Γκάλοπ

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Bono
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Bono

New Member
5 Σεπ 2022
230
189
43
Με συγχωρείτε προκαταβολικά αν η απορία μου είναι ανεδαφική. Προσπαθώ να βρω πώς φτιάχνουμε γκάλοπς στο ίδιο θέμα, με νέα απάντηση. Δεν το βρίσκω. Ίσως να γίνεται μόνο μέσω ανοίγματος νέου θέματος. Σε κάθε περίπτωση διαφωτίστε με σας παρακαλώ, όταν θα βρείτε χρόνο.

Εκεί που πατάς Νεο θέμα σαν default βγάζει Συζήτηση όμως μπορείς να επιλέξεις όπως μπορείς να δεις παρακάτω το Γκάλοπ
1664199900909.png

από κάτω έχει τις επιλογές

1664199939182.png

Στο υπάρχων θέμα τώρα απότι βλέπω μπορείς να αλλάξεις σε γκάλοπ στην αρχή το θέμα

1664200024851.png

όμως δεν ξέρω αν μπορείς εσύ ο ίδιος να το κάνεις ή πρέπει να το κάνουμε εμείς

• Like
Αντιδράσεις: Bono
Σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου Ερτζαν. Ευτυχώς τα στοιχειώδη τα ήξερα ήδη. Γκάλοπ ανοίγοντας νέο θέμα ξέρω να φτιάχνω. Αυτό που δεν έχω εντοπίσει είναι πώς μπορώ να προσθέσω γκάλοπς με replies στο ίδιο θέμα, . Δηλαδή στο θέμα που έχω ήδη ανοίξει να υπάρχουν σε ξεχωριστά replies από κάτω, ένα ένα το γκάλοπ. Χωρίς να εξαφανιστεί ασφαλώς η ήδη γραμμένη εισαγωγή της λογικής των γκάλοπς αυτών. Σε βοήθησα να καταλάβεις τί με προβληματίζει ή τα έκανα χειρότερα;

Σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου Ερτζαν. Ευτυχώς τα στοιχειώδη τα ήξερα ήδη. Γκάλοπ ανοίγοντας νέο θέμα ξέρω να φτιάχνω. Αυτό που δεν έχω εντοπίσει είναι πώς μπορώ να προσθέσω γκάλοπς με replies στο ίδιο θέμα, . Δηλαδή στο θέμα που έχω ήδη ανοίξει να υπάρχουν σε ξεχωριστά replies από κάτω, ένα ένα το γκάλοπ. Χωρίς να εξαφανιστεί ασφαλώς η ήδη γραμμένη εισαγωγή της λογικής των γκάλοπς αυτών. Σε βοήθησα να καταλάβεις τί με προβληματίζει ή τα έκανα χειρότερα;
Αν κατάλαβα σωστά κάτω από κάθε απάντηση στο ίδιο θέμα θέλεις να έχεις ένα ξεχωριστό γκάλοπ. Αυτό δεν είναι εφικτό. Κάθε θέμα καινούριο και ένα γκάλοπ πάει.

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Αν κατάλαβα σωστά κάτω από κάθε απάντηση στο ίδιο θέμα θέλεις να έχεις ένα ξεχωριστό γκάλοπ. Αυτό δεν είναι εφικτό. Κάθε θέμα καινούριο και ένα γκάλοπ πάει.
Πολύ σωστά κατάλαβες. Κρίμα. Σε ευχαριστώ για το feedback και πάλι Ερτζάν. Καλή σου νύχτα.

Οκ τώρα είδα ότι το συζητήσατε και κατάλαβα τι ήθελες. Όντως δεν γίνονται πολλά polls μέσα σε ένα topic.

• Like
Αντιδράσεις: Bono
  • 19:30
    • Αταλάντα - Κρεμονέζε

COSMOTE SPORT 4 HD
  • 19:30
    • Αταλάντα - Κρεμονέζε

COSMOTE SPORT 5 HD
  • 20:45
    • Φαμαλικάο - Άβες

COSMOTE SPORT 9 HD
  • 21:30