Ισχύει ότι γραφουν οι όροι που αποδέχτηκες κατα την εγγραφή σου.Δηλαδή και δίκιο να έχω η ΕΕΕΠ από μόνη της δεν μπορεί να κάνει την εταιρία να δώσει τα λεφτά. Κάτι ακόμα έχει η εταιρία το διακιαωνα να σου παίρνει ότι λεφτά έχεις μέσα με το έτσι θέλω δηλαδή δεν είναι δικά μου αυτά τα λεφτά και δεν έχω το δικαίωμα να τα πάρω μόνο εγώ ??
Να μου κάνουν μήνυση γιατί ? Επειδή λέω την αλήθεια ότι κλέβουν τους παίχτες τους και τους κλείνουν για πλάκα τον λογαριασμό χωρίς καμία αιτία και πτοηδοποηση ? Μακάρι κάποια στιγμή να το αντιληφθεί κάποιος σοβαρό όργανο και να μπει κάνα λουκέτοΕυτυχως δεν λένε να σε σκοτώσουν. Απλά λένε οτι αν κανεις κατι, για να το πω λαϊκά... "καταλαβαίνουν οτι τους κλέβεις" θα σου κλείσουν το account και το περισσότερο που θα δικαιούσαι είναι η αρχική σου κατάθεση που ειναι δικά σου χρήματα.
Επίσης δεν γίνεται να μην αποδέχεσαι ότι εσυ δεν εχεις ευθύνη αν αποδεχτείς τους όρους τους. Αν εκανες κατι που στο απαγορευει τι περιμενεις; Να σου δωσουν βραβειο;
Κανόνες ειναι... τους δεχεσαι και παιζεις με τους ορους τους...δεν τους δεχεσαι, φευγεις. Αν μεινεις και σε πιασουν μην γκρινιάζεις όμως...
Αν την θεωρείς εγκληματική οργάνωση τοτε τι κάθεσαι; Δωσε στοιχεια σε εισαγγελέα! Αλλιως όταν πετάς φόρα παρτίδα τετοια βαριά κατηγορία να εισαι έτοιμος (αν μπουν εδω και το δουν) να σου κανουν μηνυση και να τρεχεις ασχημα.
Θα σου πρότεινα να το σβησεις....
Δεν παίζω με κανένα freebet και αυτά που λες απλά παίζω κανονικά έχει τύχει να χάσω αρκετές φορές αλλά τελευταία κέρδισα κάποια στοιχήματα και από τότε μου κλείδωσαν τον λογαριασμό ….Κερδίζεις με λεφτά δικα σου χωρίς freebet Limit.... Αλλα δεν χανεις τα λεφτα σου!!!
Κερδιζεις με freεbet και δικα σου χρηματα;
Α) ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
Σε κοβουν απο τα freebet πιθανον το limit αργοτερα φυσικα παιρνεις τα λεφτα σου
Β) ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ...
Σχεδον ποτε δεν σε κοβουν απο τα freebet! για να μπορεσουν να επικαλεστουν υπονοιες κακης χρησης γιατι για οτιδηποτε αλλο θελει επαρκη αιτιολογηση. ΦΥΣΙΚΑ ΣΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΜΑΡΟΥΛΙ
Αρα αν θες freebet παιζεις με συχνες αναληψεις αφηνοντας μεσα μεχρι το ποσο που αντεχεις να σου κλεψουν.
θες μια ήσυχη ζωη πας πρακτορειο.
Betshop incident, κατασχέθηκαν χρήματα απο νόμιμους πιστοποιημένους παίκτες και δεν άνοιξε μύτη,δεν ίδρωσε αυτί.Οχι 600ευρώ,όχι 10000ευρώ αλλά 1000000ευρώ.Δηλαδή και δίκιο να έχω η ΕΕΕΠ από μόνη της δεν μπορεί να κάνει την εταιρία να δώσει τα λεφτά. Κάτι ακόμα έχει η εταιρία το διακιαωνα να σου παίρνει ότι λεφτά έχεις μέσα με το έτσι θέλω δηλαδή δεν είναι δικά μου αυτά τα λεφτά και δεν έχω το δικαίωμα να τα πάρω μόνο εγώ ??
Και τι ρόλο βαράει ή ΕΕΕΠ πέρα από το να τρώει λεφτά από το κράτος δεν καταλαβαίνω …Betshop incident, κατασχέθηκαν χρήματα απο νόμιμους πιστοποιημένους παίκτες και δεν άνοιξε μύτη,δεν ίδρωσε αυτί.Οχι 600ευρώ,όχι 10000ευρώ αλλά 1000000ευρώ.
Η ΕΕΕΠ συμπληρώνει τον κύκλο,τον κύκλο της ανευθυνότητας,βασικό γρανάζι στην ανεμπόδιστη λειτουργεία των εταιρειών.
Αν δεν υπήρχε η ΕΕΕΠ,οποιαδήποτε αντιδικία θα είχε δύο αντίδικους εσένα και τους νόμους του κράτους και την στοιχηματική με τους κανόνες της,δύσκολο για το δικαστήριο να βγάλει απόφαση σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο μιας εταιρείας που δεν έχει καν έδρα στην
χώρα.
Έρχεται λοιπόν το κράτος και νομοθετεί πως μία ανεξάρτητη επιτροπή θα ελέγχει αυτές τις εταιρείες,τώρα λοιπόν το δικαστήριο υποχρεούται απο τον νόμο να μην εξετάσει το ζήτημα σου εαν πρώτα δεν ακούσει την ετυμηγορία της αρμόδιας αρχής.
Η ανεξάρτητη αυτή αρχή προηγουμένως έχει πάρει 3000000ευρώ και έχει αποφανθεί πως οι όροι και οι προυποθέσεις των εταιρειών ειναι αποδεκτές και πως σε κάθε περίπτωση η οδός που πρέπει να ακολουθείτε είναι επίσημη καταγγελία προς την εταιρεία,αν δεν υπάρξει επίλυση,επίσημη καταγγελία στην ΕΕΕΠ.Η ΕΕΕΠ όμως έχει εγκρίνει το κανονιστικό αυτό πλαίσιο οπότε 9 στις 10 συμφωνεί απόλυτα με την εκδοχή της εταιρείας.
Το δικαστήριο τώρα έχει 3 αντίδικους εσένα εναντίον της εταιρείας και της ΕΕΕΠ,Game over.
Η ΕΕΕΠ γενικά μου λες δεν υποστηρίζει τον παίχτη και ότι τις περισσότερες φορές θα βγεις λάθος και αυτοί η σωστοί ? Αν είναι έτσι δεν αξίζει να ασχοληθείς …Betshop incident, κατασχέθηκαν χρήματα απο νόμιμους πιστοποιημένους παίκτες και δεν άνοιξε μύτη,δεν ίδρωσε αυτί.Οχι 600ευρώ,όχι 10000ευρώ αλλά 1000000ευρώ.
Η ΕΕΕΠ συμπληρώνει τον κύκλο,τον κύκλο της ανευθυνότητας,βασικό γρανάζι στην ανεμπόδιστη λειτουργεία των εταιρειών.
Αν δεν υπήρχε η ΕΕΕΠ,οποιαδήποτε αντιδικία θα είχε δύο αντίδικους εσένα και τους νόμους του κράτους και την στοιχηματική με τους κανόνες της,δύσκολο για το δικαστήριο να βγάλει απόφαση σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο μιας εταιρείας που δεν έχει καν έδρα στην
χώρα.
Έρχεται λοιπόν το κράτος και νομοθετεί πως μία ανεξάρτητη επιτροπή θα ελέγχει αυτές τις εταιρείες,τώρα λοιπόν το δικαστήριο υποχρεούται απο τον νόμο να μην εξετάσει το ζήτημα σου εαν πρώτα δεν ακούσει την ετυμηγορία της αρμόδιας αρχής.
Η ανεξάρτητη αυτή αρχή προηγουμένως έχει πάρει 3000000ευρώ και έχει αποφανθεί πως οι όροι και οι προυποθέσεις των εταιρειών ειναι αποδεκτές και πως σε κάθε περίπτωση η οδός που πρέπει να ακολουθείτε είναι επίσημη καταγγελία προς την εταιρεία,αν δεν υπάρξει επίλυση,επίσημη καταγγελία στην ΕΕΕΠ.Η ΕΕΕΠ όμως έχει εγκρίνει το κανονιστικό αυτό πλαίσιο οπότε 9 στις 10 συμφωνεί απόλυτα με την εκδοχή της εταιρείας.
Το δικαστήριο τώρα έχει 3 αντίδικους εσένα εναντίον της εταιρείας και της ΕΕΕΠ,Game over.
Άρα τι μπορώ να κάνω για να πάρω πίσω τα λεφτά μου , πρέπει να απευθυνθώ σε δικηγόρο ? Ακόμη και έτσι δεν πιστεύω ότι θα μου τα δώσουν πίσω …Η ΕΕΕΠ δεν τρώει λεφτά απο το κράτος.Φροντίζει για το αντίθετο να φέρνει λεφτά στο κράτος.Για όλα τα μη βιώσιμα καζίνο ακόμα και τα χρεωκοπημένα προτείνει τις κατάλληλες νομοθετικές ρυθμίσεις ώστε αυτά να συνεχίζουν την λειτουργία τους(ΕΚΑΖ).Εγκρίνει προτάσεις σωτηρίας ακόμα και αν αυτές προέρχονται απο τα ίδια ατομα που φέσωσαν το κράτος κτλ.
Ο μόνος φορέας που προχώρησε σε κλείσιμο καζίνο ή απορρίπτει σχέδια σωτηρίας που εκπονεί η ΕΕΕΠ είναι η ΑΑΔΕ.
Η ΑΑΔΕ όμως δεν έχει λόγο στην σχέση παίκτη-καζίνο.Αν μπορείς να αποδείξεις στην ΕΕΕΠ οτι εγω καταθέτω χρήματα απο παράνομες δραστηριοτητές και αφου τα τζιράρω μία φορά τα κάνω ανάληψη η ΕΕΕΠ θα κλείσει τον λογαριασμό μου.
Αν αποδείξεις το παραπάνω στην ΑΑΔΕ,πριν το καζίνο καταλάβει το τι κάνω,τότε κλείνει το καζίνο.(προσωρινά βέβαια γιατί θα κάνει ένσταση θα εναντιωθεί προς εμένα,θα πληρώσει ένα πρόστιμο που και αυτό θα το διεκδικήσει πάλι απο εμένα,θα επικαλεστεί πως δεν είχε υποπέσει στην αντίληψη τους κτλ).
Ένα ένα τα ξεφουρνάς....Για να είμαι απόλυτη ειλικρινής , δεν έπαιξα ποτέ παράνομα έπαιζα κανονικά στοίχημα και έβαζα λεφτά και έχανα απλά κάποιες φορές έπαιζα και από τον λογαριασμό της μάνας μου που μου έλεγε αυτή ίσως αυτό έγινε και μου έκλεισαν τον λογαριασμό αλλά και πάλι δεν έκανα κάτι παράνομο …
Μα ρε φίλε δεν περίμενα ότι ήταν κάτι παράνομο ίσα ίσα λεφτά τους έδινα και έχανα τόσες φορές , όταν κέρδισα κάποια χρήματα το κατάλαβαν μάλλον και το κόψανε αλλά αυτό που με νοιάζει είναι αν είναι νόμιμο αυτό που έγινε δηλαδή να μου κρατήσουν τα χρήματα για αυτό το λόγο ή το κάναν απλά επειδή γούσταρουν . Αν τους καλύπτω νομικά αυτό τότε εντάξει την έκατσα αλλά το κάναν μόνο και μόνο επειδή είναι στους όρους χρήσης της εγγραφής τι να πω …Ένα ένα τα ξεφουρνάς....