ΕΕΕΠ και στοίχηματικες είναι σαν να λέμε ΟΠΕΚΕΠΕ και κρητικούς νεοδημοκρατες αγρότες

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος makis69100
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

makis69100

New Member
9 Απρ 2020
24
5
3
Καλησπέρα στη παρέα και χρόνια πολλά.
Διάβασα πολλά θέματα και πολλά από αυτά καταλήγουν στην ΕΕΕΠ. Όπως το λέω στο τίτλο. Ποσοστά παίρνουν. Και εταιρείες που δεν παίρνουν άδεια, τα χαλάνε στις προμήθειες για να τους καλύπτουν.
Τέτοιους όρους και τόσους όρους και μονο που έχουν οι στοιχηματικες και μόνο δε θα το επέτρεπε Η ΕΕΕΠ.
Σπίτι να αγοράσεις από τράπεζα δεν εχεις τόσους όρους.
Πάμε λίγο σε άλλο θέμα που θέλω να αναπτυξω
Παιζω φανατικά ΜΟΝΟ μπάσκετ μέσω ενός ελληνα tipster που σου πολλαπλασιάζει το κεφάλαιο σου έως και 1000% το χρονο
Ημουν στην αναζήτηση διαφόρων foroum να γράψω και γω τα παράπονα από μερικές στοιχιματικες εταιρείες (ποιες μερικές?οι 9/10 είναι προβληματικες)
Έχουμε και λεμε
Stoiximan χαχαχχαχαχααχ max bet 1€ με το που εγγραφείς και κερδίσεις
Οσο χάνεις κανένα πρόβλημα.
Μετα απο πολλούς λογαριασμούς που μου εκλεισαν είπα να πάρω τους κωδικούς του πατέρα μου καθώς παίζει καθημερινά πολύ μικρά ποσά αλλά σε βάθος χρόνου είναι χαμενος(λίγα)
Σε 3 ώρες κατάφερα μέσα από το μπάσκετ να μου βάλουν max bet 1€ αλλά το ποδόσφαιρο που χάνει το χουν ανοιχτό εννοείτε. Οποτε είναι μόνο για αρπαχτή
Novibet εταιρεία που μεγαλώνει και πλέον προσθέτει όρους κάθε μέρα.
Παλαιότερα πήρα και από κει αρκετά λεφτά μέχρι που μοηκε και εκεί όριο.
Ξεκίνησα να παίζω με άλλο account μετα απο καιρό και μέσα σε λίγες μέρες μου έβαλαν όρια και αυτοί. Max win 100 ευρω. Το οποίο σημαινει ότι μετά από λίγα κέρδοι θα μου βάλουν και αυτοί max bet 1€
Pamestoixima. Εξελίσσεται και αυτή, ειναι στο αρχικό στάδιο της οπότε παιζω κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής αν και μου πετάει που και που ότι το bet που παίζω πρέπει να περάσει από έλεγχο πρώτα( αυτό σε live μπάσκετ είναι καταστροφή. Ο χρόνος είναι χρημα) έχει όμως πολύ κακό cash out έως και καθόλου σε ειδικά παιχτών μπάσκετ.
Elabet μας έχουν ζαλίσει στις διαφιμησεις για το cash οut της. Παιδιά? Έχω παίξει 50 δελτία, σε ουτε ενα δεν είδα cash out!!!!
Στα πρώτα 200€ κέρδος max bet 1€ και αυτοί. Μαγκες
Betsson από τα πρώτα 100€ κέρδοι από τις πρώτες μέρες μπήκαν όρια στα στοιχήματα μου. Αποτέλεσμα να μη μπορώ να παίξω έτσι καθώς τα πονταρίσματα μου είναι πάντα σταθερά και μου κατέστρεφε το σύστημα έχει καλες αποδόσεις value αλλά είναι τραγικοί στο support και στα όρια.Σε αναλήψεις είναι οι πιο γρήγοροι
OnlySpins. Επαλήθευση λογαριασμού δε θέλει και με όλα αυτά που χουν δει τα μάτια μου επέμενα να κάνω να μην έχω θέμα με αναλήψεις. Αποτέλεσμα? Έχω ένα ποσό μέσα 15 μέρες τώρα προσπαθώ να κάνω ανάληψη και όλες αποριπτονται. Οποτε μιλαω με live chat η support email έχω και διαφορετική απάντηση. Θα περιμένω λίγες μέρες και θα επανέλθω
Να πω επίσης ότι έχει πολύ καλά μπόνους. Τα λεφτα τα έβγαλα από φρουτάκια που δε παίζω ποτέ αλλά λέω αφού δίνει το μπόνους ας το παίξω. Ήθελε 8750 τζιραρισμα σε 24 ώρες. Κατάφερα να το κάνω και τα υπόλοιπα αναληψιμα. Cash out δεν εχει
20Bet πολύ καλό support πολλές αποδόσεις που ανοίγουν πολλές μέρες πριν τα ματς οπότε μπορείς να βρεις πολύ καλά value line δεν εχει καθόλου cash out
Bwin χχχαχαχχα εδώ γελάμε. Τα line είναι τραγικά με το που έκανα στη καραντινα ένα καλό σερί νικών max bet 1€ και γενικά όσες εταιρείες έχουν το ίδιο software μείνετε μακρυά από αυτές τις αποδόσεις, δεν αξίζει.
Winmaster επαιζα καιρό είχε λίγες επιλογές από μπάσκετ αλλά έχει εξελιχθεί και αυτή τωρα, το κακό είναι ότι πλέον δεν έχει cash out γρήγορες πληρωμες
Sportingbet. Οκ έκανα ένα 24ωρο λογαριασμό τους πήρα ένα χιλιαρικο και μου έβαλαν max bet ένα ευρώ. Πριν χρόνια αυτό. Τωρα δε ξέρω τι παίζει.
1ΧΒΕΤ.περιοδο κορονοιου είχα βρει έναν mirror link και επαιζα μέσα από κει. Υπήρχε ελληνικο support σε live chat πολλα line και γενικά είναι πολύ μπροστά σε lines εναλλακτικά και αλλα στοιχήματα με μεγάλη γκάμα που δεν θα δεις πουθενά αλλού. Δυστυχώς πλέον δεν υπάρχει πρόσβαση και ευτυχώς είχα τρααβηξει τα λεφτα πριν εξαφανιστεί από Ελλάδα. Πολύ κερδισμένος και πότε δεν έβαλαν όρια ποτέ και πολύ καλό και γρηγορο cash out
ΒΕΤ365 ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΠΟΥ ΈΧΩ 25 ΧΡΌΝΙΑ
Η πιο αξιόπιστη εταιρεία απο όλες βέβαια πολλά χαμένα μου γυρνάνε εκεί αλλά και πάλι κερδισμένος είμαι. Ακόμα και sure bet που έπαιζα δεν ειχα κανενα προβλημα
Πολύ καλό cash out τίμιο σε lines και πολλές επιλογές και μεγάλη γκάμα για στοίχημα.
Συγνώμη για το κατεβατό αλλά έπρεπε να ειπωθούν καθώς ακόμα και σε google search μπορεί να βρει κάποιος μερικές απαντήσεις πλεον
Κάτι τριτοκοσμικες εταιρείες δεν τις ανέφερα καν

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: JordanRules και theo_kromm_pro
Χρονια πολλα φιλε συμφορουμητη!!!
super_αναλυτικο το θρεντ σου και μπραβο!
συγγνωμη ομως, αλλά απο ολο αυτο το κειμενο, (δε φτες εσυ γι'αυτο),,,
εγω εμεινα στο "τιπστερ που δινει προβλεψεις που δινουν ως και 1000 % αφξηση του κεφαλαιου σου / σε εναν χρονο"!!!!!
βρε φιλε αμα εβγαζα μεχρι και 1000 %, ανοιγω δικη μου στοιχηματικκη!!!!!!!!!! (που λεει ο λογος)
+ οτι θα αφινα και κατι παραπανω στις γκανιοτες τους χωρις να με πειραζει!
οκ η δισκολια, ειναι παντα οτι θα πρεπει να ανοιγεις συχνα λογαριασμους, σε διαφορετικες εταιριες & νομιμα φυσικα! αλλά οπως εχουν πει πολλοι, δεν ειναι και φιλανθρωπικα ιδρυματα,,,
επισης, μπροστα στη δισκολια του να βρεις τον τροπο να κερδισεις, (αυτο το εχει πει ενας συμφορουμητης σε αλλο ποστ και μου αρεσε), ειναι απειρως μικροτερη η δισκολια του να βρεις τροπο να παιξεις!!!
Υγ. Εγγραφη,μόνο σε αδιοδοτημενη εταιρια. Με οτιδηποτε αλλο, Μπλεκεις απο πολλές αποψεις!
εδω δε σε πληρωνουν καλα καλα οι αδιοδοτημενες! φαντασου σε μια, μη τι μπορει να γινει!!!!!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία:
Περιγράφεις την ωμή πραγματικότητα,για την οποία η ΕΕΕΠ δημιουργήθηκε για να πασπαλίσει με φρου-φρου και αρώματα.
Απλά να εμβαθύνουμε περισσότερο,ο τζόγος και τα άπειρα εκατομύρια που τον περιτριγυρίζουν δεν κάνει κομματικές διακρίσεις.Όλοι όσοι θέλουν να χρηματοδοτήσουν εκλογικές καμπάνιες,αθλητικές ομάδες,κοινωνικές δράσεις είναι καλοδεχούμενοι αρωγοί ενός συστήματος που εξυπηρετεί τους λίγους εις βάρος των πολλών.

• Like
Αντιδράσεις: makis69100
Για τον παράνομο στοιχηματισμό δεν χρησιμεύει σε τίποτα.
Το ηθών και λεσχών της Γενικής Ασφάλειας αντιμετώπιζε τον παράνομο στοιχηματισμό.
Χριεαζόταν ενίσχυση αλλά αυτή η δήθεν νέα αρχή ήταν άχρηστη.

Για τα υπόλοιπα άστα να πάνε.
Στην Αγγλία υπάρχει gambling commission που λειτουργεί αν όχι τέλεια, υποφερτά.
Η ΕΕΕΠ είναι για γέλια.

• Like
Αντιδράσεις: theo_kromm_pro
Χρονια πολλα φιλε συμφορουμητη!!!
super_αναλυτικο το θρεντ σου και μπραβο!
συγγνωμη ομως, αλλά απο ολο αυτο το κειμενο, (δε φτες εσυ γι'αυτο),,,
εγω εμεινα στο "τιπστερ που δινει προβλεψεις που δινουν ως και 1000 % αφξηση του κεφαλαιου σου / σε εναν χρονο"!!!!!
βρε φιλε αμα εβγαζα μεχρι και 1000 %, ανοιγω δικη μου στοιχηματικκη!!!!!!!!!! (που λεει ο λογος)
+ οτι θα αφινα και κατι παραπανω στις γκανιοτες τους χωρις να με πειραζει!
οκ η δισκολια, ειναι παντα οτι θα πρεπει να ανοιγεις συχνα λογαριασμους, σε διαφορετικες εταιριες & νομιμα φυσικα! αλλά οπως εχουν πει πολλοι, δεν ειναι και φιλανθρωπικα ιδρυματα,,,
επισης, μπροστα στη δισκολια του να βρεις τον τροπο να κερδισεις, (αυτο το εχει πει ενας συμφορουμητης σε αλλο ποστ και μου αρεσε), ειναι απειρως μικροτερη η δισκολια του να βρεις τροπο να παιξεις!!!
Υγ. Εγγραφη,μόνο σε αδιοδοτημενη εταιρια. Με οτιδηποτε αλλο, Μπλεκεις απο πολλές αποψεις!
εδω δε σε πληρωνουν καλα καλα οι αδιοδοτημενες! φαντασου σε μια, μη τι μπορει να γινει!!!!!!!!!!
Ειναι πολύ καλή περίπτωση αλλά με τις εταιρείες να σε κλείνουν και να σου βάζουν όρια μέσα σε 24 ώρες τι να το κάνεις? Μόνο να διαφιμηζινται σαν σωτήρες θέλουν με τα μπόνους που δε γράφουν τα ψιλά γραμματα με τα cash out που δεν έχουν ποτέ με άλλα χιλιαδυο προβλήματα όσο κερδίζεις, αλλά τα καζίνο τους και σε αυτούς που παίζουν παρολι 10 ομάδες μια χαρά τους κρατάνε πελάτες με δωράκια κ ολας. Δυστυχώς πρέπει να χεις πολλά account back up με δικούς σου ανθρώπους που σημαίνει να έχεις και τα τραπεζικά τους στοιχεία κτλ. Εγω όποιον είχα το εκμεταλευτηκα. Τωρα ψάχνω εναλλακτικές εταιρείας. Έλεγα να ανοίξω ένα θέμα με τον tipsters αλλά θα ναι σα διαφιμηση και δε θέλω.αν θες μπορώ να στείλω κανα βίντεο εδώ αππ το youtube. Αλλά θα πρέπει να τα δεις όλα. Το τρόπο πως παίζει, το cash out που είναι χρυσός στο μπασκετ και έχει και βίντεο με ένα μήνα που έκανε τα 2000 , 20000 και τα κανε φιλανθρωπία. Είναι ο νούμερο ένα tipster στο κόσμο με πίνακες αναλυτικούς σε ένα αναλυτικό site και κάθε μηνα κέρδος εδώ και 5 6 χρονια. Όπως λέει και ο ίδιος, δεν είναι είναι στοίχημα αυτό που κάνει, ειναι επένδυση

• Like
Αντιδράσεις: theo_kromm_pro
Μόνο να διαφιμηζινται σαν σωτήρες θέλουν με τα μπόνους που δε γράφουν τα ψιλά γραμματα με τα cash out που δεν έχουν ποτέ με άλλα χιλιαδυο προβλήματα όσο κερδίζεις, αλλά τα καζίνο τους και σε αυτούς που παίζουν παρολι 10 ομάδες μια χαρά τους κρατάνε πελάτες με δωράκια κ ολας.
Σωστος
Δυστυχώς πρέπει να χεις πολλά account back up.
.
Στο πρωτο κομματι σωστοτατος,,, στο 2ο, θα αντιμμετοπισεις ζητηματα κοινωνικά καθαρα,!!!!!!!!!! οποτε αργα η γρηγορα δε θα βολεψει...

Τωρα ψάχνω εναλλακτικές εταιρείας...
Οποιος ψαχνει,,, παντα βρισκει (με προσοχη και σωστη αξιολογηση)! το ξερεις αυτο ηδη!!!
Έλεγα να ανοίξω ένα θέμα με τον tipsters αλλά θα ναι σα διαφιμηση και δε θέλω.αν θες μπορώ να στείλω κανα βίντεο εδώ αππ το youtube. Αλλά θα πρέπει να τα δεις όλα. Το τρόπο πως παίζει, το cash out που είναι χρυσός στο μπασκετ...
Στο cashout με ξενερωσες!!!!! γιατι δε κανω cashout!!! δεν μου αρεσει σαν... Φίτσερ στις εταιριες! οπότε δισκολα θα με είχε πελάτη του!!!!!
και έχει και βίντεο με ένα μήνα που έκανε τα 2000 , 20000 και τα κανε φιλανθρωπία. Είναι ο νούμερο ένα tipster στο κόσμο με πίνακες αναλυτικούς σε ένα αναλυτικό site και κάθε μηνα κέρδος εδώ και 5 6 χρονια. Όπως λέει και ο ίδιος, δεν είναι είναι στοίχημα αυτό που κάνει, ειναι επένδυση
Αυτο, απο περιεργεια και μονο, θα ειχε ενδιαφερον να το δει κανείς!!!!! (δε ξερω αν δημόσια επιτρεπεται στο site αλλά σαν πμ (να σταλει σαν μηνυμα δηλαδη) δεν νομιζω οτι απαγορευεται,,,)!
ειναι αρκετα λεπτη η γραμη μωρε του, παιζω στοιχημα για επενδυση, παιζω στοιχημα για τζογο, & παιζω στοιχημα για διασκεδαση,,, δεν αξιζει να μπει κανεις σε αυτο πιστευω,,,
το βασικότερο ειναι, γενικα μιλώντας, να ειναι ξεκαθαρισμενο στον καθ'εναν γιατι παιζει, τι κανει με τα αποτελεσματα του, κερδος/ζημια κλπ, και πως το διαχειριζεσαι το σπορ (ανεξαρτητα απο το που βρισκεις σημια να παιξεις, δικα σου ή απο άλλους) που λεγεται στοιχημα παιζει μεγαλο ρολο!
Σιγουρα υπαρχουν αυτοι, (τα λεγαμε και σε διπλανο θρεντ) που, σου λενε, ελα σε'μενα εχω ωραιες προβλεψεις, (οποιος σου λεει εχω προβλεψεις,, καλες, πρεπει, να προβλεπει σωστα ετσι;;; και να βγαινει και απο τα αποτελεσματα αυτο, ανεξαρτητα ποσο βασιζεις το παιχνιδι σου στις προβλεψεις του)!
σε ενα ευρυτερο πλαισιο ειναι επενδυση Ναι!
Εφοσον το αποτελεσμα ειναι θετικο και σου φερνει χρηματα πισω εννεοιται!

• 13:30
    • Τζένοα - Σασουόλο

COSMOTE SPORT 1 HD
  • 14:00
    • Μπέρμιγχαμ - Ρέξαμ

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 14:00
    • Φόλκερκ - Ρέιντζερς

COSMOTE SPORT 3 HD
  • 14:30
    • Πάντερμπορν - Μαγδεβούργο

Novasports 4HD