Γεννήτρια 3 βημάτων με απόδοση 1.20 by seftelos

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος seftelos
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
ΟΛΛ Άγιαξ-Ναϊμέγκεν over 0.5 Goals στο 1ο ημίχρονο

Απόδοση: 1.24X2.63 (stoiximan)

ΟΛΛ Άγιαξ-Ναϊμέγκεν over 0.5 Goals στο 1ο ημίχρονο

Απόδοση: 1.24X2.63 (stoiximan)

Πολύ καλή σκέψη νομίζω, θα ακολουθήσω.

σσσσσσσσσ.png

• Like
Αντιδράσεις: seftelos
ΓΕΡ Μπόχουμ-Μπάγερν Μονάχου over 0.5 Goals στο 1ο ημίχρονο

Απόδοση: 1.26X2.64 (stoiximan)

Θα ρίξω και μια ελληνική δυάδα...
ΑΕΚ-Κηφισιά 1
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός over 0.5 goals

Απόδοση: 1.22X2.66 (stoiximan)

6/6 πήγε πολύ καλά αυτό το ΣΚ. Είχα και πολλές άλλες εύστοχες επιλογές που θα μπορούσα να δώσω αλλά λέω να μην ξεπερνάω τις 3 προτάσεις μέσα σε μία μέρα. Καλή εβδομάδα να έχουμε κι εύχομαι να συνεχίσουμε ομαλά ως το επόμενο ΣΚ...

ΡΟΥ Ουν. Κλουζ-Στεάουα over 0.5 Goals Live 42' 0-0

Απόδοση: 1.25X2.67

0-0 ΗΤΤΑ Κάβα:130.71

Βιαστική και κακή επιλογή δυστυχώς. Άλλο ματς ήθελα να δώσω prematch αλλά ήμουν απασχολημένος και δεν πρόλαβα. Ας ελπίσουμε αύριο να πάει καλύτερα.

ΑΓΓ Μάντσεστερ Σίτυ-Μπρέντφορντ over 0.5 Goals στο 1ο ημίχρονο

Απόδοση: 1.24X18.67 (stoiximan)

CHL PSV Αϊντχόφεν-Ντόρτμουντ over 2.5 Goals Live 62' 1-1

Απόδοση: 1.33X112.04

CHL PSV Αϊντχόφεν-Ντόρτμουντ over 2.5 Goals Live 62' 1-1

Απόδοση: 1.33X112.04

1-1 ΗΤΤΑ Κάβα:0

Φινίτο λα μούζικα. Λειτούργησα άκρως παρορμητικά και την πάτησα. Όλα λάθος και στραβά πήγαν σήμερα. Όταν δεν έχεις υπομονή (θα πει κανείς τί πιο σύνηθες να συμβεί...) αυτά παθαίνεις. Ήθελα να δώσω ξανά τη Σίτυ over 0.5 στο 2ο ημίχρονο αλλά το φοβήθηκα. Η επόμενη επιλογή ήταν το over 1.5 στο ματς της PSV αλλά δεν είχε ανέβει στο 1.20 και με πρόλαβε το 1-1. Μετά απλώς έπρεπε να πάω πάσο αλλά το tilt ξαναμίλησε. Αυτά τα ολίγα λοιπόν... Ίσως δοκιμάσω ξανά κάποια στιγμή το ίδιο project ή κάτι άλλο. Να είστε όλοι καλά!

Λοιπόν φίλε μου είδες πλέον πρακτικά όλο το μοτίβο και πως αυτό λειτουργεί και πως θα....συνεχίσει να λειτουργεί.

Αυτήν ακριβώς την πορεία έχω διαβεί και εγώ τόσες πολλές φορές με το γνωστό αποτέλεσμα.

Για πρώτη φορά και μακριά έφτασες να σου πω την αλήθεια ειδικά με τις επιλογές που έκανες(δεν σου την λέω ξανακοίτα με κρύο κεφάλι μετά από λίγες μέρες και θα καταλάβεις τι εννοοώ)

Άκου να δεις τώρα τί γίνετε: Κάποια στιγμή μπορεί να "ψηθείς" να ξαναδοκιμάσεις και ίσως ένα καλό σερί να σε παραμυθιάσει και να πεις τώρα είναι η ώρα μου.

Μπορεί να γίνει άκρως επιλεκτικός λίγο στην αρχή και μετά από ένα σερί από επιτυχίες να παρασυρθείς χωρίς να το καταλάβεις, ή.... να πέσεις πάνω σε τρείς "εξωκοσμικές" ήττες. Δηλαδή πάνω σε τρία αποτελέσματα που έρχονται μία φορά τον χρόνο.

Τι μπορείς να κάνεις τώρα:

1) Να μην διδαχθείς από αυτήν την εμπειρία σου και να συνεχίσεις στο ίδιο μοτίβο, πιστεύοντας ότι κάτι θα αλλάξει με το πάντα γνωστό αποτέλεσμα.

2) Να φερθείς πιο έξυπνα από μένα και να διδαχθείς από αυτήν την εμπειρία, κατανοώντας ότι α) δεν αξίζει τον κόπο και την ενέργειά σου όλο αυτό, β) αργά ή γρήγορα θα πέσεις σε τρεις ήττες όταν παίζεις κάθε μέρα, και απλά να μην ξαναμπλέξεις με αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού.

3) Να ξεκινήσεις με πλάνο 3-5-10 ετιας, και το γράφω αυτό χωρίς πλάκα. Να πεις οκ βάζω π.χ. ένα 100ικο και ξεκινώ τώρα με πλάνο να παίζω ΣΟΥΠΕΡ επιλεκτικά 1-2 ματς την εβδομάδα με στόχο να δω ΑΝ μπορώ να μην κάψω όλο το κεφάλαιο και να δω ΑΝ μπορώ να χτίσω κάτι καλό σε βάθος χρόνου. Και να είσαι προετοιμασμένος ότι ναι μπορεί ακόμα και έτσι να παίζεις ένα την εβδομάδα και να πέσεις σε τρία χαμένα.

Εγώ αν ποτέ ξανασχοληθώ με αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού εκεί θα πάω στο νούμερο 3. Θα βάλω μεγαλύτερη κάβα και θα παίζω ένα-δυο ματς την εβδομάδα σούπερ επιλεκτικά και κυρίως μόνο σαββατοκύριακα, έχοντας στο μυαλό μου ότι και πάλι παίζει να χάσω.

Κλείνοντας μία ταπεινή και απλή προτροπή: Φέρσου πιο έξυπνα από μένα. Μην το συνεχίσεις αυτό και κάνε με κορόιδο. Μπορείς?

Ευχαριστώ.

• Like
Αντιδράσεις: seftelos
Καταρχήν ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να γράψεις όλα αυτά. Το εκτιμώ...

Είχα πολλά χρόνια να ασχοληθώ με γεννήτρια (όχι ότι και τότε είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα... μερικές γεννήτριες μόνο είχα φτιάξει χωρίς αποτέλεσμα). Ναι πραγματικά είδα για μια ακόμα φορά πώς πάει το μοτίβο. Σίγουρα βέβαια δεν είχα την απαιτούμενη υπομονή και για πρώτη προσπάθεια ομολογώ πως ήθελα να το τρέξω λίγο με ένα ματς την ημέρα τις καθημερινές και περισσότερα το ΣΚ κι επίσης έπαιρνα και μεγαλύτερες αποδόσεις για να μειώσω τα βήματα. Δε θεωρώ ότι πήγε μακριά με μόνο 40-50 βήματα από τα 1000+ αλλά σίγουρα υπήρχαν κακές επιλογές. Πάντως για τις πιο πολλές ένιωθα πως είναι καλές βάση της μελέτης μου.

Ακόμα και ένα καλό σερί θα έλεγα πως δεν μπορεί να σε παραμυθιάσει πάρα πολύ όταν ξέρεις ότι έχεις 100άδες βήματα που πρέπει να ολοκληρώσεις. Αλλά είναι αλήθεια πως κάποια στιγμή ένιωσα άτρωτος όταν έβλεπα ότι σχεδόν όλα περνάνε και ακόμα περισσότερα που δεν έδινα ή που έπαιζα σε μία αντίστοιχη δική μου γεννήτρια. Παρεμπιπτόντως είναι ακόμα ζωντανή αυτή... Πάντως πραγματικά δε νομίζω ότι θα δοκιμάσω ξανά κάτι αυτούσιο καθώς το όλο αυτό σκηνικό μου θύμισε ότι δεν έχω την απαιτούμενη υπομονή για ένα τέτοιο project. Σε τόσο μακρύ δρόμο είναι αδύνατο κάποια στιγμή πέρα από τις πιθανές ατυχίες που ανέφερες ότι μπορεί να συμβούν να μην τιλτάρω κιόλας κάποια στιγμή όπως και έγινε χθες. Για να είμαι ειλικρινής ήθελα να κάψω το βήμα με το ρουμάνικο ματς αλλά ούτε αυτό δεν έκανα. Δε θα ήταν ιδιαίτερη απώλεια και θα είχα ένα βήμα ακόμα αλλά εν τέλει ίσως απλά να είχε μια επιπλέον παράταση το project

• Like
Αντιδράσεις: Conscious Player
Τώρα για την επόμενη μέρα που γράφεις σίγουρα δεν πρόκειται να συμβεί το πρώτο σενάριο. Εν τέλει συμφωνώ πως κατά πάσα πιθανότητα (για να μην πω 100%) ΔΕΝ αξίζει τον κόπο όλο αυτό. Είναι μεγάλο κρίμα μια προσπάθεια μηνών ή και χρόνων αν είσαι σούπερ συντηρητικός να πάει χαμένη σαν αέρας σε μια στιγμή με μόνο 3 χαμένες σερί επιλογές κι ας είναι μικρές οι αποδόσεις. Συνεπώς αυτό που θα κάνω είναι να συνεχίσω την προσωπική μου γεννήτρια για όσο πάει και όσο πιο συγκρατημένα μπορώ και μετά τέρμα. Αφού την ξεκίνησα θα δώσω μια ευκαιρία πρώτη και τελευταία...

Πάντως αυτό που λες για τόσο μεγάλο βάθος χρόνου τα είπαμε και στο νήμα σου το θεωρώ ανέφικτο. Άσε που με 1-2 επιλογές την εβδομάδα θες 20 χρόνια περίπου για το συγκεκριμένο project... Ή θα πρέπει να ξεκινήσεις με πολύ μεγαλύτερο κεφάλαιο όπως ανέφερες. Σίγουρα από την άλλη να εστιάσεις στα ΣΚ έχει μεγάλη βάση και κυρίως αυτό θα προσπαθήσω να κάνω από εδώ και πέρα... Εδώ αν επιχειρήσω να ανοίξω κάποιο άλλο νήμα θα πάω ή με ratcheting ή με rollovers μερικών βημάτων. Αλλά προς το παρόν θα κάτσω στα αυγά μου για κάποιο διάστημα. Να είσαι καλά ευχαριστώ!

• Like
Αντιδράσεις: Conscious Player
  • 22:00
    • Ισπανία - Ιταλία

ΕΡΤ3
  • 22:00
    • Αγγλία - Γερμανία

ΕΡΤ3
  • 20:30:00
    • Φενέρμπαχτσε - Μπεσίκτας

COSMOTE SPORT 9 HD
  • 21:30:00