Από 0.64 cents στα 625 ευρώ

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Ertzan
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Ertzan

FENER ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ
Μέλος του προσωπικού
10 Αυγ 2003
47,189
21,779
113
42
ΟΠΟΥ Η FENER ΕΚΕΙ
Βλέποντας τον τίτλο κανείς θα σκεφτόταν. "Γύρισε ο καμένος" Ναι γύρισε όχι όμως για να το κάνει αλλά για να δείξει ότι το έκανε, ότι γίνεται. Στις 5 Αυγούστου που έχασα τον ΠΑΟΚ με την Άντερλεχτ είχαν μείνει στον λογαριασμό 64 σέντς. και επειδή μου αρέσουν τέτοια challenge. Σκέφτηκα "Τι είχες Γιάννη μου τι είχα πάντα ας δοκιμάσουμε και βλέπουμε". Τα 64 σεντς έγιναν 3.71 τα 3.71 έγιναν 6-7 μετά 9 και μετά πήρε τον δρόμο του. Πολλές φορές λοιπόν δεν χρειάζεται κάβα ούτε το 10άρικο που έβαλα 6 φορές και δεν πέτυχε και με 64 σέντς πέτυχε

Θα πείτε πιο το αποτέλεσμα? Έχασα έχασα την ομάδα μου που είχα προαποφασίσει να την παίξω δεν έγινε τελευταία στιγμή να πω μαλακία μου και έχασα και τα κέρδη εννοείτε δεν πήρα τίποτα. Τουλάχιστον "έμαθα" που μπορώ να φτάσω

Αφιερωμένο σε όλους εκείνους τους δύσπιστους που θεωρούσαν και θεωρούν πως δεν μπορούσε να πετύχει κάτι τέτοιο.
Αφιερωμένο και στα φιλαράκια μου βέβαια που πάντα πιστεύουν σε κάτι τέτοια ωραία που κάνω.

Στα μπετ θα δείτε ένα κας άουτ της Μπάγερν Μονάχου στην αρχή που θεώρησα καλύτερα 1 ευρώ χαμένο μετά θα το πάρω και πήρα πολύ παραπάνω. Θα δείτε κας άουτ που έγιναν σε αγώνα MLS για να πάρω καλύτερη απόδοση σε σημείο αντί γκολ. Θα δείτε το κας άουτ που έγινε στον αγώνα της Γαλατά που βγήκε όμως σαν σημείο. Όμως δεν βγήκε η Fener. Στην Fener είχα την ευκαιρία από νωρίς να φύγω στο 2-1 με 400 ευρώ όμως και πάλι θεώρησα να μείνω. Τέλος πάντων δεν μετανοιώνω για ότι έγινε απλά είδα τα όρια μου για την ώρα.

Για την ιστορία αν πάρουμε και τα κας άουτ το σερί έληξε στο 40ο μπετ. Μέσος όρος αποδόσεων ήταν 1.14 όπως θα δείτε. Επειδή όλο και κάποιος θα ρωτήσει αν είχα κάποιο στόχο. Ο στόχος ήταν 90 μπετ και τέλος. Να μιλάμε επίσης με ΑΝ δεν έχει κάποιο νόημα

Τέλος αν σας πει κανείς "Δεν μπορείς" να του δείχνετε το παρών τόπικ και να του λέτε "Κοίτα να μαθαίνεις" γιατί και εγώ πλέον αυτό θα κάνω όταν θα μου λένε για τοκογλυφίες και δεν γίνεται και να να να και μπλα μπλα μπλα.

Φιλάκια ρουφηχτά.
:smk1:

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: betover
bet1.png

bet2.png
bet3.png

Ζήτημα πιθανοτήτων είναι τα πάντα και πιστεύω ότι ήσουν πολύ τυχερός (και άτυχος μαζί).
Έβαλα λίγο κάτω τα δεδομένα, η απόδοσή σου ήταν 1000 περίπου με 40 μπετς. Περίπου στο 1,18 ο μέσος όρος. Αν σκεφτείς ότι έχουν και ένα 5% γκανιότα, η πραγματική απόδοση ήταν περίπου 7500, που σημαίνει 1 στα 7500 πιθανότητες (με αποδεκτό ότι η στοιχιμαν δεν κάνει λάθη).
Οπότε θα έπαιρνες μόνο το 10% της πραγματικής αξίας του στοιχίματος.
Σε κάθε περίπτωση κάπου στα 500 έπρεπε να σταματήσεις και να αφήσεις ας πούμε 20 ευρώ για συνέχεια.

• Like
Αντιδράσεις: theo_kromm_pro και betover
Λοιπόν , γράφω μόνο και μόνο γιατί μου αρέσουν άτομα που δεν ακολουθούν πεπατημένες , ούτε έχουν ξερολίαση στο κεφάλι τους σαν την πλειοψηφία που νομίζουν οτι επειδή δεν μπορούν να πετύχουν αυτοί κάτι συγκεκριμένο σημαίνει αυτόματα οτι δεν μπορεί κάποιος άλλος να το κάνει.
Επειδή κάτι αντίστοιχο είχα κάνει κι εγώ στο παρελθόν στο επίγειο του ΟΠΑΠ όταν ήμουν σε φάση δοκιμών διαφόρων συστημάτων , να σου πω ένα τιπ που μπορεί να βοηθήσει να το πας σε άλλο επίπεδο.
Καταρχήν κάτι σαν το παραπάνω προϋποθέτει όχι μόνο πειθαρχία (όπου εύκολα μπορείς να βγεις εκτός focus και να πεις έλα μωρέ ας χώσω και τον τάδε αγώνα επιπλέον .Τι είχα άλλωστε τι έχασα.Αλλά δεν πάει έτσι) , αλλά προϋποθέτει και ψυχρό αίμα ειδικά τη στιγμή που τα ποσά ανεβαίνουν εκθετικά.Φαίνεται οτι τα διαθέτεις και τα δυο οπότε σίγουρα θα γεννήσεις και άλλες τέτοιες τακτικές το μυαλό σου , και αυτό από μόνο του μόνο σε καλό θα σου βγει μακροπρόθεσμα.
Το τιπ τώρα το οποίο το έχω κάνει στην πράξη :
Επειδή νομοτελειακά κάποια στιγμή επέρχεται το μοιραίο (η χασούρα), απλά δεν ξέρουμε το πότε διαφορετικά θα ήμασταν εκατομμυριούχοι , σε κάποιο σημείο αυθαίρετο , μπορείς να κάνεις split πχ 50-50 και να τα τρέχεις παράλληλα.Τα προχωράς μέχρι το ένα από τα δυο να χάσει , οπότε κάνεις ξανά split το άλλο που δεν έχει χάσει (στο ποσό που ήδη έχει φτάσει μέχρι τότε) κοκ.
Για να έχει και λίγο νόημα το παραπάνω , επειδή ακριβώς οι αποδόσεις είναι πάρα πολύ μικρές , δεν θα κάνεις το 1ο split σε ποσά χαμηλά γιατί θα αργήσει να πάρει ξανά τα πάνω του το ποσό.Στη συγκεκριμένη πχ περίπτωση εαν ξεκίναγα εγώ με τα 0,64€ , φτάνοντας στα 60-65€ θα έκανα το 1ο μου split.Έτσι , και έχεις ένα μαξιλάρι ασφαλείας και δεν χάνεις όλα σου τα λεφτά σε μια ενδεχόμενη στραβή που θα έρθει μεν απλά δεν ξέρεις το πότε , και ταυτόχρονα δεν ξεκινάς τα πονταρίσματα από πολύ μικρά ποσά που θα σε καθυστερήσουν να ανέβεις στα πιο σοβαρά ποσά που είναι και το ζητούμενο.
Εντάξυ τώρα το ενδεχόμενο και πας και στα δυο ταυτόχρονα κουβά όχι οτι δεν μπορεί να συμβεί αλλά με βάση τις πιθανότητες είναι αρκετά πιο δύσκολο να συμβεί.
Ωραία η προσπάθεια.Επικροτώ και εύχομαι και σε πιο βελτιωμένη version αυτού που σκέφτηκες.Και πάλι μπράβο.

Για να έχει και λίγο νόημα το παραπάνω , επειδή ακριβώς οι αποδόσεις είναι πάρα πολύ μικρές , δεν θα κάνεις το 1ο split σε ποσά χαμηλά γιατί θα αργήσει να πάρει ξανά τα πάνω του το ποσό.Στη συγκεκριμένη πχ περίπτωση εαν ξεκίναγα εγώ με τα 0,64€ , φτάνοντας στα 60-65€ θα έκανα το 1ο μου split.Έτσι , και έχεις ένα μαξιλάρι ασφαλείας και δεν χάνεις όλα σου τα λεφτά σε μια ενδεχόμενη στραβή που θα έρθει μεν απλά δεν ξέρεις το πότε , και ταυτόχρονα δεν ξεκινάς τα πονταρίσματα από πολύ μικρά ποσά που θα σε καθυστερήσουν να ανέβεις στα πιο σοβαρά ποσά που είναι και το ζητούμενο.
Εντάξυ τώρα το ενδεχόμενο και πας και στα δυο ταυτόχρονα κουβά όχι οτι δεν μπορεί να συμβεί αλλά με βάση τις πιθανότητες είναι αρκετά πιο δύσκολο να συμβεί.
Ωραία η προσπάθεια.Επικροτώ και εύχομαι και σε πιο βελτιωμένη version αυτού που σκέφτηκες.Και πάλι μπράβο.
H γνώμη μου είναι ότι συμβαίνει το εντελώς αντίθετο. Τα bets πρέπει να είναι στοχευμένα και να μη γίνονται split. Γιατί όσο περισσότερο παίζεις, τόσο πιο πολύ φλερτάρεις με το να χάσεις, γιατί θα πέσεις πάνω σε αυτό που λέει η θεωρία των μεγάλων αριθμών.

H γνώμη μου είναι ότι συμβαίνει το εντελώς αντίθετο. Τα bets πρέπει να είναι στοχευμένα και να μη γίνονται split. Γιατί όσο περισσότερο παίζεις, τόσο πιο πολύ φλερτάρεις με το να χάσεις, γιατί θα πέσεις πάνω σε αυτό που λέει η θεωρία των μεγάλων αριθμών.
Δεν ξέρω τι λέει η θεωρία των μεγάλων αριθμών , ξέρω όμως από πρώτο χέρι τι λέει η πράξη.Είναι κάτι που το γνωρίζω γιατί πολύ απλά το έχω κάνει.Και μάλιστα πριν καν επιχειρήσω κάτι στην πράξη , προηγουμένως έχει περάσει από μια περίοδο trial&error με πραγματικούς αγώνες απλά με εικονικά πονταρίσματα ώστε να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα εαν αξίζει το πραγματικό ποντάρισμα.
Το split έχει να κάνει και με την ψυχολογία παιξίματος.Άλλο να παίξεις ξέροντας οτι έχεις backup και άλλο να παίζεις all in και να εξανεμιστούν από εκεί που δεν το περιμένεις.Το "όσο περισσότερο παίζεις τόσο πιο πολύ φλερτάρεις να χάσεις" είναι εντελώς άσχετο με τη στρατηγική παιξίματος που πρέπει να έχει ένας σοβαρός παίκτης.Ο σοβαρός παίκτης ξέρει οτι θα έρθει και η στιγμή που θα χάσει.Το θέμα είναι πως τη διαχειρίζεται όταν θα έρθει.Και εννοείται οτι οτιδήποτε bet βάζεις πρέπει να είναι στοχευμένο αλλιώς τι σόι σοβαρός παίκτης είσαι;

• Like
Αντιδράσεις: theo_kromm_pro και Conscious Player

Νόμιμες Στοιχηματικές

*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
  • 16:00
    • Νίκη Βόλου - Ολυμπιακός Β

ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ
  • 19:30
    • Τορίνο - Ρόμα

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 19:30
    • Κόμο - Πάρμα

COSMOTE SPORT 3 HD
  • 20:45
    • Ρίο Άβε - Εστρέλα

COSMOTE SPORT 6 HD