Αγώνες ποδοσφαίρου που δεν ισχύουν τα νορμάλ προγνωστικά

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος cosmicsports
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

cosmicsports

New Member
30 Ιολ 2010
4,162
1,626
113
Φανταστείτε μιά κατάσταση ως εξής:
Οι επιστήμονες τα κάνουν γης μαδιάμ στο Καραϊσκάκη και ο ΟΣΦΠ τιμωρείται με μείον 10 βαθμούς.
Σαν αποτέλεσμα χάνει κάθε επαφή με τους πρωτοπόρους.
Αν δεν σας αρέσει που θα φάει μείον δέκα βαθμούς ο ΟΣΦΠ, βάλτε τον ΠΑΟΚ στη θέση του, την ΑΕΚ, τον Άρη κτλπ.
Αλλά συνεχίζω με θρύλο.
Ένας αγανακτισμένος Μαρινάκης αποφασίζει να κατεβεί με τα δεύτερα στο επόμενο ματς που είναι με τον Παναθηναϊκό.
Σαν αποτέλεσμα η νορμάλ απόδοση του Παναθηναϊκού που θα ήταν γύρω στο 3.80 γίνεται 1.50 - από αουτσάϊντερ δηλαδή γίνεται φαβορί ο Παναθηναϊκός.
Το αντιλαμβάνονται οι μπουκ και βγάζουν αυτές τις αποδόσεις, αλλά το αντιλαμβάνεται και ο κάθε φίλαθλος παίκτης του στοιχήματος και έστω ότι κερδίζει ο Παναθηναϊκός στο τέλος.

Τέτοιες φάσεις γίνονται από καιρού εις καιρόν, ή ακόμα και λιγώτερο έως κάπως λιγώτερο δραματικές που αλλοιώνουν αποδόσεις.
Είναι δε και η αδιαφορία μέσα σ΄ αυτά.
Το ερώτημα είναι σε τι ποσοστό των αγώνων ενός πρωταθλήματος παρατηρείται αυτό το φαινόμενο ;

• Like
Αντιδράσεις: theo_kromm_pro
η πιθανοτητα να κερδισει με "κοσμο"... (αυτον τον κοσμο τελος παντων που εχουν τα Ελληνικα γηπεδα... Να δινει αραγε τοσο μεγαλο μπουσταρισμα;;;;;;!!!!!!) λεω εγω... Ειναι 45%! η πιθανοτητα να κερδισει χωρις "κοσμο",,,,,,, (λεω εγω)!!!!! (ας πουμε...) ειναι 41!!!!!!!!!!
το like πηγαινε στο οτι στο φανταστικο σου σεναριο, εβαλες τον Οσφπ να παιξει μαζι μας!!!!!
(Παο_φαν εδω!!!!!)!
Υγ. Θελω το Σκ (πριβε) 2άδα απο β Νορβηγιας να σου στειλω μια σακουλα παγωτινια!!!!!!!!!!!!!!!
Υγ 2. "πηδιξα καποιες γραμμες και δεν επιασα ολο το σκεπτικο σου! νομιζα μονο χωρις κοσμο θα κατεβει!!!!!!!!!!
σε αυτο, (το να κατεβει με τα 2α ο Οσφπ με τον Παο, θα εδινα 0,000000000000000000007%!!!!!!!!!!
αλλα, περισσότερο, θα εδινα 0%, στο να υπαρξει καποια στιγμη, αγανακτισμενος ο Μαρινακης, σε οποιοδηποτε λεπτο του αγωνα!!!!!!!!!!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία:
η πιθανοτητα να κερδισει με "κοσμο"... (αυτον τον κοσμο τελος παντων που εχουν τα Ελληνικα γηπεδα... Να δινει αραγε τοσο μεγαλο μπουσταρισμα;;;;;;!!!!!!) λεω εγω... Ειναι 45%! η πιθανοτητα να κερδισει χωρις "κοσμο",,,,,,, (λεω εγω)!!!!! (ας πουμε...) ειναι 41!!!!!!!!!!
το like πηγαινε στο οτι στο φανταστικο σου σεναριο, εβαλες τον Οσφπ να παιξει μαζι μας!!!!!
(Παο_φαν εδω!!!!!)!
Υγ. Θελω το Σκ (πριβε) 2άδα απο β Νορβηγιας να σου στειλω μια σακουλα παγωτινια!!!!!!!!!!!!!!!
Υγ 2. "πηδιξα καποιες γραμμες και δεν επιασα ολο το σκεπτικο σου! νομιζα μονο χωρις κοσμο θα κατεβει!!!!!!!!!!
σε αυτο, (το να κατεβει με τα 2α ο Οσφπ με τον Παο, θα εδινα 0,000000000000000000007%!!!!!!!!!!
αλλα, περισσότερο, θα εδινα 0%, στο να υπαρξει καποια στιγμη, αγανακτισμενος ο Μαρινακης, σε οποιοδηποτε λεπτο του αγωνα!!!!!!!!!!!!!!!

Είπα να έχει μείνει ο Μαρινάκης 10-15 βαθμούς πίσω όταν θα κατεβάσει τα δεύτερα. Όχι 2-3, με 2-3 δεν θα τα κατεβάσει.
Υπάρχουν και χαζές καταστάσεις που επηρεάζουν τόσο τους μπουκ όσο και τους στοιχηματίες. Παραδείγματος χάριν όταν ο Αναστόπουλος τα είχε χαλάσει με την Κανελλοπούλου την τεννίστρια. Φοβόντουσαν ότι θα έχει ψυχολογικό ο Αναστό αλλά βλακείες. Με τη Λάρισα έπαιζε που ήταν καλή αν και δεν ήταν ακόμα η πρωταθληματική ομάδα του 88-89 και τελικά κέρδισε ο θρύλος 3-1.
Το ερώτημα μου είναι λοιπόν, για στατιστικούς λόγους, σε τι ποσοστό περίπου ανέρχονται οι αγώνες που αλλοιώνονται τα προγνωστικά για σοβαρές αιτίες. Μία που έχει μείνει την ιστορία είναι το φτιαχτό Μίλαν - Λιλ του 2006, για να περάσει η Λιλ δεύτερη στον όμιλο του τσάμπιονς ληγκ σε βάρος της ΑΕΚ.

υ.γ, Παίξε εσύ αύριο BODO και CELTIC. Αλλά και η Hapoel Beer Sheva μου αρέσει - η άλλη η Sabah από το Αζερμπαϊτζάν νομίζω δε λέει τίποτα αλλά κοίταξε την.

Τελευταία επεξεργασία:
bet.png

✔️ στειλε μου πμ ζαχαροπλαστειο!!! οχι για να δεις οτι οντως σε πιστευω!!
αυτα ειναι τσαλεντζ!!!!!

Τελευταία επεξεργασία:
Προβολή συνημμένου 44807
στειλε μου πμ ζαχαροπλαστειο!!! οχι για να δεις οτι οντως σε πιστευω!!
αυτα ειναι τσαλεντζ!!!!!

Εγώ Μπόντο και Χαποέλ έπαιξα τελικά δυάδα και όχι Σέλτικ.
Αλλά και η Σέλτικ είναι δυνατή στην έδρα της.
Πάντως δεν θα είμαι στην Αθήνα μεθαύριο - τα γράφω για τον Οκτώβριο τα παϊδάκια από το ζαχαροπλαστείο.

• Like
τις Ισραηλιτικες ομαδες τις φοβομουν και τις φοβαμαι παντα.
Και αφου προεκρινες σαν 1ο τη Σελτικ,,,,,
Και πιτσαρια μπορεις παντα να στειλεις!
παντως, πλακα πλακα ειναι Ο τελειος τιτλος για ενα θρεντ / chalenge, εγω ζηταω εσυ στελνεις εγω κερναω!!!!!!!!!!
στη χειροτερη, εσυ να γινεις σαν τον Βαγγελη τον Βενιζελο απο τα κερασματα, κι εγω ζαμπλουτος!!!!!!!!!!!!!!!!
αν θες το συνεχιζουμε!!!!!!
αλλά μόνο αν δεχτεις τα κερασματα!!!!!

Τελευταία επεξεργασία:
αναλυσε το λιγο αυτο!!!!!
κατι καναμε παντως αποψε ε;;; οχι εσυ να τα βλεπεις αυτα!!!!!!!!!!
ας μην επεμενα εγω,,,,,,,,!!!!!
εκανες κι εσυ την ανατροπαρα με τη Σαμπάχ,,,

Εμένα μου αρέσει το ντιμπέϊ, αλλά με σοβαρούς users.
Βελτιώνει την κατάσταση.
Αλλά τους άσχετους τους στέλνω στο Κόβεντρυ, όπως λένε οι φίλοι μας οι Αγγλοσάξωνοι.
Μιά φορά έπαιζε Σαχτάρ - Γιούβε και λέω στον άλλον διπλό είναι αυτό.
Ψιλοσυμφώνησε αλλά μετά μου λέει "όχι εγώ προτείνω Τσέλση - Νόρτζελαντ διπλό - θα το στήσουνε" !
Η Τσέλση του Αμπράμοβιτς ήταν στον ίδιο όμιλο τσάμπιονς ληγκ με τη Γιούβε αλλά εκτός απροόπτου θα έμενε τρίτη, γιατί είχε κάνει γκέλες πιό μπροστά (όπως και έγινε - πήρε το Γιουρόπα στο τέλος κερδίζοντας τη Μπενφίκα). Η δε Νόρτζελαντ ήταν ερασιτέχνες από ένα ψαροχώρι, υδραυλικοί-ντελιβεράδες που πηγαίνανε και παίζανε μπάλα κάθε Σάββατο.
Του λέω λοιπόν "ρε συ, θα σε κλείσουνε στο Δαφνί",
Ο πολύς κόσμος νομίζει ότι για να σε κλείσουνε στο Δαφνί πρέπει να κάνουνε συμβούλιο οι θείοι, οι θείες και οι λοιποί συγγενείς αλλά δεν είναι έτσι. Άμα κάνεις τρέλες σε πιάνει η αστυνομία, μετά έρχεται το 166 και μετά σε πάνε στο Δαφνί.
Τελικά σ' αυτή την ιστορία κέρδισε η Γιούβε, κέρδισε και η Τσέλση τη Νόρτζελαντ με 5-0.
Έτσι λοιπόν του λέω "είσαι τζας" - παίρνε με τηλέφωνο και μίλα μου για ότι άλλο θες εκτός από στοιχήματα.
Γι αυτό λοιπόν δε γουστάρω παρέες με άτομα που την έχουν ψωνισμένη, αλλά όμως κάποιοι που είναι για σοβαρό ντιμπέϊ των καταστάσεων έχουν την εκτίμηση μου.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
το παραπανω ποστ το παιρνω σαν κομπλιμεντο - οτι με θεωρεις σοβαρο user!!!!!!!!!!
μα αυτο ειναι το νοημα. Η ανταλλαγη αποψεων. να μου πεις, να σου πω, οκ εγω θα το εκδημοκρατησω κι αλλο λιγο, ακομα κι αυτοι που ειναι θα λεγαμε,,,, κολλημενοι σε κααποιες ιδεες, μπορει κι αυτοι να εχουν κατι να δωσουν.
Οσες φορες εχω, ας το πουμε διαφωνησει σε καποια θεματα, που εχουν τεθει, (οχι με εσενα, γενικα μιλαω) , ειλικρινα το εχω κανει μόνο για τροπους παιξιματος... & Θεωριων περι στοιχηματος. Και αυτο πιστευω μοννο θετικο ειναι. Απο το να κρυψεις μια γνωμη σου, ειναι πολυ καλυτερο ναν την εκφρασεις.

Τελευταία επεξεργασία:
1 στα 10 ματς, κρίνεται από τέτοιους παράγοντες, δηλαδή εξωαγωνιστικούς.

1 στα 10 ματς, κρίνεται από τέτοιους παράγοντες, δηλαδή εξωαγωνιστικούς.

Υπάρχουν εξωαγωνιστικοί παράγοντες βέβαια.
Αλλά δεν ξέρω αν κατάλαβες τι εννοώ.
Εννοώ καταστάσεις που τις ξέρουν όλοι, μπουκ-παίκτες, αλλά δεν τις ξέρει ένας Περουβιανός που έχει ακούσει ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τον Παναθηναϊκό και ποντάρει στον Ολυμπιακό που είναι η ομάδα που έχει το πρόβλημα.

Υπάρχουν εξωαγωνιστικοί παράγοντες βέβαια.
Αλλά δεν ξέρω αν κατάλαβες τι εννοώ.
Εννοώ καταστάσεις που τις ξέρουν όλοι, μπουκ-παίκτες, αλλά δεν τις ξέρει ένας Περουβιανός που έχει ακούσει ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τον Παναθηναϊκό και ποντάρει στον Ολυμπιακό που είναι η ομάδα που έχει το πρόβλημα.
Επειδή ρωτάς στο τέλος "σε τι ποσοστό...", για αυτό έγραψα 10%.
Εννοείς να μην υπάρχει επαρκής γνώση-πληροφορία για το τι γίνεται στις ομάδες. Ναι, ο Περουβιανός δεν ξέρει ή επειδή δεν παρακολουθεί τις ομάδες, ή επειδή δε μπορεί να τις αξιολογήσει σωστά τις πληροφορίες. Παράδειγμα, ακούει ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει κεκλεισμένων. Αν δεν ξέρει τι εστί Τούμπα, δε μπορεί να καταλάβει πόση δύναμη χάνει ο ΠΑΟΚ.
Τέλος πάντων, κάποια στιγμή είχα ακούσει για ένα τύπο που έπαιζε μόνιμα μία ομάδα, μονό παιχνίδι ξερό και πάρα πολύ συχνά κέρδιζε σημαντικά ποσά. Τελικά μαθεύτηκε ότι ήταν αδερφός ένος ποδοσφαιριστή, ο οποίος του μετέφερε το κλίμα στην ομάδα, το τι γινόταν στα αποδυτήρια κλπ και ο αδερφός τα αξιολογούσε σωστά στοιχηματικά.

Kαλησπερα σε ολους τους αγωνιστες του στοιχηματος.Θα ηθελα να πω οτι πλεον βρισκομαστε στο 2026 οι εταιρειες ειναι σε θεση καλυτερα απο καθε αλλη φορα να αξιοποιουν την γνωση. Μαλλον δεν ισχυει ο ορος προγνωση με την εννοια οτι προβλεπω οτι θα νικησει η ταδε ομαδα διοτι οι πιθανοτητες εχουν κατεμεριστει σωστα.
Για να εχει απολυτη ισχυ η προγνωση θα γινοταν το εξης σεναριο.Η εταιρεια θα εδινε 1.70 θα ητανε λαθος και η προγνωση θα ειχε ισχυ διοτι η πραγματικη πιθανοτητα θα ητανε πολυ μεγαλυτερη η αποδοση θα ηταν 1.20 επομενως με την προγνωση οτι θα νικησει η ομαδα πολυ πιθανον να υπηρχε επαληθευση.
Πλεον ολα ειναι σωστα κατεμερισμενα και αυτο που εχει τελικα σημασια ειναι να γινει η σωστη επιλογη της πιθανοτητας π χ 40 30 30
Μια ωρα πριν ξεκινησε το παιχνιδι εαν επαιξε ξυλο ο προπονητης με τη μιση 11δα η εταιρεια το χει παρει πρεφα 99% επομενως σε ενα ντερμπι αντι για 2.70 θα δωσει 7.00 εμεις εχουμε ειδη την πληροφορια καλουμαστε απλα να παρουμε θεση σε κατι που εχει ειδη εκτιμηθει σωστα!!!

• Like
Επειδή ρωτάς στο τέλος "σε τι ποσοστό...", για αυτό έγραψα 10%.
Εννοείς να μην υπάρχει επαρκής γνώση-πληροφορία για το τι γίνεται στις ομάδες. Ναι, ο Περουβιανός δεν ξέρει ή επειδή δεν παρακολουθεί τις ομάδες, ή επειδή δε μπορεί να τις αξιολογήσει σωστά τις πληροφορίες. Παράδειγμα, ακούει ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει κεκλεισμένων. Αν δεν ξέρει τι εστί Τούμπα, δε μπορεί να καταλάβει πόση δύναμη χάνει ο ΠΑΟΚ.
Τέλος πάντων, κάποια στιγμή είχα ακούσει για ένα τύπο που έπαιζε μόνιμα μία ομάδα, μονό παιχνίδι ξερό και πάρα πολύ συχνά κέρδιζε σημαντικά ποσά. Τελικά μαθεύτηκε ότι ήταν αδερφός ένος ποδοσφαιριστή, ο οποίος του μετέφερε το κλίμα στην ομάδα, το τι γινόταν στα αποδυτήρια κλπ και ο αδερφός τα αξιολογούσε σωστά στοιχηματικά.
Ναι αλλά ο φίλος του αδερφού του ποδοσφαιριστή δεν είναι όλη η Ελλάδα.
Επίσης δεν πάει και να πει ότι το ξέρουν οι μπουκ αν έγινε κάποια μυστήρια φάση.
Πολλά γίνονται βέβαια.
Π.χ. ο τελικός μουντιάλ του 1998 Γαλλία-Βραζιλία που τσακώθηκαν μεταξύ τους οι Βραζιλιάνοι -λένε- στα αποδυτήρα πριν τον αγώνα. Αυτό κυκλοφόρησε μετά. Θα μέτραγε στη στατιστική μου αν το ξέραμε μιά-δυό μέρες πριν (αλαλούμ στα αποδυτήρια της Βραζιλίας - έπεσαν ψιλές).

Ναι αλλά ο φίλος του αδερφού του ποδοσφαιριστή δεν είναι όλη η Ελλάδα.
Επίσης δεν πάει και να πει ότι το ξέρουν οι μπουκ αν έγινε κάποια μυστήρια φάση.
Πολλά γίνονται βέβαια.
Π.χ. ο τελικός μουντιάλ του 1998 Γαλλία-Βραζιλία που τσακώθηκαν μεταξύ τους οι Βραζιλιάνοι -λένε- στα αποδυτήρα πριν τον αγώνα. Αυτό κυκλοφόρησε μετά. Θα μέτραγε στη στατιστική μου αν το ξέραμε μιά-δυό μέρες πριν (αλαλούμ στα αποδυτήρια της Βραζιλίας - έπεσαν ψιλές).
Οπότε ρωτάς "πόσα ματς ανήκουν στην κατηγορία και το ξέρει και ο κόσμος"; Ούτε 1%. Όπως γράφει ο φίλος επάνω, οι εταιρείες ενημερώνονται πάρα πολύ γρήγορα.
Πάντως λογική η απορία σου, αλλά εμένα άλλο με απασχολεί. Πώς μία εταιρεία μεταφράζει σε αριθμό, τέτοιες ειδήσεις; Παράδειγμα, ο ΠΑΟΚ έδινε 6,00 για πρωτάθλημα. Τώρα έφυγε ο Κωνσταντέλιας και ήρθε ο Γιαννούλης. Πήγε στο 7,00 ας πούμε. Γιατί όχι στο 9,00; Έβαλε τα δεύτερα όπως είπες εσύ. Γιατί στο 3,80 και όχι στο 5,00;

Οπότε ρωτάς "πόσα ματς ανήκουν στην κατηγορία και το ξέρει και ο κόσμος"; Ούτε 1%. Όπως γράφει ο φίλος επάνω, οι εταιρείες ενημερώνονται πάρα πολύ γρήγορα.
Πάντως λογική η απορία σου, αλλά εμένα άλλο με απασχολεί. Πώς μία εταιρεία μεταφράζει σε αριθμό, τέτοιες ειδήσεις; Παράδειγμα, ο ΠΑΟΚ έδινε 6,00 για πρωτάθλημα. Τώρα έφυγε ο Κωνσταντέλιας και ήρθε ο Γιαννούλης. Πήγε στο 7,00 ας πούμε. Γιατί όχι στο 9,00; Έβαλε τα δεύτερα όπως είπες εσύ. Γιατί στο 3,80 και όχι στο 5,00;

Οι εταιρείες δουλεύουν elo ratings - πιό εξελιγμένα από τα γνωστά σε μας.
Κάνουν και διάφορα projections, όπως ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα.
Τώρα προφανώς τα μαθηματικά έβγαζαν 6.00 για τον ΠΑΟΚ και το πήγαν στα 7.00 λόγω Κωνσταντέλια.
Με το υποθετικό Δεύτερα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκός είχα πει εγώ 3.80 ο Παναθηναϊκός αρχικά και μετά έγινε 1.50, όχι το ανάποδο.
Είναι και λίγο αυθαίρετο αυτού του είδους το ανεβοκατέβασμα αλλά δεν τους νοιάζει.
Μιλάμε πάντα βέβαια για αρχικές τιμές - πριν παίξει ο λαός. Στο τελικό στάδιο του betting ρυθμίζουν και ανάλογα τι παίχτηκε.

Επίσης ασφαλώς και παρακολουθάνε - έχουν ανταποκριτές.
Στην Ελλάδα παλιά είχαν έναν πολύ γνωστό μας ιντερνετά - μόνο που μου διαφεύγει το όνομα του ! Αυτόν μετά τον προσέλαβε η Γιάννα για την Ολυμπιάδα 2004 για οργανωτικό στέλεχος.

σ.σ. αν λες 1% είναι τα συγκεκριμένα ματς δεν φαίνεται παράλογο

Τελευταία επεξεργασία:
@cosmicsports ,
τι επαθε χθες το Σελτικακι;!!!!!
γιατι η Μπερσεβά απο την Σούλη;;;; (τη Σαμπάχ);!!!!!!!!!!

Εγώ χτες ήμουνα καθ' οδόν προς το νησί των Ξηρών (Icaria) με το πλοίο.
Έκανε στάση και στη Μύκονο αλλά λίγο πριν φτάσει στη Μύκονο μπαίνει ένας λουκουματζής στο σαλόνι με ένα πανέρι και πάω να αγοράσω λουκούμια. Ως γνωστόν στα κυκλαδίτικα λιμάνια μπαίνουν στα πλοία λουκουματζήδες και πουλάνε λουκούμια Σύρου. Του λέω λοιπόν "ρε συ, από που μπήκες εσύ στο πλοίο ;" και μου λέει "από τον Πειραιά" και του λέω εγώ "και καλά γιατί όσον ήμασταν στον Σαρωνικό δεν πούλαγες λουκούμια ;" και δεν απάνταγε.
Μετά μου βγάζει ένα μικρό κουτί και μου λέει 5 ευρώ ! Του λέω "βρε 2.5 κάνει αυτό στον Σκλαβενίτη" και μου λέει "είναι ξερά του Σκλαβενίτη" και του είπα φυσικά "ξερό είναι το κεφάλι σου".
Έχω να πάω με πλοίο πολλά χρόνια και ήξερα ότι αυτοί οι πλανόδιοι των λιμανιών πουλάνε φτηνά τα λουκούμια Σύρου αλλά αυτός έψαχνε για Αμερικανάκια (Ρομά ήταν μάλλον).
Υπάρχει δε και το εξής παράδοξο. Εδώ στην Ικαρία δεν υπάρχουν λουκούμια Σύρου. Υπάρχει ένα μαγαζί -ιδιοκτησία του τοπικού ΚΚΕ- που φτιάχνει τα λουκούμια Ικαρίας αλλά αυτά είναι σαφώς κατώτερα από της Σύρου. Εδώ είναι όλοι κουμούνες και έρχομαι βέβαια γιατί είναι το σπίτι της γιαγιάς μου.

Τώρα από τις ομάδες που είχαμε παίξει είδα τη Σέλτικ που έφαγε την πεντάρα και τη Χαποέλ που έφαγε την άλλη πεντάρα. Φρίκη, ειδικά με Σέλτικ που είναι εδώ και μία Ελληνοαμερικάνα φιλενάδα η οποία -περιέργως- είναι φανατική οπαδή. Η Μπόντο κέρδισε 3-0 αλλά αυτό θα είχε πολύ μικρή απόδοση.
Γιά σήμερα έπαιξα νίκη τη Βίκινγκ με τη Δυναμό Ζαγκρέμπ και επίσης τη Λυών. Βλέπω και την ΑΕΚ αλλά είναι η απόδοση μικρή βέβαια.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like

Νόμιμες Στοιχηματικές

*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
  • 16:00
    • Νίκη Βόλου - Ολυμπιακός Β

ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ
  • 19:30
    • Τορίνο - Ρόμα

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 19:30
    • Κόμο - Πάρμα

COSMOTE SPORT 3 HD
  • 20:45
    • Ρίο Άβε - Εστρέλα

COSMOTE SPORT 6 HD