Ακύρωση στοιχημάτων από γνωστή στοιχηματική 14 χιλιάδων ευρώ συνολικά!

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Iraklis1
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Χρόνια πολλά, το θεμα σου νομίζω πως είναι ένα εξώδικο υπόθεση. Όσο αφορά αυτόν που βγαίνει ως προϊστάμενος στο τηλέφωνο, δεν γνωρίζει τα ουσιώδη, πάρα μόνο copy and paste διαδικασία για να κλείνει φακέλους. Η Εεεπ δεν ζητάει να αποδείξουν οι εταιρίες τίποτα. Είναι όπως η Αστυνομία στα τροχαία ατυχήματα! ότι δηλώσεις αυτό ισχύει βρες τα στα δικαστήρια!
Όμως η ΕΕΕΠ είναι μια ανύπαρκτη ελκτική αρχή όσο αφορά το θεσμικό πλαίσιο.
Θεωρώ την επιτυχία Δεδομένη για αυτό σου εύχομαι καλή δύναμη.

• Like
Αντιδράσεις: magon

Καλησπέρα σε ολους και Χρονια πολλα . Τα νεοτερα ειναι ότι τηλεφωνικα μου ειπαν οτι εχουν ηδη απαντησει οτι συμφωνα με την fonbet , εγινε λαθος απο την εταιρια και οι αποδοσεις εμεινα ανοιχτες... Χωρις να παρασχουν κανενα αποδεικτικο στοιχειο οπως ζητησα απο την δευτερη επιστολη μου παρακατω!!! Η ΕΕΕΠ ειναι ελεγκτικη αρχη χωρις ελεγκτικους μηχανισμους .ΑΠιστευτο κι ομως ελληνικο.Οταν του ειπα του προισταμενου της ΕΕΕΠ να το ελεγξουν οι ιδιοι μου απαντησε και πως να το ελεγξουμε? Ιδεα δεν εχουν για τα timestumps κι ουτε θελουν να μαθουν.. Μου ευχηθηκε καλη τυχη στο δικαστηριο και του ειπα οτι κρατα τ φαναρι των στοιχηματικων εταιριων και παιρνετε ενα μισθο τον οποιο δεν αξιζετε. Ειμαι σε ευρεση δικηγορου που να γνωριζει τα δεοντα. Αυτη ηταν η δευτερη καταγγελια μου στην εεεπ απο 1/11 η οποια ποτε δε μου απαντησε εγγραφως ουτε αυτη ουτε η fonbet

Αξιότιμοι κύριοι,
Με την παρούσα καταγγέλλω την στοιχηματική εταιρία Plumo ltd για την αβάσιμη απόρριψη του στοιχήματός μου, το οποίο τοποθετήθηκε για τον αγώνα Λιλ - Ρεάλ Μαδρίτης (Champions League) στις 2 Οκτωβρίου 2024.Η αρχικη καταγγελια αφορα 2 διαφορετικα στοιχηματα σε 2 διαφρετικους αγωνες αλλα με την παρουσα θα επικεντρωθω στο πρωτο χρονικα που συνεβη διοτι προκειται για διαφορετικες περιπτωσεις.
Στοιχεία Υπόθεσης και Απόδειξης
Τοποθέτησα το στοίχημα στις 22:44:14 ώρα Ελλάδος, δηλαδή πριν την αμφισβητούμενη φάση και τον καταλογισμό του πέναλτι υπέρ της Λιλ. Η εταιρία ισχυρίζεται ψευδώς ότι η τοποθέτηση έγινε μετά τον καταλογισμό του πέναλτι, χωρίς να παρέχει συγκεκριμένα στοιχεία.
Παρεχόμενα Αποδεικτικά Στοιχεία
  1. Screenshot από ιστοσελίδες αθλητικών αποτελεσμάτων, που αποδεικνύουν ότι ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση 2 λεπτών (στις 22:02 ώρα Ελλάδος), πιθανότατα λόγω ριψης καπνογονων των φιλαθλων ή άλλου εξωτερικού παράγοντα. Η καθυστέρηση αυτή είναι κρίσιμη για την ακριβή χρονολόγηση των γεγονότων.
  2. Screenshot από την ιστοσελίδα της στοιχηματικής εταιρίας που καταγράφει την ακριβή ώρα αποδοχής του στοιχήματός μου στις 22:44:14.
  3. Σύνδεσμος βίντεο στο YouTube από τη ζωντανή αναμετάδοση του αγώνα, το οποίο παρέχει χρονικό στίγμα της κάθε φάσης. Η συγκεκριμένη αμφισβητούμενη φάση, όπου η μπάλα βρίσκει το χέρι του αμυντικού, έλαβε χώρα στο 43:58 του αγώνα, δηλαδή στις 22:45:58 ώρα Ελλάδος, ενώ ο καταλογισμός του πέναλτι έγινε στο 45:33 του αγώνα ή 22:47:33 πραγματικού χρόνου.
Συνδυάζοντας τα χρονικά σημεία από τα παραπάνω στοιχεία και με δεδομένη την καθυστέρηση στην έναρξη, προκύπτει σαφώς ότι το στοίχημά μου τοποθετήθηκε πριν την αμφισβητούμενη φάση (κατα 1 λεπτο και 44 δευτερολεπτα!!) και πριν τον καταλογισμό του πέναλτι (κατα 3 λεπτα και 21 δευτερολεπτα!!!).
Αίτημα Δικαιοσύνης
Με την παρούσα ζητώ από την ΕΕΕΠ να ελέγξει τα παραπάνω στοιχεία, να ζητήσει από την στοιχηματική εταιρία τα ακριβή δεδομένα του καταλογισμού του πέναλτι και να επιληφθεί ώστε να επιβεβαιωθεί η ορθότητα της τοποθέτησης του στοιχήματος. Επιφυλάσσομαι για περαιτέρω νομικές ενέργειες εφόσον δεν αποκατασταθεί η αδικία εις βάρος μου.

Αν δε σας εμφανιζει το βιντεο αναζητηστε αυτο στο Youtube

Λιλ - Ρεάλ Μαδρίτης 1 - 0 | Highlights - UEFA Champions League 2024/25 - 2/10/24 | COSMOTE SPORT HD​

Έτσι είπανε οι εεεπάκηδες ;
Δεν εξετάζουμε time stamps ?
Μπράβο "authority" !

Δηλαδή αν βάλω εγώ σήμερα στοίχημα στο Γουλβς - Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ στο 10' νίκη Γιουνάϊτεντ και στο 20' κερδίσει πέναλτυ η Γιουνάϊτεντ και αυτοί κάνουν λάθος και δεν διακόψουν τον στοιχηματισμό, τι φταίω εγώ αφού έπαιξα στο 10' ;;;
Πρέπει να έχω παίξει στο 20' και μετά για να είμαι άκυρος.

• Like
Αντιδράσεις: Larry
Έτσι είπανε οι εεεπάκηδες ;
Δεν εξετάζουμε time stamps ?
Μπράβο "authority" !

Δηλαδή αν βάλω εγώ σήμερα στοίχημα στο Γουλβς - Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ στο 10' νίκη Γιουνάϊτεντ και στο 20' κερδίσει πέναλτυ η Γιουνάϊτεντ και αυτοί κάνουν λάθος και δεν διακόψουν τον στοιχηματισμό, τι φταίω εγώ αφού έπαιξα στο 10' ;;;
Πρέπει να έχω παίξει στο 20' και μετά για να είμαι άκυρος.
Αν έχεις παίξει 2-3 χιλιάρικα, αλλάζει το θέμα του χρόνου...
Αν έχεις ψιλαδάκια, θα στα δώσουν και θα κάνουν και διαφήμιση για ευχαριστημένους παίχτες.

Και τελικά για να καταλάβω, υπάρχει κάποια αρχή που προστατεύει τον παίχτη; Ή μπορεί ο παίχτης να βρει το δίκιο του, έστω και δικαστικά; Ή συμβαίνουν αλλόκοτα πράγματα, που βλέπουμε σε ταινίες, όπως το να αλλάζουν metadata κλπ; Τα screenshot που παίρνει ο παίχτης, μήπως δεν έχουν καμία βάση στο δικαστήριο;
Δηλαδή έλεος, παίζουμε κάποια λίγα χρήματα και δεν ξέρουμε αν τα πάρουμε ή όχι.

Πάντως την ακριβή ώρα που έγινε το πέναλτυ για να είναι έγκυρη πρέπει να την πάρεις από το φύλλο αγώνος.

Δηλαδή οι εεεπάκηδες δεν κάνουν τίποτα απολύτως.
Και καλά να πουν ότι κύριοι το time stamp σας για το πέναλτυ προέρχεται από το site κάποιων φλούφληδων, εμείς θέλουμε επίσημα, να πάτε στην Spanish football association.
Αλλά όταν λένε "δεν μας ενδιαφέρει" είναι ανύπαρκτοι !
Πως καταγγέλεις μιά "ανεξάρτητη" αρχή και που ;

ΕΕΕΠ ανέκδοτο. Δε θα δικαιώσει παίκτη ΠΟΤΕ.
Επιβεβαίωσαν και οι οι ίδιοι οτι απλά κάνουν copy paste τις απαντήσεις των στοιχηματικων εταιρειών κι ότι ΔΕΝ ερευνούν μόνοι τους.
Κι επειδή καμία στοιχηματικη εταιρεία σε θα δώσει απάντηση εις βάρος του εαυτού της και πάντα θα βρίσκουν ακομα και ανύπαρκτες δικαιολογίες για να καλύπτουν τα νώτα τους ο πελάτης δε θα δικαιωθεί ποτέ.
Και φυσικά θα πουν και ψέμματα.
Θα δεχτούν εκπρόθεσμα στοιχήματα στα οποία έχετε παίξει σημεία που ειχαν εις βάρος σας εξέλιξη, θα ακυρώσουν δελτία που είχαν υπέρ σας εξέλιξη ακομα κι αν είναι νόμιμα, θα πουν ότι δήθεν μπαίνετε με πολλαπλές ΙΡ επειδή η ΕΕΕΠ δε θα το ελέγξει ποτέ και πολλά άλλα.
Καλά μιλάμε για μπανανια.
Μου θυμίζει κάτι καταγγελίες που ειχα κάνει κάποτε για κατι κέντρα του δημοσίου που γνώριζα ότι οι περισσότεροι εργαζόμενοι δεν πατάνε ποτέ. Οι τύποι δεν πήγαν ποτέ να ελέγξουν. Απλά έστειλαν επιστολή στο κέντρο του δημοσίου και είπαν ότι ο κύριος τάδε (εγω) ισχυρίζεται αυτά κι αυτά.
Και αυτοί φυσικά απάντησαν ότι δεν ισχύουν αυτα. Τι θα έλεγαν; ότι "ναι δεν πατάμε ποτέ στη δουλειά και απλά παίρνουμε τα φράγκα κι αφήνουμε τον κόσμο να ταλαιπωρειται?"
Ελλαδισταν

• Like
Αντιδράσεις: Larry
ΕΕΕΠ ανέκδοτο. Δε θα δικαιώσει παίκτη ΠΟΤΕ.
Επιβεβαίωσαν και οι οι ίδιοι οτι απλά κάνουν copy paste τις απαντήσεις των στοιχηματικων εταιρειών κι ότι ΔΕΝ ερευνούν μόνοι τους.
Κι επειδή καμία στοιχηματικη εταιρεία σε θα δώσει απάντηση εις βάρος του εαυτού της και πάντα θα βρίσκουν ακομα και ανύπαρκτες δικαιολογίες για να καλύπτουν τα νώτα τους ο πελάτης δε θα δικαιωθεί ποτέ.
Και φυσικά θα πουν και ψέμματα.
Θα δεχτούν εκπρόθεσμα στοιχήματα στα οποία έχετε παίξει σημεία που ειχαν εις βάρος σας εξέλιξη, θα ακυρώσουν δελτία που είχαν υπέρ σας εξέλιξη ακομα κι αν είναι νόμιμα, θα πουν ότι δήθεν μπαίνετε με πολλαπλές ΙΡ επειδή η ΕΕΕΠ δε θα το ελέγξει ποτέ και πολλά άλλα.
Καλά μιλάμε για μπανανια.
Μου θυμίζει κάτι καταγγελίες που ειχα κάνει κάποτε για κατι κέντρα του δημοσίου που γνώριζα ότι οι περισσότεροι εργαζόμενοι δεν πατάνε ποτέ. Οι τύποι δεν πήγαν ποτέ να ελέγξουν. Απλά έστειλαν επιστολή στο κέντρο του δημοσίου και είπαν ότι ο κύριος τάδε (εγω) ισχυρίζεται αυτά κι αυτά.
Και αυτοί φυσικά απάντησαν ότι δεν ισχύουν αυτα. Τι θα έλεγαν; ότι "ναι δεν πατάμε ποτέ στη δουλειά και απλά παίρνουμε τα φράγκα κι αφήνουμε τον κόσμο να ταλαιπωρειται?"
Ελλαδισταν

Εμένα δεν μου έστειλαν ούτε copy paste όταν είχα καταγγείλει τον ΟΠΑΠ.
Έπαιρνε ο ΟΠΑΠ παραπάνω φόρο από τα κερδίζοντα στοιχήματα, που μου το είχε επιβεβαιώσει και ο υπουργός Οικονομικών (ο Τσακαλώτος).
Επειδή τους ήξερα τους εεεπάκηδες έστειλα την αναφορά μου και στον συνήγορο του καταναλωτή. Εκεί αρχικά έκαναν τους ... άρρωστους και μετά είπαν "απορρίπτεται - μόνο στην ΕΕΕΠ μπορείτε να πάτε γι αυτό το ζήτημα" !
Το modus operandi της ΕΕΕΠ είναι βασικά να μας κάνει να παίζουμε ΟΠΑΠ αλλά και γενικά είναι παρατράγουδο η όλη ιστορία της.
Επαναλαμβάνω, που μπορεί κανείς να καταγγείλει μία "ανεξάρτητη αρχή ;".
Τους υπουργούς της κυβέρνησης ξέρουμε ότι μπορούμε να τους καταγγείλουμε στον Τύπο (και μετά αν τους ξαναψηφίσουν αυτοί που τους ψήφισαν, ας τους ξαναψηφίσουν). Την ΕΕΕΠ ;

• Like
Αντιδράσεις: GATHS
Οι ανθρωποι ειναι απλως για να υπαρχουν εκει δεν εχουν καμια αρμοδιοτητα μου το ξεκαθαρισε ο προισταμενος με τον οποιο μίλησα.Σε προηγουμενη τηλ. επικοινωνια μου ειχε πει ο προισταμενος «Δεχομαστε μου λεει 700-800 καταγγελιες (υποθετω το μηνα) δε προλαβαινουμε» . Και τι κανετε του λεω γιατι δε τις κλεινετε τις στοιχηματικες αυτες αμα συνεχως δημιουργουν προβλήματα στους παικτες. Μου λεει αυτα να τα πειτε εξω απο τη Βουλη όχι σε μας σε εντονο κι ολας υφος»

Στο μεταξυ ολες οι εταιριες εχουν εδρα στη Μαλτα .Αρα η Αγωγη πρεπει να γινει εκει και πρεπει να πληρωσεις δικηγορο και μεταφραστη και να γινει επιδοση εκει. Μιλαμε για μεγαλα εξοδα χωρις να εχεις εγγυηση οτι η υποθεση σου θα μπορεσει να προχωρησει σε ελληνικο δικαστηριο καποια στιγμη .Ολα αυτα ειναι σκόπιμα φυσικα για να σε αποτρεψουν να κυνηγησεις την υπόθεση.

Το ελληνικο κρατος παίρνει τα λεφτα για τις αδειες απο τις εταιριες και μετα τις αφηνει ανεξελεγκτες είτε γιατι αυτό κοστίζει στον να βαλει υπαλληλους δηλαδη υπεύθυνους που θα τις ελεγχουν .. Και γιατι αλλωστε να τα βάλει μαζί τους? για να μην ξαναανανεωσουν τις άδειες τους? Ολα σε βαρος του απλου πολίτη λοιπόν. Το πρόβλημα ειναι βαθυτερο και αντικατοπτριζει την προχειρότητα και την απαξιωση που εχει σε ολους τους θεσμους του το ελληνικο κρατος προς τους πολίτες του.

• Like
Αντιδράσεις: JordanRules
Ολα σε βαρος του απλου πολίτη λοιπόν.
Άρα ο απλός πολίτης είναι στόκος που παρόλο που βλέπει την κατάσταση με όλη αυτή την ανομία συνεχίζει να τους τα στάζει και να τους αιμοδοτεί.
Για φαντάσου τι θα γινόταν εαν (λέω εαν) όλοι αυτοί οι παίκτες που κλαίγονται οτι τους τρώνε τα λεφτουδάκια τους μια ωραία μέρα αποφάσιζαν να σταματήσουν όλο αυτό το δούλεμα και τους γύρναγαν την πλάτη.Είτε θα συμμορφώνονταν οι εταιρίες ή απλά θα έκλειναν.Αλλά σου έχω νέα...Δεν πρόκειται ποτέ να κλείσουν γιατί εκεί έξω η μάζα είναι μαθημένη σε όλο αυτό το μοτίβο εκμετάλευσης , και προσωπικά θα έλεγα οτι το συμπέρασμά μου είναι οτι ο γουστάρει κιόλας.Το βλέπουμε όλοι γύρω μας.Από τα ψώνια στο σουπερμάρκετ που όσο και να αυξηθούν οι τιμές ο άλλος συνεχίζει να ψωνίζει , από τις καφετέριες που έχουν πάει τον καφέ στα ύψη και παρόλα αυτά δεν υπάρχει θέση ελεύθερη στα τραπέζια των καταστημάτων , κοκ.Είμαστε άξιοι της μοίρας μας ο καθένας ατομικά αλλά και συλλογικά σαν λαός.

• Like
Αντιδράσεις: magon και Larry
Άρα ο απλός πολίτης είναι στόκος που παρόλο που βλέπει την κατάσταση με όλη αυτή την ανομία συνεχίζει να τους τα στάζει και να τους αιμοδοτεί.
Για φαντάσου τι θα γινόταν εαν (λέω εαν) όλοι αυτοί οι παίκτες που κλαίγονται οτι τους τρώνε τα λεφτουδάκια τους μια ωραία μέρα αποφάσιζαν να σταματήσουν όλο αυτό το δούλεμα και τους γύρναγαν την πλάτη.Είτε θα συμμορφώνονταν οι εταιρίες ή απλά θα έκλειναν.Αλλά σου έχω νέα...Δεν πρόκειται ποτέ να κλείσουν γιατί εκεί έξω η μάζα είναι μαθημένη σε όλο αυτό το μοτίβο εκμετάλευσης , και προσωπικά θα έλεγα οτι το συμπέρασμά μου είναι οτι ο γουστάρει κιόλας.Το βλέπουμε όλοι γύρω μας.Από τα ψώνια στο σουπερμάρκετ που όσο και να αυξηθούν οι τιμές ο άλλος συνεχίζει να ψωνίζει , από τις καφετέριες που έχουν πάει τον καφέ στα ύψη και παρόλα αυτά δεν υπάρχει θέση ελεύθερη στα τραπέζια των καταστημάτων , κοκ.Είμαστε άξιοι της μοίρας μας ο καθένας ατομικά αλλά και συλλογικά σαν λαός.
Μπα, φαγώθηκε ο Μπάϊντεν για τις τιμές στα σουπερμάρκετ.
Αλλά και ο Ράλλης για ένα ... λακόστ μιά φορά κι έναν καιρό.
Αν δεν πέσουν οι τιμές ας προσέχανε αλλά αντίδραση υπήρξε εκεί.
Στο στοίχημα όμως δεν υπάρχει αντίδραση, ακόμα και στις παρανομίες.
Είναι η γνωστή κατάσταση, παπππούδια πρακτορείων - παπαγαλάκια ΜΜΕ.
Αν ζούσε ο Γκαίμπελς σήμερα θα τον είχαν βάλει υφυπουργό Ιονίου το πολύ, που να συγκριθεί με τους σημερινούς.

Οι ανθρωποι ειναι απλως για να υπαρχουν εκει δεν εχουν καμια αρμοδιοτητα μου το ξεκαθαρισε ο προισταμενος με τον οποιο μίλησα.Σε προηγουμενη τηλ. επικοινωνια μου ειχε πει ο προισταμενος «Δεχομαστε μου λεει 700-800 καταγγελιες (υποθετω το μηνα) δε προλαβαινουμε» . Και τι κανετε του λεω γιατι δε τις κλεινετε τις στοιχηματικες αυτες αμα συνεχως δημιουργουν προβλήματα στους παικτες. Μου λεει αυτα να τα πειτε εξω απο τη Βουλη όχι σε μας σε εντονο κι ολας υφος»

Στο μεταξυ ολες οι εταιριες εχουν εδρα στη Μαλτα .Αρα η Αγωγη πρεπει να γινει εκει και πρεπει να πληρωσεις δικηγορο και μεταφραστη και να γινει επιδοση εκει. Μιλαμε για μεγαλα εξοδα χωρις να εχεις εγγυηση οτι η υποθεση σου θα μπορεσει να προχωρησει σε ελληνικο δικαστηριο καποια στιγμη .Ολα αυτα ειναι σκόπιμα φυσικα για να σε αποτρεψουν να κυνηγησεις την υπόθεση.

Το ελληνικο κρατος παίρνει τα λεφτα για τις αδειες απο τις εταιριες και μετα τις αφηνει ανεξελεγκτες είτε γιατι αυτό κοστίζει στον να βαλει υπαλληλους δηλαδη υπεύθυνους που θα τις ελεγχουν .. Και γιατι αλλωστε να τα βάλει μαζί τους? για να μην ξαναανανεωσουν τις άδειες τους? Ολα σε βαρος του απλου πολίτη λοιπόν. Το πρόβλημα ειναι βαθυτερο και αντικατοπτριζει την προχειρότητα και την απαξιωση που εχει σε ολους τους θεσμους του το ελληνικο κρατος προς τους πολίτες του.

Δεν θα γινόμουνα μέλος στη ... fonbet με τίποτα εγώ.
Θα μπορούσε να το είχε κάνει αυτό και η πράσινη βέβαια, αλλά έστω, όχι και ,,, fonbet,

Αλλά υπάρχει και το IBAS.
Τι έγινε αυτό ; Καταργήθηκε ;
Δεν το θεωρώ αμερόληπτο εγώ αλλά οπωσδήποτε καλύτερο είναι από την ανύπαρκτη ΕΕΕΠ.
Δεν έχει αρμοδιότητα για ΟΠΑΠ αλλά για τις ιντερνετικές απ' ότι ξέρω έχει αρμοδιότητα.

Πάντως απ' ότι είχα διαβάσει πιό παλιά οι στοιχηματικές είχαν κάνει μία κίνηση προς την Ευρωπαϊκή Ένωση να τις απαλλάξει από τα οποιαδήποτε δικαιοδοτικά όργανα, συνηγόρους κλπ. Μόνο στην τακτική Δικαιοσύνη να μπορεί να πάει κανείς. Νομίζω το πέτυχαν αυτό.

Η απαξίωση του πολίτη υπάρχει γιατί μας θεωρούν κορόϊδα,
Η δε αντιπολίτευση που είναι βασικά οι αριστεροί μας λένε ακόμα χειρότερα, αφού δεν είναι βέβαια ούτε "λαϊκό" ούτε "σοσιαλιστικό" να παίζει κανείς στοίχημα ...
Μία σοβαρή κίνηση αντίδρασης σε όλα αυτά δεν υπάρχει.

Εδώ πήγα εγώ στο Γεννηματάς πριν ένα μήνα να με δει ο γιατρός που έπαθα ένα έγκαυμα.
Ήταν το μισό ΚΚΕ στο προαύλιο και έκανε διαδήλωση, κατά του Άδωνι απ' ότι κατάλαβα.
Μετά το γιατρό πάω στην καφετέρια του νοσοκομείου για καφέ - δύο ευρώ !
Τους λέω "ρε σεις μου κάνετε και διαδήλωση - θα πάω να το πω στο ΚΚΕ".
Γελάγανε αυτές ...

.

Αγωγή στα διοικητικά εννοείς κατά της στοιχηματικής ;
Για την ΕΕΕΠ λέω εγώ.
Κατα της στοιχηματικη δεν μπορείς στα διοικητικά. Στα διοικητικά έχει να κάνει μόνο με δημοσιο, φορείς δημοσίου, ΝΠΔΔ όπου είναι και η ΤΙΠΟΤεεεπ.
Μόνο στα διοικητικά!

Κατα της στοιχηματικη δεν μπορείς στα διοικητικά. Στα διοικητικά έχει να κάνει μόνο με δημοσιο, φορείς δημοσίου, ΝΠΔΔ όπου είναι και η ΤΙΠΟΤεεεπ.
Μόνο στα διοικητικά!

Χα, καλά.
Μιά φορά κι έναν καιρό ήταν ένας νέος δικηγόρος που μου έδωσε τα συνθηματικά του για το site του Δικηγορικού συλλόγου, του ΔΣΑ. Αυτός ήταν νιούμπης και δεν ήξερε να χειριστεί ούτε pc ούτε διαδίκτυο και μ' έπαιρνε τηλέφωνο λοιπόν και μου έλεγε μπες στη βάση δεδομένων με τις αστικές υποθέσεις να μου πεις τι έγινε με τις υποθέσεις μου.
Μέχρι προ εικοσαετίας, 2005, υπήρχαν πολλοί τέτοιοι νιούμπυ και έμπαινα λοιπόν εγώ και του έλεγα.
Σε μιά φάση για πλάκα μου λέει πάρε είκοσι τυχαίες αγωγές και πες μου το σκορ δεκτή-απορρίπτεται. Το κάνω αυτό και βγαίνει 10-10 το σκορ ή 9-11 ή 11-9, κάπου τόσο. Μετά μου λέει πάρε είκοσι τυχαίες που να είναι πολίτες κατά δημοσίων φορέων και ξαναπές μου το σκορ. Το κάνω λοιπόν κι αυτό και βγαίνει τώρα δεκτή = 0, απορρίπτεται = 20 !
Πάντως ένας σοβαρός σύλλογος παικτών θα έπρεπε ήδη να το είχε κάνει αυτό που λες.

Στην προκειμένη περίπτωση αυτό που φοβάμαι είναι ότι υπάρχει νόμος τώρα που αποσυνδέει τις στοιχηματικές από τα δικαιοδοτικά όργανα και θα σου πει η ΕΕΕΠ ότι "κύριοι δεν έχουμε αρμοδιότητα".
Αυτό που γίνεται βασικά με τους διάφορους συνηγόρους όταν κάνουμε μία αναφορά είναι το εξής:
Πρώτον την διαβάζουν.
Μετά υπάρχει περίπτωση να είναι ξεκάθαρα ανυπόστατη η αναφορά και τη διώχνουν.
Αν υπάρξει συνέχεια γράφουν σ' αυτόν που καταγγέλεις και ζητούν εξηγήσεις. Αυτός μέσα σε ένα τρίμηνο πρέπει να απαντήσει, αλλοιώς διαπράττει αδίκημα.
Ανάλογα με την απάντηση ή την απορρίπτουν την αναφορά ή ζητάνε συμβιβασμό και συνεχίζεται αυτή η αλληλογραφία.
Μετά αν ο καθ' ου δεν δεχτεί τον συμβιβασμό βγάζουν ένα πόρισμα και πρέπει τώρα ο αναφέρων να πάει στα δικαστήρια - όπου όμως ένα πόρισμα συνηγόρου ότι φταίει ο αναφερόμενος μετράει αποφασιστικά.
Σπανίως ο συνήγορος βλέπει και πιθανή βλάβη του δημοσίου συμφέροντος / δημοσίας ασφάλειας και τότε βέβαια μπορεί να φορέσουν βραχιόλια στον αναφερόμενο.
Εδώ λοιπόν βλέπω την πρώτη περίπτωση εγώ. Τους ζητάς κάτι που είναι εκτός αρμοδιοτήτων τους (ή που οι ίδιοι τεχνηέντως έχουν βγάλει νόμο για να είναι εκτός αρμοδιοτήτων τους) και τρως πόρτα.

Τελευταία επεξεργασία:

Καλησπέρα σε ολους και Χρονια πολλα . Τα νεοτερα ειναι ότι τηλεφωνικα μου ειπαν οτι εχουν ηδη απαντησει οτι συμφωνα με την fonbet , εγινε λαθος απο την εταιρια και οι αποδοσεις εμεινα ανοιχτες... Χωρις να παρασχουν κανενα αποδεικτικο στοιχειο οπως ζητησα απο την δευτερη επιστολη μου παρακατω!!! Η ΕΕΕΠ ειναι ελεγκτικη αρχη χωρις ελεγκτικους μηχανισμους .ΑΠιστευτο κι ομως ελληνικο.Οταν του ειπα του προισταμενου της ΕΕΕΠ να το ελεγξουν οι ιδιοι μου απαντησε και πως να το ελεγξουμε? Ιδεα δεν εχουν για τα timestumps κι ουτε θελουν να μαθουν.. Μου ευχηθηκε καλη τυχη στο δικαστηριο και του ειπα οτι κρατα τ φαναρι των στοιχηματικων εταιριων και παιρνετε ενα μισθο τον οποιο δεν αξιζετε. Ειμαι σε ευρεση δικηγορου που να γνωριζει τα δεοντα. Αυτη ηταν η δευτερη καταγγελια μου στην εεεπ απο 1/11 η οποια ποτε δε μου απαντησε εγγραφως ουτε αυτη ουτε η fonbet

Αξιότιμοι κύριοι,
Με την παρούσα καταγγέλλω την στοιχηματική εταιρία Plumo ltd για την αβάσιμη απόρριψη του στοιχήματός μου, το οποίο τοποθετήθηκε για τον αγώνα Λιλ - Ρεάλ Μαδρίτης (Champions League) στις 2 Οκτωβρίου 2024.Η αρχικη καταγγελια αφορα 2 διαφορετικα στοιχηματα σε 2 διαφρετικους αγωνες αλλα με την παρουσα θα επικεντρωθω στο πρωτο χρονικα που συνεβη διοτι προκειται για διαφορετικες περιπτωσεις.
Στοιχεία Υπόθεσης και Απόδειξης
Τοποθέτησα το στοίχημα στις 22:44:14 ώρα Ελλάδος, δηλαδή πριν την αμφισβητούμενη φάση και τον καταλογισμό του πέναλτι υπέρ της Λιλ. Η εταιρία ισχυρίζεται ψευδώς ότι η τοποθέτηση έγινε μετά τον καταλογισμό του πέναλτι, χωρίς να παρέχει συγκεκριμένα στοιχεία.
Παρεχόμενα Αποδεικτικά Στοιχεία
  1. Screenshot από ιστοσελίδες αθλητικών αποτελεσμάτων, που αποδεικνύουν ότι ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση 2 λεπτών (στις 22:02 ώρα Ελλάδος), πιθανότατα λόγω ριψης καπνογονων των φιλαθλων ή άλλου εξωτερικού παράγοντα. Η καθυστέρηση αυτή είναι κρίσιμη για την ακριβή χρονολόγηση των γεγονότων.
  2. Screenshot από την ιστοσελίδα της στοιχηματικής εταιρίας που καταγράφει την ακριβή ώρα αποδοχής του στοιχήματός μου στις 22:44:14.
  3. Σύνδεσμος βίντεο στο YouTube από τη ζωντανή αναμετάδοση του αγώνα, το οποίο παρέχει χρονικό στίγμα της κάθε φάσης. Η συγκεκριμένη αμφισβητούμενη φάση, όπου η μπάλα βρίσκει το χέρι του αμυντικού, έλαβε χώρα στο 43:58 του αγώνα, δηλαδή στις 22:45:58 ώρα Ελλάδος, ενώ ο καταλογισμός του πέναλτι έγινε στο 45:33 του αγώνα ή 22:47:33 πραγματικού χρόνου.
Συνδυάζοντας τα χρονικά σημεία από τα παραπάνω στοιχεία και με δεδομένη την καθυστέρηση στην έναρξη, προκύπτει σαφώς ότι το στοίχημά μου τοποθετήθηκε πριν την αμφισβητούμενη φάση (κατα 1 λεπτο και 44 δευτερολεπτα!!) και πριν τον καταλογισμό του πέναλτι (κατα 3 λεπτα και 21 δευτερολεπτα!!!).
Αίτημα Δικαιοσύνης
Με την παρούσα ζητώ από την ΕΕΕΠ να ελέγξει τα παραπάνω στοιχεία, να ζητήσει από την στοιχηματική εταιρία τα ακριβή δεδομένα του καταλογισμού του πέναλτι και να επιληφθεί ώστε να επιβεβαιωθεί η ορθότητα της τοποθέτησης του στοιχήματος. Επιφυλάσσομαι για περαιτέρω νομικές ενέργειες εφόσον δεν αποκατασταθεί η αδικία εις βάρος μου.

Αν δε σας εμφανιζει το βιντεο αναζητηστε αυτο στο Youtube

Λιλ - Ρεάλ Μαδρίτης 1 - 0 | Highlights - UEFA Champions League 2024/25 - 2/10/24 | COSMOTE SPORT HD​

Σου εξήγησα τι παίζει.
Εσύ ξέρεις ότι ήταν νόμιμο το στοίχημα σου αλλά θες μάρτυρα για να το αποδείξεις.
Χωρίς μάρτυρα δεν μπορείς να το αποδείξεις και μάρτυρας σου μπορεί να είναι μόνο το ρολόϊ.

Εδώ με το Λιλ - Ρεάλ μας δείχνει ότι η στιγμή πριν το φάουλ είναι γύρω στο 43.50' και παίζεις εσύ νόμιμα λες.
Η στιγμή που αρχίζει να παίζει με καταλογισμό πέναλτυ είναι το 43.59' (χέρι Καμαβινγκά).
Η στιγμή που τελικά εκτελείται το πέναλτυ και γράφουν τα site 45'+3' είναι το 46.59' στο video (ήτοι 45' + 3' παρά ένα εκατοστό).

Στο Μπενφίκα - Ατλέτικο, κάτι παρόμοιο θα προκύπτει υποθέτω από τα video.

Αλλά ποιά ήταν η πραγματική ώρα ;
Αυτό πως προκύπτει ;
Όταν λες "δίλεπτη καθυστέρηση" για την ώρα έναρξης μήπως ήταν 1 και 50 ?
Στη δε Μπενφίκα ήταν το 84ο λεπτό και άρα πόση ώρα κράτησε η διακοπή του ημιχρόνου ; 15 λεπτά ακριβώς ή 15 και 30 ?
Θες ακριβείς ώρες.
Η Cosmote ίσως κρατάει ώρες και μπορεί να σε βοηθήσει.

Κοίτα, παίζουμε με δευτερόλεπτα και πρέπει να είμαστε ακριβείς.
Σκέψου τώρα να βγει ο Μητσοτάκης στην τηλεόραση να μας κάνει διάγγελμα.
Μας λέει η ΕΡΤ ότι το διάγγελμα θα γίνει στις 21.00.
Στηνόμαστε στις 21.00 αλλά κάτι δεν πάει καλά με το μακιγιάζ, μετά λέει ο Μητσοτάκης στο στούντιο "αυτή η κάμερα πιό δεξιά παρακαλώ" και τελικά ξεκινάει στις 21.02.
Γύρευε εγώ τώρα να ψάχνω να βρω΄αποδείξεις για το 21.02 !
Ποιόν να ρωτήσω ; Τον Βαρουφάκη ; Την Αχτσιόγλου ;
Είναι περίεργη φάση.

Πρέπει να βρεις ακριβείς ώρες από κάπου - δεν γίνεται αλλοιώς, θα σε φάνε.

Οι θείοι στην ΕΕΕΠ τώρα.
Γιατί δεν βγάζουν πόρισμα ;
Εγώ αν ήμουνα στη θέση τους ομολογώ ότι μπορεί και να έβγαζα πόρισμα εναντίον σου όταν δεν μου προσκομίζεις ακριβή δεδομένα.
Αλλά αν δεν βγάζουν πόρισμα τότε τι ανακατεύονται ;
Να πουν "σπάστε όλοι, δεν μας ενδιαφέρει εμάς" αν είναι τίμιοι.

Υπάρχει και το εξής όμως στην όλη υπόθεση.
Λες ότι και στις δύο περιπτώσεις ξέχασε η fonbet το κύκλωμα ανοιχτό μετά τον καταλογισμό των penalties.
Βάζουν λοιπόν τα στοιχήματα άκυρα ή "on hold" για ένα πεντάλεπτο πριν από τη στιγμή που διεπίστωσαν τις βλακείες τους. Τυπικά ωφείλουν να το κάνουν αυτό και ταυτόχρονα εσύ ο παίκτης πρέπει να αποδείξεις τώρα ότι δεν ήσουνα ελέφαντας.
Ήταν βλακείες τους όμως ή είδαν ότι έχουν πέσει κάποια χοντρά στοιχήματα ;
Είδαν τα χοντρά στοιχήματα και το έπαιξαν "στρίβειν διά του αρραβώνος" μου φαίνεται εμένα.
Αλλά αυτό δεν μπορείς να το αποδείξεις, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βρεις τις ακριβείς ώρες από κάπου (και όχι από το χρονόμετρο). Έχεις τα time stamps που αφορούν στην κατάθεση των στοιχημάτων, θες όμως και αδιαμφισβήτητα time stamps για τα γεγονότα στον αγωνιστικό χώρο.

Τελευταία επεξεργασία:
Σου εξήγησα τι παίζει.
Εσύ ξέρεις ότι ήταν νόμιμο το στοίχημα σου αλλά θες μάρτυρα για να το αποδείξεις.
Χωρίς μάρτυρα δεν μπορείς να το αποδείξεις και μάρτυρας σου μπορεί να είναι μόνο το ρολόϊ.

Εδώ με το Λιλ - Ρεάλ μας δείχνει ότι η στιγμή πριν το φάουλ είναι γύρω στο 43.50' και παίζεις εσύ νόμιμα λες.
Η στιγμή που αρχίζει να παίζει με καταλογισμό πέναλτυ είναι το 43.59' (χέρι Καμαβινγκά).
Η στιγμή που τελικά εκτελείται το πέναλτυ και γράφουν τα site 45'+3' είναι το 46.59' στο video (ήτοι 45' + 3' παρά ένα εκατοστό).

Στο Μπενφίκα - Ατλέτικο, κάτι παρόμοιο θα προκύπτει υποθέτω από τα video.

Αλλά ποιά ήταν η πραγματική ώρα ;
Αυτό πως προκύπτει ;
Όταν λες "δίλεπτη καθυστέρηση" για την ώρα έναρξης μήπως ήταν 1 και 50 ?
Στη δε Μπενφίκα ήταν το 84ο λεπτό και άρα πόση ώρα κράτησε η διακοπή του ημιχρόνου ; 15 λεπτά ακριβώς ή 15 και 30 ?
Θες ακριβείς ώρες.
Η Cosmote ίσως κρατάει ώρες και μπορεί να σε βοηθήσει.

Κοίτα, παίζουμε με δευτερόλεπτα και πρέπει να είμαστε ακριβείς.
Σκέψου τώρα να βγει ο Μητσοτάκης στην τηλεόραση να μας κάνει διάγγελμα.
Μας λέει η ΕΡΤ ότι το διάγγελμα θα γίνει στις 21.00.
Στηνόμαστε στις 21.00 αλλά κάτι δεν πάει καλά με το μακιγιάζ, μετά λέει ο Μητσοτάκης στο στούντιο "αυτή η κάμερα πιό δεξιά παρακαλώ" και τελικά ξεκινάει στις 21.02.
Γύρευε εγώ τώρα να ψάχνω να βρω΄αποδείξεις για το 21.02 !
Ποιόν να ρωτήσω ; Τον Βαρουφάκη ; Την Αχτσιόγλου ;
Είναι περίεργη φάση.

Πρέπει να βρεις ακριβείς ώρες από κάπου - δεν γίνεται αλλοιώς, θα σε φάνε.

Οι θείοι στην ΕΕΕΠ τώρα.
Γιατί δεν βγάζουν πόρισμα ;
Εγώ αν ήμουνα στη θέση τους ομολογώ ότι μπορεί και να έβγαζα πόρισμα εναντίον σου όταν δεν μου προσκομίζεις ακριβή δεδομένα.
Αλλά αν δεν βγάζουν πόρισμα τότε τι ανακατεύονται ;
Να πουν "σπάστε όλοι, δεν μας ενδιαφέρει εμάς" αν είναι τίμιοι.

Υπάρχει και το εξής όμως στην όλη υπόθεση.
Λες ότι και στις δύο περιπτώσεις ξέχασε η fonbet το κύκλωμα ανοιχτό μετά τον καταλογισμό των penalties.
Βάζουν λοιπόν τα στοιχήματα άκυρα ή "on hold" για ένα πεντάλεπτο πριν από τη στιγμή που διεπίστωσαν τις βλακείες τους. Τυπικά ωφείλουν να το κάνουν αυτό και ταυτόχρονα εσύ ο παίκτης πρέπει τώρα να αποδείξεις τώρα ότι δεν ήσουνα ελέφαντας.
Ήταν βλακείες τους όμως ή είδαν ότι έχουν πέσει κάποια χοντρά στοιχήματα ;
Είδαν τα χοντρά στοιχήματα και το έπαιξαν "στρίβειν διά του αρραβώνος" μου φαίνεται εμένα.
Αλλά αυτό δεν μπορείς να το αποδείξεις, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βρεις τις ακριβείς ώρες από κάπου (και όχι από το χρονόμετρο). Έχεις τα time stamps που αφορούν στην κατάθεση των στοιχημάτων, θες όμως και αδιαμφισβήτητα time stamps για τα γεγονότα στον αγωνιστικό χώρο.
Το timestamp της fon δε συμπίπτει με την ώρα του γεγονότος;
Αν όχι, πώς βγάζουν στοιχήματα τύπου "Γκολ στο πρώτο 5λεπτο" κλπ;

Για πες αναλυτικά.
Και πως προσδιορίζεις την "ώρα του γεγονότος" ;

Οι υπολογιστές έχουν timestamp την οποία παίρνουν από το ίντερνετ, δεν είναι δική τους.
Μία συνάρτηση, ας πούμε, time.now( ), θα σου βγάλει το χρονικό σημείο του Τώρα, που ισχύει παγκόσμια.
Αυτό αποθηκεύεται κάπου από κάποιον για κάθε ματς; Κάποια εποπτεύουσα αρχή;
Αν όχι, ξέχασέ το. Κανένας δε μπορεί να αποδείξει τίποτα.

• 21:00
    • Φλαμένγκο - Τσέλσι

ANT1
  • 19:00
    • UEFA Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ-21

ΕΡΤ3
  • 22:00
    • UEFA Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ-21

ΕΡΤ3
  • 22:00
    • Ισπανικό Πρωτάθλημα Β

Novasports Prime