Καλησπέρα σε ολους και Χρονια πολλα . Τα νεοτερα ειναι ότι τηλεφωνικα μου ειπαν οτι εχουν ηδη απαντησει οτι συμφωνα με την fonbet , εγινε λαθος απο την εταιρια και οι αποδοσεις εμεινα ανοιχτες... Χωρις να παρασχουν κανενα αποδεικτικο στοιχειο οπως ζητησα απο την δευτερη επιστολη μου παρακατω!!! Η ΕΕΕΠ ειναι ελεγκτικη αρχη χωρις ελεγκτικους μηχανισμους .ΑΠιστευτο κι ομως ελληνικο.Οταν του ειπα του προισταμενου της ΕΕΕΠ να το ελεγξουν οι ιδιοι μου απαντησε και πως να το ελεγξουμε? Ιδεα δεν εχουν για τα timestumps κι ουτε θελουν να μαθουν.. Μου ευχηθηκε καλη τυχη στο δικαστηριο και του ειπα οτι κρατα τ φαναρι των στοιχηματικων εταιριων και παιρνετε ενα μισθο τον οποιο δεν αξιζετε. Ειμαι σε ευρεση δικηγορου που να γνωριζει τα δεοντα. Αυτη ηταν η δευτερη καταγγελια μου στην εεεπ απο 1/11 η οποια ποτε δε μου απαντησε εγγραφως ουτε αυτη ουτε η fonbet
Αξιότιμοι κύριοι,
Με την παρούσα καταγγέλλω την στοιχηματική εταιρία Plumo ltd για την αβάσιμη απόρριψη του στοιχήματός μου, το οποίο τοποθετήθηκε για τον αγώνα Λιλ - Ρεάλ Μαδρίτης (Champions League) στις 2 Οκτωβρίου 2024.Η αρχικη καταγγελια αφορα 2 διαφορετικα στοιχηματα σε 2 διαφρετικους αγωνες αλλα με την παρουσα θα επικεντρωθω στο πρωτο χρονικα που συνεβη διοτι προκειται για διαφορετικες περιπτωσεις.
Στοιχεία Υπόθεσης και Απόδειξης
Τοποθέτησα το στοίχημα στις
22:44:14 ώρα Ελλάδος, δηλαδή
πριν την αμφισβητούμενη φάση και τον καταλογισμό του πέναλτι υπέρ της Λιλ. Η εταιρία ισχυρίζεται ψευδώς ότι η τοποθέτηση έγινε
μετά τον καταλογισμό του πέναλτι, χωρίς να παρέχει συγκεκριμένα στοιχεία.
Παρεχόμενα Αποδεικτικά Στοιχεία
- Screenshot από ιστοσελίδες αθλητικών αποτελεσμάτων, που αποδεικνύουν ότι ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση 2 λεπτών (στις 22:02 ώρα Ελλάδος), πιθανότατα λόγω ριψης καπνογονων των φιλαθλων ή άλλου εξωτερικού παράγοντα. Η καθυστέρηση αυτή είναι κρίσιμη για την ακριβή χρονολόγηση των γεγονότων.
- Screenshot από την ιστοσελίδα της στοιχηματικής εταιρίας που καταγράφει την ακριβή ώρα αποδοχής του στοιχήματός μου στις 22:44:14.
- Σύνδεσμος βίντεο στο YouTube από τη ζωντανή αναμετάδοση του αγώνα, το οποίο παρέχει χρονικό στίγμα της κάθε φάσης. Η συγκεκριμένη αμφισβητούμενη φάση, όπου η μπάλα βρίσκει το χέρι του αμυντικού, έλαβε χώρα στο 43:58 του αγώνα, δηλαδή στις 22:45:58 ώρα Ελλάδος, ενώ ο καταλογισμός του πέναλτι έγινε στο 45:33 του αγώνα ή 22:47:33 πραγματικού χρόνου.
Συνδυάζοντας τα χρονικά σημεία από τα παραπάνω στοιχεία και με δεδομένη την καθυστέρηση στην έναρξη, προκύπτει σαφώς ότι το στοίχημά μου τοποθετήθηκε
πριν την αμφισβητούμενη φάση (κατα 1 λεπτο και 44 δευτερολεπτα!!) και πριν τον καταλογισμό του πέναλτι (κατα 3 λεπτα και 21 δευτερολεπτα!!!).
Αίτημα Δικαιοσύνης
Με την παρούσα ζητώ από την ΕΕΕΠ να ελέγξει τα παραπάνω στοιχεία, να ζητήσει από την στοιχηματική εταιρία τα ακριβή δεδομένα του καταλογισμού του πέναλτι και να επιληφθεί ώστε να επιβεβαιωθεί η ορθότητα της τοποθέτησης του στοιχήματος. Επιφυλάσσομαι για περαιτέρω νομικές ενέργειες εφόσον δεν αποκατασταθεί η αδικία εις βάρος μου.
www.vavel.com
Αν δε σας εμφανιζει το βιντεο αναζητηστε αυτο στο Youtube
Λιλ - Ρεάλ Μαδρίτης 1 - 0 | Highlights - UEFA Champions League 2024/25 - 2/10/24 | COSMOTE SPORT HD