Κάποτε το infobeto είχε δύναμη

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος jimalex
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

jimalex

New Member
10 Οκτ 2022
38
19
8
Κάποτε το infobeto είχε δύναμη.
Κάποτε αναγκαζαμε τους υπεύθυνους των στοιχηματικών να μπαίνουν στο forum και να απολογούνται για οποιαδήποτε θέμα προέκυπτε και τις αφορούσε. Θυμάμαι και σίγουρα θυμούνται και όσοι "βετεράνοι" χρήστες έχουν απομείνει στην παρέα από τότε, να μπαίνουν υπεύθυνοι της stoiximan, mybet, bwin κ.α. που έδιναν "μαχες" για να σώσουν την εικόνα των μαγαζιών τους....
Τώρα δεν ασχολείται κανένας.
Έχουν περάσει 2 ολόκληροι μήνες από τη μέρα που έκλεισε η betshop με κυριολεκτικά εκατομμύρια ευρώ να χάνονται απο τους παίκτες και μου προκαλεί αλγεινή εντύπωση πως ακόμα δεν έχει γράψει ούτε μια λέξη ο υπεύθυνος αυτού εδώ του forum. Ο υπεύθυνος που κάποτε έστελνε για "διακοπές" όποιον τολμούσε να γράψει κάτι για την αγαπημένη του ομάδα. Τώρα σιωπή.
Ακόμα και τώρα, σχεδόν κάθε μέρα κοιτάζω στο forum και όπου αλλού μπορώ μήπως και διαβάσω για κάποιο νέο που να αφορά τα λεφτά μας.
Παρακαλώ....
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη...
Είμαι βέβαιος πως γνωρίζεις κάτι περισσότερο από όσα έχουν γραφτεί εδώ.
Παρακαλώ Άρη για τη βοήθεια σου

Πώς τα site's που πληρώνονται από τέτοιες εταιρείες(σπόνσορες ),μπορούν να γράψουν ή να το ψάξουν περισσότερο,ρε φίλε; (έστω και για άλλες ανταγωνιστικές, γιατί κάποια στιγμή θα έρθει και σε αυτές)

• Like
Αντιδράσεις: jimalex
καλο θα ειναι να διαβαζουμε πρωτα πριν 'κατηγορήσουμε' κάποιον
δηλαδη σε μια τετοια περιπτωση τι θα μπορουσε να κανει το infobeto και το καθε infobeto

1725751866352.png

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden και PANATHA
24 χρόνια infobeto
24 χρονια in...φόβητρο!

Δεν αλλάζει αυτό ποτέ.
Τα γεγονότα της betshop πήραν τον δρόμο εξ αρχής.
Κανείς δεν είπε ότι θα χαθούν χρήματα παικτών και ούτε πρόκειται. Οπότε το infobeto δεν έχει να κάνει κάτι.
Το θλιβερό είναι οτι υπάρχουν μυαλά μετά από 24 χρόνια μάχης υπέρ των παικτών να μας κατηγορούν ότι τα παίρνουμε...
Θλιβερό και αχάριστο... αλλά δεν απογοητευόμαστε γιατί δεν αλλάζει το DNA μας... Μαχητές του δικαίου θα παραμείνουμε για πάντα!

Αυτο το "τα παιρνουν τα σαιτ απο τις στοιχηματικες " μου θυμισε ατακες πριν 20 χρονια που αν καποιος που εδινε τα προγνωστικα του στις τοτε στοιχηματικες τηλεοπτικές εκπομπές και δεν εβγαιναν τους εστελναν μηνυμα μετα οσοι πηγαν κουβα και τους κατηγορούσαν οτι τα εδινα επίτηδες αναποδα για να χανει ο κοσμος που τους βλεπει....και αυτοί λεει τα επαιρναν απο τις εταιρείες....τοσο ευκολα λετε να μοιράζουν χρήμα οι στοιχηματικές? αν ειναι να κλείσω την ομπρέλα να πάρω και εγω κανενα 50ρικο....

Αυτο το "τα παιρνουν τα σαιτ απο τις στοιχηματικες " μου θυμισε ατακες πριν 20 χρονια που αν καποιος που εδινε τα προγνωστικα του στις τοτε στοιχηματικες τηλεοπτικές εκπομπές και δεν εβγαιναν τους εστελναν μηνυμα μετα οσοι πηγαν κουβα και τους κατηγορούσαν οτι τα εδινα επίτηδες αναποδα για να χανει ο κοσμος που τους βλεπει....και αυτοί λεει τα επαιρναν απο τις εταιρείες....τοσο ευκολα λετε να μοιράζουν χρήμα οι στοιχηματικές? αν ειναι να κλείσω την ομπρέλα να πάρω και εγω κανενα 50ρικο....
Συγνώμη ρε παιδιά, νόμιζα ότι αυτά τα διαφημιστικά Μπάνερ είναι επί πληρωμή,δεν ήξερα ότι είναι τζάμπα

• Like
Αντιδράσεις: JordanRules
Συγνώμη ρε παιδιά, νόμιζα ότι αυτά τα διαφημιστικά Μπάνερ είναι επί πληρωμή,δεν ήξερα ότι είναι τζάμπα
τι σχέση εχει το banner με την δικαστικη αποφαση που υπάρχει
επίσης μην ξεχναμε η συντηρηση ενος site εχει καποια λειτουργικά κόστοι

'μην βλέπουμε το δεντρο και χανουμε το δασος'

επισης φανταζομαι οτι εισαι μικρος σε ηλικια και δεν το λεω με κακια και δεν το εχεις ακουσει αυτο
που ειπε ο PANATHA ειναι πολύ γνωστο 'meme'

• Like
Αντιδράσεις: jimshark04
24 χρόνια infobeto
24 χρονια in...φόβητρο!

Δεν αλλάζει αυτό ποτέ.
Τα γεγονότα της betshop πήραν τον δρόμο εξ αρχής.
Κανείς δεν είπε ότι θα χαθούν χρήματα παικτών και ούτε πρόκειται. Οπότε το infobeto δεν έχει να κάνει κάτι.
Το θλιβερό είναι οτι υπάρχουν μυαλά μετά από 24 χρόνια μάχης υπέρ των παικτών να μας κατηγορούν ότι τα παίρνουμε...
Θλιβερό και αχάριστο... αλλά δεν απογοητευόμαστε γιατί δεν αλλάζει το DNA μας... Μαχητές του δικαίου θα παραμείνουμε για πάντα!
Κανείς δεν είπε ότι θα χαθούν τα λεφτά των παιχτών????
Προφανώς ο ελεύθερος χρόνος σου δεν ίδιος όπως παλιά. Αλλιώς θα είχες διαβάσει τα σχόλια που έχουν γραφτεί σε τούτο το forum. Σχόλια που έμειναν αναπάντητα και ευθέως έλεγαν πως τα γεγονότα πήραν το δρόμο τους εις βάρος των παιχτών.
Το παρήγορο είναι ότι έδωσες σημεία ζωής έστω και με δύο μήνες καθυστέρηση.
Αν γνωρίζεις λοιπόν ότι δεν πρόκειται να χαθούν χρήματα παιχτών τότε γιατί άφησες αναπάντητα τα σχόλια που ισχυρίζονται το αντίθετο? Ή δεν τα διάβασες (οπότε απαξιώνεις τη δύναμη του forum) ή αδιαφόρησες (οπότε απαξιώνεις τους χρήστες του forum)

• Like
Αντιδράσεις: JordanRules και jimshark04
νομίζω εχουμε χασει κάθε λογική ... προφανως και νομιζετε οτι ο Betladen ειναι ο νόμος ο ίδιος.

άλλο να κλείσει η εταιρία κάποιο μεμονωμένο λογοριασμό και άλλο αυτο που εχει συμβει σε αυτη την περίπτωση είδατε το δελτίο τυπου που εβγαλε η εταιρία;;;;

Ο BetLaden και ο καθε Betladen οταν το κράτος το ιδιο εχει προχωρήσει σε κατάσχεση του λογαριασμού τι μπορεί να κάνει η τι πρέπει να κάνει;;;

@BetLaden για πάρε τηλέφωνο τον κ.Μητσοτάκη και πες να το φτιάξει σε 5' λεπτα

• Like
Αντιδράσεις: avator, Ertzan και BetLaden
Κανένας δε ζήτησε από τον betLaden να αποδώσει δικαιοσύνη. Όμως ως υπεύθυνος σε ετούτο εδώ το σάιτ, συμφωνώ πως είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε ανακρίβεια μένει αναπάντητη εδώ μέσα

Επίσης θεωρώ τον betLaden αρκετά δυνατό συνομιλητή και σίγουρα δε χρειάζεται συνήγορο για να μας παρουσιάσει τη θέση του. Από τη στιγμή που υπήρχε baner στο σάιτ που κατηύθυνε τους χρήστες προς τη betshop τότε αυτομάτως θεωρώ πως, τουλάχιστον απέναντι σε όποιον χρησιμοποίησε το baner αυτό, είναι σε κάποιο βαθμό υπόλογος και οφείλει τουλάχιστον να τους ενημερώνει για οτιδήποτε πέσει στην αντίληψη του και αφορά το θέμα. Η δίμηνη απουσία του δεν ήταν η ενδεδειγμένη

εγω αυτο που δεν εχω καταλάβει ειναι γιατι σε οτιδηποτε κακο/στραβο συμβει με την εκάστοτε εταιρία θα πρεπει να απολογηθεί ο 'υπευθυνος του site' μηπως ειναι μέτοχος και δεν το ξέρω;;; απλά ρωτάω

αμφιβάλλω αν σε άλλα μέσα που εχουν αντιστοιχα banner/sponsor πηγατε να κάνετε τετοια επιθεση οπως κανετε στο BetLaden εδω

οτι κάποιος μπορεί να έχει ενα banner δεν σημαίνει οτι ειναι απαραίτητα υπόλογος σε οτι στραβο κάνει κάποια εταιρία

απο την στιγμη που η υπόθεση εχει παρει την δικαστικη οδο τι να σου πει;;;
μηπως ειναι και δικηγορος της εκαστοτε εταιρίας και ξέρει τι γινεται στα εσωτερικά της κάθε εταιρίας;;;

ειπαμε βοηθάει οσο μπορεί σε πράγματα που ειναι εφικτά, και δικηγορος να μην εισαι δει εχεις ακουσει πολλες φορες στην τηλεοραση την εκφραση 'δεν μπορουμε να πουμε κατι η υπόθεση εχει παρει την δικαστική οδο'

μην ξεχνατε οτι ο καθενας μας απο εδω εχουμε και προσωπικες δουλειές, και επίσης δε νομίζω οτι πουθενα στους κανονες του site λεει οτι ο Admin πρεπει να απολογειτε και να εξηγει την καθε αποφαση που παιρνει καθε στοιχηματικη

Επίσης θεωρώ τον betLaden αρκετά δυνατό συνομιλητή και σίγουρα δε χρειάζεται συνήγορο για να μας παρουσιάσει τη θέση του. Από τη στιγμή που υπήρχε baner στο σάιτ που κατηύθυνε τους χρήστες προς τη betshop τότε αυτομάτως θεωρώ πως, τουλάχιστον απέναντι σε όποιον χρησιμοποίησε το baner αυτό, είναι σε κάποιο βαθμό υπόλογος και οφείλει τουλάχιστον να τους ενημερώνει για οτιδήποτε πέσει στην αντίληψη του και αφορά το θέμα. Η δίμηνη απουσία του δεν ήταν η ενδεδειγμένη
Πρωτον δεν παρουριαζω την θεση κανενος απλα λεω true facts, δευτερον δεν θα παρω την αδεια σου για να εκφρασω την αποψη μου και τριτον και σημαντικοτερο θεωρω οτι καλυτερο θα ηταν να σκεφτεις αυτα που λες δεν εισαι μικρο παιδακι που σε υποχρεωσε καποιος να γραφτεις απο banner

Πρωτον δεν παρουριαζω την θεση κανενος απλα λεω true facts, δευτερον δεν θα παρω την αδεια σου για να εκφρασω την αποψη μου και τριτον και σημαντικοτερο θεωρω οτι καλυτερο θα ηταν να σκεφτεις αυτα που λες δεν εισαι μικρο παιδακι που σε υποχρεωσε καποιος να γραφτεις απο banner
Και εγώ και εσύ κρινόμαστε για όσα γράφουμε

• Like
Αντιδράσεις: JordanRules
συμφωνω απόλυτα απλα δεν ξερω με ποιο απο τα 2 username που εχεις θα κριθουμε;;; με αυτο ή με το άλλο;
Έχεις κάψει φλάντζα αρχηγέ. Έχω και ένα τρίτο. Αν θες μιλάμε για αυτό. Αλλά τι άλλο να περίμενα. Πέτα την μπάλα στην εξέδρα. Αυτό είναι το ζητούμενο

για τριτο και τεταρτο account θα μπορουσες και δεν θα μου εκανε εντυπωση αλλα για πες εδω τι εγινε;;;

να φανταστω σύμπτωση

1725804995309.png

• Wow
  • Haha
Αντιδράσεις: magon και JordanRules
  • 22:00
    • Ολλανδία - Γαλλία

ΕΡΤ2
  • 18:00:00
    • FIBA Παγκ. Κύπελλο Κ19 Γυν. 2025

Novasports Prime
  • 20:30:00