Δεν μπορώ να κάνω κατάθεση με paysafe στην μπετ 365

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος kotsos1
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

kotsos1

New Member
28 Μαρ 2024
12
6
3
Ρε παιδιά πως θα λύσουμε το παρακάτω θέμα;

Μόλις μου έδωσε τις απαντήσεις με γειωσε ο μαλακας.
Ένιωθα ότι μου μιλούσε με υφακι. Με ατιτουτ που λέγαμε και στο χωριό μας.
Υπάρχει κάτι να κάνουμε;
Δε θυμάμαι να έχω δεύτερο λογαριασμό κι αν έχω και δεν το θυμάσαι πως θα τον βρώ,θα τον σβήσω και θα κρατήσω μόνο αυτόν που είχα τα τελευταία 10+ χρόνια

Συνημμένα

• IMG_20240328_134602.jpg
    IMG_20240328_134602.jpg
    214.4 KB · Προβολές : 10,098
  • Screenshot_2024-03-28-13-33-13-910_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-03-28-13-33-13-910_com.android.chrome.jpg
    722.1 KB · Προβολές : 10,040

Υπάρχει κάτι να κάνουμε;
Δε θυμάμαι να έχω δεύτερο λογαριασμό κι αν έχω και δεν το θυμάσαι πως θα τον βρώ,θα τον σβήσω και θα κρατήσω μόνο αυτόν που είχα τα τελευταία 10+ χρόνια
Πρακτικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
Βάλε άλλη μέθοδο πληρωμής, ταυτοποίησε την πρώτα και μετά ξεκίνα να παίζεις πάλι.

• Like
Αντιδράσεις: kotsos1
Πρακτικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
Βάλε άλλη μέθοδο πληρωμής, ταυτοποίησε την πρώτα και μετά ξεκίνα να παίζεις πάλι.
Μα είμαι χρόνια πελάτης.
Δεκαετία ίσως και πάνω. Έχω κάνει αναλήψεις στην paysafe
Μήπως γνωρίζεις τι ακριβώς συμβαίνει;

Μα είμαι χρόνια πελάτης.
Δεκαετία ίσως και πάνω. Έχω κάνει αναλήψεις στην paysafe
Μήπως γνωρίζεις τι ακριβώς συμβαίνει;
Ίδια ιστορία που μου είχε συμβεί, ήταν ότι και καλά η κάρτα μου είχε χρησιμοποιηθεί από άλλον “πελάτη” και ότι θα πρέπει να βάλω νέα μέθοδο πληρωμής.
Είναι ξεκάθαρα μπαρούφες, προφανώς κάτι άλλο συμβαίνει και επειδή η πολιτική της εταιρείας είναι άκρως απόρρητη δεν μπορείς να ξέρεις τι σου ξημερώνει.
Έχει χάσει την αξιοπιστία της πλέον, και σίγουρα μπορούν να στο πουν και άλλοι.

• Like
Ίδια ιστορία που μου είχε συμβεί, ήταν ότι και καλά η κάρτα μου είχε χρησιμοποιηθεί από άλλον “πελάτη” και ότι θα πρέπει να βάλω νέα μέθοδο πληρωμής.
Είναι ξεκάθαρα μπαρούφες, προφανώς κάτι άλλο συμβαίνει και επειδή η πολιτική της εταιρείας είναι άκρως απόρρητη δεν μπορείς να ξέρεις τι σου ξημερώνει.
Έχει χάσει την αξιοπιστία της πλέον, και σίγουρα μπορούν να στο πουν και άλλοι.
Μάλιστα..
Πάντως δεν μπορώ να θυμηθώ τι έχει συμβεί.
Ευχαριστώ πολύ
Χρησιμοποιώ την χρεωστική μου συχνά αλλά νομίζω με χακαραν γιατί είχε έρθει ένα μεηλ ότι κάποιος προσπάθησε να αλλάξει τον κωδικό στην εταιρεία μπουτ 365

Γεια σας, μπορέσατε να αποφασίσετε πώς να το κάνετε ή περάσατε σε άλλη μέθοδο, εάν ναι, ποια;

• Like
Γεια σας, μπορέσατε να αποφασίσετε πώς να το κάνετε ή περάσατε σε άλλη μέθοδο, εάν ναι, ποια;
Παρόλο που μπορώ με χρεωστική η με σκριλ,με τσατισε όλο αυτό και σταμάτησα να παίζω στην bet.
Δεν θα με ελέγχουν αυτοί,εγώ είμαι κύριος του εαυτού μου

• Like
Αντιδράσεις: CoolBerth

Υπάρχει κάτι να κάνουμε;
Το ίδιο ακριβώς και σε μένα. Την πρώτη φορά που μίλησα με κάποιον με γείωσε , την δεύτερη φορά που μίλησα με κάποιον ήταν πιο ευγενικός αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο. Είπαν πως ο λογαριασμός μου paysafe έχει χρησιμοποιηθεί και αλλού κι ότι το αρμόδιο τμήμα έκανε έλεγχο που βρέθηκε αναποτελεσματικός και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον paysafe λογαριασμό μου.
*Φυσικα δεν χρησιμοποιησα τον paysafe λογαριασμό μου σε άλλον bet365 λογαριασμό, δεν έχω δεύτερο λογαριασμό ούτως ή άλλως,
*Η 365 όπως λέει κι ένας φίλος παραπάνω έχει χάσει πάρα πολύ σε αξιοπιστία.

• Like
Το ίδιο ακριβώς και σε μένα. Την πρώτη φορά που μίλησα με κάποιον με γείωσε , την δεύτερη φορά που μίλησα με κάποιον ήταν πιο ευγενικός αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο. Είπαν πως ο λογαριασμός μου paysafe έχει χρησιμοποιηθεί και αλλού κι ότι το αρμόδιο τμήμα έκανε έλεγχο που βρέθηκε αναποτελεσματικός και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον paysafe λογαριασμό μου.
*Φυσικα δεν χρησιμοποιησα τον paysafe λογαριασμό μου σε άλλον bet365 λογαριασμό, δεν έχω δεύτερο λογαριασμό ούτως ή άλλως,
*Η 365 όπως λέει κι ένας φίλος παραπάνω έχει χάσει πάρα πολύ σε αξιοπιστία.
Μάλλον χρησιμοποιήσαμε άλλου λογαριασμό στον δικό μας.
Δεν εξηγείται αλλιώς

Μάλλον χρησιμοποιήσαμε άλλου λογαριασμό στον δικό μας.
Δεν εξηγείται αλλιώς
Δεν έκανα κάτι τέτοιο προσωπικά φίλε μου. Δεν κάνω γενικά τέτοια. Παίζω πάνω από 10 χρόνια σχεδόν αποκλειστικά στην 365 χωρίς ποτέ να έχω πρόβλημα και δεν ανακατεύτηκα ποτέ με δεύτερους λογαριασμους bet365 ή paysafe άλλων-δεν υπάρχει κανένας λόγος για κάτι τέτοιο.
Το μόνο "έγκλημα" που έχω κάνει είναι πως το τελευταίο δίμηνο άρχισα και παίζω τα μισά μου πονταρίσματα στον stoiximan. Όχι ότι φταίει αυτό. λογικά σύμπτωση είναι. Αλλά αν κάτι φταίει είναι αυτό, άλλο παράπτωμα προσωπικά δεν έχω κάνει

Δεν έκανα κάτι τέτοιο προσωπικά φίλε μου. Δεν κάνω γενικά τέτοια. Παίζω πάνω από 10 χρόνια σχεδόν αποκλειστικά στην 365 χωρίς ποτέ να έχω πρόβλημα και δεν ανακατεύτηκα ποτέ με δεύτερους λογαριασμους bet365 ή paysafe άλλων-δεν υπάρχει κανένας λόγος για κάτι τέτοιο.
Το μόνο "έγκλημα" που έχω κάνει είναι πως το τελευταίο δίμηνο άρχισα και παίζω τα μισά μου πονταρίσματα στον stoiximan. Όχι ότι φταίει αυτό. λογικά σύμπτωση είναι. Αλλά αν κάτι φταίει είναι αυτό, άλλο παράπτωμα προσωπικά δεν έχω κάνει
Φίλε μου δεν λέω ότι έκανες κάποια απάτη.

Μια φορά στο παρελθόν μου είχε περάσει ένας φίλος μια 25αρα κάρτα από τον λογαριασμό του.

Αργότερα όμως μπορούσα και έπαιζα.
Χρόνια μετά μου τον μπλοκαρανε τον λογαριασμό.

Δεν φταίει σίγουρα ότι χρησιμοποιείς την paysafe και σε άλλη στοιχηματικη.
Δεν είναι αποκλειστικό να έχει η μπετ και την πρεη σεηφ.

Ειλικρινά δεν έχω αντιληφθεί τι έχει συμβεί και δεν μου εξήγησαν να καταλάβω.
Αν ποτέ καταλάβεις γιατί μας μπλοκαρανε μέσω πρεησεηφ σε παρακαλώ κάνε μια απάντηση εδώ

Θα ήθελα να καταλάβω ΓΙΑΤΊ?????

• Like
Αντιδράσεις: herrera
Θα μπορούσα να σκεφτώ και το γεγονός ότι ίσως να μην τα πηγαίνουνε καλά με την paysafe και με αυτό τον τρόπο ς να την εμποϊκοτάρουνε δεν ξέρω ρε φίλε ειλικρινά δεν ξέρω και δεν κατάλαβα ποτέ γιατί γιατί κλείσανε το λογαριασμό με την paysafe μόνο μπορώ και βάζω με άλλες κάρτες με τη χρεωστική με skrill και με κάποιες άλλες μόνο με paysafe δεν μπορώ να βάλω

Θα μπορούσα να σκεφτώ και το γεγονός ότι ίσως να μην τα πηγαίνουνε καλά με την paysafe και με αυτό τον τρόπο ς να την εμποϊκοτάρουνε δεν ξέρω ρε φίλε ειλικρινά δεν ξέρω και δεν κατάλαβα ποτέ γιατί γιατί κλείσανε το λογαριασμό με την paysafe μόνο μπορώ και βάζω με άλλες κάρτες με τη χρεωστική με skrill και με κάποιες άλλες μόνο με paysafe δεν μπορώ να βάλω

Φίλε μου δεν λέω ότι έκανες κάποια απάτη.

Μια φορά στο παρελθόν μου είχε περάσει ένας φίλος μια 25αρα κάρτα από τον λογαριασμό του.

Αργότερα όμως μπορούσα και έπαιζα.
Χρόνια μετά μου τον μπλοκαρανε τον λογαριασμό.

Δεν φταίει σίγουρα ότι χρησιμοποιείς την paysafe και σε άλλη στοιχηματικη.
Δεν είναι αποκλειστικό να έχει η μπετ και την πρεη σεηφ.

Ειλικρινά δεν έχω αντιληφθεί τι έχει συμβεί και δεν μου εξήγησαν να καταλάβω.
Αν ποτέ καταλάβεις γιατί μας μπλοκαρανε μέσω πρεησεηφ σε παρακαλώ κάνε μια απάντηση εδώ

Θα ήθελα να καταλάβω ΓΙΑΤΊ?????
Μα δεν σε κατηγόρησα, προς θεού. Απλά είμαι κάθετος γτ δεν γίνεται να έκανα κάποιο λάθος. Εχω εναν λογαριασμό paysafe, έναν λογαριασμό στην 365 και δεν επιτρέπω ποτέ κανέναν να κάνει κατάθεση μέσω δικής μου paysafe. Γενικά είμαι άνθρωπος της συνήθειας κι αν δε χαλάσει κάτι δεν το αλλάζω, εννοώ ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος απ την 365 και έπαιζα εκεί απροβλημάτιστα χωρίς να κάνω "λαδιά" ώστε να μη μου κάνουν κι αυτοί. Κι όμως έκαναν, το γτ δε θα το μάθουμε ποτέ φίλε μου, κι εγώ σκέφτηκα ότι ίσως έτσι θέλουν να μας αναγκάσουν να χρησιμοποιούμε άλλα ηλεκτρονικά πορτοφόλια για κάποιο λόγο

• Like
Μα δεν σε κατηγόρησα, προς θεού. Απλά είμαι κάθετος γτ δεν γίνεται να έκανα κάποιο λάθος. Εχω εναν λογαριασμό paysafe, έναν λογαριασμό στην 365 και δεν επιτρέπω ποτέ κανέναν να κάνει κατάθεση μέσω δικής μου paysafe. Γενικά είμαι άνθρωπος της συνήθειας κι αν δε χαλάσει κάτι δεν το αλλάζω, εννοώ ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος απ την 365 και έπαιζα εκεί απροβλημάτιστα χωρίς να κάνω "λαδιά" ώστε να μη μου κάνουν κι αυτοί. Κι όμως έκαναν, το γτ δε θα το μάθουμε ποτέ φίλε μου, κι εγώ σκέφτηκα ότι ίσως έτσι θέλουν να μας αναγκάσουν να χρησιμοποιούμε άλλα ηλεκτρονικά πορτοφόλια για κάποιο λόγο
Αυτό συμβαίνει.
Προσπαθούν να αποφύγουν την paysafe , εξού και η άσχημη συμπεριφορά τους όταν πρόκειται για αυτό το θέμα.

Δεν θυμάμαι ποτέ να έκανα κάτι περίεργο.
Κι αυτό το σκηνικό με τον φίλο μου έγινε χρόνια πρίν και μετά συνέχιζα για χρόνια να βάζω paysafe.
Οπότε.

Παίζουμε σε άλλες στοιχημάτικες με πεησεηφ και αν θέλουμε Μπετ, χρησιμοποιοθμαι χρεωστική.

Μα ανάγκασαν νταβατζιλικι να κάνουμε αυτό που θέλουν.
Είμαι 15 χρόνια στην Μπετ και αυτό συνέβη πέρσι.

• Like
Αντιδράσεις: herrera
  • 19:00
    • UEFA Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ-21

ΕΡΤ3
  • 22:00
    • UEFA Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ-21

ΕΡΤ3
  • 22:00
    • Ισπανικό Πρωτάθλημα Β

Novasports Prime
  • 17:30:00