Αναγνώριση των value bet

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος cosmicsports
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
@Larry και @Silver στο παράδειγμα το πρώτο παιχνίδι η τιμή Pin ας πούμε ότι δεν έκλεισε στο 1,50 που βλέπω τώρα και πως η τιμή ΒF δεν έπεφτε στο 1,58 που την άφησα, αλλά το 1,68 ηταν στην BF 1,65 back 1,67 Lay δεν θα ηταν value;
Εγω πιθανόν λανθασμένα, πιστεύω πως θα ήταν γιατί και στην BF υπάρχει η προμήθεια 2,5 με 5%
Ποσο λάθος είμαι;

1737808858555.png

Μια και καλή θα γίνει ανάληψη, απλά δεν θα περιμένω να γίνει πενταψηφιο και να αρχίσω να αγχώνομαι για τον αν θα μου το δώσουν. Και με τετραψήφιο είμαστε κομπλέ.

ελπιζω να τα παρεις

• Like
Αντιδράσεις: Silver
@Larry και @Silver στο παράδειγμα το πρώτο παιχνίδι η τιμή Pin ας πούμε ότι δεν έκλεισε στο 1,50 που βλέπω τώρα και πως η τιμή ΒF δεν έπεφτε στο 1,58 που την άφησα, αλλά το 1,68 ηταν στην BF 1,65 back 1,67 Lay δεν θα ηταν value;
Εγω πιθανόν λανθασμένα, πιστεύω πως θα ήταν γιατί και στην BF υπάρχει η προμήθεια 2,5 με 5%
Ποσο λάθος είμαι;

Προβολή συνημμένου 42204
Θα ήταν.

• Like
Αντιδράσεις: GATHS
Σωστά τα έχω κάνει, δεν υπάρχει πρόβλημα. Το θέμα είναι πόσο θα με ζορισουν. Στην stoiximan ήταν κύριοι, με άφησαν να τους τρώω τα λεφτά 5 μήνες, με λιμιταραν όμορφα και ωραία, έκανα την ανάληψη και γεια σας. Τώρα novibet θα φανεί. Μέχρι στιγμής ένα μήνα τους τρώω τα λεφτά χωρίς πρόβλημα. Θα ενημερώσω για εξελίξεις μόλις έχουμε το πρώτο λιμιταρισμα.

Επίσης να δώσω ένα ακόμα παιχτικό spoil...μισή ώρα πριν αρχίσουν τα ματς έχει τις καλύτερες ευκαιρίες και τις πραγματικές αποδόσεις..Προβολή συνημμένου 41238
Καλημέρα στους φίλους,

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και για την novibet. Δεν μπορώ να πω αρνητικά και για την συγκεκριμένη εταιρεία. Μετά από αρκετές αναλήψεις κατά την διάρκεια της χρονιάς ήρθε και το λιμιτάρισμα. Παρόλο που έχω ακούσει αρκετά αρνητικά σχόλια για την συγκεκριμένη εταιρεία εμένα μου συμπερηφέρθηκε πολύ καλά. Και όποτε υπήρχε κάποιο πρόβλημα με διευθετήσεις στοιχημάτων, η επικοινωνία και η επεξεργασία ήταν άμεση. Πλέον όλα τα στοιχήματα γίναν μηδαμινά. Σε μερικά κάτω και από 10 λεπτά. Έχουν μείνει λίγο πάνω από 300 ευρώ στον λογαριασμό, θα τα κάνω ανάληψη και γεια σας και από εδώ.

Καλημέρα στους φίλους,

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και για την novibet. Δεν μπορώ να πω αρνητικά και για την συγκεκριμένη εταιρεία. Μετά από αρκετές αναλήψεις κατά την διάρκεια της χρονιάς ήρθε και το λιμιτάρισμα. Παρόλο που έχω ακούσει αρκετά αρνητικά σχόλια για την συγκεκριμένη εταιρεία εμένα μου συμπερηφέρθηκε πολύ καλά. Και όποτε υπήρχε κάποιο πρόβλημα με διευθετήσεις στοιχημάτων, η επικοινωνία και η επεξεργασία ήταν άμεση. Πλέον όλα τα στοιχήματα γίναν μηδαμινά. Σε μερικά κάτω και από 10 λεπτά. Έχουν μείνει λίγο πάνω από 300 ευρώ στον λογαριασμό, θα τα κάνω ανάληψη και γεια σας και από εδώ.

Ξέροντας ότι το 98% των παιχτών χάνει, μία λέξη χαρακτηρίζει τις εταιρίες:
Απληστία.

• Like
Αντιδράσεις: goal2 και Silver
Το στοίχημα θεωρείται αμαρτία για δύο λόγους:
Ο ένας είναι λόγω χασούρας, αυτοκτονιών, απλήρωτων λογαριασμών ΔΕΗ κτλ.
Ο άλλος και κυριώτερος είναι ότι το στοίχημα δεν συνάδει με τις αρχές των Μαρξ-Ένγκελς-Λένιν-Στάλιν (ως αύται τυγχάνουν σήμερον αποδεκταί και υπό του Μητσοτακικού καθεστώτος). Δεν κάνεις επένδυση σε πατάτες, οπωροκηπευτικά, οικοδομικά υλικά, μάτια, ψάρια αλλά αν κερδίσει η ... Κουόπιο την Μπρεϊντάμπλικ.
Ενός κακού μύρια έπονται.

• Like
Αντιδράσεις: Conscious Player, Silver και betover
Καλημέρα στους φίλους,

Καλησπέρα,
Επιβεβαιώνω ότι και εγώ στους 6 μήνες περίπου έχασα τον λογαριασμό μου στην novibet. to κέρδος μου τοτε 1350 ευρώ μόνο.
Από οτι είπες και ο οπαπman 5 μήνες σε άφησε.

• Like
Καλημέρα σε όλους,

Pamestoixima λιμιτάρισμα άμεσο στα 350€!! Μπράβο τους, καλά αντανακλαστικά! Ούτε μήνας...

• Like
Αντιδράσεις: Larry
Καλημέρα σε όλους,

Pamestoixima λιμιτάρισμα άμεσο στα 350€!! Μπράβο τους, καλά αντανακλαστικά! Ούτε μήνας...
Με 350 κέρδη και limit;
Καλά πάμε... Εγώ το έχω πει εδώ και καιρό, ο επίγειος είναι η λύση και μόνο.

• Like
Με 350 κέρδη και limit;
Καλά πάμε... Εγώ το έχω πει εδώ και καιρό, ο επίγειος είναι η λύση και μόνο.
Δύσκολο μόνο στον ιππόδρομο μπορεις να τους χτυπήσεις στον ΟΠΑΠ στον ποδόσφαιρο το θεωρώ πανδύσκολο εκτός αν περιμένεις 5 δελτία το χρονο να σου σκάνε αναλογικά το 15σιο του κεφαλαίου σου. Και αυτό μονο με Διόφαντο γίνεται αν πας με το σταυρό στο χέρι θα σε καθαρίσουνε λόγω γκανιότας και διάρκειας αν δεν έχεις και υπομονή καληνύχτα.

Ελα να σου δειξω κάτι που θα καταλάβεις εσύ για να δεις τι πάει να πει υπομονή! Υπομονή πάει να πει αυτό! Και όχι δεν ξέρω αν θα πάρει τόσο ίσως παραπάνω, εγώ πιστεύω παραπάνω! Είδες ήθελα δεν ήθελα την έμαθα και αυτή και το parquet και το duckdb που να τρέξεις τώρα 13 εκατομμύρια συμμετοχές με pandas ή polars και csv. Aργησα περίπου 5 χρόνια αν θυμάμαι καλά. Και ναι με άλλαξε σαν άνθρωπο και άλλαξε και το τρόπο σκέψης μου παρόλο που είμαι 50 χρονών. Με έμαθε να σκέφτομαι αλλιώς στα 50 φίλε μου. Το βλέπω και το αντιλαμβάνομαι καθημερινά στη ζωή μου όπως μου το είχες πει τότε. Είναι φανταστικό ταξίδι και είναι η γυμνή αλήθεια γιατί δεν μπορείς να πεις δεν ήξερα, μια χαρά ξέρεις σου τα λένε ξερά τα αποτελέσματα.
param..JPG

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Δύσκολο μόνο στον ιππόδρομο μπορεις να τους χτυπήσεις στον ΟΠΑΠ στον ποδόσφαιρο το θεωρώ πανδύσκολο εκτός αν περιμένεις 5 δελτία το χρονο να σου σκάνε αναλογικά το 15σιο του κεφαλαίου σου. Και αυτό μονο με Διόφαντο γίνεται αν πας με το σταυρό στο χέρι θα σε καθαρίσουνε λόγω γκανιότας και διάρκειας αν δεν έχεις και υπομονή καληνύχτα.

Ελα να σου δειξω κάτι που θα καταλάβεις εσύ για να δεις τι πάει να πει υπομονή! Υπομονή πάει να πει αυτό! Και όχι δεν ξέρω αν θα πάρει τόσο ίσως παραπάνω, εγώ πιστεύω παραπάνω! Είδες ήθελα δεν ήθελα την έμαθα και αυτή και το parquet και το duckdb που να τρέξεις τώρα 13 εκατομμύρια συμμετοχές με pandas ή polars και csv. Aργησα περίπου 5 χρόνια αν θυμάμαι καλά. Και ναι με άλλαξε σαν άνθρωπο και άλλαξε και το τρόπο σκέψης μου παρόλο που είμαι 50 χρονών. Με έμαθε να σκέφτομαι αλλιώς στα 50 φίλε μου. Το βλέπω και το αντιλαμβάνομαι καθημερινά στη ζωή μου όπως μου το είχες πει τότε. Είναι φανταστικό ταξίδι και είναι η γυμνή αλήθεια γιατί δεν μπορείς να πεις δεν ήξερα, μια χαρά ξέρεις σου τα λένε ξερά τα αποτελέσματα. Προβολή συνημμένου 43410

Εν τω μεταξύ εγώ έχω πάρει από stoiximan κάπου στα 700 ευρώ τον τελευταίο καιρό, τα 600 περίπου από μακροχρόνια...Λες;
Νομίζω ότι το στοίχημα πρέπει να έχει συγκεκριμένη λογική. Ναι στο μονό παιχνίδι, αλλά μόνο υπό προϋποθέσεις. Αλλιώς χίλιες φορές να παίζω διπλοτριπλές με ζητούμενα, με πρόβλεψη, με φίλτρα, με λογική.
Αυτή η τρέλλα του limit αρχίζει και γίνεται ενοχλητική πολύ για τον παίχτη...
Και κάτι ακόμα: Βλέπω πολύ μεγάλη άνθιση στα φρούτα. Πολύ πιθανό το παράλογο λίμιτ να είναι ένα σπρώξιμο προς τα εκεί, καθόλου απίθανο για μένα...
Λογικά είναι κάποια β.δ. με συνδυασμούς η φωτο που βλέπω...Αν θες, μας εξηγείς. Αν δε θες, ΟΚ, ή στείλε π.μ.

Τελευταία επεξεργασία:
Εν τω μεταξύ εγώ έχω πάρει από stoiximan κάπου στα 700 ευρώ τον τελευταίο καιρό, τα 600 περίπου από μακροχρόνια...Λες;
Νομίζω ότι το στοίχημα πρέπει να έχει συγκεκριμένη λογική. Ναι στο μονό παιχνίδι, αλλά μόνο υπό προϋποθέσεις. Αλλιώς χίλιες φορές να παίζω διπλοτριπλές με ζητούμενα, με πρόβλεψη, με φίλτρα, με λογική.
Αυτή η τρέλλα του limit αρχίζει και γίνεται ενοχλητική πολύ για τον παίχτη...
Λογικά είναι κάποια β.δ. με συνδυασμούς η φωτο που βλέπω...Αν θες, μας εξηγείς. Αν δε θες, ΟΚ, ή στείλε π.μ.
Αυτο ακριβως είναι αυτό για να το στήσω μου πήρε 4 μήνες. Να δημιουργήσω την βαση να μαθω πως η ram σκάει και πως πρέπει να δουλεύεις parquet σε τεράστιες βάσεις δεδομένων κτλ κτλ. Ποτέ δεν είναι αργά αλλά έχω μετανιώσει που δεν σε άκουσα τότε. Τώρα θα ήταν όλα στον αυτόματο. Αυτη ειναι η κατάληξη που θέλω, Να μου έρχεται μειλ ένα το πρωι και ένα λίγο πριν ξεκινήσουν οι κούρσες με αυτα που πρέπει να παίξω. Θέλει τεράστια υπομονή για να το κάνεις όμως. Εσύ που είσαι προγραμματιστής το ξέρεις, πως δεν είναι λιγο αυτό που δημιουργώ. Σου δίνει δύναμη ψυχολογική αυτή η δημιουργία, Είναι τεράστιο πράγμα να κάνεις scraping. Αυτό είναι τεράστιο πράγμα για κάποιον που πριν απο 4 μήνες ήξερε μονο εξέλ και τώρα....
sectionals.JPG

• Like
Αυτή η τρέλλα του limit αρχίζει και γίνεται ενοχλητική πολύ για τον παίχτη..

Αυτο ακριβως είναι αυτό για να το στήσω μου πήρε 4 μήνες. Να δημιουργήσω την βαση να μαθω πως η ram σκάει και πως πρέπει να δουλεύεις parquet σε τεράστιες βάσεις δεδομένων κτλ κτλ. Ποτέ δεν είναι αργά αλλά έχω μετανιώσει που δεν σε άκουσα τότε. Τώρα θα ήταν όλα στον αυτόματο. Αυτη ειναι η κατάληξη που θέλω, Να μου έρχεται μειλ ένα το πρωι και ένα λίγο πριν ξεκινήσουν οι κούρσες με αυτα που πρέπει να παίξω. Θέλει τεράστια υπομονή για να το κάνεις όμως. Εσύ που είσαι προγραμματιστής το ξέρεις, πως δεν είναι λιγο αυτό που δημιουργώ. Σου δίνει δύναμη ψυχολογική αυτή η δημιουργία, Είναι τεράστιο πράγμα να κάνεις scraping. Αυτό είναι τεράστιο πράγμα για κάποιον που πριν απο 4 μήνες ήξερε μονο εξέλ και τώρα....Προβολή συνημμένου 43414
Μπράβο που ασχολήθηκες. Scrape με python, υποθέτω έχεις και κάποιο μοντέλο και παίζεις στον αυτόματο.

Πολύ καλά έπραξες...Εγώ το λέω εδώ και χρόνια, ότι το μέλλον είναι τα μοντέλα. Κάποια στιγμή κάποιος είχε προτείνει και διαγωνισμό, αλλά δεν έγινε ποτέ.
Ακόμα και αν δεν κερδίζεις ή είσαι στα λεφτά σου, έχεις μάθει τόσα πράγματα που ουσιαστικά είσαι κερδισμένος. Πλέον το κερδοφόρο μοντέλο είναι θέμα χρόνου για σένα.

Μπράβο που ασχολήθηκες. Scrape με python, υποθέτω έχεις και κάποιο μοντέλο και παίζεις στον αυτόματο.

Πολύ καλά έπραξες...Εγώ το λέω εδώ και χρόνια, ότι το μέλλον είναι τα μοντέλα. Κάποια στιγμή κάποιος είχε προτείνει και διαγωνισμό, αλλά δεν έγινε ποτέ.
Ακόμα και αν δεν κερδίζεις ή είσαι στα λεφτά σου, έχεις μάθει τόσα πράγματα που ουσιαστικά είσαι κερδισμένος. Πλέον το κερδοφόρο μοντέλο είναι θέμα χρόνου για σένα.

Larry ήδη στις 4000 έχω 70 συγκεκριμένες ιπποδρομίες που έχουν sr 83% και roi 34% Είμαι για να δίνω 8 χιλιάρικα γιατι το μοντέλο έχει απαιτήσεις. Και αυτο που κάνω έχει απαιτήσεις με τους συνδυασμούς. Περιμένω να έρθει το Σάββατο για να παω να παρω τα κομμάτια που θέλω. Τωρα φαντάσου για να γελάσεις παίζω με i7-3770 και δεν μου αξίζει γιατί έχω τα λεφτά να επενδύσω στην εργασία μου. Και ο ιπποδρομος δεν έχει μπαν αμοιβαίο στοίχημα είναι. Δεν σου λένε σου απαγορεύω να παίξεις. Καλοδεχούμενος είσαι! Θέλω καποια στιγμη να βγαζω σε προσομοιωση τη κουρσα πριν γίνει με μοντελο αυτο ειναι το τελικό μου στάδιο.

• Like
Larry ήδη στις 4000 έχω 70 συγκεκριμένες ιπποδρομίες που έχουν sr 83% και roi 34% Είμαι για να δίνω 8 χιλιάρικα γιατι το μοντέλο έχει απαιτήσεις. Και αυτο που κάνω έχει απαιτήσεις με τους συνδυασμούς. Περιμένω να έρθει το Σάββατο για να παω να παρω τα κομμάτια που θέλω. Τωρα φαντάσου για να γελάσεις παίζω με i7-3770 και δεν μου αξίζει γιατί έχω τα λεφτά να επενδύσω στην εργασία μου. Και ο ιπποδρομος δεν έχει μπαν αμοιβαίο στοίχημα είναι. Δεν σου λένε σου απαγορεύω να παίξεις. Καλοδεχούμενος είσαι! Θέλω καποια στιγμη να βγαζω σε προσομοιωση τη κουρσα πριν γίνει με μοντελο αυτο ειναι το τελικό μου στάδιο.

Αδερφέ δεν έχω να πω παρά μπράβο...Με θέληση, υπομονή, διάβασμα γίνεσαι καλύτερος. Το νετ έχει ατελείωτες πηγές να μαθαίνεις.
Δεν ξέρω ποιές βιβλιοθήκες χρησιμοποιείς για μοντελοποίηση, πάντως σκέψου να αλλάξεις την gpu και όχι τη cpu. Αν έχεις πολλά δεδομένα, είναι 100άδες φορές γρηγορότερη.
Αυτά και τέλος, να μη χαλάμε το νήμα.

Είδα χτες το key largo με τον Χάμφρεϋ Μπόγκαρτ.
Στις αρχές εμφανίζεται η Claire Trevor (στο ρόλο της Gaye Dawn) και κερδίζει μία κούρσα 12 προς 1 που μεταδίδεται από το ραδιόφωνο. Η Gaye ήταν πραγματική βαλιυυμπετού και λέει "τους έφαγα γιατί αυτό το άλογο ήπρεπε να το δίνουν 4 προς 1, όχι 12 προς 1".

• Like
Αντιδράσεις: Balaton και Larry
Άραγε υπάρχει στοιχηματικος Τειρεσίας; Πήγα να ανοίξω λογαριασμό σε bet365 και στην ταυτοποίηση μου είπαν ότι δεν μπορούν να με κάνουν δεκτό. Ρωτάω τον λόγο σε email και μοι λένε ότι στους όρους της εταιρείας υπάρχει το δικαίωμα να αποφασίζει ποιον παίκτη θα δεχτεί χωρίς να αιτιολογεί τον λόγο... Στοιχηματικη δικτατορία!!

• Sad
Άραγε υπάρχει στοιχηματικος Τειρεσίας; Πήγα να ανοίξω λογαριασμό σε bet365 και στην ταυτοποίηση μου είπαν ότι δεν μπορούν να με κάνουν δεκτό. Ρωτάω τον λόγο σε email και μοι λένε ότι στους όρους της εταιρείας υπάρχει το δικαίωμα να αποφασίζει ποιον παίκτη θα δεχτεί χωρίς να αιτιολογεί τον λόγο... Στοιχηματικη δικτατορία!!

Έχεις προηγούμενα με άλλα μπούκια ;
Ήσουνα στην σπείρα των Κροατών ;

• Haha
Αν και δε μπορώ να το αποδείξω, πιστεύω πως ναι.
Άλλωστε στην ψηφιακή εποχή που ζούμε, είναι το μόνο εύκολο.

• Like
  • 13:30
    • Κρεμονέζε - Τορίνο

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 14:00
    • Ίπσουιτς - Μίντλεσμπρο

COSMOTE SPORT 3 HD
  • 14:30
    • Σάλκε - Πρόισεν Μούνστερ

Novasports 3HD
  • 15:00