Bet365 έχω να πω μόνο τα καλύτερα.
Πάμε στοίχημα καλος , αλλά σίγουρα 2 επίπεδα κάτω.
Φίλε
@john1971 διάβασα τα μηνύματα σου και θυμήθηκα τη δική μου ιστορία με το στοιχιμαν.
Stoiximan εμετικος κατά τη γνώμη μου.
Όσο έπαιζα στοίχημα κέρδιζα αρκετά και μου έβαλαν 1€ μέγιστο στοίχημα. Αναμενόμενο αποτέλεσμα.
Δυστυχώς μετά από παρότρυνση ενός φίλου και της κοπέλας μου αρχίσαμε να παίζουμε καζίνο μετά από ενα διάστημα στο stoiximan . Άλλωστε στοίχημα με είχε αποκλείσει. Στην αρχή έπαιζα για πλάκα μετά όμως κόλλησα.
Έχασα πολλά και κάθε φορά προσπαθούσα να ρεφαρω. Πρέπει να είχα κάνει πάνω από 10.000€ καταθέσεις μέσα σε ένα έτος , 20-30-50€ σχεδόν κάθε μέρα και συνήθως τα εχανα. Μόλις μου τύχαινε καμιά καλή και μάζευα κανένα 200αρι-400αρι τα έκανα ανάληψη. Αλλά μετά τα ξανακατεθετα λίγα λίγα γιατί είχε μπει το μικρόβιο του τζόγου.
Κάποια στιγμή που κοίταξα είχα δει ότι το τελευταίο 3μηνο ή 6μηνο είχα απώλειες 3500€!!!!
Τελικά εκανα μόνιμο αυτό αποκλεισμό για να σωθω.
Εννοείται ότι ποτέ δε με ρώτησαν πού βρίσκω όλα αυτα τα λεφτά και καταθετω. Εννοείται ότι δε ζήτησαν τίποτα έξτρα στις πάμπολλες αναλήψεις που έκανα. Ούτε νόμος για ξέπλυμα ούτε τίποτα. Με καταθέσεις κάθε μέρα σχεδόν ξαναλεω και αναλήψεις 3-4 φορές το μήνα. Και σταθερά μεγάλη χσσουρα.
Όχι κύριοι. Όσο χάνεις δε τους νοιάζει που τα βρίσκεις. Οπότε φίλε
@john1971 όπως τα λες είναι. Εσύ κέρδισες και δε σε θέλουν άλλο. Ούτε για ξέπλυμα τους πήρε ο πόνος ούτε τίποτα,ειδικα με τα ποσά που γράφεις. Εγώ ίσως και να κατεθεσα τα δεκαπλάσια σε ένα χρόνο και ενώ συνέχιζα να χάνω, και εξακολούθησα παρόλα αυτά να καταθετω λεφτά, δεν άνοιξε μύτη.
Στο μεταξύ το χειρότερο από όλα είναι ότι έπαιζα καζίνο και στη νοβιμπετ από ένα σημείο και μετά . άλλη χασουρα αυτή. Ή νοβιμπετ τουλάχιστον που κι αυτή σιχαμα είναι, αφενός μου έδινε πολλά μπόνους από ένα σημείο και μετά ενώ ο στοιχιμαν σχεδόν τίποτα,αφετερου μου έβγαλε τα όρια από το στοίχημα επειδή έχανα στο καζίνο. Βέβαια μόλις άρχισα να παίζω στοίχημα μου τα ξαναεβαλε τα όρια σε ένα μήνα με μόλις 50€ καθαρό κέρδος.
Ο stoiximan παρότι είχα χάσει ένα κάρο λεφτά... Τίποτα.. 1€ μέγιστο στοίχημα.
Ούτε καν να το κάνει 10€. Μην πάει και τους πάρω πίσω ούτε κανά 50ρικο από το στοίχημα.οοοόοχι. 1€... Παγωμένο. Δεν αλλάζει.
Τέλος τα ψέματα. Είσαι καλός για τις εταιρείες μόνο αν χάνεις. Εκεί που χάνεις, παιζε όσο θες. Παίξε και το σπίτι σου. Δε τους νοιάζει που τα βρίσκεις τα λεφτά. Αρκεί να χάνεις.
Άμα κερδίζεις σταθερά δε σε θέλουν. Θέλουν μόνο αυτούς που χάνουν. Αρπακτικά. Αυτό είναι.
Και όλα τα υπόλοιπα για ταυτοποίηση έξτρα και ξέπλυμα είναι μόνο για αυτούς που κερδίζουν. Άμα χάνεις δε ζητάνε τίποτα.
Κι όλα αυτά με την ανοχή της πολιτείας.
Ντροπή.
Σου εύχομαι να πληγωθείς φίλε John αλλά ακόμα και να μην πληρωθείς η υγεία είναι το πιο σημαντικό κι επειδή λες έχεις προβλήματα υγείας καλό είναι να αποφεύγεις να παίζεις στοίχημα,ειδικα σε τέτοιες εταιρείες που σου προκαλούν τέτοια ψυχική φθορά εάν κι εφόσον δε μπορείς να τη διαχειριστεις.
Γιατί από τη στιγμή που φαίνεται ότι ξέρεις να παίζεις, αυτά θα τραβάς. Παιζε καλύτερα μόνο στην bet365 ή έστω στον pame stoixima , εκεί δε θα έχεις πολλά παρατράγουδα