@Larry υπάρχουν στο τέλος του πρώτου ποστ εκεί που γράφει ΣΗΜ.Υπάρχουν οδηγίες και λεπτομέρειες για αυτό το πρωτάθλημα;
Δυστυχώς πολλοί οι αγώνες και δεν θα μπορέσω να είμαι συνεπής! Αν υπάρχει πάντως δυνατότητα για συμμετοχή μόνο στο κύπελλο ψήνομαι!Ομαδες που τερμάτισαν την περσινη σεζον και δεν εχουν δηλώσει ακομα συμμετοχη:
Brentford @Paquita
Pumas @iraklis30
Milan @ksixo
Cafe Opera @tsitoni
Blackburn Rovers @patrickdrd
Καλησπέρα σε όλους!Δεν έχω πολλά περιθώρια ακόμα να περιμένω γιατί το να σχεδιαστεί όλη η νεα σεζον θέλει αρκετο χρόνο.
Ξεκινάω να ετοιμάζω το πρωτάθλημα με τις παρακάτω 16 ομάδες...
Antalyaspor (McLaren17)
Husqvarna (animusbet)
Bayern Munchen (BetLaden)
Ajax (Panatha)
Atalanta (Xray)
Fenerbahche (Ertzan)
Napoli (Eric Castel)
Marseille (Avrolimos)
Dundee Utd (nicolas)
Hafnafjiordur (okonski)
East Sterling (Alex)
South Melbourne (avator)
Hallam (Koulos87)
Boca Juniors (Spyridon)
Liverpool (zorian)
Fulam (coria)
Καθυστερημένη συμμετοχή κι εγώ, στον πάγκο για αναμονή..... CAFE OPERAΑν βρεθει αμεσα αλλος ενας, ισως να προλαβω να το αλλάξω και να το κανω με 18 ομάδες απο 16 (πρεπει να ειναι ζυγός αριθμός). Αλλιως σε λιστα αναμονης για να αναλαβετε οποιον αποβληθεί αλλά εχετε και σιγουρη συμμετοχή στο κυπελλο.

Δέχεται και πιστωτική κάρτα να ξέρεις με πολλές άτοκες δόσεις αν με εννοείς ααααααν με εννοείςΚαθυστερημένη συμμετοχή κι εγώ, στον πάγκο για αναμονή..... CAFE OPERA
Ζητώ συγνώμη από την παλιοπαρέα, κοιμήθηκα τελείως με τις υποχρεώσεις της δουλειάς και τα τρεξίματα για τις εγγραφές των Αγγλικών και των δραστηριοτήτων των παιδιών...
Ρε προεδραρα ρίξε και εσύ κανα τηλέφωνο να μας ξυπνήσεις!!!![]()

@BetLaden νομίζω μπορούμε να τους εντάξουμε να παίξουν πρώτη αγωνιστική μαζί και το νέο πρόγραμμα με τις 16 αγωνιστικές μπορώ να το ετοιμάσω εγώ σχετικά εύκολαΣυγνωμη παιδια, εγω δεν πρόλαβαινα να σας εντάξω το Σάββατο που δηλωσε ο Tsitoni. Αν νομιζει ο @McLaren17 οτι το πρόγραμμα μπορει να τους ενσωματωσε εχοντας τον μεταξυ τους αγωνα την 1η αγωνιστική (γιατι δεν παιζει να αλλαξει κατι αλλο αυτη την ωρα... ας το κανει και θα τα φτιαξω τα υπολοιπα στην πορεια. Αλλά νομιζω οτι δεν γινεται...
Καλου κακου ας στειλουν και οι 2 αγωνες (@tsitoni @iraklis30 ) και βλεπουμε αν το καταφερουμε.
Για μένα το σημαντικότερο είναι η θέληση να παίξουν και από την στιγμή που έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι συνεπής μπορούμε να τους προσθέσουμε στο IFC #22@BetLaden νομίζω μπορούμε να τους εντάξουμε να παίξουν πρώτη αγωνιστική μαζί και το νέο πρόγραμμα με τις 16 αγωνιστικές μπορώ να το ετοιμάσω εγώ σχετικά εύκολα