Ακύρωση στοιχημάτων από γνωστή στοιχηματική 14 χιλιάδων ευρώ συνολικά!

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Iraklis1
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Οι υπολογιστές έχουν timestamp την οποία παίρνουν από το ίντερνετ, δεν είναι δική τους.
Μία συνάρτηση, ας πούμε, time.now( ), θα σου βγάλει το χρονικό σημείο του Τώρα, που ισχύει παγκόσμια.
Αυτό αποθηκεύεται κάπου από κάποιον για κάθε ματς; Κάποια εποπτεύουσα αρχή;
Αν όχι, ξέχασέ το. Κανένας δε μπορεί να αποδείξει τίποτα.

Δεν είμαι εγώ το θύμα της υποθέσεως. Ο Iraklis1 είναι.
Εν πάσει περιπτώσει μιλάμε για τα time stamps των αγώνων, διότι τα στοιχηματικά time stamps τα έχουμε και είναι έγκυρα.
Αυτά λοιπόν τα time now() θέλουμε της βιντεοσκόπησης. Ανακτώνται ; Από την Cosmote ίσως ; Από την Ουέφα ;
Απλά έλεγα εγώ ότι με τα να κοιτάμε το live score και να προσθέτουμε 22.00 + και να λέμε και ότι είχε δύο λεπτά καθυστέρηση στην αρχή δεν βγαίνει λογαριασμός. Χρειάζεται ακρίβεια.

Δεν είμαι εγώ το θύμα της υποθέσεως. Ο Iraklis1 είναι.
Εν πάσει περιπτώσει μιλάμε για τα time stamps των αγώνων, διότι τα στοιχηματικά time stamps τα έχουμε και είναι έγκυρα.
Αυτά λοιπόν τα time now() θέλουμε της βιντεοσκόπησης. Ανακτώνται ; Από την Cosmote ίσως ; Από την Ουέφα ;
Απλά έλεγα εγώ ότι με τα να κοιτάμε το live score και να προσθέτουμε 22.00 + και να λέμε και ότι είχε δύο λεπτά καθυστέρηση στην αρχή δεν βγαίνει λογαριασμός. Χρειάζεται ακρίβεια.
Ναι, το ξέρω για το θεματοθέτη.
Η Κοσμοτέ δύσκολο...Η Ουέφα πιστεύω πως ναι. Αλλά δεν ξέρω το κατά πόσο η στοιχηματική θα το δεχτεί.
Και η δική μου ερώτηση παραμένει: Πώς δουλεύει το στοίχημα "γκολ στο πρώτο 5λεπτο";
Ναι ΟΚ, βλέπω το χρονόμετρο της στοιχηματικής. Αλλά πώς ξέρω ότι η στοιχηματική δεν έβαλε το χρονόμετρο 3 δευτερόλεπτα μπρος ή πίσω λόγω αβλεψίας ή δόλου;
Ή μήπως λειτουργεί όπως το ιδιωτικό ΚΤΕΟ η στοιχηματική; Που σημαίνει ότι αν το ΚΤΕΟ πει ότι είναι ΟΚ το σαράβαλο, το κράτος το δέχεται κανονικά;

• Like
Αντιδράσεις: magon
Ναι, το ξέρω για το θεματοθέτη.
Η Κοσμοτέ δύσκολο...Η Ουέφα πιστεύω πως ναι. Αλλά δεν ξέρω το κατά πόσο η στοιχηματική θα το δεχτεί.
Και η δική μου ερώτηση παραμένει: Πώς δουλεύει το στοίχημα "γκολ στο πρώτο 5λεπτο";
Ναι ΟΚ, βλέπω το χρονόμετρο της στοιχηματικής. Αλλά πώς ξέρω ότι η στοιχηματική δεν έβαλε το χρονόμετρο 3 δευτερόλεπτα μπρος ή πίσω λόγω αβλεψίας ή δόλου;

Καλά μιλάμε για δευτερόλεπτα τώρα με το γκολ στο πεντάλεπτο.
Εγώ πάντως ξέρω ότι η πράσινη έχει μιά πολύ μικρή χρονοκαθυστέρηση στο betandwatch.
Μιά φορά τους είχα κερδίσει ένα στοίχημα με τη Μπαρτσελόνα ως εξής:
Κερδίζουν οι αντίπαλοι κόρνερ. Αποκρούει η άμυνα, γίνεται breakout.
Μπροστά είναι κοντός και Σουάρεζ μόνοι τους με τον απέναντι τερματοφύλακα, οι άλλοι είχαν κατέβει και οι 10 για το κόρνερ ! Πίσω από τη σέντρα ακόμα οι κοντός και Σουάρεζ αλλά εγώ λέω σιγά μην το χάσουν αυτοί και προλαβαίνω να παίξω και μπαίνει το γκολ.
Αργότερα έβαλαν τη μικρή χρονοκαθυστέρυση για να μην γίνεται αυτό.

Στον ιππόδρομο τώρα έχει κάτι τρελές αποδόσεις στο live, στα flat βέβαια δε λέω για τα εμπόδια που τρέχουν όλο το απόγευμα. Όποιος ξέρει από άλογα αλλά είναι και ταχυδκτυλουργός τους τα παίρνει, αλλά τέτοια ταχυδακτυλουργία δεν έχω εγώ.

Με τη fonbet τώρα του φίλου μας αν βρει τα ακριβή time stamps δεν βλέπω πως μπορεί να χάσει στο δικαστήριο.
Οι άλλοι θα πληρώσουν, θα πληρώσουν και τα έξοδα, θα πληρώσουν και τους δικούς τους δικηγόρους !

Τελευταία επεξεργασία:
Aγαπητε cosmipsport για το Ματς της Μπενφικα δε θυμαμαι ακριβως ποσο καιρο μετα δοθηκε το πεναλτι .Ισως το στοιχημα μου ηταν οριακο. Επισης δε μπορω να βρω στοιχεια για το δευτερο ημιχρονο, θυμαμαι ωστοσο οτι ηταν οριακο γιατι λιγο μετα το εκλεισε πραγματι.Τωρα για το στοιχημα της Λιλ, το εχουν ακυρωσει ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ διοτι εκτός απο αυτα που βρηκα στο διαδικτυο που αποδεικνυουν οτι το στοιχημα μου παιχτηκε 2-3 λεπτα πριν γινει το χερι, θυμαμαι και εγω ο ιδιος τη φαση οταν πατησα το κουμπι. Το κουμπι λοιπον, το πατησα 2 λεπτα τουλαχιστον ΠΡΙΝ εκτελεστει καν το φαουλ της Λιλ , οποτε δεν τιθεται καν θεμα να παμε στο χερι που ακολουθησε. Θα μπορουσα να το παιξω εμπροθεσμα αλλες 5 φορες.

Το τραγικο ειναι οτι η ΕΕΕΠ αποδέχτηκε την απαντηση τηs fonbet οτι εγω έπαιξα μετα το πεναλτι χωρις να απαιτησει απο την fonbet να αποδειξει αυτο που λεει. Μαλιστα ο ακατανόμαστος αυτος τυπος από την ΕΕΕΠ, μου ειπε κυριε εχετε αποδεχτει τους ορους που λενε οτι αν γινει καποιο λαθος απο την εταιρια εχει δικαιωμα η εταιρια να ακυρωσει το στοιχημα.Και του λεω και ποιος αποδεικνυει οτι η εταιρια εκανε λαθος? Και μου λεει η ιδια η εταιρια . του λεω αυτο ειναι καταχρηστικο , και οι οροι της εταιριας ειναι καταχρηστικοι αν λενε κατι τετοιο. Η εταιρια εκανε λαθος αν αποδειξει πρωτα οτι το στοιχημα μου ηταν εκπροθεσμο .αλλα δε μπηκε καν στον κοπο να το κανει οχι γιατι δεν ειχε αυτα τα στοιχεια (timestamps) , αλλα γιατι αν τα εδινε προς τα εξω με σκοπο να δικαιωθει , θα έπρεπε προηγουμενως να τα παραποιησει. Και βεβαια η fonbet εχει τα τα timestamps. Tο ερώτημα ειναι γιατι η γ@μημενη η ΕΕΕΠ δεν την υποχρεωνει να βγαλει προς τα εξω τα επίσημα στοιχεια του παρόχου ωστε η καθε απάντηση να ειναι στοιχειοθετημένη.

Εγω ο ιδιος εστειλα email στη sportradar ζητωντας την ακριβη εναρξη του αγωνα της Λιλ. Η απαντηση τους ηταν “ could you please share with us your bookmaker id and the name of the service in question?

Οταν τους διευκρινησα οτι δεν ανηκω σε στοιχηματικη και το θελω για προσωπικους λογους και να μου εστελναν τραπεζικο λογαριασμο να τους πληρωσω γι αυτη την υπηρεσια , ουδεποτε μου απαντησαν. Προφανως ολες οι στοιχηματικες εχουν Timestamps για τα παντα διοτι μιλανε κατ ευθειαν με τον παροχο. Αυτα φροντισα να τα μαθω εγω αλλα η ΕΕΕΠ δηλωνει πληρη αγνοια . Συμπερασματα δικα σας.

Τελευταία επεξεργασία:
Aγαπητε cosmipsport για το Ματς της Μπενφικα δε θυμαμαι ακριβως ποσο καιρο μετα δοθηκε το πεναλτι .Ισως το στοιχημα μου ηταν οριακο. Επισης δε μπορω να βρω στοιχεια για το δευτερο ημιχρονο, θυμαμαι ωστοσο οτι ηταν οριακο γιατι λιγο μετα το εκλεισε πραγματι.Τωρα για το στοιχημα της Λιλ, το εχουν ακυρωσει ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ διοτι εκτός απο αυτα που βρηκα στο διαδικτυο που αποδεικνυουν οτι το στοιχημα μου παιχτηκε 2-3 λεπτα πριν γινει το χερι, θυμαμαι και εγω ο ιδιος τη φαση οταν πατησα το κουμπι. Το κουμπι λοιπον, το πατησα 2 λεπτα τουλαχιστον ΠΡΙΝ εκτελεστει καν το φαουλ της Λιλ , οποτε δεν τιθεται καν θεμα να παμε στο χερι που ακολουθησε. Θα μπορουσα να το παιξω εμπροθεσμα αλλες 5 φορες.

Το τραγικο ειναι οτι η ΕΕΕΠ αποδέχτηκε την απαντηση τηs fonbet οτι εγω έπαιξα μετα το πεναλτι χωρις να απαιτησει απο την fonbet να αποδειξει αυτο που λεει. Μαλιστα ο ακατανόμαστος αυτος τυπος από την ΕΕΕΠ, μου ειπε κυριε εχετε αποδεχτει τους ορους που λενε οτι αν γινει καποιο λαθος απο την εταιρια εχει δικαιωμα η εταιρια να ακυρωσει το στοιχημα.Και του λεω και ποιος αποδεικνυει οτι η εταιρια εκανε λαθος? Και μου λεει η ιδια η εταιρια . του λεω αυτο ειναι καταχρηστικο , και οι οροι της εταιριας ειναι καταχρηστικοι αν λενε κατι τετοιο. Η εταιρια εκανε λαθος αν αποδειξει πρωτα οτι το στοιχημα μου ηταν εκπροθεσμο .αλλα δε μπηκε καν στον κοπο να το κανει οχι γιατι δεν ειχε αυτα τα στοιχεια (timestamps) , αλλα γιατι αν τα εδινε προς τα εξω με σκοπο να δικαιωθει , θα έπρεπε προηγουμενως να τα παραποιησει. Και βεβαια η fonbet εχει τα τα timestamps. Tο ερώτημα ειναι γιατι η γ@μημενη η ΕΕΕΠ δεν την υποχρεωνει να βγαλει προς τα εξω τα επίσημα στοιχεια του παρόχου ωστε η καθε απάντηση να ειναι στοιχειοθετημένη.

Εγω ο ιδιος εστειλα email στη sportradar ζητωντας την ακριβη εναρξη του αγωνα της Λιλ. Η απαντηση τους ηταν “ could you please share with us your bookmaker id and the name of the service in question?

Οταν τους διευκρινησα οτι δεν ανηκω σε στοιχηματικη και το θελω για προσωπικους λογους και να μου εστελναν τραπεζικο λογαριασμο να τους πληρωσω γι αυτη την υπηρεσια , ουδεποτε μου απαντησαν. Προφανως ολες οι στοιχηματικες εχουν Timestamps για τα παντα διοτι μιλανε κατ ευθειαν με τον παροχο. Αυτα φροντισα να τα μαθω εγω αλλα η ΕΕΕΠ δηλωνει πληρη αγνοια . Συμπερασματα δικα σας.

Στη Μπενφίκα λες τώρα έκλεισαν το στοίχημα μετά τον καταλογισμό του πέναλτυ, ενώ όμως το δικό σου στοίχημα είχε γίνει αποδεκτό. Άρα πως στο ακύρωσαν ; Λογικά πρέπει να έχουν για τη Μπενφίκα time stamp δικά τους και πρέπει να μας τα επιδείξουν.
Στη Μπενφίκα στα highlights φαίνεται καθαρό πέναλτυ, ούτε var ούτε τίποτα, το δίνει αμέσως ο διαιτητής.
Τα υπόλοιπα είπαμε. Πρέπει να βρεις time stamps ακριβείας.
Οι εεεπάκηδες είναι αν μη τι άλλο αγενέστατοι - τους ξέρω.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: Iraklis1
Εγώ δεν βρήκα κάτι ακόμα σχετικά με time stamps, ή αδυναμία να ανακτηθούν, αλλά μία φίλη του fb που τη ρώτησα μου έγραψε τα εξής:

"If the broadcaster keeps detailed logs, they might be able to provide it, but it’s not something they release. Your best bet might be to check footage from the broadcast itself or see if sports data services, like Opta or other match-tracking sites, logged the exact kickoff time."

Το footage καλά, δεν δείχνει ώρα. Αλλά μέσω καναλιών (Ελληνικών ή ξένων) ή μέσω αυτού του site που λέει ίσως.

Ωραια πες πως τα εδιναν! ειναι οπως τα λες! τι εξελιξη περιμενεις;;;

Αγαπητε παιχτη Συγγνωμη για την ταλαιπωρια παρε τα λεφτα σου!

περιμενεις κατι τετοιο;

Θεωρω οτι εισαι σε εντελως λαθος δρομο αν δεν εχεις βρει δικηγορο.

Μακαρι να κανω λαθος και αμα τα βρεις τα stamps να παρεις τα χρηματα σου!!!

Για το θέμα αυτό των time stamps στα τηλεοπτικά κανάλια έκανα ολόκληρη έρευνα.
Αρχικά πήρα τηλέφωνο την ΕΡΤ, μου πήραν τα στοιχεία και είπαν θα μου τηλφωνήσουν αυτοί αλλά δεν μου τηλεφώνησε κανένας.
Μετά μπήκα στο chat του BBC. Εκεί βγήκε ένας και μου έκανε ολόκληρη ανάκριση. Του εξήγησα ότι η ερώτηση μου αφορά τη λειτουργία των μηχανημάτων στα στούντιο και τίποτα περισσότερο αλλά αυτός επέμενε να μάθει το λόγο που ρωτάω. Του είπα λοιπόν "να έγινε μιά ιστορία σε ένα φίλο με μιά στοιχηματική αλλά δεν έχει σχέση αυτό με σας - για τα μηχανήματα εγγραφής απλά ρωτάω, πως λειτουργούν". Μετά από αυτό μου είπε "ααααα δεν σου λέω (!) και επίσης ότι όλα τα στούντιο τηλεοράσεως δεν είναι τα ίδια". Πάντως πιστεύω ότι αν δεν γινόταν θα έλεγε "μπα δεν γίνεται".
Τώρα ένας άλλος φίλος εδώ μου λέει ότι έχει μιά κολλητή σε ένα από τα πανελλαδικά κανάλια και θα ρωτήσει αυτήν.

Αλλά πιστεύω ότι αυτό είναι ένα ερώτημα που μπορεί να το απευθύνει κάποιος και στα καταστήματα που πουλάνε εξοπλισμό στούντιο.

Τώρα κ. iraklis1 δεν καταλαβαίνω και το εξής.
Στη Λιλ επικαλούνται αυτοί ότι ξέχασαν να κλείσουν το κύκλωμα με το πέναλτυ και σε μετράνε ότι έπαιξες μετά τον καταλογισμό του πέναλτυ ή κατά τη διάρκεια της διερεύνησης από το var. Ο γνωστός μας κανονισμός του palpable error τους επιτρέπει να μην τα πληρώσουν τα στοιχήματα που παίχτηκαν τοιουτοτρόπως και άρα δεν πληρώνουν ούτε εσένα (εσύ βέβαια έπαιξες πριν από το φάουλ αλλά δεν το παραδέχονται).
Στη Μπενφίκα όμως μας λες ότι δεν ξέχασαν να κλείσουν κανένα κύκλωμα όταν έγινε το πέναλτυ για το 4-0. Άρα εκεί τι επικαλούνται ;;

Τελευταία επεξεργασία:
ενα παααρα πολυ ενδιαφερον βιντεο, που πιστευω οτι ταιριαιζει με το thread!

• 21:00
    • Φλαμένγκο - Τσέλσι

ANT1
  • 19:00
    • UEFA Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ-21

ΕΡΤ3
  • 22:00
    • UEFA Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ-21

ΕΡΤ3
  • 22:00
    • Ισπανικό Πρωτάθλημα Β

Novasports Prime