Aγαπητε cosmipsport για το Ματς της Μπενφικα δε θυμαμαι ακριβως ποσο καιρο μετα δοθηκε το πεναλτι .Ισως το στοιχημα μου ηταν οριακο. Επισης δε μπορω να βρω στοιχεια για το δευτερο ημιχρονο, θυμαμαι ωστοσο οτι ηταν οριακο γιατι λιγο μετα το εκλεισε πραγματι.Τωρα για το στοιχημα της Λιλ, το εχουν ακυρωσει ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ διοτι εκτός απο αυτα που βρηκα στο διαδικτυο που αποδεικνυουν οτι το στοιχημα μου παιχτηκε 2-3 λεπτα πριν γινει το χερι, θυμαμαι και εγω ο ιδιος τη φαση οταν πατησα το κουμπι. Το κουμπι λοιπον, το πατησα 2 λεπτα τουλαχιστον ΠΡΙΝ εκτελεστει καν το φαουλ της Λιλ , οποτε δεν τιθεται καν θεμα να παμε στο χερι που ακολουθησε. Θα μπορουσα να το παιξω εμπροθεσμα αλλες 5 φορες.
Το τραγικο ειναι οτι η ΕΕΕΠ αποδέχτηκε την απαντηση τηs fonbet οτι εγω έπαιξα μετα το πεναλτι χωρις να απαιτησει απο την fonbet να αποδειξει αυτο που λεει. Μαλιστα ο ακατανόμαστος αυτος τυπος από την ΕΕΕΠ, μου ειπε κυριε εχετε αποδεχτει τους ορους που λενε οτι αν γινει καποιο λαθος απο την εταιρια εχει δικαιωμα η εταιρια να ακυρωσει το στοιχημα.Και του λεω και ποιος αποδεικνυει οτι η εταιρια εκανε λαθος? Και μου λεει η ιδια η εταιρια . του λεω αυτο ειναι καταχρηστικο , και οι οροι της εταιριας ειναι καταχρηστικοι αν λενε κατι τετοιο. Η εταιρια εκανε λαθος αν αποδειξει πρωτα οτι το στοιχημα μου ηταν εκπροθεσμο .αλλα δε μπηκε καν στον κοπο να το κανει οχι γιατι δεν ειχε αυτα τα στοιχεια (timestamps) , αλλα γιατι αν τα εδινε προς τα εξω με σκοπο να δικαιωθει , θα έπρεπε προηγουμενως να τα παραποιησει. Και βεβαια η fonbet εχει τα τα timestamps. Tο ερώτημα ειναι γιατι η γ@μημενη η ΕΕΕΠ δεν την υποχρεωνει να βγαλει προς τα εξω τα επίσημα στοιχεια του παρόχου ωστε η καθε απάντηση να ειναι στοιχειοθετημένη.
Εγω ο ιδιος εστειλα email στη sportradar ζητωντας την ακριβη εναρξη του αγωνα της Λιλ. Η απαντηση τους ηταν “ could you please share with us your bookmaker id and the name of the service in question?
Οταν τους διευκρινησα οτι δεν ανηκω σε στοιχηματικη και το θελω για προσωπικους λογους και να μου εστελναν τραπεζικο λογαριασμο να τους πληρωσω γι αυτη την υπηρεσια , ουδεποτε μου απαντησαν. Προφανως ολες οι στοιχηματικες εχουν Timestamps για τα παντα διοτι μιλανε κατ ευθειαν με τον παροχο. Αυτα φροντισα να τα μαθω εγω αλλα η ΕΕΕΠ δηλωνει πληρη αγνοια . Συμπερασματα δικα σας.