Δύσκολο μόνο στον ιππόδρομο μπορεις να τους χτυπήσεις στον ΟΠΑΠ στον ποδόσφαιρο το θεωρώ πανδύσκολο εκτός αν περιμένεις 5 δελτία το χρονο να σου σκάνε αναλογικά το 15σιο του κεφαλαίου σου. Και αυτό μονο με Διόφαντο γίνεται αν πας με το σταυρό στο χέρι θα σε καθαρίσουνε λόγω γκανιότας και διάρκειας αν δεν έχεις και υπομονή καληνύχτα.
Ελα να σου δειξω κάτι που θα καταλάβεις εσύ για να δεις τι πάει να πει υπομονή! Υπομονή πάει να πει αυτό! Και όχι δεν ξέρω αν θα πάρει τόσο ίσως παραπάνω, εγώ πιστεύω παραπάνω! Είδες ήθελα δεν ήθελα την έμαθα και αυτή και το parquet και το duckdb που να τρέξεις τώρα 13 εκατομμύρια συμμετοχές με pandas ή polars και csv. Aργησα περίπου 5 χρόνια αν θυμάμαι καλά. Και ναι με άλλαξε σαν άνθρωπο και άλλαξε και το τρόπο σκέψης μου παρόλο που είμαι 50 χρονών. Με έμαθε να σκέφτομαι αλλιώς στα 50 φίλε μου. Το βλέπω και το αντιλαμβάνομαι καθημερινά στη ζωή μου όπως μου το είχες πει τότε. Είναι φανταστικό ταξίδι και είναι η γυμνή αλήθεια γιατί δεν μπορείς να πεις δεν ήξερα, μια χαρά ξέρεις σου τα λένε ξερά τα αποτελέσματα.
Προβολή συνημμένου 43410