Είμαι ακριβώς ίδια περίπτωση με τον φίλο Mj1963. Μέλος στην πράσινη από 2009 ή 2008 (δεν θυμάμαι ακριβώς, πέρασαν και τόσα χρόνια) και σήμερα πήγα να παίξω ένα μονό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων στο βόλεϊ (όχι δηλαδή σε καμιά άγνωστη διοργάνωση της πλάκας) και βλέπω ότι έχω μέγιστο όριο κέρδους τα 12,5 ευρώ.
Τσεκάρω και στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Ιταλίας (το καλύτερο του κόσμου), τα ίδια κι εκεί. Προσπαθώ και σε άλλα μεγάλα πρωταθλήματα βόλεϊ (να αναφέρω πως το 90% των στοιχημάτων μου είναι στο συγκεκριμένο άθλημα που το παρακολουθώ χρόνια), καμία τύχη. Στη συνέχεια προσπάθησα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, ομοίως. Ούτε καν σε Champions League και στο NBA δεν με άφησε να ποντάρω χωρίς όριο.
Όπως κι ο Mj1963, επί χρόνια ήμουν είτε χαμένος, είτε μέχρι 800 ευρώ κερδισμένος (κρατάω ταμείο για κάθε έτος). Τον τελευταίο 1,5 χρόνο όμως (από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και μετά) η τύχη μου γύρισε και βρέθηκα αρκετά κερδισμένος. Οπότε, με τον τρόπο τους, μου είπαν «Κύριε Μόντα, δεν μας αρέσετε τώρα που κερδίζετε. Ήσασταν υπέροχος όταν χάνατε!! Αντίο»
Έπειτα ανοίγω τα email μου και βλέπω τη λυπητερή. Βέβαια εκτός από αυτά που αναφέρει το email, εμένα δεν με αφήνει πλέον να κάνω ανάληψη στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι που ήταν ο τρόπος κατάθεσης μου. Φυσικά δεν με αφήνει ούτε κατάθεση να κάνω με τον συγκεκριμένο τρόπο, ούτε με άλλο ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Ανάληψη μόνο μέσω χρεωστικής. Απίστευτα πράγματα!!