Εντάξει. Πήγαινε τώρα να πάρεις το χαρτζιλίκι σου από το αφεντικόεδειξες το πραγματικο σου ευατο
Εντάξει. Πήγαινε τώρα να πάρεις το χαρτζιλίκι σου από το αφεντικόεδειξες το πραγματικο σου ευατο
Προχτες τα έλεγα.... Μα πάντα να βγαινω αληθινός;Μία γενική συμβουλή και όποιος καταλάβει κατάλαβε.
Όλοι εσείς που γράφετε,ρωτατε,εκφραζετε απορία,σχολιαζετε για συμβάντα που έτυχαν σε "φίλους" σας , ή απλά κραζετε,κλαιγεστε,στελνετε μεηλ κτλ στα συνεταιρακια του 20% (και μιλάω για όλους,αλεπουδες,αρκουδες,παιχταραδες, μπετκαβατζες τα πάντα όλα) για τα λίμιτ και τα λεφτά που σας έφαγαν κτλ κτλ,
Ελπίζω να ξέρετε ότι τα συνεταιρακια δίνουν την ΙΡ,το email, το username σας στις εταιρείες.
Αν στείλετε από λάθος κινητό/λαθος μεηλ κτλ σας τσακωνουν μία ώρα αρχιτερα
Βοήθεια έτσι κι αλλιώς δε θα πάρετε. Το πολύ πολύ να καρφωθειτε μόνοι σας
Έδειξε το infobeto το αληθινό του πρόσωπο. Ο προστάτης των παιχτών. Ουστ σούργελαΠροχτες τα έλεγα.... Μα πάντα να βγαινω αληθινός;
Εντάξει. Πήγαινε τώρα να πάρεις το χαρτζιλίκι σου από το αφεντικό
εσυ ομως δεν μας εδειξες το αληθινο σου προσωπο ποιος εισαι η Ελενιτσα/ ή Στεφανία/ο Δημητρακης ή ο Αλεξακης;;;Έδειξε το infobeto το αληθινό του πρόσωπο. Ο προστάτης των παιχτών. Ουστ σούργελα
Δε το είπα για ινφομπετο.Έδειξε το infobeto το αληθινό του πρόσωπο. Ο προστάτης των παιχτών. Ουστ σούργελα
Χαχαχα... Μπράβο το πέτυχες. Αετός είσαι και εσύΔε το είπα για ινφομπετο.
Για ανθρώπους σαν εσένα το είπα.
Και βοήθεια δε θα πάρεις καί Προδωθηκες χωρίς λόγο. Τζάμπα καις τα accounts σου.
Χαχαχα... Μπράβο το πέτυχες. Αετός είσαι και εσύΔε το είπα για ινφομπετο.
Για ανθρώπους σαν εσένα το είπα.
Και βοήθεια δε θα πάρεις καί Προδωθηκες χωρίς λόγο. Τζάμπα καις τα accounts σου.
Παράξενα μας τα λες και εσύ... Ρε μήπως έχεις και εσύ 5-6 λογαριασμούς ????Σύντροφοι το θέμα δεν είναι πόσα accounts έχουμε,το θέμα είναι ότι όλος παραδόξως δεν γίνεται ντόρος από στοιχηματικα σάιτ,όπως αυτό,για ένα τέτοιο ζήτημα.Αν εσείς δεν το βλέπετε παράξενο ΟΚ. Όσων αφορά την δικαστική οδό,αυτό είναι μια βολική κουβέντα βολεψακιδων ή περίεργων τύπων. Δεν κερδίζονται έτσι οι αγώνες, αλλιώς τα Τέμπη θα ήταν ένα απλό δυστύχημα (μην πάει η κουβέντα εκεί, παρακαλώ,το έφερα ως παράδειγμα για την "δικαστική οδό" που λέει ο άλλος
Διάβασε πρώτα τι μαλακίες έγραψες εσύ και μετά προχώραεσυ ειπες οτι κρινομαστε απο τα λεγομενα μας και ακομη δεν πηρα απαντηση απο ποιο account θα σε κρινουν οι viewers του forum
εγω τουλαχιστον εχω ενα username εδω και χρονια McLaren17 δεν παρουσιαζομαι την μια μερα ως Στεφανια την αλλη ως jimalex και την αλλη ως Ελενιτσα αλλα στην εποχη που ζουμε οπου ο καθενας αυτοπροσδιορίζεται οπως θελει και ειναι απόλυτα σεβαστο
Τι άλλο να γράψει μωρέ το νούμερο (17). Έχει την αγωνία μη χάσει το μεροκάματοΡε συ, αυτό σε καίει τώρα; και αφήνεις υπονοούμενα για την σεξουαλικότητα του καθενός ή να μπεις στο θέμα;
Η συγκεκριμένη απάντηση του betLaden ήταν αυτή που όλοι θέλαμε να διαβάσουμε. Μπήκε όμως ο αυτοκλητος συνήγορος στη μέση και φτάσαμε μεσάνυχτα Κυριακής να ασχολούμαστε με νούμερα (17)Καλησπέρα στην ομάδα.Παρακολουθώ χρόνια το forum του infobeto παρόλο που δεν έχω συμμετάσχει σε αυτό ποτέ.
Θελω να πω οτι ειμαι θαυμαστής του betladen όχι μόνο για τις στοιχηματικές γνώσεις του που σε σχεση με εμενα ειναι μέρα με τη νυχτα, αλλά θέλω να επισημάνω
ότι σε πολλές περιπτώσεις ενοχλούσε τις στοιχηματικές εταιρίες για μεμονωμένες περιπτωσεις που οι παικτες θεωρουσαν οτι αδικήθηκαν χωρίς καν να του ζητηθεί.Είμαι και εγω σε αναμονή για την επιστροφή των χρημάτων μου και πιστεύω ότι η απάντηση του betladen ότι θα επιστραφούν τα χρήματα μας θα πρέπει να δώσει αισιοδοξία σε ολους.
πληρωνεις συνδρομη κάπου και πρεπει να σου παρέχουν αυτη την ενημέρωση;;;Όταν γουστάρεις αυτό που κάνεις, ψάχνεις σα λαγονικο, όταν βαριέσαι σου αρκεί να δημοσιεύσεις τις ανακοινώσεις των εμπλεκομένων. Μπαίνοντας σε αυτό το φόρουμ πίστευα ότι θα βρω λαγονικα
αφους θες να δειξουμε επιπεδο πως να σε αποκαλω "ελενη/στεφανια/δημητρη/αλεξ"Διάβασε πρώτα τι μαλακίες έγραψες εσύ και μετά προχώρα
Τι άλλο να γράψει μωρέ το νούμερο (17). Έχει την αγωνία μη χάσει το μεροκάματο