Αξιόπιστες εταιρίες στοιχήματος BET365-STOIXIMAN-PAMESTOIXIMA

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος ofi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μετά από πολλά χρόνια που κάνω αναληψεις στην κάρτα αναγκάστηκα(λόγω μεγάλου ποσού) να κάνω ανάληψη σε τραπεζικό λογαριασμό (έμβασμα) στην μπετ365. Από Κυριακή που την έκανα σήμερα Τετάρτη και δεν έχω λάβει τα χρήματα. Ξέρει κανείς πόσες εργάσιμες μέρες κάνουν συνήθως να φανούν στην τράπεζα (Πειραιως) σε εμβασμα από την μπετ365;

Καλησπέρα! Έχει κάνει πλέον απαραίτητη η 365 την σελφι και την live λήψη του εγγράφου για να ανοίξεις απλά λογαριασμό ή είναι ιδέα μου?

Φοβερά αξιόπιστη η μπλε μονο δήλωση φρονημάτων δεν ζήτησε. Δεν υπάρχει περίπτωση να σταθούν αυτα αν κάποια στιγμή γίνει μια ομαδική αγωγή.

Συνημμένα

• IrsGdGWP.jpg
    IrsGdGWP.jpg
    184 KB · Προβολές : 233
  • PZrSST84.jpg
    PZrSST84.jpg
    156.1 KB · Προβολές : 223
Φοβερά αξιόπιστη η μπλε μονο δήλωση φρονημάτων δεν ζήτησε. Δεν υπάρχει περίπτωση να σταθούν αυτα αν κάποια στιγμή γίνει μια ομαδική αγωγή.
ενδιαφέρον... Πρώτη φορά ακούω να ζητάει κάποια από αυτά τα έγγραφα ο σιχαμαν.

Καλά έκανες και ενημερώνεις τους παίκτες. Έτσι είναι. Όταν χάνεις δε ζητάνε. Όταν κερδίζεις ζητάνε τα πάντα.

Τέλος πάντων..
Αστους να ζητάνε ότι θέλουν. Δεν πειράζει.Δωσε τα έγγραφα για να πληρωθείς. Μην αναληθείς σε αντιδικίες μαζί τους και ΕΕΕΠ (άλλωστε άκρη δε θα βγάλεις, κανείς δεν θα πάρει το μέρος του παίκτη). Μόνο ψυχική φθορά και καθυστέρηση πληρωμής θα έχεις.

Για πόσα λεφτά μιλάμε;

ενδιαφέρον... Πρώτη φορά ακούω να ζητάει κάποια από αυτά τα έγγραφα ο σιχαμαν.

Καλά έκανες και ενημερώνεις τους παίκτες. Έτσι είναι. Όταν χάνεις δε ζητάνε. Όταν κερδίζεις ζητάνε τα πάντα.

Τέλος πάντων..
Αστους να ζητάνε ότι θέλουν. Δεν πειράζει.Δωσε τα έγγραφα για να πληρωθείς. Μην αναληθείς σε αντιδικίες μαζί τους και ΕΕΕΠ (άλλωστε άκρη δε θα βγάλεις, κανείς δεν θα πάρει το μέρος του παίκτη). Μόνο ψυχική φθορά και καθυστέρηση πληρωμής θα έχεις.

Για πόσα λεφτά μιλάμε;
Αρχικά μιλάμε για περίπου 1500 ευρώ. Το ξέρω ότι δεν κερδίζω κάτι με αντιδικία, αλλά περιμένω μια εβδομάδα τώρα απάντηση για την έλλειψη εγγράφου μισθοδοσίας μιας και είμαι άνεργος αυτή τη στιγμή. Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω πληρωθεί τα 1500 ευρώ μου καθώς δεν έχω έγγραφο μισθοδοσίας να στείλω στη Σιχαμάν.

Αρχικά μιλάμε για περίπου 1500 ευρώ. Το ξέρω ότι δεν κερδίζω κάτι με αντιδικία, αλλά περιμένω μια εβδομάδα τώρα απάντηση για την έλλειψη εγγράφου μισθοδοσίας μιας και είμαι άνεργος αυτή τη στιγμή. Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω πληρωθεί τα 1500 ευρώ μου καθώς δεν έχω έγγραφο μισθοδοσίας να στείλω στη Σιχαμάν.
κανε επισημη φορμα παραπονου να παει σε supervisor. τωρα κι ολας. βαλε το gpt να σου τι θα γραψεις ακριβως. ειναι καλο για τετοια

Πρασινη-365-Μέλος από το 2013. Αρχικά μου βαλαν όριο στο μπάσκετ(που παίζω κατά 95%) και με άφηναν ποδόσφαιρο φόρμουλα χάντμπολ βόλεϊ κτλπ κανονικά .Μετά λόγω μεγάλων αναλήψεων με έμβασμα (έχουν περάσει όλες και περιμένω κάποιες τελευταίες) μου στείλανε αυτό το μέιλ και μου μπλοκαραν όλα τα σπορ(Μαξ κέρδος διψήφιο πόσο ακόμη και σε Τσάμπιονς λιγκ, καλά για μπάσκετ κάνα 10 ευρώ Μαξ) . Μην ρώτησετε το γιατί είναι προφανές λόγω μεγάλου κέρδους με "κλείσανε με τον τρόπο τους . Να τονίσω ότι μέχρι πριν 3-3-4 χρόνια ήμουν χαμένος (έχει ωραίο εργαλείο "καθαρές καταθέσεις ) πλέον όσο χαμένος ήμουν είμαι δεκάδες φορές πάνω κερδισμένος(άλλες εταιρείες θα με είχαν κλείσει χρόνια πριν το δίνω στην 365 έχει την μεγαλύτερη αντοχή ) . Επίσης να πω ότι μόνο 3 εταιρείες στην Ελλάδα δεν με έχουν με όριο στο αθλητικό στοίχημα(είμαι και στις 3 χαμένος φυσικά ). Φυσικά σε όλες έχω ανοιχτό χωρίς όρια το καζίνο ( δεν παίζω καζίνο φυσικά ) Αυτά τα ολίγα! Πάω να δω καμία ταινία για την Μαφία...
1000013769.jpg

Είμαι ακριβώς ίδια περίπτωση με τον φίλο Mj1963. Μέλος στην πράσινη από 2009 ή 2008 (δεν θυμάμαι ακριβώς, πέρασαν και τόσα χρόνια) και σήμερα πήγα να παίξω ένα μονό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων στο βόλεϊ (όχι δηλαδή σε καμιά άγνωστη διοργάνωση της πλάκας) και βλέπω ότι έχω μέγιστο όριο κέρδους τα 12,5 ευρώ.
Τσεκάρω και στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Ιταλίας (το καλύτερο του κόσμου), τα ίδια κι εκεί. Προσπαθώ και σε άλλα μεγάλα πρωταθλήματα βόλεϊ (να αναφέρω πως το 90% των στοιχημάτων μου είναι στο συγκεκριμένο άθλημα που το παρακολουθώ χρόνια), καμία τύχη. Στη συνέχεια προσπάθησα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, ομοίως. Ούτε καν σε Champions League και στο NBA δεν με άφησε να ποντάρω χωρίς όριο.
Όπως κι ο Mj1963, επί χρόνια ήμουν είτε χαμένος, είτε μέχρι 800 ευρώ κερδισμένος (κρατάω ταμείο για κάθε έτος). Τον τελευταίο 1,5 χρόνο όμως (από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και μετά) η τύχη μου γύρισε και βρέθηκα αρκετά κερδισμένος. Οπότε, με τον τρόπο τους, μου είπαν «Κύριε Μόντα, δεν μας αρέσετε τώρα που κερδίζετε. Ήσασταν υπέροχος όταν χάνατε!! Αντίο»
Έπειτα ανοίγω τα email μου και βλέπω τη λυπητερή. Βέβαια εκτός από αυτά που αναφέρει το email, εμένα δεν με αφήνει πλέον να κάνω ανάληψη στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι που ήταν ο τρόπος κατάθεσης μου. Φυσικά δεν με αφήνει ούτε κατάθεση να κάνω με τον συγκεκριμένο τρόπο, ούτε με άλλο ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Ανάληψη μόνο μέσω χρεωστικής. Απίστευτα πράγματα!!

Συνημμένα

• 9.png
    9.png
    98 KB · Προβολές : 122
Τελικά πήρες τα λεφτά σου φίλε;

Μετά από πολλά χρόνια που κάνω αναληψεις στην κάρτα αναγκάστηκα(λόγω μεγάλου ποσού) να κάνω ανάληψη σε τραπεζικό λογαριασμό (έμβασμα) στην μπετ365. Από Κυριακή που την έκανα σήμερα Τετάρτη και δεν έχω λάβει τα χρήματα. Ξέρει κανείς πόσες εργάσιμες μέρες κάνουν συνήθως να φανούν στην τράπεζα (Πειραιως) σε εμβασμα από την μπετ365;
Εσένα στα έβαλαν φίλε;

Τελικά πήρες τα λεφτά σου φίλε;
τα πηρα ενω με ειχαν σιγουρα μια εβδομαδα χωρις απαντηση για την ελειψη βεβαιωσης μισθοδοσιας απο τη στιγμη που ειχα δωσει ολα τα υπολοιπα εγγραφα. Δυστυχως δεν εχει νοημα καμια καταγγελια σε ΕΕΕΠ η παραπονο στην ιδια την εταιρια. Τους επιτρεπουν να ζητανε οτι θελουν με οτι αυτο συνεπαγεται πλεον.

• 13:30
    • Κρεμονέζε - Τορίνο

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 14:00
    • Ίπσουιτς - Μίντλεσμπρο

COSMOTE SPORT 3 HD
  • 14:30
    • Σάλκε - Πρόισεν Μούνστερ

Novasports 3HD
  • 15:00
    • Παναργειακός - Αιγάλεω

Mega News