Χρησιμοποιείτε ένα παλιό πρόγραμμα περιήγησης. Μπορεί να μην εμφανίζεται σωστά αυτός ή άλλοι ιστότοποι. Θα πρέπει να αναβαθμίσετε ή να χρησιμοποιήσετε ένα εναλλακτικό πρόγραμμα περιήγησης .
Για μένα τα λεφτά είναι στο FOREX.
Όλα τα υπόλοιπα δεν υπάρχουν.
Ασχολήθηκα, διάβασα, δοκίμασα και πλέον τώρα βγαίνει ο αγώνας μου.
Κάθε μέρα εδώ και χρόνια παίρνω τα ημερήσια μου κέρδη και όλα μια χαρά.
Τα κεριά όταν βρίσκονται μεταξύ των κινητων μέσων όρων δείχνουν την τεράστια μάχη αγοραστών πωλητών. Οι κινητοί μέσοι όροι δημιουργούν μεγάλη αντισταση στην μάχη αγοραστών πωλητών. Οποίος από τους δυο σπάσει την αντίσταση αυτή τότε στις περισσοτερες περιπτώσεις έχουμε απότομη άνοδο ή πτώση.
Εγω εδώ ζητάω πτώση οπότε εάν οι αγοραστές καταφέρουν και σπάσουν την αντίσταση του πρασίνου κινητού μέσου όρου δηλαδή πάνε αντίθετα τα πράγματα τότε ακριβώς από πάνω έχω διακεκομμένη γραμμη stop loss που κλείνει αυτόματα με μια μικρή χασουρα.
Κοιτάξτε την μάχη ανάμεσα στις δύο γραμμές των κινητων μέσων όρων.
Μεχρι στιγμής οι πωλητές δείχνουν πιο δυνατοί καθώς το κηροπηγιο έχει πάρει κόκκινο χρώμα.
Τρομερή μάχη 35 λεπτών.
Οι πωλητές κόκκινησαν το κερί αλλά πάνω στον απλό κινητό όρο (κόκκινη γραμμή) βρίσκουν μεγάλη αντισταση από τους αγοραστές που δείχνουν να μην θέλουν να σπάσει η άμυνα. Θα μπορέσουν οι πωλητές να επικρατήσουν ή θα ξεμείνουν από κεφάλαια στήριξης.....???
Εκπληκτικόοοοοοο.
Βελόνα στο κάτω μέρος του κόκκινου κεριού.
Αυτό σημαίνει ότι το κόκκινο κερί μειώθηκε.
Σημαίνει αντεπιθεση των αγοραστών με εφεδρικό κεφάλαια κάνουν τους πωλητές να οπισθοχωρησουν.
Ξέρετε τι έκανα εδώ.
Ποντάρω σε γενική επίθεση των αγοραστών.
Stop loss από την πλευρά των πωλητών.
Εάν οι πωλητές ανακάμψουν θα έχω μια πάρα πάρα πολύ μικρή χασουρα.
Εάν επιτεθούν δυνατά οι αγοραστές θα έχω πολύ καλύτερο κέρδος.
Αυτό είναι το forex κύριοι.
Πήρατε μια πολύ μικρή γευση.
Ανάμεσα στις γραμμές των δύο κινητών μέσων όρων γίνεται σφαγείο στην κυριολεξια.
Βλέπετε το διάγραμμα και απο κατω τον δείκτη RSI της δυναμικης των αγοραπωλησεων.
Έχει 2 διακεκομμενες γραμμές.
Εάν ο δείκτης δυναμικής περάσει κατω απο την κατω διακεκομμένη γραμμη έχουμε υπερπωληση της ισοτιμίας οποτε παιζουμε ανοδο.
Εάν ο δεικτης περασει πανω απο την πανω διακεκομμένη γραμμη τότε έχουμε υπεραγορά της ισοτιμίας και ζητάμε πτώση.
Και στις δύο περιπτώσεις δεν χάνουμε με τιποτα και βγάζουμε κέρδη αρκεί να αφήσουμε την ισοτιμία να παίξει.
Το ενδιαφέρον μου θα παραμείνει επί μόνιμου βάσεως στο κυνήγι της τιμης του χρυσου.
Και θα προστεθούν δύο όπλα ανίχνευσης.
Ο δείκτης RSI υπεραγορας-υπερπωλησης και ο stochastic δείκτης ορμής ο οποίος ανιχνεύει αλλαγές τάσης.
Με τα δύο αυτά όπλα τα χτυπήματα μου θα είναι μέγιστης ακριβείας.
Τα δοκιμάζω εδώ και 6 μηνες και πλέον μπαίνουν στην ομάδα μου.
Παρατηρώ ότι δεν έχετε καθόλου ενδιαφέρον.
Δεν ρωτάτε να μαθετε.
Εσείς χάνετε παιδια.
Ασχολείστε με στοιχημα αλλά το εύκολο χρήμα εδώ είναι.
Σας το είπα.
Εδω δεν είναι τζόγος.
Είναι καθαρά κερδοφόρα επένδυση.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξατομικεύσει το περιεχόμενο, να προσαρμόσει την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένο εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συναινείτε στη χρήση των cookie μας.