Μόνο pre και ναι θα τα ζητήσω όλα και θα φύγω όπως έκανα και στοίχιμαν.pre game παιζεις μόνο ε? οχι live?
novibet θα τα ζητησεις ολα οταν σε λιμιταρουν ε?
Μόνο pre και ναι θα τα ζητήσω όλα και θα φύγω όπως έκανα και στοίχιμαν.pre game παιζεις μόνο ε? οχι live?
novibet θα τα ζητησεις ολα οταν σε λιμιταρουν ε?
Δηλαδή παίζεις pre, αγοράζεις ψηλά, κάνεις cashout και έχεις σταθερό 5%;Μόνο pre και ναι θα τα ζητήσω όλα και θα φύγω όπως έκανα και στοίχιμαν.
Όχι δεν κάνω cashoutΔηλαδή παίζεις pre, αγοράζεις ψηλά, κάνεις cashout και έχεις σταθερό 5%;
Εννοείται...αλλά αυτό εδω π.χ. είναι ήδη value!!Προβολή συνημμένου 41243
Καλησπερα,
Αυτο θα μπορουσαμε να το χαρακτηρισουμε value αν υποθεσουμε οτι η τιμη παραμενει σε αυτα τα επιπεδα κατα την εναρξη του παιχνιδιου.
Ακριβώς...έχει σημασία αν είναι 10.000 τα ματς;Για να καταλάβω...
Βρίσκετε εσείς τα value και έχετε ένα δείγμα 10.000 ματς και είδατε ότι είστε στο +5%;
Αυτό το έπαιξα μόλις τώρα@Silver Αν θέλεις ανέβασε τα επόμενα 2-4 ματσάκια όταν τα παίξεις.
Χωρίς να είναι απαραίτητα την ίδια μέρα.
Θέλω να τσεκάρω αποδόσεις κάπου που δεν σε λιμιτάρουν να δω τι παίζει.
Αν θέλεις και μπορείς.
Αυτό το έπαιξα μόλις τώρα Προβολή συνημμένου 41245
Πάρε ένα ακόμαΩραίος, δυστυχώς δεν έχω πρόσβαση τώρα, αν ξαναανεβάσεις θα τσεκάρω.
Ακριβώς...έχει σημασία αν είναι 10.000 τα ματς;
Εννοούσα 10.000 είναι λίγα...10.000 όχι, αλλά πρέπει να είναι πολλά, αν θες σωστά συμπεράσματα.
Εγώ θα έλεγα τουλάχιστον 1000.
Το 3.20 της Ντιναμο Ζαγκρεμπ στο εκτος εδρας ματς προκυπτει κυριως απο το πλεονεκτημα εδρας της Καραμπαγ. Σε οποιαδηποτε διοργανωση και αν κοιταξεις το ιστορικο μεταξυ 2 ομαδων με τα σετ αποδοσεων στο ματς στην εδρα της μιας και της αλλης ομαδας, θα δεις ξεκαθαρα να παιζει σημαντικο η πολυ σημαντικο ρολο η εδρα.Θα σας πω ένα πρόσφατο δικό μου που πέρασε και -πρέπει- να ήταν value bet.
Καραμπάκ - Δυναμό Ζαγκρέμπ για τα προκριματικά του τσάμπιονς ληγκ.
Η Δυναμό στο Ζάγκρεμπ είχε κερδίσει 3-0 και μου δίνουν το διπλό στο Κάραμπακ προς 3.20 !
Δεν ξέρω γιατί. Παρασύρθηκαν από λάθος elo rating μάλλον.
Τελικά ξανακέρδισε η Δυναμό 2-0, πέρασε το 3.20.
Άλλες φορές όμως έχω χάσει.
Για να καταλάβω...
Βρίσκετε εσείς τα value και έχετε ένα δείγμα 10.000 ματς και είδατε ότι είστε στο +5%;
Το 3.20 της Ντιναμο Ζαγκρεμπ στο εκτος εδρας ματς προκυπτει κυριως απο το πλεονεκτημα εδρας της Καραμπαγ. Σε οποιαδηποτε διοργανωση και αν κοιταξεις το ιστορικο μεταξυ 2 ομαδων με τα σετ αποδοσεων στο ματς στην εδρα της μιας και της αλλης ομαδας, θα δεις ξεκαθαρα να παιζει σημαντικο η πολυ σημαντικο ρολο η εδρα.
Σου φερνω ως παραδειγμα το προχθεσινο ΑΕΚ - Παναθηναικου με ασο γυρω στο 1,95...Αν το παιχνιδι γινοταν στην εδρα του Παναθηναικου οι αποδοσεις νικης της ΑΕΚ θα ηταν πολυ πιο πανω και πιθανον να ηταν και αουτσαιντερ, καθαρα λογω εδρας.
Yπολογισε οτι η χιλιομετρικη αποσταση μεταξυ Κροατιας και Αζερμπαιτζαν ειναι ισως και 3.000 χιλιομετρα με οτι αυτο μπορει να σημαινει για τους φιλοξενουμενους , πιθανη καταπονηση απο τοσο ταξιδι η απο αλλαγη κλιματικων συνθηκων.
Αν κοιταξεις αποδοσεις στο κοπα Λιμπερταδορες που εκει υπαρχουν επιπλεον και τα υψομετρα, θα δεις ομαδες οπως Μπολιβαρ Δε Στρονγκεστ που παιζουν σε 3.600 υψομετρο να ειναι συχνα φαβορι του 1,70 η και πιο κατω ακομα και με Βραζιλιανικες ομαδες , και οταν παιζουν εκτος εδρας το 1,70 να γινεται 9.00+
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός να σου πω την αμαρτία μου έπαιξα διπλό τον Πανάθα επειδή πιστεύω ότι η ΑΕΚ είναι προβληματική αυτή την εποχή. Αλλά φαίνεται και το τριφύλλι είναι πιό προβληματικό.
Πολλοί την πατήσαμε έτσι. Και εγώ έπαιξα ασιατικό +0.5 και +1 τον Παναθηναικό αλλά αυτήν την περίοδο μπορεί να χάσει από οποιονδήποτε μόνος του.
Η ΑΕΚ είναι φούλ προβληματική σε πολλούς τομείς αλλά η έλλειψη ευρώπης σε συνδυασμό με το ότι πήρε και το ντέρμπι λόγω ανικανότητας του αντιπάλου μασκαρεύει κάπως την κατάσταση.
Στο άμεσο μέλλον θα εκδηλωθεί αυτό,το μόνο θετικό είναι ότι δεν έχει ευρώπη.