Γιωργαριές

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Γιώργος84
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Ποιός αγώνας ήταν ας πούμε προσυμφωνημένος;

• Λάτσιο-Σασσουόλο

Ψήφοι : 0 0.0%
  • Βάαλβαϊκ-Ουτρέχτη

• Και οι δύο

• Κανένας

• Σύνολο ψηφοφόρων
    0
  • Δημοσκόπηση κλειστή .

Γιώργος84

New Member
14 Σεπ 2021
39
28
18
Και τώρα που τακτοποίηθηκαν όλα εδώ θα γράφω σκέψεις μου, εκτιμήσεις μου για στοιχηματικά γεγονότα. Το αφιερώνω στον Γιάννη, στον Αποστόλη, στον Μασσαλό και στον θεό του πολέμου που πάλευε πάντα για την ειρήνη.

Καλή τηλεθέαση απόψε στα αστέρια. Στοιχηματικά ούτε λόγος. Σπανίως ασχολούμαι με τσουλού κι εδώ που τα λέμε η μόνη φορά που θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει παίξει τεράστιο ποσό σε αγώνα αστεριών ήταν ο τελικός Ρεάλ-Βαλένθια πριν αρκετά χρόνια. Δώρο ήταν τότε η Ρεάλ. Σε εξαιρετική απόδοση. Mind the gap!

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden, nklaps και gdouvl1984
Παναιτωλικός-Λαμία

Πολύπλοκο ματς. Τριπλή. Θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον ποντάρισμα να σκοράρει ο Ντάγκο του Παναιτωλικού αλλά τους χώρους που είχε με Ολυμπιακό και Απόλλωνα δεν θα τους έχει σήμερα. Έδειξε σε καλή κατάσταση το πουλάρι στις πρώτες του εμφανίσεις. Βέβαια στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ. Μπορεί να δούμε να ανοίγει το σκορ για τον γηπεδούχο από το πουθενά και μετά να δούμε μία άλλη Λαμία, άλλους χώρους για τον Παναιτωλικό. Να προσθέσω εδώ ότι η Λαμία δίνει νυν υπέρ πάτων (σωστά το έγραψα) αγώνα με τον Απόλλωνα σε 4 μέρες. Σήμερα, αν μπορούσε θα υπέγραφε για το Χ αλλά δεν υπάρχει κοινή ομπρέλα υπογραφής στους δύο συλλόγους. Με τα δεδομένα προ αγώνος το over 1,5 του Παναιτωλικού φαντάζει δύσκολο κι αυτομάτως αυτό το 3,60 απόδοση που βλέπω για anytime στον Ντάγκο είναι άνευ αξίας. Παίρνουμε στο 3,60 μία απόδοση που θα έπρεπε να ήταν στο 7,50 τουλάχιστον.

• Like
Αντιδράσεις: gdouvl1984 και JIM1
Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός

Εδώ μπορεί να χαθεί η μπάλα. Κομματάκι απίθανο για ματς της σούπερ λιγκ αλλά υπάρχουν οι συνθήκες. Ο Απόλλωνας θα προσπαθήσει για την κατοχή για να ξοδέψει λιγότερες δυνάμεις εν' όψει του πρώτου τελικού με Λαμία. Και ισοπαλία να πάρει σήμερα αν χάσει στη Λαμία τετέλεσθαι (σχεδόν). Φέστα και κατοχή δεν πάνε συνήθως μαζί αλλά στο ΟΑΚΑ είχε 48%. Αυτό σημαίνει ότι παραδόξως ο Παναθηναϊκός θα έχει ευκαιρίες για αντεπιθέσεις στο transition παιχνίδι. Το ερώτημα λοιπόν είναι αν αξίζει ο ΠΑΟ στο ξερό διπλό σε αυτές τις αποδόσεις. Η απάντηση είναι όχι. Ναι μεν είναι αξιόπιστος με τους μικρούς αλλά εδώ σήμερα δεν είναι Λεωφόρος. Θα σκοράρει ο Απόλλωνας; Στα ματς που πρέπει να κερδίσει δεν σκοράρει. Σήμερα; Να το αφήσουμε στο διπλό με over 1,5; Νομίζω είναι μία καλή πρώτη προσέγγιση. Απόδοση 2,15. Μέτριο ποντάρισμα.

• Like
Αντιδράσεις: gdouvl1984
Ατλέτικο Μαδρίτης-Λεβάντε

Όνειρο η φετινή Ατλέτικο ανασταλτικά. Όνειρο για εμάς, εφιάλτης για τον Τσόλο. Πήγε και πήρε και τον Ρεϊνίλντο Μαντάβα ως μπακ και έδεσε το γλυκό. Όποιος γνωρίζει από ligue 1 καταλαβαίνει τί εννοώ. Και η Λεβάντε όμως "τίμια" ομάδα. Κάνει ό,τι μπορεί όπου μπορεί για να φτιάξει τα οικονομικά της λόγω γηπέδου και υποβιβασμού. Έχει πάρει φωτιά η Μαλαισία. Αυτή φτιάχνει το λίπος της, εμείς τα σπίτια μας. Εννοείται ότι θα δώσει τα πάντα για να κάνει κηδεία απόψε, με τέτοια απόδοση στο διπλό. Μπορεί να λήξει από 0-1 έως 3-2. Στην άκρη του μυαλού του Τσόλο υπάρχει σίγουρα η Παμπλόνα σε τρεις μέρες, λίγο πριν τη Μάντσεστερ Γιουνάϊντετ. Πολύ tricky αγώνας. Ο συνδυασμός Ατλέτικο με over 1,5 δίνει περίπου όσο το ξερό διπλό του Παναθηναϊκού. Βρε ουστ. Με over 2,5 δίνει 1,95. Λιγότερο από το Παναθηναϊκός με over 1,5. Βρε ουστ. Το συνδυαστικό να κερδίσει η Ατλέτικο και να έχουμε over 1,5 goals συνολικά από τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο δίνει απόδοση 3,00. Δεν μου φαίνεται άσχημο. Χαμηλό ποντάρισμα για early bet.

• Like
Σαν Πάμπλο Μπούργκος-Μπιλμπάο

Οι μπουκς μας δίνουν φαβορί στο 1.71 την παλαιά κραταιά και ουραγό Μπούργκος και αουτσάϊντερ στο 2.20 την Μπιλμπάο που έχει να χάσει από τότε που κάναμε τον προϋπολογισμό μας για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια. Από τα ζόρια της περσινής σαιζόν οδεύει προς μία ανετότατη παραμονή. Δεν υπάρχει κάτι ύποπτο στην απόδοση της Μπούργκος. Δεν γνωρίζει κάτι ο μπουκ δηλαδή, που δεν το γνωρίζουμε εμείς. Το ερώτημα τώρα εδώ είναι αν αγοράζουμε τυφλά Μπιλμπάο ή προσπερνάμε. Ο πρώτος και προφανής λόγος για να στηρίξουμε την Μπιλμπάο είναι η κούραση της Μπούργκος μετά τη βόλτα της για το διηπειρωτικό στην Αίγυπτο. Ναι μεν έχασε στον τελικό από τη Φλαμένγκο αλλά κάτι τέτοιες εμπειρίες θυμίζουν σε μία ομάδα πού ήταν και πού βρίσκεται τώρα. Ξυπνάνε μνήμες κι ενίοτε βγάζουν αντίδραση, εγώ. Ο αποψινός αγώνας με την Μπιλμπάο είναι ο πρώτος τελικός παραμονής. Ο δεύτερος είναι τρεις εβδομάδες αργότερα στην έδρα της Μπέτις. Θα το πάει στην σκληράδα η Μπούργος. Έτσι πιστεύω. Θα υποφέρει η Μπιλμπάο σε κάθε μπάλα, τουλάχιστον για όσο αντέξει ενεργειακά η γηπεδούχος. Να μην τα πολυλογώ βλέπω 68 με 74 πόντους συνολικά στο πρώτο ημίχρονο. Το line αυτή τη στιγμή είναι στους 78,5 πόντους. Το θεωρώ κάπως τσιμπημένο. Πάει για under, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Απόδοση 1,86. Το παίζουμε μονό; Αυτό επαφίεται στην προσωπική κρίση του καθενός. Δεν αδικώ κάποιον αν προσθέσει και κάτι άλλο δίπλα του για να πιάσει μία απόδοση συνολική στο 2,50 (κρίσιμο όριο). Προσωπικά αυτό θα κάνω αλλά δεν θα αναφέρω με τί θα το συνδυάσω γιατί δεν θέλω να πάρω στον λαιμό μου κάποιον προτείνοντας του να φάει σολωμό μαζί με φασολάδα. Ενδεχόμενη δυάδα σημαίνει χαμηλό ποντάρισμα.

• Like
Αυτά για σήμερα, τουλάχιστον σε ό,τι μπορώ να μιλήσω δημόσια. Για καλύψεις, live betting και τα λοιπά είναι στο προσωπικό παιχνίδι του καθενός τί νοοτροπία διαθέτει. Σημασία δεν έχει πόσες φορές θα επιβεβαιωθεί ένα προγνωστικό αλλά ποιά μία ή δύο (το πολύ) ευκαιρίες θα αντιληφθείς και θα ορμήσεις. Έχω πάει άπειρους κουβάδες στη ζωή μου (και συνεχίζω έτσι) αλλά το πρόβλημα (για αυτούς) είναι ότι κερδίζω συνήθως στις περιπτώσεις που με ενδιαφέρει περισσότερο. Απόψη μου είναι ότι μπορείτε να κάνετε μία μικρή διασπορά σε κάποια πονταρίσματα, δοκιμάζοντας το γνωστικό σας υπόβαθρο αλλά αν δεν διαθέτουμε την ικανότητα να αντιληφθούμε και να ορμήσουμε στην ευκαιρία βγάζοντας σοβαρό χρήμα δεν υπάρχει κάποιος λόγος ενασχόλησης με το στοίχημα. Σοβαρο χρήμα σε early bet ή π.χ. να κυνηγήσεις στο live ανατροπή της Ατλέτικο αν κερδίζει στο ημίχρονο η Λεβάντε δεν υφίσταται. Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια και ένδειξη μεγάλου κορόϊδου ή μεγάλου ψιλικαντζή. Συνήθως το πρώτο.

• Like
Αντιδράσεις: gdouvl1984 και betover
Να΄ναι καλά η Λαμία που ξεθάρρεψε στο δεύτερο ημίχρονο γιατί αλλιώς Νταγκό σε απόδοση όνειρο στο Live δεν θα έπαιζα. Να' ναι καλά τα παιδιά. Πολύ θα το ήθελα να χαθεί και ο Παναθηναϊκός χθες για να σας δείξω πώς σε μία μέρα με τρεις κουβάδες σε τέσσερις επιλογές εγώ έκανα πάρτυ. Άλλο το πλαίσιο σκέψεων κι άλλο το σχέδιο μάχης.

Για σήμερα Ούνιξ Καζάν στο -10,5 με 1,86. Χαμηλό ποντάρισμα.

Η Βαγιεκάνο είναι μία ομάδα που με απασχόλησε αρκετά τον τελευταίο καιρό στοιχηματικά. Ελέω του πρώτου της αγώνα κυπέλλου εντός με την Μπέτις την κόντραρα και στη Θέλτα και εντός με την Οσασούνα. Στη δεύτερη περίπτωση μάλιστα το έκανα με μεγαλύτερη θέρμη γιατί και η Οσασούνα ήταν έτοιμη να στρίψει και να κερδίσει και φυσικά γιατί ήταν σε εξαιρετική απόδοση (3,80). Τώρα όμως αλλάζουν τα κόζα. Οι μπουκς μα τη δίνουν οριακό φαβορί στην έδρα μίας όχι κακής ομάδας, όπως η Έλτσε. Τί θέλουν να μας πουν οι ποιητές; Παίξτε άσσο μας λένε οι ποιητές. Άντε Χ. Πολύ περίεργο ματς. Όταν έχεις παίξει πρόσφατα ξερό διπλό την Οσασούνα στο 3,80 αλλά και ξερό διπλό τη Βιγιαρεάλ στην έδρα της Μπέτις στο 2,90 δυσκολεύεσαι να τρελαθείς με το 2,75 της Βαγιεκάνο. Κατ' επέκταση θα γίνει χαμηλό ποντάρισμα. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για δύο-τρεις σημαντικές απουσίες της Έλτσε που θα τη δυσκολέψουν κόντρα σε μία γρήγορη ομάδα, όταν το επιδιώξει, όπως είναι η Βαγιεκάνο. Αυτό που με "στοιχειώνει" είναι το παιχνίδι των αποδόσεων που προσφέρονται και θα το ρισκάρω. Επαναλαμβάνω, χαμηλό ποντάρισμα, για λόγους που έχω ήδη αναφέρει. Για τους λάτρεις των ισοπαλιών να αναφέρω ότι στις άλλες επισκέψεις της Βαγιεκάνο στην ίδια επαρχία της Ισπανίας έχει φέρει 1-1 στη Βαλένθια και στο Λεβάντε αλλά και ήττα με 2-0 στης Βιγιαρεάλ.

• Like
Αντιδράσεις: JIM1
Όποιος κόντραρε Λαμία το σ/κ που μας πέρασε δεν γίνεται να μην παίξει Ιωνικό σήμερα.

Εδώ που το έφτασε η Λίβερπουλ (λόγω της πελατειακής σχέσης της Τότεναμ με τη Σίτι που αναμενόμενα είχε μείνει στη Λισαβόνα) δεν γίνεται να μην κερδίσει απόψε. Σε όλες τις εντός έδρας νίκες της απέναντι στη Λιντς έχει καλύψει το χάντικαπ -1,5 εκτός από πέρσυ, σε ένα ματς ροντέο που ουκ ολίγα έχει κάνει προσφάτως η Λιντς. Ματς για live. Χάντικαπ ή goals, θα δείξει. Ενδεκάδες, παρακολούθηση αγώνα και βλέπουμε.

Αν αποκαλείς τον εαυτό σου καρχαρία και έχεις παίξει Λαμία άσσο με Απόλλωνα Σμύρνης και φοβήθηκες τον άσσο του Ιωνικού σήμερα τότε σου έχω νέα. Δεν είσαι καρχαρίας. Είσαι κάτι άλλο και αν δεν μπορώ να σε πείσω να σταματήσεις το στοίχημα τουλάχιστον παράτα τη σούπερ λιγκ.

Όσοι έβγαλαν Χ ποσό κοντράροντας τη Λαμία με Απόλλωνα (τελείως διαφορετικό πράμα από το "στηρίζω" τον Απόλλωνα) και έβαλαν ποσό Χ10 (τουλάχιστον) στον άσσο του Ιωνικού σήμερα, όταν ήταν στο δυαράκι, στηρίζοντας Ιωνικό, μπορείτε ελεύθερα να αποκαλείτε τους εαυτούς σας όπως θέλετε.

Και τώρα Άνφιλντ όπου στη χειρότερη περίπτωση να αφήσουμε ένα πουρμπουάρ γιατί ο πραγματικός καρχαρίας Ιωνικούς ψάχνει. Τις Λίβερπουλ τις έχει για χαλάρωμα.

• Like
Αντιδράσεις: JIM1 και A L E X
Όλη μέρα θα αναρωτιέμαι πού βρίσκεται η περισσότερη αξία. Στο 4,75 της Αλκμάαρ ή στο 5,75 της Μονακό. Μπουρδέλο. Μήπως το παρακάνω με την κόντρα του Άγιαξ; Θα τον κοντράρω ξανά; Μήπως φτάσαμε σε εκείνο το σημείο της καμπύλης που θα αντιδράσει; Από την άλλη αυτή η Μονακό είναι καλά πανάθεμα την. Την είχα κοντράρει με Ζαλγκίρις αλλά όχι γιατί ήταν κακή ομάδα. Ήταν όμως φορτωμένη και η άλλη σε καλό φεγγάρι. Σίγουρα και το 4+ έπαιξε τον ρόλο του. Δεν είναι όμως για 5,75 σε αυτή τη φάση κι ας παίζει στην έδρα ενός τρένου. Πολύ περίεργα πράματα. Όταν υπάρχει τέτοιο έλλειμμα αποφασιστικότητας συνήθως μένω χαμηλά. Stay low λοιπόν.

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden
All in all λοιπόν όποιος σκέφτεται Αλκμάαρ περιμένει ενδεκάδες κι αναλόγως πράττει. Θα είναι κλειδί η ανασταλτική ισορροπία του Άγιαξ. Σε ό,τι αφορά το μπάσκετ όποιος σκέφτεται Μονακό κάνει ένα early bet και ετοιμάζεται για το live. Τίποτα από τα δύο όμως δεν είναι για πολλά-πολλά. Περισσότερα άξιζε το να σκοράρει ο Κουλούρης (εκτελεστής και των πέναλτι) και να πάρει κάρτα ο Φατιόν (γνωστός ταραξίας σε τέτοιου είδους ματς) στο Απόλλων Σμύρνης-Ατρόμητος.

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Από ένα σημείο και πέρα είχα μπερδευτεί. Δεν ήξερα τί με συνέφερε περισσότερο. Να κερδίσει η Μπαρτσελόνα ή η Μονακό; Βλέπετε εκεί στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου κι ενώ παρακολουθούσα αραχτός τον μπασκετικό κουβά μου είδα τη Μονακό στο 17.50 απόδοση. Ε δεν άντεξα. Πυροβόλησα. Μετά ήρθε και μια ωραιότατη απόδοση κερδοφόρας κάλυψης στην Μπαρτσελόνα στο δυαράκι και γελούσα όλο το βράδυ! Άλλη μία υπέροχη live betting βραδιά στην Ευρωλίγκα είχε τελειώσει. Απόλαυση το ματς. Για λίγα ξεκίνησα και κατέληξα να μετράω καλούτσικα κέρδη. Πάντα τέτοια!

Χέρτα, Γκρόνινγκεν, Βάαλβαϊκ, Καντίθ και Μπαρτσελόνα πρέπει να ήταν σε συστήματα κάθε σοβαρού παίκτη. Αν δεν μπορείς να τα "δεις" αυτή την περίοδο πότε περιμένεις να κάνεις το ριφιφί του οικονομικού έτους; Στην pre-season το καλοκαίρι; Σύνελθε!

Ειδικά χθες το βράδυ όποιος είδε ενδεκάδες και διάταξη παικτών στο κλάσικο (και δεν αναφέρομαι στην ούτως ή άλλως γνωστή απουσία του Μπενεζεμά) και δεν κάρφωσε Μπαρτσελόνα να κάνει ό,τι είχε κάνει σε Νάπολι και Βαλένθια ε ας το παρατήσει το ρημάδι.

Να πούμε κάτι και για την Ντόρτμουντ; Παίζει στο Μάϊντς με προβλήματα κόντρα σε σχεδόν πλήρη ομάδα και λένε οι ειδικοί δύσκολη αποστολή. Τον κακό σας τον καιρό μυρωδιάδες. Οι πονηροί χτύπησαν μετά το '75. Οι ίδιοι πονηροί δεν άγγιξαν την Ντόρτμουντ στην Κολωνία κι ας είχε λιγότερα προβλήματα κόντρα σε ομάδα με σημαντικότατες απουσίες. Καρφί διπλό το έδιναν οι ίδιοι μυρωδιάδες που τα έβλεπαν σκούρα στο Μάϊντς.

Και να ξέρετε ότι αυτοί μυρωδιάδες καθορίζουν τις αποδόσεις που βλέπετε στο μπουκς. Οι odds dictators της μάζας, της μαρίδας. Να σας έχει πάντα καλά ο Θεός πουλάκια μου! Χάρη σε αυτούς κονομάνε διαρκώς οι λίγοι στις τοπ λίγκες που κάτι σαπάκια δεν δίνουν σημασία γιατί μπορούν να κρύβουν τα "λάθη" τους καλύτερα σε άγνωστες λίγκες και μετά παραπονιούνται που τους κόβουν οι μπουκς. Αλλάξτε ή βουλιάξτε κακομοίρηδες.

Πολύ χρήσιμο μερικές φορές αυτό με τα μεγάλα ονόματα και τα ντέρμπι. Τί να κάνουν και οι μπουκς. Πόσο στο διάολο να το πετσοκόψουν μπας και γλιτώσουν. Έπαιζε χθες ο Παναθηναϊκός με Ολυμπιακό στο βόλεϊ και έδινε 1,90 το -1,5 χάντικαπ στα σετς για τον Παναθηναϊκό. Ντέρμπι είναι λέει, καθάρισε τον ΠΑΟΚ με 3-0 ο Ολυμπιακός ε όλο και κάποια αντίσταση θα προβάλει σε αγώνα μισό τίτλο. Βλέπει και την προϊστορία ε εντάξει καλά είμαστε. Θα γίνει παιχνίδι. Άντε τώρα να του εξηγήσεις του μπουκ για το έλλειμμα προσωπικοτήτων στον Ολυμπιακό, τα δομικά του προβλήματα στο ρόστερ, την σαφέσταστη αγωνιστική ανωτερότητα του Παναθηναϊκού που μετά από μία φορτωμένη περίοδο πήρε επιτέλους ανάσες, το κατάμεστο γήπεδο, τη δίψα για θρίαμβο μετά τα όσα έγιναν σε μπάσκετ σε άνδρες και γυναίκες και φυσικά το κερασάκι στην τούρτα ήταν άλλο ένα πρόβλημα νωρίς στον αγώνα για τον Ολυμπιακό που έδινε το περιθώριο ακόμη και σε αυτούς που δίστασαν να ορμήσουν. Ανελέητο σφυροκόπημα και τεράστια μπάζα. Το πλεονέκτημα απέναντι στους μπουκς ήταν γεγονός. Γνωρίζαμε περισσότερα από αυτόν και όταν συμβαίνει αυτό δεν δείχνουμε έλεος. Δεν εμφανίζονται συχνά τέτοιες ευκαιρίες, ειδικά στο βόλεϊ.

Σήμερα αισθάνομαι πολύ ηλίθιος. Έπαιξα το 1,64 του Απόλλωνα Πάτρας έγκαιρα αλλά κάτι κάποιες υποχρεώσεις κάτι η έλλειψη αξιόπιστης πληροφόρησης δεν άγγιξα ούτε τον άσσο του Ιωνικού Νίκαιας ούτε φυσικά και την ανατροπή που πήγαινε πακέτο. Το είχα σημειώσει ως ύποπτο παιχνίδι αλλά αλλά αλλά... Ευτυχώς που είναι νεκρή μέρα η σημερινή γιατί καθαρό μυαλό δεν υπάρχει. Γνωρίζω καλά ότι χθες χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία. Άσχημο πράμα ο εφησυχασμός. Σε ένα τρίμηνο έχω καθαρίσει όσα καθαρίζω συνήθως σε 8 μήνες. Κι όμως αισθάνομαι σκατά. Θα κάνω μία προεπισκόπηση του σαββατοκύριακου μπας και ηρεμήσω. Θα βάλω λίγη μουσική, θα πιω λίγο κρασάκι και θα πείσω τον εαυτό μου ότι όλοι δικαιούνται ένα λάθος.

Θα μπορούσα να γράψω και για την Μπαρτσελονέτα στο πόλο αλλά αυτό θα το καταπιω εύκολα γιατί πάνω από ένα Χ ποσό πάνω της δεν θα έβαζα. Δεν θα ξεπερνούσα δηλαδή τα όρια του serious bet. Είχα ήδη πολλά νεύρα βλέπετε και όταν έχω νεύρα τα κλείνω όλα, σταματάω τα πονταρίσματα και φεύγω για βόλτα. Θα μου πάρει σίγουρα κάποιες μέρες να καθαρίσει το μυαλό μου, δεν θα είναι εύκολο.

Αυτό που συμβαίνει εξηγείται και με όρους αθλητικής ψυχολογίας ξέρετε. Πολλοί αναρωτιέστε γιατί υπάρχουν κάποιοι που είναι κερδισμένοι κι εσείς είστε συνεχώς οι ψιλικαντζήδες ή οι χαμένοι. Η απάντηση είναι απλή. Δεν σκέφτεστε, δεν αναλύετε, δεν μαθαίνετε. Όταν μία ομάδα με βαριά φανέλα και υγιείς προσωπικότητες παθαίνει μία νίλα και έχει σχετικά άμεσα παιχνίδι είναι αρκετά πιθανό να αντιδράσει και να κερδίσει. Όταν όμως δεν έχει άμεσα παιχνίδι τότε εισέρχεται σε μία καθημερινότητα εσωστρέφειας, ψυχολογικής δίνης και στο επόμενο παιχνίδι της δεν είναι και τόσο βέβαιο ότι θα αντιδράσει, καθόλου βέβαιο θα έλεγα. Πιστεύω ότι αν δεν είχα παίξει τον Απόλλωνα Πάτρας χθες με αρκετά σοβαρό ποσό (λόγω Σερέλη κυρίως) θα ήμουν σε μία ανάλογη κατάσταση εσωστρέφειας και θα ήμουν αρκετά επικίνδυνος για την τσέπη μου αν δεν είχα την ευκαιρία να αντιδράσω άμεσα. Τώρα θα παίξω με την καμπύλη μου και θα διαμορφώσω αργά και σταθερά τα σωστά επίπεδα ψυχολογίας μου. Θα με φορμάρω κλιμακωτά μέχρι το μεθεπόμενο σαββατοκύριακό. Ίσως να μου κάνω κι ένα δώρο. Ε το αξίζω πανάθεμα με. Αν δεν με προσέξω εγώ τότε ποιός. Αν δεν με συγχωρήσω εγώ τότε ποιός. Προχωράμε λοιπόν. Αργά και σταθερά.

• Like
Αντιδράσεις: giokal και gdouvl1984
Και μέχρι το απόγευμα που έχει το ζουμί της ημέρας ας παίξουμε ένα αγαπημένο παιχνίδι για τους Έλληνες που όποιο παιχνίδι χάνουν είναι σχεδόν πάντα στημένο και τον αδίκησε η μοίρα τον ασχετούλη. Ας δούμε το αλάνθαστο ένστικτο αυτού του γίγαντα των Βαλκανίων. Ακολουθεί δημοσκόπηση, στην οποία δεν έχει παρέμβει ο γόνος.

Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Δύο αγώνες, ένα concept. Παρακολουθώντας τον αγώνα στο ΣΕΦ αλλά και την ψυχολογία αποδόσεων όλη την ημέρα είχα καταλάβει ότι ο μπουκ φύλαγε τα νώτα του συνεχώς. Δεν ενέδιδε στον παροξυσμό κάποιων να κοντράρουν τον Ολυμπιακό χωρίς Σλούκα και Φαλ κόντρα στην πρωτοπόρο. Δικαιώθηκε. Και πώς να μη δικαιωθεί. Θέλω να πιστεύω ότι τουλάχιστον πέντε χρόνια μετά θα έχω αποκτήσει την απαιτούμενη εμπειρία να κάνω και τέτοιου είδους δυνατά πονταρίσματα. Προς το παρόν αυτό που μπορούσα ήταν να το παρακολουθήσω, αμέτοχος, εστιάζοντας στο χάντικαπ του επόμενου αγώνα. Στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου αυτό το +17,5 του ΠΑΟΚ ήταν για ποντάρισμα 8/10. Μας άγχωσε λίγο δεν το κρύβω κι ας όψεται το πρόβλημα του Ρίβερς γιατί αλλιώς θα πήγαινε για 15/10 ποντάρισμα. Τέλος καλό όλα καλά. Αργά και σταθερά δουλεύεται η καμπύλη. Τα εξτραδάκια από κάτι ανατροπούλες σε Κροατία και Πορτογαλία είναι για να τα πανηγυρίζουν τα 20χρονα. Εμείς εστιάζουμε σε αξιόπιστες περιπτώσεις σοβαρής κονόμας. Είμαστε σε άλλο επίπεδο τώρα.

• 19:45
    • UEFA Champions League 2025-26

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 22:00

COSMOTE SPORT 2 HD

COSMOTE SPORT 3 HD

COSMOTE SPORT 5 HD