Και μονο το οτι κρινεις ανθρωπους με βαση την ομαδα που υποστηριζουν δειχνει τι μερος του λογου εισαι

Εισαι το κατι αλλο,εισαι το κατι αλλο,εισαι το αλφα στη ζωη μου το μεγαλο.
Αυτα μας ελεγε ο γιωργακης ο μαργαριτης στα μαγαζια που δουλευε παλια,και να τα λουλουδια,
και να τα μπακαρτια,και να οι υποκλισεις απο τους μαιτρ,μετα το σχετικο φιλοδωρημα.
Και το αλφα το μεγαλο της καρδιας μας,καποιοι το μικρυνανε,και εχθροι και φιλοι.

Και σκυλευουνε πανω στο αλφα της ζωης μας,για το ποιος φταιει περισσοτερο,ο εχθρος η ο φιλος.Και τι μαυτο?Σαμπως δεν βλεπουμε την υποκρισια στη ζωη μας?
Δεν εισπραξαμε υποκρισια και αχαριστια απο φιλους στις ζωες μας?
Δεν εισπραξαμε τα ιδια απο συντροφους που ειχαμε κατα περιοδους στις ζωες μας?
Και τι περιμενουμε απο τους εχθρους,να μας πουνε οτι φταιμε εμεις μονο?
Ενταξει λοιπον φταιμε εμεις,που απο το 1979 που πατουσα το παιδικο ποδαρακι μου στη φιλαδελφεια,παντα θυμαμαι να φευγω σαν να μου κλεψαν το χαρτζηλικακι της βδομαδας.
33 χρονια οσα και του χριστου,με τα λεφτα στην κολοτσεπη πηγαινα,μπατιρακι γυρνουσα στο σπιτι.Κι εγω εκει καθε φορα μες στην βροχη,να παρακαλαω τον καλο θεουλη να με λυπηθει,
και να μην αφησει να με κλεψουν παλι.Αλλα ειχε δουλειες ο θεος,και μονο για 3 χρονια(ντουσαν)
με αφησε να γυρισω με λεφτα σπιτι.
Και τι το θελα ο κακομοιρης.Ηλθε ο διαολος και λεει ετσι δημητρακη,3 χρονια δεν μου εδινες το μπαγιοκο,τωρα θα δεις.Θα σε κανω εγω να μετανιωσεις.Και φτασαμε στο σημερα......

Και οπως αρσενικα ελεγε ο σερ μπιθικωτσης
Εισαι το αλφα μου και το ωμεγα μου,εισαι το τελος μου και η αρχη.

αεκ

μπα προσωπικα δεν παρεξηγουμαι.Γνωρισα Παοκτσηδες γαμω τα παιδια στο στρατο.Ειμαι σιγουρος οτι η πλειοψηφια τους ειναι ετσι
Εσυ απο την αλλη τσουβαλιαζεις και γενικευεις με ολους τους Ολυμπιακους.
Εχεις αποψη στο πως γαλουχηθήκαμε ,στο τι ανθρωποι ημαστε με κριτήριο την ομαδα που υποστηριζουμε.Μαλιστα σε ενα ποστ εχεις προσδιορισει και τα χαρακτηριστικα ολων των Ολυμπιακων με βαση την ηλικια τους
Αντε με το καλο το επομενο βημα ειναι συνδεσεις και τις ληστειες που γινονται σε σχεση με τις οπαδικες προτιμησεις.
Και μονο το οτι κρινεις ανθρωπους με βαση την ομαδα που υποστηριζουν δειχνει τι μερος του λογου εισαι

Μερικοί απο τους καλύτερους φίλους που γνώρισα μέσα απο αυτό το site είναι Ολυμπιακοί...

Προχτές ένας ήταν στο σπίτι μου για καφέ, ενώ πριν μια εβδομάδα ήμουν με έναν άλλο για καφέ σε καφετέρια.

Ουδέποτε χαρακτηρίζω ανθρώπους απο την ομάδα τους, απλά ΔΙΑΧΩΡΙΖΩ τους Ολυμπιακους ότι εχουν μια δυσκολία να μιλήσουν ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ για κάτι που είναι ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ σε ΟΟΟΟΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους....

Και εγώ αν θυμάσαι μαζί σου δεν είχα τίποτα, εσύ έγινες σε δύο μηνύματα αλαζόνας.....ε εγώ έχω απλα΄το χούι ότι ''δεν αφήνω να πέσει τίποτα κάτώ''....το ξέρω μεγάλο χούι αλλά τι να κάνω.....:emb:

• Like
  • 18:00
    • UEFA Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών U-19

ΕΡΤ3
  • 21:00
    • UEFA Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών U-19

ΕΡΤ3
  • 18:15:00
    • Σουηδία - Μεγάλη Βρετανία

ΕΡΤ2
  • 20:30:00