Καταγγελία για Λανθασμένο Υπολογισμό Κερδών στη Vistabet καταρχασ Να διευκρινίσω πως Είμαι έμπειρος παίκτης στο Legacy of Dead και πως οσο τρελό και να ακούγετε μου συνεβει, γνωρίζω πολύ καλά πώς υπολογίζονται τα κέρδη στο παιχνίδι. Γι’ αυτό και δεν θα προχωρούσα σε καταγγελία αν δεν ήμουν απολύτως βέβαιος για το λάθος που έγινε.Σε πρόσφατο παιχνίδι μέσω Vistabet, κέρδισα 73.500 κέρματα, τα οποία αντιστοιχούν σε 7.350€ (με αξία 0,10€/κέρμα). Ωστόσο, μου πιστώθηκαν μόλις 735€, χωρίς καμία λογική εξήγηση.Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας αρχικά επιβεβαίωσε γραπτώς ότι το κέρδος ήταν 73.500 κέρματα, αλλά στη συνέχεια αναιρέθηκε, υποστηρίζοντας πως ήταν μόνο 7.350 κέρματα. Αυτή η αντίφαση δείχνει έλλειψη διαφάνειας και πιθανή προσπάθεια παραπλάνησης.Έχω στη διάθεσή μου στοιχεία από το ιστορικό του παιχνιδιού μου, καθώς και παραδείγματα όπου τα κέρδη μου αποδόθηκαν σωστά σε άλλες περιπτώσεις. Ζητησα την άμεση διόρθωση του λάθους και την απόδοση του ποσού που δικαιούμαι εκανα και καταγγελία στην ΕΕΕΠ αλλά στην Ελλάδα είμαστε και ακόμα να πάρω απάντηση .Όποιος έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο ζήτημα ή μπορεί να βοηθήσει, ας επικοινωνήσει. Είναι σημαντικό να γνωρίζει ο κόσμος με τι έχει να κάνει.