Αστεία ΚΕΔ...

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος nicolas
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Απάντηση: ΑΣΤΕΙΑ ΚΕΔ...

Τελικα δεν καταλαβαινω αν εχετε προβλημα με την αποψη μου η με την ομαδα που υποατηριζω.Ειναι απιστευτο το οτι δεν καταλαβαινετε οτι βλεπουμε διαφορετικα την μπαλλα.Οσο για τις κοκκινες ναι ο Βαλντεζ επρεπε να παρει δευτερη καρτα.Και ο Αθανασιαδης ισως.Οι αλλοι απλακιτρινη.

Τελικα δεν καταλαβαινω αν εχετε προβλημα με την αποψη μου η με την ομαδα που υποατηριζω.Ειναι απιστευτο το οτι δεν καταλαβαινετε οτι βλεπουμε διαφορετικα την μπαλλα.Οσο για τις κοκκινες ναι ο Βαλντεζ επρεπε να παρει δευτερη καρτα.Και ο Αθανασιαδης ισως.Οι αλλοι απλακιτρινη.

Εγω προσωπικα εχω με την ομαδα σου.

Ακομη και ο "προεδρος" Ζησης τα ειπε στον Βαγγελη. Ας εβγαζε τις καρτες σωστα και ας τρωγαμε και 4. Αλλα αυτο δεν μπορειτε να το καταλαβαιτε δυστυχως. Εσυ σαν Μανος μπορει να το καταλαβαινεις, το υπολοιπο 99% των οπαδων σας δεν το νιωθουν με τιποτα ομως. Εδω τα ελεγαν στα ραδια σημερα γαβροι απο εδω πανω οι οποιοι το παιζουν και ανοιχτομυαλοι, οι Καμινιωτες τωρα περιμενω να καταλαβουν? Μπα...

τι δεν καταλαβαινετε ρε παιδια?
το ειχε πει και ο Δανιηλ σε ενα παιχνιδι της Εθνικης οταν ειχαν μεινει οι αντιπαλοι με 10 πως ηταν αυτοι που ευνηθηκαν απο την εξελιξη του ματς μια και οταν αγωνιζεσαι με 10 εισαι πιο συγκεντρωμενος στο παιχνιδι ενω απο τους 11 περισσευει ενας παικτης και χαλαει ο αρχικος σχεδιασμος.
Ο Δανιηλ ηταν 100 χρονια μπροστα, εχουν περασει κανα δεκαπενταρι απο τοτε αρα ο Μανος ειναι 85:twis:

• Like
Αντιδράσεις: nikitas, nicolas και piravlos

Ασχετο σχολιο εντελως με βαση αυτα που εγραψα.

ενω τα δικα σου που προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα για ενα ματς του οποίου ειδες μολις το 1/3 οπως λες :D

επειδη ειμαι και ολιγον βλακας εχω μια απορια οταν εγραψες κατι για ασχημιες σε Κηφισσο εννοουσες οπως τοτε που τα πρεζακια που χαρτζηλικονε ο Κοκκαλης την ειχαν στησει στο πουλμαν του Παναθηναικου που ερχοταν στο Καραισκακη και εισασταν τοσο περιφανοι για την πράξη σας ωστε να την κανετε συνθημα ή να την επικαλουνται "καλα παιδια" οπως ο συνονοματος μου ο Μωραλης τα επομενα χρονια?

* Ο Φουστερ δεν ηθελε κοκκινη ή μηπως ειχες μπει στο αεροπλανο και δεν το ειδες?

• Like
Αντιδράσεις: The Scarecrow και piravlos

να παρει ο Αθανασιαδης κιτρινη επειδη βιαζοταν να σας ισοφαρισει και πηγαινε την μπαλλα στην σεντρα? :lol:

Η αποψη σου και η μπαλλα που βλεπεις εχει αμεση σχεση με την ομαδα που υποστηριζεις δυστυχως. εκτος αν τα βλεπεις σωστα κι εδω προσπαθεις να στρογγυλεψεις την σαπιλα της ομαδας σου.

περιμενω τις προτασεις σου να γινουμε ολοι πλουσιοι αφου βλεπεις απο το 30' τι θα γινει στην συνεχεια

• Like
Αντιδράσεις: Yannisss

να παρει ο Αθανασιαδης κιτρινη επειδη βιαζοταν να σας ισοφαρισει και πηγαινε την μπαλλα στην σεντρα? :lol:

Η αποψη σου και η μπαλλα που βλεπεις εχει αμεση σχεση με την ομαδα που υποστηριζεις δυστυχως. εκτος αν τα βλεπεις σωστα κι εδω προσπαθεις να στρογγυλεψεις την σαπιλα της ομαδας σου.

περιμενω τις προτασεις σου να γινουμε ολοι πλουσιοι αφου βλεπεις απο το 30' τι θα γινει στην συνεχεια

Αφου ηταν προκλητικος, το ειπε και ενας δημοσιογραφος του Ολυμπιακου στην συνεντευξη τυπου οπως ειπε και kosthesktlktl για ποιον λογο να εχει διαφορετικη αποψη ο Μανος?

Για να λεμε την αληθεια μεχρι και εγω που φημιζομαι για την ψυχραιμια μου μολις τον ειδα να περνει την μπαλα και να την πηγαινει στην σεντρα του πεταξα το κινητο ξεχνοντας οτι παρακολουθω το ματς απο την τηλεοραση και εμεινα χωρις τηλεοραση και χωρις κινητο ταυτοχρονα.....
Το κωλοπαιδο εγινε η αιτια να μην πληρωθω το -1 που ειχα πονταρει...............

Εγω προσωπικα εχω με την ομαδα σου.

Ακομη και ο "προεδρος" Ζησης τα ειπε στον Βαγγελη. Ας εβγαζε τις καρτες σωστα και ας τρωγαμε και 4. Αλλα αυτο δεν μπορειτε να το καταλαβαιτε δυστυχως. Εσυ σαν Μανος μπορει να το καταλαβαινεις, το υπολοιπο 99% των οπαδων σας δεν το νιωθουν με τιποτα ομως. Εδω τα ελεγαν στα ραδια σημερα γαβροι απο εδω πανω οι οποιοι το παιζουν και ανοιχτομυαλοι, οι Καμινιωτες τωρα περιμενω να καταλαβουν? Μπα...

Ούτε ο Μάνος το καταλαβαίνει...

Και απλά έχει αυτή την ''υπεροψία-αλαζονεία'' ανωτερότητας που τσακίζει...''παράγκες''....:bb:

• Like
Αντιδράσεις: Yannisss

Ούτε ο Μάνος το καταλαβαίνει...

Και απλά έχει αυτή την ''υπεροψία-αλαζονεία'' ανωτερότητας που τσακίζει...''παράγκες''....:bb:

Δεν τον ξερω απο κοντα και δεν μπορω να κρινω. Οπως δεν εχω γραψει και για κανεναν αλλον προσωπικα εδω μεσα για τον ιδιο ακριβως λογο. Εσεις που τον γνωριζετε απο κοντα κατι παραπανω μπορει να ξερετε.

Αλλα αυτοι γενικα ειναι ικανοι να τετραγωνισουν τον κυκλο απο το να παραδεχθουν πεντε βασικα πραγματα...

Υ.Γ.: Εγω πρωτος εγραψα οτι δεν επαιξε ο ΠΑΟΚ, αν ανατρεξετε πιο πισω.

Καθε προσπαθεια κουβεντας οδηγει στην προσβολη μουΔεν το συνεχιζω γιατι σεβομαι το φορουμ που δεν σεβεται εμενα..Μπιρειτε πλεον ερημην μου να γραφεται οτι θελετε για μενα.Καλη σας νυχτα και μερα και μεσημερι και απογευμα.Ειλικρινα λυπαμαι.

«Δεν μπορεί να είδε μόνο του Στοχ και να μην είδε την δεύτερη κίτρινη στον Βαλντέζ και την αποβολή του Φουστέρ. Υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματα. Ποιες κάρτες του είπαν και ποιες δεν του είπαν. Βλέπουν, πλέον, τα μισά οι διαιτητές. Και μετά λοιδορούνται οι διαιτητές που εφαρμόζουν τον πειθαρχικό έλεγχο. Όπως έκανα εγώ σε ένα Ολυμπιακός – ΑΕΚ που έβγαλα επτά κάρτες για παραπτώματα. Για ποιους λόγους τους βάζουν τους επιπρόσθετους. Συνολικά 10 μάτια. Δεν είδε κανένας τους τίποτα», αναρωτήθηκε ο πρώην διαιτητής από την Καλαμάτα μιλώντας στον Arena FM 89,4.

Επίσης, υποστήριξε ότι ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν έκανε κάτι το μεμπτό αμέσως μετά το γκολ που σημείωσε στο χθεσινό ημιτελικό. «Όχι δεν δημιουργεί πρόβλημα με τη μεταφορά της φάσης. Μόνο για καθυστέρηση και έχει ανάρμοστη συμπεριφορά, κάτι που δεν έκανε ο Αθανασιάδης. Εβαλαν έναν μη διεθνή σε ένα τέτοιο ματς; Ξέρει καλά τι έκανε η Επιτροπή διαιτησίας…».

Επίσης, αναρωτήθηκε για το τι έγραψε στο φύλλο αγώνα ο Καλογερόπουλος και τι βαθμό θα τον βάλει ο Γιανναδάκης. «Θέλω να δω τι τιμωρία θα επιβληθεί στον Στοχ. Εγραψε κάτι για το ότι κλώτσησε την μπάλα στο φύλλο αγώνα;”. Χλεύασε επίσης τις δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη για τις 19 τελικές του Ολυμπιακού και την παρουσία του Κώστα Καραπαππά, υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον αγωνιστικό χώρο δίπλα στους πάγκους. “Αυτή είναι η ασυλία της ΕΠΟ”.

Και πρόσθεσε: «Αν τα γράψει όλα αυτά ο διαιτητής θα ξαναπαίξει όταν θα βγει η Ελλάδα από το μνημόνιο…», ενώ θυμήθηκε και το περιστατικό του 2012 όταν δεν έδωσε ένα πέναλτι που ζητούσε ο Ολυμπιακός στο ματς με την Ξάνθη: «Θυμάστε τι έκανε ο Τοροσίδης στην Ελλάδα. Είναι παιχταράς και στη Ρόμα έχει γίνει Παναγία…».

κανένας φούρνος θα γκρεμιστεί πάλι σήμερα
:emb:

Καθε προσπαθεια κουβεντας οδηγει στην προσβολη μουΔεν το συνεχιζω γιατι σεβομαι το φορουμ που δεν σεβεται εμενα..Μπιρειτε πλεον ερημην μου να γραφεται οτι θελετε για μενα.Καλη σας νυχτα και μερα και μεσημερι και απογευμα.Ειλικρινα λυπαμαι.

Με αυτά που γραφεις τι να σου πουν βρε Μάνο? και οι τυφλοί είδαν χτες και εσύ όπως λες είδες 30 λεπτά και είσαι τόσο σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός του τελευταίου 1.5 μηνα θα έπαιρνε τόσο σίγουρα αποτέλεσμα αν έπαιζαν στα ισα οι ομάδες.

• Like
Αντιδράσεις: nicolas και Yannisss

Βρε παναθεμα σε οταν προσπαθεις να κανεις ταυτοχρονα την δουλεια που κανει ο κυρ Σαββας, ο Νικολακοπουλος και ο Καρμοιρης προσπαθωντας να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα τι περιμενεις να μην διαβασεις αντιδρασεις?
Αφου προσπαθεις να κανεις το ασπρο μαυρο σε ενα ματς που ειδαν ολοι και αν εξαιρεσουμε τον "γαυρο" και τον "πρωταθλητη" ολοι συμφωνησαν οτι τους σφαξατε παλι.
Ακομη και αυτοι που απελησαν τον αρχισυντακτη τους επειδη το ζητησε ο επισημος Ολυμπιακος

• Like
Αντιδράσεις: nikitas και nicolas

Δεν τον ξερω απο κοντα και δεν μπορω να κρινω. Οπως δεν εχω γραψει και για κανεναν αλλον προσωπικα εδω μεσα για τον ιδιο ακριβως λογο. Εσεις που τον γνωριζετε απο κοντα κατι παραπανω μπορει να ξερετε.

Αλλα αυτοι γενικα ειναι ικανοι να τετραγωνισουν τον κυκλο απο το να παραδεχθουν πεντε βασικα πραγματα...

Υ.Γ.: Εγω πρωτος εγραψα οτι δεν επαιξε ο ΠΑΟΚ, αν ανατρεξετε πιο πισω.

ειναι καλο παιδι, αρκει να μην αναφερθει στην κουβεντα η μαγικη λεξη "ολυμπιακος"
Αμα γινει αυτο το μονο που σε σωζει ειναι οι ωτοασπιδες ή να εχει φαρυγγιτιδα:twis:

• Like
Αντιδράσεις: nicolas

εσυ προσβαλεις την νοημοσυνη μας με αυτα που λες. η φαση ειναι απλη και ειναι και διαρκειας οποτε δεν υπαρχει καμμια αμφισβητηση. κοκκινη στοχ, φουστερ και βαλντες (με δευτερη κιτρινη) και κιτρινη ο τσορι (και αυτος εσπρωξε τον κλαους και μετα εριξε σφαλιαρα στον κατσε). θα συνεχιζατε με 9 κι ο ΠΑΟΚ με 10. με 9 παικτες απο το 30'. ξερεις οτι μετα το 60 θα πηγαινατε μπουσουλωντας απο την κουραση με 9 παικτες.
δεν μιλαμε για κακο διαιτητη αλλα για εντεταλμενη υπηρεσια. Μου θυμισε το ΑΕΚ - ολυμπιακος εκει που ετρωγε δευτερη κιτρινη ο ζηκος για τακλιν που δεν ηταν καν φαουλ και δεν υπηρχε ουτε ξεγελασμα του διαιτητη αφου ο παικτης του ολυμπιακου εμεινε ορθιος και στο καπακι απευθειας κοκκινη ο ντεμης για διαμαρτυρια. καλο βραδυ και ονειρα γλυκα

• Like
Αντιδράσεις: nikitas και Yannisss

περα απο το γεγονος οτι ο Μανος ειναι Ολυμπιακος και εξαιρετικο παιδι, περα απο το γεγονος οτι αντικειμενικα ως οπαδος βλεπει καποια πραγματα υποκειμενικα, πρεπει να δεχτουμε οτι πολλες φορες του την πεφτετε/ουμε ολοι μαζι και υπαρχει ανισοροπια.Εκει λοιπον θολωνει,αισθανεται οτι δεν μπορει να απολογειται για ολα τα κακως κειμενα του ελληνικου ποδοσφαιρου που προκαλεσε ο ΟΣΦΠ και προσπαθει να αναδειξει την θετικη πλευρα της ενασχολησης του αθληματος.
καλο ειναι λοιπον να πειραζομαστε μεταξυ μας-γιατι αλλιως δεν περναει η ωρα-αλλα οταν καποιος,ειδικα ενας ανθρωπος σαν τον Μανο, που εχει αποδειξει το ηθος του, (αλλα αγνωτο γιατι, θελει να αποδειξει και το ηθος των αγγελοπουλων, ασχετο αλλα κολαει) μας λεει οτι με προσβαλλεται καλο ειναι να ριχνουμε ολοι νερο στο κρασι μας, γιατι ελλοχευει ο κινδυνος να τσακωθουμε αγριως.Και αν τσακωθουμε ολοι αγριως το μονο που θα καταφερουμε ειναι σε συναντησεις με γλυκολαλα αηδονια της καισαριανης η να ειμαστε μεταξυ συγγενων και φιλων η να μην υπαρχει αυτο που χρονια ζουμε.Και αυτο ειναι για εμενα σημαντικοτερο απο ενα γαμημενο πρωταθλημα που θα παρει ακομα ο διορισμενος.Το εχει υποτιμησει και απαξιωσει τοσο που δεν με αφορα κανεναν μας πλεον.Ουτε καν τον Μανο-εννοω ως οπαδο του ΟΣΦΠ-

• Like
Αντιδράσεις: zorian, animusbet και johnbill

περα απο το γεγονος οτι ο Μανος ειναι Ολυμπιακος και εξαιρετικο παιδι, περα απο το γεγονος οτι αντικειμενικα ως οπαδος βλεπει καποια πραγματα υποκειμενικα, πρεπει να δεχτουμε οτι πολλες φορες του την πεφτετε/ουμε ολοι μαζι και υπαρχει ανισοροπια.Εκει λοιπον θολωνει,αισθανεται οτι δεν μπορει να απολογειται για ολα τα κακως κειμενα του ελληνικου ποδοσφαιρου που προκαλεσε ο ΟΣΦΠ και προσπαθει να αναδειξει την θετικη πλευρα της ενασχολησης του αθληματος.
καλο ειναι λοιπον να πειραζομαστε μεταξυ μας-γιατι αλλιως δεν περναει η ωρα-αλλα οταν καποιος,ειδικα ενας ανθρωπος σαν τον Μανο, που εχει αποδειξει το ηθος του, (αλλα αγνωτο γιατι, θελει να αποδειξει και το ηθος των αγγελοπουλων, ασχετο αλλα κολαει) μας λεει οτι με προσβαλλεται καλο ειναι να ριχνουμε ολοι νερο στο κρασι μας, γιατι ελλοχευει ο κινδυνος να τσακωθουμε αγριως.Και αν τσακωθουμε ολοι αγριως το μονο που θα καταφερουμε ειναι σε συναντησεις με γλυκολαλα αηδονια της καισαριανης η να ειμαστε μεταξυ συγγενων και φιλων η να μην υπαρχει αυτο που χρονια ζουμε.Και αυτο ειναι για εμενα σημαντικοτερο απο ενα γαμημενο πρωταθλημα που θα παρει ακομα ο διορισμενος.Το εχει υποτιμησει και απαξιωσει τοσο που δεν με αφορα κανεναν μας πλεον.Ουτε καν τον Μανο-εννοω ως οπαδο του ΟΣΦΠ-

Εγώ nikita μου με τον Μάνο δεν πρόκειται να μαλώσω ποτέ και το ξέρει!

Απλά πρέπει να ξέρει ότι όσο μπάλα και να ξέρει, μπορεί να υπάρχουν και άλλοι που ξέρουν...δεν είναι κακό...

Και είναι όπως τον περιέγραψες... Εξαιρετικό παιδί που όμως το πάθος του για τον Ολυμπιακό τον κάνει μερικές φορές να βλέπει το άσπρο - μαύρο...(λες ρε να είναι ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ? και να μην το ξέρει?):bb:

• Like
Αντιδράσεις: animusbet και nikitas

bre που ελεγε και ο Ντουντα εννοειται οτι δεν θες και δεν προκειται να τσακωθεις με τον Μανο, ουτε οι αλλοι εχουν τετοια προθεση απο οσο ξερω, απλα μια επισημανση εκανα, η οποια συμπεριλαμβανει και εμενα για αλλες φορες,( μιας και σε αυτο δεν εχω παρει θεση αφου δεν ειδα τον αγωνα, ειμαι σιγουρος ομως οτι ευνοηθηκε ο οσφπ:twis:) και η οποια επισημανση προσπαθει να αποτρεψει να τσακωνομαστε μεταξυ μας για τα αυτονοητα.και τα αυτονοητα ειναι οτι ο οσο και οταν ο οσφπ ευνοειται η απαντηση του μανου θα ειναι οτι δεν ξερουμε μπαλα, οχι γιατι το πιστευει σε απολυτο βαθμο, αλλα γιατι του τα χωνουμε επειδη ο οσφπ εχει ευνοια και ακομα δεν εχει...αυτοκτονησει σαν σαμουραι στην ιαπωνια.μπαλα ειναι και γυριζει-αν και τα τελευταια χρονια μονοδιαστατα- και ελπιζω καποτε να ειναι ο μανος που θα μας την λεει για την διαιτησια.Οχι για εμενα για την ισσοροπια στην ψυχικη μας υγεια και γιατι εμεις πρεπει να απανταμε, δεν μας ευνοει ο κοραξ προστατευομε την επενδυση μας παιξε μπαλα αμπαλε και μετα μιλα μυρωδια.βεβαια οταν γινει αυτο αντι για κοψιδια στο μασαμπουκα θα παραγγελνουμε κοτοσουπα και χαμομηλι για το λαιμο αλλα θα περασουμε ομορφα γερατια.:twis:

• Like
Αντιδράσεις: nicolas και johnbill

Αφού θέτε να το πάμε στη πλακα θα πω και εγώ την ιστορία μου. Σήμερα γυρίζοντας από ρέθυμνο άκουγα radio μια ενημερωτική εκπομπή όπου είχε διαφορους καλεσμένους από τη ΝΔ και προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι αυτό που ακούσαμε στο video δεν είναι αυτό που ακούσαμε αλλα κάτι άλλο και ότι ο Αντωνάκης μονο καλο έχει προσφέρει σε αυτό το γεμάτο ανεργία τόπο. Όταν τους άκουγα όλους αυτούς να προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα και γελούσα μαντέψτε ποιος μου ήρθε στο μυαλό :priest:

• 13:30
    • Κρεμονέζε - Τορίνο

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 14:00
    • Ίπσουιτς - Μίντλεσμπρο

COSMOTE SPORT 3 HD
  • 14:30
    • Σάλκε - Πρόισεν Μούνστερ

Novasports 3HD
  • 15:00
    • Παναργειακός - Αιγάλεω

Mega News