Μπαίνοντας στο infobeto συμπληρώνω τα στοιχεία μου και δεν μου τα αναγνωρίζει... ενώ στο forum με δέχεται εμφανίζοντας τα στοιχεία μου αυτόματα!!! Γιατί άραγε?
Καλησπέρα παιδιά και συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση.
Για να κάνετε login στην κεντρική πρέπει να δεχτείτε τα cookies.
Για δειτε το και πειτε μας...
Νομιζω οτι στην κεντρική και στο φορουμ μπαίνεις με διαφορετικό κωδικό ....μήπως προσπαθεις να μπείς με τον ίδιο κωδικό ?Έκανα αποδοχή των cookies 3,4 φορές αλλά δεν με βάζει μέσα...
Προειδοποίηση
Δεν υπάρχει αντιστοίχιση μεταξύ του ονόματος χρήστη και του κωδικού ή δεν έχετε ακόμη δημιουργήσει λογαριασμό.
Νομιζω οτι στην κεντρική και στο φορουμ μπαίνεις με διαφορετικό κωδικό ....μήπως προσπαθεις να μπείς με τον ίδιο κωδικό ?
Το θέμα μου λύθηκε με την εκ νέου εγγραφή στην κεντρική σελίδα! Μεε τα ίδια στοιχεία του Φόρουμ! Ευχαριστώ για την κατατόπιση!!!άρα καταλαβαίνω ότι δεν έχεις φτιάξει λογαριασμό στην κεντρική.
Να ενημερώσω ότι η κεντρική σελίδα έχει ξεχωριστό λογαριασμό από το forum. Αυτό σημαίνει ότι :
- Στο forum και στο chat μπαίνεις με τον ίδιο λογαριασμό (Α) που θα δημιουργήσεις από το forum.
- Στoυς διαγωνισμούς και στο tipsters Challenge που διεξάγονται στην κεντρική σελίδα απαιτείται ξεχωριστή εγγραφή (Β).
Εννοείται ότι μπορείς να δημιουργήσεις λογαριασμούς και στις 2 περιπτώσεις (Α και Β) με το ίδιο username/password για διευκόλυνσή σας.