Στο στοίχημα ένας και μόνο τρόπος υπάρχει για να κερδίζει κανείς και είναι το value bet.
Σε άλλα παιχνίδια πρόγνωσης όπως ήταν το ΠΡΟΠΟ της παλιάς εποχής όχι. Εκεί έπαιζε ρόλο και το σύστημα.
Αλλά στο στοίχημα που παίζουμε τώρα δεν υπάρχει συστεμισμός.
Αν ένα αποτέλεσμα είναι για 1.60 και στο δίνουν 3.00 οι μπουκ τους έχεις.
Πάλι μπορεί να χάσεις γιατί στην τελική θα αποφασίσει ο ... νόμος του Όσιμ τι θα γίνει, αλλά τους έχεις.
Αν είναι για 1.60 και στο δινουν προς 1.40 ή και ακριβώς 1.60, τότε που πας Καραμήτρο ;
Θα σας πω ένα πρόσφατο δικό μου που πέρασε και -πρέπει- να ήταν value bet.
Καραμπάκ - Δυναμό Ζαγκρέμπ για τα προκριματικά του τσάμπιονς ληγκ.
Η Δυναμό στο Ζάγκρεμπ είχε κερδίσει 3-0 και μου δίνουν το διπλό στο Κάραμπακ προς 3.20 !
Δεν ξέρω γιατί. Παρασύρθηκαν από λάθος elo rating μάλλον.
Τελικά ξανακέρδισε η Δυναμό 2-0, πέρασε το 3.20.
Άλλες φορές όμως έχω χάσει.
Ένα που θυμάμαι που είχα χάσει πανηγυρικά ήταν αυτό:
Ήταν το πρωτάθλημα Τσίπρα 2018-19 που είχε πάρει ο ΠΑΟΚ αλλά ήταν στο ξεκίνημα, στις 30-09-2018 και είχα παίξει θρύλο.
Ο Ολυμπιακός έχασε κάποιες ευκαιρίες και έφαγε και το γελοίο αυτογκόλ, αλλά η γνώμη μου είναι ότι δεν είχε παίξει μπάλα.
Τελικά μπορεί να έχασα λόγω Όσιμ ή και λόγω βλακείας, αλλά πιό πολύ πιστεύω λόγω βλακείας.
Τα αυτά ισχύουν όμως για κάθε στοίχημα υποτιθέμενο value bet.
Γενικά και αόριστα υπάρχει η καλή εκτίμηση, η καλή εκτίμηση που όμως χάνει λόγω Όσιμ, η κακή εκτίμηση αλλά και η κακή εκτίμηση που όμως ο ... Όσιμ λειτουργεί ανάποδα και κερδίζει.
Τελικά το μόνο που μετράει είναι σε ποιό σημείο θα βρεθεί η κάβα μας στο τέλος του χρόνου,
Το big problem είναι όμως το εξής.
Υπάρχει κάποιος ή κάτι που βοηθάει στην αναγνώριση των value bets ;
Το Καραμπάκ - Δυναμό εγώ λέω ότι έκανε κρα, αλλά δεν ισχύει ότι σε κάθε κουπόνι έχει ή ότι οι γνώσεις που έχω για τις ομάδες μου επιτρέπουν να το αναγνωρίσω. Είναι σχετικά σπάνιο φαινόμενο.
Το ερώτημα λοιπόν παραμένει: Υπάρχει κάποιος ή κάτι που βοηθάει στην αναγνώριση ;
Από εκεί και μετά οι ήττες από ατυχία ας έρθουν, δεν θα μας κάνουν κακό.
Σε άλλα παιχνίδια πρόγνωσης όπως ήταν το ΠΡΟΠΟ της παλιάς εποχής όχι. Εκεί έπαιζε ρόλο και το σύστημα.
Αλλά στο στοίχημα που παίζουμε τώρα δεν υπάρχει συστεμισμός.
Αν ένα αποτέλεσμα είναι για 1.60 και στο δίνουν 3.00 οι μπουκ τους έχεις.
Πάλι μπορεί να χάσεις γιατί στην τελική θα αποφασίσει ο ... νόμος του Όσιμ τι θα γίνει, αλλά τους έχεις.
Αν είναι για 1.60 και στο δινουν προς 1.40 ή και ακριβώς 1.60, τότε που πας Καραμήτρο ;
Θα σας πω ένα πρόσφατο δικό μου που πέρασε και -πρέπει- να ήταν value bet.
Καραμπάκ - Δυναμό Ζαγκρέμπ για τα προκριματικά του τσάμπιονς ληγκ.
Η Δυναμό στο Ζάγκρεμπ είχε κερδίσει 3-0 και μου δίνουν το διπλό στο Κάραμπακ προς 3.20 !
Δεν ξέρω γιατί. Παρασύρθηκαν από λάθος elo rating μάλλον.
Τελικά ξανακέρδισε η Δυναμό 2-0, πέρασε το 3.20.
Άλλες φορές όμως έχω χάσει.
Ένα που θυμάμαι που είχα χάσει πανηγυρικά ήταν αυτό:
Ήταν το πρωτάθλημα Τσίπρα 2018-19 που είχε πάρει ο ΠΑΟΚ αλλά ήταν στο ξεκίνημα, στις 30-09-2018 και είχα παίξει θρύλο.
Ο Ολυμπιακός έχασε κάποιες ευκαιρίες και έφαγε και το γελοίο αυτογκόλ, αλλά η γνώμη μου είναι ότι δεν είχε παίξει μπάλα.
Τελικά μπορεί να έχασα λόγω Όσιμ ή και λόγω βλακείας, αλλά πιό πολύ πιστεύω λόγω βλακείας.
Τα αυτά ισχύουν όμως για κάθε στοίχημα υποτιθέμενο value bet.
Γενικά και αόριστα υπάρχει η καλή εκτίμηση, η καλή εκτίμηση που όμως χάνει λόγω Όσιμ, η κακή εκτίμηση αλλά και η κακή εκτίμηση που όμως ο ... Όσιμ λειτουργεί ανάποδα και κερδίζει.
Τελικά το μόνο που μετράει είναι σε ποιό σημείο θα βρεθεί η κάβα μας στο τέλος του χρόνου,
Το big problem είναι όμως το εξής.
Υπάρχει κάποιος ή κάτι που βοηθάει στην αναγνώριση των value bets ;
Το Καραμπάκ - Δυναμό εγώ λέω ότι έκανε κρα, αλλά δεν ισχύει ότι σε κάθε κουπόνι έχει ή ότι οι γνώσεις που έχω για τις ομάδες μου επιτρέπουν να το αναγνωρίσω. Είναι σχετικά σπάνιο φαινόμενο.
Το ερώτημα λοιπόν παραμένει: Υπάρχει κάποιος ή κάτι που βοηθάει στην αναγνώριση ;
Από εκεί και μετά οι ήττες από ατυχία ας έρθουν, δεν θα μας κάνουν κακό.