Κάποτε το infobeto είχε δύναμη

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος jimalex
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μία γενική συμβουλή και όποιος καταλάβει κατάλαβε.

Όλοι εσείς που γράφετε,ρωτατε,εκφραζετε απορία,σχολιαζετε για συμβάντα που έτυχαν σε "φίλους" σας , ή απλά κραζετε,κλαιγεστε,στελνετε μεηλ κτλ στα συνεταιρακια του 20% (και μιλάω για όλους,αλεπουδες,αρκουδες,παιχταραδες, μπετκαβατζες τα πάντα όλα) για τα λίμιτ και τα λεφτά που σας έφαγαν κτλ κτλ,
Ελπίζω να ξέρετε ότι τα συνεταιρακια δίνουν την ΙΡ,το email, το username σας στις εταιρείες.
Αν στείλετε από λάθος κινητό/λαθος μεηλ κτλ σας τσακωνουν μία ώρα αρχιτερα

Βοήθεια έτσι κι αλλιώς δε θα πάρετε. Το πολύ πολύ να καρφωθειτε μόνοι σας
Προχτες τα έλεγα.... Μα πάντα να βγαινω αληθινός;

• Like
Αντιδράσεις: McLaren17 και jimalex
Εντάξει. Πήγαινε τώρα να πάρεις το χαρτζιλίκι σου από το αφεντικό
Έδειξε το infobeto το αληθινό του πρόσωπο. Ο προστάτης των παιχτών. Ουστ σούργελα
εσυ ομως δεν μας εδειξες το αληθινο σου προσωπο ποιος εισαι η Ελενιτσα/ ή Στεφανία/ο Δημητρακης ή ο Αλεξακης;;;

• Like
Αντιδράσεις: goal2, BetLaden και okonski
Έδειξε το infobeto το αληθινό του πρόσωπο. Ο προστάτης των παιχτών. Ουστ σούργελα
Δε το είπα για ινφομπετο.
Για ανθρώπους σαν εσένα το είπα.
Και βοήθεια δε θα πάρεις καί Προδωθηκες χωρίς λόγο. Τζάμπα καις τα accounts σου.

Και βοήθεια δε θα πάρεις καί Προδωθηκες χωρίς λόγο. Τζάμπα καις τα accounts σου.
Χαχαχα... Μπράβο το πέτυχες. Αετός είσαι και εσύ

• Haha
Αντιδράσεις: JordanRules
Σύντροφοι το θέμα δεν είναι πόσα accounts έχουμε,το θέμα είναι ότι όλος παραδόξως δεν γίνεται ντόρος από στοιχηματικα σάιτ,όπως αυτό,για ένα τέτοιο ζήτημα.Αν εσείς δεν το βλέπετε παράξενο ΟΚ. Όσων αφορά την δικαστική οδό,αυτό είναι μια βολική κουβέντα βολεψακιδων ή περίεργων τύπων. Δεν κερδίζονται έτσι οι αγώνες, αλλιώς τα Τέμπη θα ήταν ένα απλό δυστύχημα (μην πάει η κουβέντα εκεί, παρακαλώ,το έφερα ως παράδειγμα για την "δικαστική οδό" που λέει ο άλλος

Χαχαχα... Μπράβο το πέτυχες. Αετός είσαι και εσύ
Σύντροφοι το θέμα δεν είναι πόσα accounts έχουμε,το θέμα είναι ότι όλος παραδόξως δεν γίνεται ντόρος από στοιχηματικα σάιτ,όπως αυτό,για ένα τέτοιο ζήτημα.Αν εσείς δεν το βλέπετε παράξενο ΟΚ. Όσων αφορά την δικαστική οδό,αυτό είναι μια βολική κουβέντα βολεψακιδων ή περίεργων τύπων. Δεν κερδίζονται έτσι οι αγώνες, αλλιώς τα Τέμπη θα ήταν ένα απλό δυστύχημα (μην πάει η κουβέντα εκεί, παρακαλώ,το έφερα ως παράδειγμα για την "δικαστική οδό" που λέει ο άλλος
Παράξενα μας τα λες και εσύ... Ρε μήπως έχεις και εσύ 5-6 λογαριασμούς ????

• Like
Αντιδράσεις: jimshark04
Όταν γίνεται μεγάλος ντόρος και σηκώνεται σκόνη,οι άλλες στοιχηματικες εταιρίες θα καταλάβουν ότι πρέπει να τελειώνει γρήγορα το θέμα, έτσι θα πιέσουν τις αρχές για γρήγορα αποτελέσματα. Όλα αυτά είναι παράλογα που γράφω;;; Τωρα αν θέλετε να ασχοληθείτε με θεματακια εύκολα,όπως "ποιες γυναίκες σας αρέσουν" Οκ

Ξέρετε να διαβάζετε ;;;

Προφανώς και όχι γιατί η εταιρία έχει βγάλει ανακοίνωση που προφανώς κανεις δεν είδε γιατί απλά έχετε παρωπίδες η απλά δεν σας συμφέρει να το δείτε

Kαταρχάς όσοι είστε νεότεροι στο site καλό θα ήταν να γνωρίζετε πριν κρίνετε.....

Το site αυτό κάποτε - το τόνιζω κάποτε-είχε τελείως διαφορετική δυναμική απο αυτή που έχει σήμερα.

Και έδωσε πάρα πολλές μάχες υπερ των παικτών και πάντα εις βάρος του προσωπικού χρόνου των υπευθύνων -διαχειριστών....

Συνεπώς μην κατηγορείτε αν δεν γνωρίζετε.

Για να μην παρεξηγηθώ, η δυναμική του του συγκεκριμένου φόρουμ δεν '' μειώθηκε'' γιατι δεν ασχολείται ο Άρης ή ο Νεκτάριος. Είναι πρώτα απο όλα η ίδια δυναμική του πεδίου '' στοίχημα στην Ελλάδα '' που μειώθηκε...με αποτέλεσμα να συμπαρασύρει στο διάβα της πολλά....(το γιατί μειώθηκε η δυναμική του στοιχήματος δεν είναι μια συζήτηση που γίνεται μέσα σε ένα νήμα πάντως.....)

Όσον αφορά τη διαφήμιση της εν λόγω στοιχηματικής εταιρείας , σίγουρα οταν κάποιος διαφημίζει κάτι , το διαφημίζει ως κάτι αξιόλογο. Αν στην πορεία η εταιρεία αποδειχθεί ανεπαρκής ,σίγουρα δεν είναι κάτι που μπορούσε να το ήξερε το infobeto.

Για πολλά μπορείς να κατηγορήσεις τον Άρη ( Betladen) αλλά σίγουρα όχι για έλειψη εντιμότητας και δικαιοσύνης.

Και όλα τα παραπάνω απο έναν που έφτασε σχεδόν τα πενήντα, βρίσκεται εδώ μέσα 17 νομίζω χρόνια, έκανε φιλίες που κρατάνε ακόμα και γνωρίζει προσωπικά τον Άρη......(ακόμα και αν δεν ξέρω γιατι σταμάτησε να μου τηλεφωνεί εδώ και πάνω απο ένα χρόνο....)

Ας είναι όμως πάντα καλά γιατί οι όμορφες στιγμές που σου δίνουν κάποιοι άνθρωποι δεν πρέπει να ξεχνιούνται ποτέ..... :bb:

Να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους...
1) τη δυναμική που είχε παλιότερα το ιντοβετο τη γνωρίζω καλά και γι αυτό έκανα τη σύγκριση
2) κανένας δεν κατηγόρησε τον betLaden για έλλειψη εντιμότητας. Στο αρχικό μου μήνυμα ήμουνα λιγάκι αιχμηρός μόνο και μόνο για να προκαλέσω την παρέμβαση του
3) η συζήτηση ξέφυγε όταν έγραψε πως "κανένας δεν είπε πως οι παίχτες θα χάσουν τα λεφτά τους". Πράγμα που δεν αληθεύει αφού πολλοί χρήστες έχουν γράψει για το αντίθετο και αυτό έμεινε αναπάντητο
4) όταν διαφημίζεις ένα προϊόν και αυτό για οποιοδήποτε λόγο αποδειχθεί απάτη, σίγουρα δεν φέρεις εσύ την ευθύνη. οφείλεις όμως να ενημερώνεις για το οτιδήποτε νεότερο πέσει στην αντίληψη σου και δεν απαλασσεσαι από αυτή την ευθύνη μόνο και μόνο επειδή αυτή την ενημέρωση την παρείχαν κάποια άλλα μέσα Ειδικά όταν στο δικό σου μέσο έχουν γραφτεί ανακρίβειες. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
5) δεν θα απολογηθώ σε κανένα infobeto και καμιά Μακλάρεν ή φεράρι για το αν διατηρώ ή όχι πολλαπλούς λογαριασμούς και για τον τρόπο με τον οποίο παίζω σε αυτούς. Ειδικά από τη στιγμή που δεν τίθεται θέμα κατάχρησης ή εξαπάτησης του συγκεκριμένου φόρουμ
6) όσο για το τι σόι άνθρωπος είμαι και για το ποιο είναι το αληθινό μου πρόσωπο ουδόλως με απασχολεί η άποψη των συμμετεχόντων στη συζήτηση

Όταν γουστάρεις αυτό που κάνεις, ψάχνεις σα λαγονικο, όταν βαριέσαι σου αρκεί να δημοσιεύσεις τις ανακοινώσεις των εμπλεκομένων. Μπαίνοντας σε αυτό το φόρουμ πίστευα ότι θα βρω λαγονικα

εσυ ειπες οτι κρινομαστε απο τα λεγομενα μας και ακομη δεν πηρα απαντηση απο ποιο account θα σε κρινουν οι viewers του forum

εγω τουλαχιστον εχω ενα username εδω και χρονια McLaren17 δεν παρουσιαζομαι την μια μερα ως Στεφανια την αλλη ως jimalex και την αλλη ως Ελενιτσα αλλα στην εποχη που ζουμε οπου ο καθενας αυτοπροσδιορίζεται οπως θελει και ειναι απόλυτα σεβαστο

Ρε συ, αυτό σε καίει τώρα; και αφήνεις υπονοούμενα για την σεξουαλικότητα του καθενός ή να μπεις στο θέμα;

εσυ ειπες οτι κρινομαστε απο τα λεγομενα μας και ακομη δεν πηρα απαντηση απο ποιο account θα σε κρινουν οι viewers του forum

εγω τουλαχιστον εχω ενα username εδω και χρονια McLaren17 δεν παρουσιαζομαι την μια μερα ως Στεφανια την αλλη ως jimalex και την αλλη ως Ελενιτσα αλλα στην εποχη που ζουμε οπου ο καθενας αυτοπροσδιορίζεται οπως θελει και ειναι απόλυτα σεβαστο
Διάβασε πρώτα τι μαλακίες έγραψες εσύ και μετά προχώρα
Ρε συ, αυτό σε καίει τώρα; και αφήνεις υπονοούμενα για την σεξουαλικότητα του καθενός ή να μπεις στο θέμα;
Τι άλλο να γράψει μωρέ το νούμερο (17). Έχει την αγωνία μη χάσει το μεροκάματο

Καλησπέρα στην ομάδα.Παρακολουθώ χρόνια το forum του infobeto παρόλο που δεν έχω συμμετάσχει σε αυτό ποτέ.
Θελω να πω οτι ειμαι θαυμαστής του betladen όχι μόνο για τις στοιχηματικές γνώσεις του που σε σχεση με εμενα ειναι μέρα με τη νυχτα, αλλά θέλω να επισημάνω
ότι σε πολλές περιπτώσεις ενοχλούσε τις στοιχηματικές εταιρίες για μεμονωμένες περιπτωσεις που οι παικτες θεωρουσαν οτι αδικήθηκαν χωρίς καν να του ζητηθεί.Είμαι και εγω σε αναμονή για την επιστροφή των χρημάτων μου και πιστεύω ότι η απάντηση του betladen ότι θα επιστραφούν τα χρήματα μας θα πρέπει να δώσει αισιοδοξία σε ολους.

• Like
Αντιδράσεις: BetLaden και Eric Castel
Καλησπέρα στην ομάδα.Παρακολουθώ χρόνια το forum του infobeto παρόλο που δεν έχω συμμετάσχει σε αυτό ποτέ.
Θελω να πω οτι ειμαι θαυμαστής του betladen όχι μόνο για τις στοιχηματικές γνώσεις του που σε σχεση με εμενα ειναι μέρα με τη νυχτα, αλλά θέλω να επισημάνω
ότι σε πολλές περιπτώσεις ενοχλούσε τις στοιχηματικές εταιρίες για μεμονωμένες περιπτωσεις που οι παικτες θεωρουσαν οτι αδικήθηκαν χωρίς καν να του ζητηθεί.Είμαι και εγω σε αναμονή για την επιστροφή των χρημάτων μου και πιστεύω ότι η απάντηση του betladen ότι θα επιστραφούν τα χρήματα μας θα πρέπει να δώσει αισιοδοξία σε ολους.
Η συγκεκριμένη απάντηση του betLaden ήταν αυτή που όλοι θέλαμε να διαβάσουμε. Μπήκε όμως ο αυτοκλητος συνήγορος στη μέση και φτάσαμε μεσάνυχτα Κυριακής να ασχολούμαστε με νούμερα (17)

Όταν γουστάρεις αυτό που κάνεις, ψάχνεις σα λαγονικο, όταν βαριέσαι σου αρκεί να δημοσιεύσεις τις ανακοινώσεις των εμπλεκομένων. Μπαίνοντας σε αυτό το φόρουμ πίστευα ότι θα βρω λαγονικα
πληρωνεις συνδρομη κάπου και πρεπει να σου παρέχουν αυτη την ενημέρωση;;;

ξερεις τι θα πει αποφαση με αριθμο πρωτοκόλλου;;;
"Η σχετική απόφαση (προσωρινή διαταγή αναστολής εκτέλεσης της υπ’ αριθμ. Α/Α έτος 16-2021 με αριθμό πρωτοκόλλου Δ.Ο.Υ. 6999/22.4.2021 ατομικής ειδοποίησης του Προϊσταμένου του Κ.Ε.ΜΕ.ΕΠ.), εκδόθηκε στις 6.8.2024, από την Πρόεδρο του 2ου Θερινού Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών. (βλ. προσωρινή διαταγή)"

Διάβασε πρώτα τι μαλακίες έγραψες εσύ και μετά προχώρα

Τι άλλο να γράψει μωρέ το νούμερο (17). Έχει την αγωνία μη χάσει το μεροκάματο
αφους θες να δειξουμε επιπεδο πως να σε αποκαλω "ελενη/στεφανια/δημητρη/αλεξ"
εγω θα δεχτω το νουμερο εσυ ομως αλλος το πρωι αλλη το βραδυ

• 22:00
    • Ολλανδία - Γαλλία

ΕΡΤ2
  • 18:00:00
    • FIBA Παγκ. Κύπελλο Κ19 Γυν. 2025

Novasports Prime
  • 20:30:00
    • FIBA Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών U20