Από ποιές στοιχηματικές έχετε αποκλειστεί και γιατί;

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος bethunter
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Από ποιές στοιχηματικές έχετε αποκλειστεί;

• Stoiximan

• PameStoixima

• Novibet

• Betshop

• Bet365

• Sportingbet, Vistabet, Bwin

• Interwetten, Winmasters

• Netbet

• Betsson, Fonbet

• Άλλες (κατά το παρελθόν)

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο μετά την ψηφοφορία.

bethunter

New Member
12 Ιον 2021
131
52
28
Προσωπικά δεν έχω κάποιο αποκλεισμό από τις εταιρείες που παίζω, αν και δεν παίζω μεγάλα ποσά. Όμως, επειδή συχνά βλέπω καταγγελίες για αποκλεισμούς θα ήθελα να ξέρω ποιές εταιρείες το συνηθίζουν αυτό και για ποίους λόγους;

• Like
Αντιδράσεις: betover
  • Haha
Αντιδράσεις: GATHS και PANATHA
Αποκλειστει ή έχουμε φάει όριο. Επίσης πόσους λογαριασμούς περιθώριο έχει κάθε εταιρία για να θεωρηθεί "αποκλεισμός";

Μιλάμε για αποκλεισμούς τελείως. Όρια σχεδόν σε όλους και όλες οι εταιρείες πρέπει να βάζουν από κάποια στιγμή, ειδικά αν κερδίζεις συχνά.

Μου κάνει εντύπωση που βλέπω ότι βάση της ψηφοφορίας υπάρχουν αποκλεισμένοι και στο pamestoixima.gr του ΟΠΑΠ. Για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα, γιατί δύσκολα ο ΟΠΑΠ αποκλείει απ' όσα έχω ακούσει. Θα ήθελα να μάθαινα και τους λόγους.

την επιλογή καμία γιατι δεν την έχει;;;;

• Like
Αντιδράσεις: GATHS
Oσοι έχουν αποκλειστεί τελείως όπως, λες θα είχε γίνει απο καποιο λάθος διπλού λογαριασμού, και παλι μπορεί να παίζουν με τον ένα και να λαμβάνουν το μνήμα: το στοίχημα σου εχει γίνει αποδεκτο.
Από εκεί περα νομίζω πως ελάχιστοι εχουν αποκλειστεί τελείως, Οι υπόλοιποι θα μπορούν να παίζουν δευτερόλεπτα, λεπτά, αντε και ευρώ!
@Εrtzan είναι μόνο ενας και άλλος κανένας!!! :artist::|

• Haha
Αντιδράσεις: Ertzan
Αποκλεισμό αν εννοείς κ το λιμιτ έχω φάει από όλες στο όνομα μ... κ στο όνομα των φίλων μ κ στο όνομα των φίλων των φίλων μ κ πάει λέγοντας... αν ρωτήσεις το γτ η απαντήσει είναι απλή οι σουτ μπουκ κάνουν πολλά λάθοι κ εγώ τα παιζω

Ολες είναι για τα παίρνουν οσο χάνεις όλα καλά υπάρχει δε μεγάλη ασυδοσία χωρίς κανέναν έλεγχο απο πουθενά
Ούτε πονηριές ούτε ψαξιμο για λάθη , με πονταρίσματα 10-20-30 το πολύ και σπάνια 50€ . (στρογγυλά στοιχήματα και χωρίς να είναι σε ενισχυμένες τιμές) με έχουν αποκλείσει - ορια του 0,001
Είμαι γραμμένος χρόνια και σε στοιχημαν και σε νοβιμπετ το ίδιο και στη sporting bet (μόνο που εκεί αυτομάτως και ενώ γράφτηκα μετά σε bwin και Vistabet ήμουν ήδη αποκλεισμένος)
Απλά όταν κερδίζεις σε αποκλείουν Στη στοίχημαν έχω λογαριασμό δεκαετίας και στη νοβιμπετ 5ετίας .
Στη στοίχημαν μόλις το συνολικό μου κέρδος μόλις έφτασε τα 600€ μπήκε όριο στη δε Νοβιμπετ τουλάχιστον το συνολικό κέρδος έφτασε τις 5,500€ . Οταν λέω συνολικό κέρδος αναφέρομαι σε όλα τα έτη και όχι σε μισ δυο εβδομάδες. Ακόμη και το pamestoixima μου έχει βάλει όριο (όχι 1 ευρώ όπως οι άλλες ) περίπου στα 10€.
Είμαι σίγουρος δε ότι οι εταιρίες επικοινωνούν και ανταλλάσουν πληροφορίες μεταξύ τους και εις βάρος των παικτών .
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δε μας λένε και το λόγο που βάζουν φραγή . Η ακόμη καλύτερα κατά την εγγραφή ας μας πουν ότι ....Κύριοι τα κέρδη σας θα είναι μέχρι αυτού του ποσού αλλοιώς στοπ και αλεεε.
Γιατί όχι ρε φίλε αν κάνω κάτι μεπτο ή παραβίαση όποιων όρων πές το μου να το καταλάβουμε αλλοιώς είστε απλά απατεώνες .
Ναι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κερδίζω σε βάθος χρόνου χωρίς αυτό να είναι ούτε σίγουρο ούτε δεδομένο περισσότερο είναι το μεράκι η ασχολία και το διαβασματάκι .
Ένα μειονέκτημα έχω (θέλω να κερδίζω βλέπετε ) παίζω πάντα μονά μονα και πάλι μονά κάποια παρολί και αυτά έως 2 αγώνες μόνο με τα freebet που δίνουν ).
Με μελέτη προαίσθημα και τύχη οι πιθανότητες 1 στις 3 (του 1χ2) κατεβαίνει έως τις 1 προς 2.και χαμηλότερα
Οσο αφορά τα παρολί (γι αυτό και τα επιδοτούν) μακριά , 2 αγώνες είναι 1 στις 9 στους 3 δε 1 στους 27 .
Τα ξέρετε άλλωστε.
Αν βρείτε εταιρία η οποία τουλάχιστον εξηγεί γιατί βάζει όριο παρακαλώ πείτε ποια ειναι αυτή.

γενικά οι εταιρίες δεν αρέσκονται στο επιθετικό στυλ παιξίματος.προσωπικά εχω φάει λιμιτάρισμα 1 ευρώ σε 365 όταν πριν 3-4 χρόνια ρέφαρα σε 2 μήνες χασούρα 10ετίας. νοβι και σμαν έφαγα λίμιτ πάλι 1 ευρώ με καλό μακροχρόνιο κέρδος αλλά με αρκετά δυνατά πονταρίσματα.

Αν θες να μη φας λιμιτ πρεπει να πας σε άλλο πλανητη ίσως, πάντως σίγουρα όχι σε εταιρίες που εχουν αδεια στη μπανανια που λεγεται ελλαδα. Εδω επειδη καποιες εταιριες πληρωσαν, πηραν αδεια για να κλεβουν τους παικτες. Και δεν εννοω τους απλους παικτες διότι αυτους δε χρειαζεται να τους κλεψουν διοτι χανουν συστηματικά . Κλεβουν το 2-3% των παικτων που κερδίζουν συστηματικά λογω ικανοτητας.

Τους κλεβουν με διαφορους τρόπους

Α)Ακυρωσεις στοιχηματων

Β) αρνηση πληρωμης λογω ευλογων υποψιων ότι παιζει αλλος παικτης

Γ)πειραγμα του λογαρισμού είτε με χρονοκαθυστερηση είτε με αφαιρεση κας αουτ είτε με στοιχηματικους περιορισμους και μετα βάσανο του παικτη να πάρει τα χρήματα του μετα απο εβδομάδες ζητωντας :

Σελφι με την ταυτότητα ανα χειρας σα να προκειται για καταζητουμενο βαρυποινιτη

Αποδεικτικό αφμ κ ΑΜΚΑ!!!!!

Αποδεικτικο κατοχής τηλεφωνικου αριθμου ότι ανηκει στον παικτη που εγγραφηκε στην εταιρία

Βεβαιωσεις στεητμεντς τραπεζων η ψηφιακών πορτοφολιών κι ενα σωρο άλλα εγγραφα.Αν κατι λείπει επειδη ειναι παλιο εγγραφο-καρτα που δεν υπαρχει πλεον το ζητουν μηπως και δε το βρεις και γλυτωσουν την πληρωμή.Κι ενα σωρό αλλα...

Φυσικά η ΕΕΕΠ κωφευει για ολα αυτα διότι 1ον ειναι αχετοι και 2ον δεν εχει την αρμοδιοτητα να ελεγξει για τετοιου ειδους παραβάσεις τις εταιρίες!!! Οποτε οι εταιριες δρουν ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ. Το μονο που κανει η εεεπ ειναι να ζητα και να παιρνει καποιες εξηγησεις απο την εταιρια και τιποτα άλλο!!!

Σου λεει αν θες να κυνηγησεις την εταιρια και να παρεις τα λεφτα σου στειλε την αγωγη μεταφρασμενη στη μαλτα κι αν ποτε παει το εγγραφο της αγωγής στην εδρα της εταιριας η οποια ειναι ενα «κουφαρι» διότι δεν υπαρχει κανεις εκει μεσα να παραλάβει .. Τοτε εχεις δικαιωμα να δικαστεις στην Ελλάδα ..δηλαδη ΠΟΤΕ. Τοσο απλα.Ξερω φιλο που εχει χασει 28 χιλιαρικα το 2018 και δε μπορεσε η υποθεση του να παει σε ελληνικο δικαστηριο διοτι το εγγραφο γυρισε ανεπίδωτο κι επρεπε να ξαναπληρώσει αλλα 1200 ευρω για να παει μεσω δικηγορικου γραφειου της Μαλτας στο κουφαρι της εταιριας ξανα μηπως και παραλαβει καποιος....Α και υπόψιν κανενα δικηγορικο δεν αναλαμβανει να κανει επιδοση στην εταιρια διότι η εταιρια εχει φροντισει να δωσει δουλιτσα στους μαλτεζους δικηγορους ωστε να εχουν “conflict” στο να επιδωσουν δικαστικο εγγραφο στην στοιχηματικη εταιρια που εδρεύει στη Μαλτα και αποτελει νυν πελατη τους η πιθανο πελατη τους στο μελλον ...

Δεν θα πω παραπάνω θα παραθέσω το λίνκ και θα πω το όνομα novibet
H novibet οντως βαζει όρια αλλα απ όσο γνωρίζω δεν εχει φαει λεφτα απο κανεναν ως τωρα οπως και η πρασινη. Νομιζω οι κοκκινες εχουν χειροτερο ονομα στις πιστολιες..Μαλιστα η μια απο αυτές εχει εδραιωθει καλα στο εξωτερικό με το ονομα Betano

• Like
  • Wow
Αντιδράσεις: magon και JordanRules
H novibet οντως βαζει όρια αλλα απ όσο γνωρίζω δεν εχει φαει λεφτα απο κανεναν ως τωρα οπως και η πρασινη. Νομιζω οι κοκκινες εχουν χειροτερο ονομα στις πιστολιες..Μαλιστα η μια απο αυτές εχει εδραιωθει καλα στο εξωτερικό με το ονομα Betano
λεφτα εχει φαει απο παρα πολλους η νοβι. απλα αν τα κανεις ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ πληρωνει ακομα και μεγαλα ποσά.

Καλημέρα γράφω πρώτη φορα και δεν ξέρω αν το γράφω στο σωστό σημείο, λοιπόν έκανα χθες αναληψη από το λογαριασμό μου στην novibet, το ποσό τον 632 ευρώ έχω καταχωρινενες 2 χρεωστικές κάρτες της εθνικής τράπεζας,μια βίζα και μια μάστερ καρτ μου ζήτησαν από την novibet για να προχωρήσει η ανάληψη να τους στειλω φωτογραφίες των 2 καρτών ,και η 2 κάρτες έχουν ταυτοποιηθεί με επιτυχία, αλλά με προβληματίζει, στο ότι στο μενού ανάληψη, εκεί που γραφει Πρόσφατες επιτυχείς αναλήψεις μου βγάζει δεν έχουν γίνει αναλήψεις ακόμη, βέβαια στης συναλλαγές υπάρχει το id της ανάληψης,πως μπορώ να μάθω σε ποιο στάδιο ,είναι η ανάληψη μου μου περνάει σπίτι μυαλό πως εκεί στην novibet είναι απατεώνες , και πως δεν θα δω λεφτά,και πως ακόμα και να επικοινωνήσω μαζί τους θα πουλάνε τρέλα ότι δεν έκανα ποτέ αίτημα ανάληψης,όσοι κάνατε ανάληψη με κάρτα της εθνικής τα πήρατε τα λεφτά και μετά από πόσες μέρες η τα κλαψατε

Αναρωτιέμαι, ένας τύπος πέρυσι που τον διαφήμιζε η πράσινη για ένα μακροχρόνιο στοίχημα με κέρδος 170.000 ευρώ, να τα πήρε τα λεφτά του;

• 19:00
    • UEFA Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ-21

ΕΡΤ3
  • 22:00
    • UEFA Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ-21

ΕΡΤ3
  • 22:00
    • Ισπανικό Πρωτάθλημα Β

Novasports Prime
  • 17:30:00
    • Γαλλία - Ελβετία

ΕΡΤ2