Δήλωση συμμετοχής στο IFC#22

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος BetLaden
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Υπάρχουν οδηγίες και λεπτομέρειες για αυτό το πρωτάθλημα;

Η μέχρι στιγμής λίστα συμμετεχόντων στο IFC#22

Antalyaspor (McLaren17)
Husqvarna (animusbet)
Bayern Munchen (BetLaden)
Ajax (Panatha)
Atalanta (Xray)
Fenerbahche (Ertzan)
Napoli (Eric Castel)
Marseille (Avrolimos)
Dundee Utd (nicolas)
Hafnafjiordur (okonski)
East Sterling (Alex)
South Melbourne (avator)
Hallam (Koulos87)

• Like
Αντιδράσεις: A L E X, nicolas και avator
Η μέχρι στιγμής λίστα συμμετεχόντων στο IFC#22

Antalyaspor (McLaren17)
Husqvarna (animusbet)
Ajax (Panatha)
Atalanta (Xray)
Fenerbahche (Ertzan)
Napoli (Eric Castel)
Marseille (Avrolimos)
Dundee Utd (nicolas)
Hafnafjiordur (okonski)
East Sterling (Alex)
South Melbourne (avator)
Hallam (Koulos87)
Boca Juniors (Spyridon)
Liverpool (zorian)

Σύντομα θα κλείσει η λίστα γιατί πρέπει να ετοιμαστεί το πρωτάθλημα που ξεκινά με την πρώτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

• Like
Αντιδράσεις: nicolas και PANATHA
Ομαδες που τερμάτισαν την περσινη σεζον και δεν εχουν δηλώσει ακομα συμμετοχη:

Brentford @Paquita
Pumas @iraklis30
Milan @ksixo
Cafe Opera @tsitoni
Blackburn Rovers @patrickdrd
Δυστυχώς πολλοί οι αγώνες και δεν θα μπορέσω να είμαι συνεπής! Αν υπάρχει πάντως δυνατότητα για συμμετοχή μόνο στο κύπελλο ψήνομαι!

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Την Τριτη 16/9 ξεκινα η 1η αγωνιστική του IFC. Αρα το πρόγραμμα θα ειναι ετοιμο μεχρι την Παρασκευη 12/9 για να στειλετε αγωνες μεχρι την Δευτερα βαρδυ.

Ειμαστε ηδη 15 ομάδες αναμενω αμεσα ομως αν θα μπουν άλλοι ειδικά οι παλιοι που δεν εχουν εμφανιστει ακομα:

Pumas @iraklis30
Milan @ksixo
Cafe Opera @tsitoni
Blackburn Rovers @patrickdrd

• Like
Αντιδράσεις: PANATHA
Δεν έχω πολλά περιθώρια ακόμα να περιμένω γιατί το να σχεδιαστεί όλη η νεα σεζον θέλει αρκετο χρόνο.
Ξεκινάω να ετοιμάζω το πρωτάθλημα με τις παρακάτω 16 ομάδες...

Antalyaspor (McLaren17)
Husqvarna (animusbet)
Ajax (Panatha)
Atalanta (Xray)
Fenerbahche (Ertzan)
Napoli (Eric Castel)
Marseille (Avrolimos)
Dundee Utd (nicolas)
Hafnafjiordur (okonski)
East Sterling (Alex)
South Melbourne (avator)
Hallam (Koulos87)
Boca Juniors (Spyridon)
Liverpool (zorian)
Fulam (coria)

• Like
Αντιδράσεις: nicolas και PANATHA
Δεν έχω πολλά περιθώρια ακόμα να περιμένω γιατί το να σχεδιαστεί όλη η νεα σεζον θέλει αρκετο χρόνο.
Ξεκινάω να ετοιμάζω το πρωτάθλημα με τις παρακάτω 16 ομάδες...

Antalyaspor (McLaren17)
Husqvarna (animusbet)
Ajax (Panatha)
Atalanta (Xray)
Fenerbahche (Ertzan)
Napoli (Eric Castel)
Marseille (Avrolimos)
Dundee Utd (nicolas)
Hafnafjiordur (okonski)
East Sterling (Alex)
South Melbourne (avator)
Hallam (Koulos87)
Boca Juniors (Spyridon)
Liverpool (zorian)
Fulam (coria)
Καλησπέρα σε όλους!
Καθυστερημένα δηλώνω συμμετοχή με την PUMAS.
Θα είμαι στον πάγκο...

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Αν βρεθει αμεσα αλλος ενας, ισως να προλαβω να το αλλάξω και να το κανω με 18 ομάδες απο 16 (πρεπει να ειναι ζυγός αριθμός). Αλλιως σε λιστα αναμονης για να αναλαβετε οποιον αποβληθεί αλλά εχετε και σιγουρη συμμετοχή στο κυπελλο.

round_1.png

Τελευταία επεξεργασία:
Αν βρεθει αμεσα αλλος ενας, ισως να προλαβω να το αλλάξω και να το κανω με 18 ομάδες απο 16 (πρεπει να ειναι ζυγός αριθμός). Αλλιως σε λιστα αναμονης για να αναλαβετε οποιον αποβληθεί αλλά εχετε και σιγουρη συμμετοχή στο κυπελλο.
Καθυστερημένη συμμετοχή κι εγώ, στον πάγκο για αναμονή..... CAFE OPERA
Ζητώ συγνώμη από την παλιοπαρέα, κοιμήθηκα τελείως με τις υποχρεώσεις της δουλειάς και τα τρεξίματα για τις εγγραφές των Αγγλικών και των δραστηριοτήτων των παιδιών...
Ρε προεδραρα ρίξε και εσύ κανα τηλέφωνο να μας ξυπνήσεις!!!:twis::twis:

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden και PANATHA
@BetLaden Νομίζω ότι μπορούμε να δεχτούμε και τους δύο συμμετέχοντες @tsitoni και @iraklis30 μιας και οι δύο είναι βετεράνοι προπονητές, εσύ τι λες;;;

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
  • Love
Αντιδράσεις: nicolas, tsitoni και BetLaden
Καθυστερημένη συμμετοχή κι εγώ, στον πάγκο για αναμονή..... CAFE OPERA
Ζητώ συγνώμη από την παλιοπαρέα, κοιμήθηκα τελείως με τις υποχρεώσεις της δουλειάς και τα τρεξίματα για τις εγγραφές των Αγγλικών και των δραστηριοτήτων των παιδιών...
Ρε προεδραρα ρίξε και εσύ κανα τηλέφωνο να μας ξυπνήσεις!!!:twis::twis:
Δέχεται και πιστωτική κάρτα να ξέρεις με πολλές άτοκες δόσεις αν με εννοείς ααααααν με εννοείς :paidi:

Συγνωμη παιδια, εγω δεν πρόλαβαινα να σας εντάξω το Σάββατο που δηλωσε ο Tsitoni. Αν νομιζει ο @McLaren17 οτι το πρόγραμμα μπορει να τους ενσωματωσε εχοντας τον μεταξυ τους αγωνα την 1η αγωνιστική (γιατι δεν παιζει να αλλαξει κατι αλλο αυτη την ωρα... ας το κανει και θα τα φτιαξω τα υπολοιπα στην πορεια. Αλλά νομιζω οτι δεν γινεται...
Καλου κακου ας στειλουν και οι 2 αγωνες (@tsitoni @iraklis30 ) και βλεπουμε αν το καταφερουμε.

• Like
Αντιδράσεις: tsitoni και iraklis30
Συγνωμη παιδια, εγω δεν πρόλαβαινα να σας εντάξω το Σάββατο που δηλωσε ο Tsitoni. Αν νομιζει ο @McLaren17 οτι το πρόγραμμα μπορει να τους ενσωματωσε εχοντας τον μεταξυ τους αγωνα την 1η αγωνιστική (γιατι δεν παιζει να αλλαξει κατι αλλο αυτη την ωρα... ας το κανει και θα τα φτιαξω τα υπολοιπα στην πορεια. Αλλά νομιζω οτι δεν γινεται...
Καλου κακου ας στειλουν και οι 2 αγωνες (@tsitoni @iraklis30 ) και βλεπουμε αν το καταφερουμε.
@BetLaden νομίζω μπορούμε να τους εντάξουμε να παίξουν πρώτη αγωνιστική μαζί και το νέο πρόγραμμα με τις 16 αγωνιστικές μπορώ να το ετοιμάσω εγώ σχετικά εύκολα

@BetLaden νομίζω μπορούμε να τους εντάξουμε να παίξουν πρώτη αγωνιστική μαζί και το νέο πρόγραμμα με τις 16 αγωνιστικές μπορώ να το ετοιμάσω εγώ σχετικά εύκολα
Για μένα το σημαντικότερο είναι η θέληση να παίξουν και από την στιγμή που έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι συνεπής μπορούμε να τους προσθέσουμε στο IFC #22

Νόμιμες Στοιχηματικές

*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
  • 22:10
    • Γαλλία - Βόρεια Ιρλανδία

Novasports Start
  • 20:00:00
    • Μπαχτσεσεχίρ - Μπεσίκτας

COSMOTE SPORT 4 HD
  • 21:00:00
    • Basket League 2025-26

ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ
  • 12:00
    • ATP 250 2026

COSMOTE SPORT 6 HD