Κόμμα παικτών στοιχήματος

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος cosmicsports
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

cosmicsports

New Member
30 Ιολ 2010
4,068
1,573
113
Όπως ξέρετε βαίνομεν προς εκλογάς.
Η πρόταση μου είναι να δημιουργηθεί ένα κόμμα παικτών στοιχήματος, διότι αρκετά πιά η αδικία εις βάρος μας.
Αντίστοιχο με αυτό των "πειρατών" που είχε φτάσει να πάρει το 0.45% - και είμαστε πολύ περισσότεροι.

Αν -θεωρητικά- γίνουμε κυβέρνηση δεν βλέπω σε τι υστερούμε έναντι των υπολοίπων.
Πανεπιστημιακά πτυχία από τα Lidl έχουν οι περισσότεροι, τουλάχιστον εμείς θα βάλουμε υπουργούς μερικούς που έχουν πραγματικά. Για τις φρεγάτες belharra, drones, iron dome και τα λοιπά θα βρούμε έναν ναύαρχο και θα τον κάνουμε ΥΕΘΑ, ομοίως και για τα άλλα υπουργεία.
Αλλά αυτό είναι στη φαντασία βέβαια. Δεν πιστεύω ότι ο άλλος θα αφήσει την νουδού, το οκ, τον Αλέξη, για να ψηφίσει εμάς έτσι εύκολα, έστω και αν συμφωνεί με τις διακηρύξεις μας στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Όμως το 0.45% των πειρατών το ξεπερνάμε και ερωτοτροπούμε με το 3%.
Ένα πράγμα που πρέπει να προσέξουμε είναι ότι δεν υποσχόμαστε ... νίκες στο στοίχημα, νίκες στον ιππόδρομο, νίκες στη μπιρίμπα.
Κάποιοι θα το εκλάβουν έτσι, που θα είναι κακό βέβαια.
Υποσχόμαστε δικαιοσύνη και φορολογική δικαιοσύνη.

Θα μας κοροϊδεύουν, είναι γεγονός.
Αλλά εμείς θα το παίζουμε stiff upper lip, δεν μας νοιάζει.

Με μία καλά οργανωμένη προεκλογική εκστρατεία μπαίνουμε στη βουλή.
Μας ευνοεί και η χαλαρή ψήφος που αναμένεται. Δεν βλέπω στις εκλογές που έρχονται ούτε το μεγάλο μπλοκ του "114", ούτε το μεγάλο "αντικερενσκικό" μπλοκ από τους εξ ευωνύμων.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: betover, theo_kromm_pro και Larry
Όπως ξέρετε βαίνομεν προς εκλογάς.
Η πρόταση μου είναι να δημιουργηθεί ένα κόμμα παικτών στοιχήματος, διότι αρκετά πιά η αδικία εις βάρος μας.
Αντίστοιχο με αυτό των "πειρατών" που είχε φτάσει να πάρει το 0.45% - και είμαστε πολύ περισσότεροι.

Αν -θεωρητικά- γίνουμε κυβέρνηση δεν βλέπω σε τι υστερούμε έναντι των υπολοίπων.
Πανεπιστημιακά πτυχία από τα Lidl έχουν οι περισσότεροι, τουλάχιστον εμείς θα βάλουμε υπουργούς μερικούς που έχουν πραγματικά. Για τις φρεγάτες belharra, drones, iron dome και τα λοιπά θα βρούμε έναν ναύαρχο και θα τον κάνουμε ΥΕΘΑ, ομοίως και για τα άλλα υπουργεία.
Αλλά αυτό είναι στη φαντασία βέβαια. Δεν πιστεύω ότι ο άλλος θα αφήσει την νουδού, το οκ, τον Αλέξη για να ψηφίσει εμάς έτσι εύκολα, έστω και αν συμφωνεί με τις διακηρύξεις μας στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Όμως το 0.45% των πειρατών το ξεπερνάμε και ερωτοτροπούμε με το 3%.
Ένα πράγμα που πρέπει να προσέξουμε είναι ότι δεν υποσχόμαστε ... νίκες στο στοίχημα, νίκες στον ιππόδρομο, νίκες στη μπιρίμπα.
Κάποιοι θα το εκλάβουν έτσι, που θα είναι κακό βέβαια.
Υποσχόμαστε δικαιοσύνη και φορολογική δικαιοσύνη.

Θα μας κοροϊδεύουν, είναι γεγονός.
Αλλά εμείς θα το παίζουμε stiff upper lip, δεν μας νοιάζει.

Με μία καλά οργανωμένη προεκλογική εκστρατεία μπαίνουμε στη βουλή.
Μας ευνοεί και η χαλαρή ψήφος που αναμένεται. Δεν βλέπω στις εκλογές που έρχονται ούτε το μεγάλο μπλοκ του "114", ούτε το μεγάλο "αντικερενσκικό" μπλοκ από τους εξ ευωνύμων.

Ξέρεις τι θα πουν οι αντίπαλοι, έτσι;
Η τύχη της χώρας, στα χέρια τζογαδόρων.
Εκτός και αν τους αποδείξουμε ότι παίζουμε με επιστημονικές μεθόδους και μαθηματικά.
Εγώ πάντως θα το ψήφιζα το κόμμα, μη σου πω ότι θα έβαζα και ως υποψήφιος.

• Like
Αντιδράσεις: betover και theo_kromm_pro
Ξέρεις τι θα πουν οι αντίπαλοι, έτσι;
Η τύχη της χώρας, στα χέρια τζογαδόρων.
Εκτός και αν τους αποδείξουμε ότι παίζουμε με επιστημονικές μεθόδους και μαθηματικά.
Εγώ πάντως θα το ψήφιζα το κόμμα, μη σου πω ότι θα έβαζα και ως υποψήφιος.

Η τύχη της χώρας είναι σε χέρια τζογαδόρων.
Αλλά είπα. Θα μας κοροϊδεύουν και θα πρέπει να το παίζουμε stiff upper lip εμείς.

• Like
Αντιδράσεις: betover και theo_kromm_pro
Εκπληκτικη η ιδεα του Κοσμικ!!!!
επισης συμφωνω και με το σχολιο του Λαρρυ!
φυσικα και θα το ψηφιζα, κι αν δε δημιιουργουνταν και κομμα Πληκραδων, (γιατι παιζω μουσικη - πληκτρα) και δε μου εκαναν προταση απο εκει, σιγουρα θα επαιρνα μερος!!!
εεενα μικρο γραφειοκρατικο προβληματακι βλεπω μονο, που ισως αυτο, μας ετρωγε λιγο χρονο στη δημιουργια της κυβερνησης,,,,,
Ποιος, (δεν) θα επαιρνε το υπουργειο οικονομικων!!!!!!!!!!

Η τύχη της χώρας είναι σε χέρια τζογαδόρων.
Αλλά είπα. Θα μας κοροϊδεύουν και θα πρέπει να το παίζουμε stiff upper lip εμείς.
Σωστά.
Αλλά στην Ελλάδα έχει σημασία τι φαίνεσαι, όχι τι είσαι.

• Like
Αντιδράσεις: theo_kromm_pro
Σωστά.
Αλλά στην Ελλάδα έχει σημασία τι φαίνεσαι, όχι τι είσαι.

Μισό.
Έχουμε σαν αντιπάλους όλους τους άλλους βέβαια αλλά έχουμε και φανατικούς ιδεολογικούς αντιπάλους.
Ο ένας ιδεολογικός αντίπαλος είναι ο κομμουνισμός. Πέραν των όποιων σωστών ή λανθασμένων ή ενίοτε σωστών-ενίοτε λανθασμένων διατυμπανίζει η κομμουνιστική θεωρία, όπως και να το κάνουμε ο Μαρξ δεν επιτρέπει να παίζεται στοίχημα,
Ο άλλος ιδεολογικός αντίπαλος είναι οι Μορμόνοι και οι υπόλοιποι αιρετικοί.
Δεν μας συμπαθούν καθόλου αυτοί.
Αλλά στο σύνολο του πληθυσμού είμαστε το 25% τουλάχιστον. Από εκεί ζητάμε ψήφο.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: betover
Εκπληκτικη η ιδεα του Κοσμικ!!!!
επισης συμφωνω και με το σχολιο του Λαρρυ!
φυσικα και θα το ψηφιζα, κι αν δε δημιιουργουνταν και κομμα Πληκραδων, (γιατι παιζω μουσικη - πληκτρα) και δε μου εκαναν προταση απο εκει, σιγουρα θα επαιρνα μερος!!!
εεενα μικρο γραφειοκρατικο προβληματακι βλεπω μονο, που ισως αυτο, μας ετρωγε λιγο χρονο στη δημιουργια της κυβερνησης,,,,,
Ποιος, (δεν) θα επαιρνε το υπουργειο οικονομικων!!!!!!!!!!

Δεν είμαστε εναντίον του ... υπουργείου οικονομικών.
Εναντίον του overtaxation είμαστε και εναντίον της ευνοιοκρατίας.
Πάρτε για παράδειγμα τον Ελληνικό ιππόδρομο.
Τον μπουκώσανε στους φόρους, τόσο τους φιλίππους-στοιχηματίες όσο και τους διοργανωτές.
Πήρανε πιό πολλά λεφτά ;
Δεν πήρανε, χάσανε και τώρα παίρνουν μηδέν αφού έκλεισε.

• Like
Αντιδράσεις: theo_kromm_pro
Καλο Μηνα... δεν ξερω εαν κανετε πλακα...αλλα εγω ειμαι υπερ στο κομμα αυτο !!!!! Και το λεω σοβαρα...... Κανεις τους δεν ειναι καλυτερος απο εμας και ειδικα απο πολλα ατομα εδω μεσα.....

• Like
Αντιδράσεις: A L E X
Καλο Μηνα... δεν ξερω εαν κανετε πλακα...αλλα εγω ειμαι υπερ στο κομμα αυτο !!!!! Και το λεω σοβαρα...... Κανεις τους δεν ειναι καλυτερος απο εμας και ειδικα απο πολλα ατομα εδω μεσα.....

Εγώ δεν κάνω πλάκα.
Ξέρω ότι είμαστε πιό πολλοί από τους πειρατές και επίσης έχουμε λογικά αιτήματα ενώ το αίτημα των πειρατών ήταν ... να φτιάχνουν πειρατικά cd.
Πιό αναλυτικά:
25% του πληθυσμού της χώρας ασχολούνται με το ποδοσφαιρικό στοίχημα έστω περιστασιακά.
Από αυτό το 25% ένα ποσοστό -δεν ξέρω πόσο- συμφωνεί με το υπάρχον στάτους κβο. Δύσκολο να ξέρω πόσοι είναι αυτοί αλλά σίγουρα είναι από αυτούς που δεν παίζουν συχνά.
Είναι πολλοί και αυτοί που θα μας συμπαθούσαν μεν αλλά δεν θα άφηναν την New Democracy, pasok, Βελόπουλο, Alexis κλπ προς χάριν του κόμματος των στοιχηματιζόντων.
Μας πάει -περίπου- στο όριο του 3% που μπαίνουμε στη βουλή.
Αλλά έχει και έξοδα, θέλει προεκλογική καμπάνια. Χρειάζεται ένας σπόνσορας με πορτοφόλι σίγουρα.

Καλό μήνα επίσης.

• Like
Αντιδράσεις: betover και Conscious Player
25% του πληθυσμού της χώρας ασχολούνται με το ποδοσφαιρικό στοίχημα έστω περιστασιακά.

Αν μιλάμε για τζόγο γενικότερα και όχι μόνο ποδοσφαιρικό στοίχημα, αυτό το ποσοστό μπορεί να φτάνει και το 40-45%.

Από την περίοδο της καραντίνας και η "κουτσή Μαρία" έμαθε τα φρουτάκια και όλες τις online μορφές τζόγου γενικότερα.

Με θλίψη έχω διαπιστώσει ότι η ενασχόληση με φρουτάκια σε ηλικίες από 16 έως 35 είναι κάτι φυσιολογικό πλέον. Με φρουτάκια! Το διαννοείστε?

Άντε πες εσείς κάποτε με τον ιππόδρομο παίζατε κάθε πότε?

Θα σου πω εγώ με το στοίχημα έπαιζα στα 16 μέρος από το χαρτζιλίκι μου άντε τρεις φορές την εβδομάδα.

Σκέψου σήμερα έναν 16χρονο με φρουτάκια στο κινητό και όλο αυτό βέβαια με την ανοχή του κράτους που δεν έχει κανένα πρόβλημα επειδή...τα παίρνει από την φορολογία.

Τόσο κοινωνικά επικίνδυνη είναι η επικρατούσα κατάσταση στην χώρα μας.

• Like
Αντιδράσεις: betover
Αν μιλάμε για τζόγο γενικότερα και όχι μόνο ποδοσφαιρικό στοίχημα, αυτό το ποσοστό μπορεί να φτάνει και το 40-45%.

Από την περίοδο της καραντίνας και η "κουτσή Μαρία" έμαθε τα φρουτάκια και όλες τις online μορφές τζόγου γενικότερα.

Με θλίψη έχω διαπιστώσει ότι η ενασχόληση με φρουτάκια σε ηλικίες από 16 έως 35 είναι κάτι φυσιολογικό πλέον. Με φρουτάκια! Το διαννοείστε?

Άντε πες εσείς κάποτε με τον ιππόδρομο παίζατε κάθε πότε?

Θα σου πω εγώ με το στοίχημα έπαιζα στα 16 μέρος από το χαρτζιλίκι μου άντε τρεις φορές την εβδομάδα.

Σκέψου σήμερα έναν 16χρονο με φρουτάκια στο κινητό και όλο αυτό βέβαια με την ανοχή του κράτους που δεν έχει κανένα πρόβλημα επειδή...τα παίρνει από την φορολογία.

Τόσο κοινωνικά επικίνδυνη είναι η επικρατούσα κατάσταση στην χώρα μας.

Θυμάμαι την τάξη του σχολείου μου.
Τα 3/4 ήταν φίλαθλοι, ήτοι οι 30 από τους 40.
Αρκετοί πήγαιναν γήπεδο.
Δεν μπορεί όλοι αυτοί τώρα να μην ξέρουν το στοίχημα.
Σε ένα αντίστοιχο σχολείο θηλέων θα ήταν κοντά στο 0% έχω τη γνώμη. Τα κορίτσια τότε τουλάχιστον δεν παρακολουθούσαν το ποδόσφααιρο.
Γι αυτό λέω ένα συντηρητικό 25%.

Πάντως εγώ ο ίδιος έπαιξα στον πρώτο διαγωνισμό ΠΡΟΠΟ το 1959.
ΑΕΚ - Εθνικός 1-1 ο πρώτος αγώνας. Προηγήθηκε ο Εθνικός με τον Καραουλάνη και η μπάλα του έφυγε του Σεραφείδη (δεν ήταν καλός τότε ο Σεραφείδης). Ισοφάρισε ο Νεστορίδης με κεφαλιά στο 85 αλλά δεν έμενε χρόνος να γίνει το 2-1. Στο ίδιο δελτίο είχε και Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός με διαιτητή τον Κιτσούκαλη. Κέρδισε ο Ολυμπιακός 2-1 - δεν ξέρω τι αβαβάου μπορεί να έκαναν αυτοι μεταξύ τους.

Τα φρουτάκια τώρα τα πιστεύουν.
Ο κόσμος πιστεύει πολλά περίεργα.
Ότι τα φρουτάκια των ,.. Τεκτερίδη-Νικολετάτου έκλεβαν, ενώ τα κρατικά του ΟΠΑΠ είναι καλά και ... δεν κλέβουν. Το είχε ξεφουρνίσει και ο Τριανταφυλόπουλος μάλιστα αυτό από την εκπομπή "Ζούγκλα", χωρίς φυσικά να επέμβει ούτε ΕΣΡ, ούτε κανένας.

• Like
Αντιδράσεις: Conscious Player
Πάντως εγώ ο ίδιος έπαιξα στον πρώτο διαγωνισμό ΠΡΟΠΟ το 1959.
ΑΕΚ - Εθνικός 1-1 ο πρώτος αγώνας. Προηγήθηκε ο Εθνικός με τον Καραουλάνη και η μπάλα του έφυγε του Σεραφείδη (δεν ήταν καλός τότε ο Σεραφείδης). Ισοφάρισε ο Νεστορίδης με κεφαλιά στο 85 αλλά δεν έμενε χρόνος να γίνει το 2-1. Στο ίδιο δελτίο είχε και Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός με διαιτητή τον Κιτσούκαλη. Κέρδισε ο Ολυμπιακός 2-1 - δεν ξέρω τι αβαβάου μπορεί να έκαναν αυτοι μεταξύ τους.

Τα φρουτάκια τώρα τα πιστεύουν.
Ο κόσμος πιστεύει πολλά περίεργα.
Ότι τα φρουτάκια των ,.. Τεκτερίδη-Νικολετάτου έκλεβαν, ενώ τα κρατικά του ΟΠΑΠ είναι καλά και ... δεν κλέβουν. Το είχε ξεφουρνίσει και ο Τριανταφυλόπουλος μάλιστα αυτό από την εκπομπή "Ζούγκλα", χωρίς φυσικά να επέμβει ούτε ΕΣΡ, ούτε κανένας.

ΠΡΟΠΟ πρόλαβα και εγώ στα τελευταία του.

Θυμάμαι κάτι πολύ ρομαντικά Σαββατοκύριακα, εννοείται δεν υπήρχαν χρήματα για πολύπλοκα συστήματα έριχνα καρφί όλα τα ματς, άντε μία-δύο διπλές ευκαιρίες αν είχα για καμιά στήλη παραπάνω.

Στην χειρότερη έπιανα τουλάχιστον 7-8 ματς. Τώρα αν πιάσεις 3αδα είσαι θεός του στοιχήματος. Γιατί τότε είχε πχ Γιουβέντους-Έμπολι ή Ολυμπιακός-Καλλιθέα και ήξερες ότι αυτοί οι άσσοι δεν έσπαγαν ποτέ ή μία φορά το χρόνο(ο ολυμπιακός ποτέ εκείνη την εποχή) Ξεκινούσες από αυτά τα ματς και έχτιζες.

Όσον αφορά τα φρουτάκια με αυτά πιάσαν τις γυναίκες. Και όμως όσο περίεργο και να ακούγεται ξέρετε πόσα κοριτσάκια 20-35 είναι κολλημένα με φρουτάκια;

Το νου σας όσοι έχετε παιδιά σε τρυφερή ηλικία. Πλέον βλέπετε τα φρουτάκια-καζίνο διαφημίζονται ανεπαίσχυντα περάσαν οι εποχές που παιζόταν στα υπόγεια.

• Like
Αντιδράσεις: Larry
ΠΡΟΠΟ πρόλαβα και εγώ στα τελευταία του.

Θυμάμαι κάτι πολύ ρομαντικά Σαββατοκύριακα, εννοείται δεν υπήρχαν χρήματα για πολύπλοκα συστήματα έριχνα καρφί όλα τα ματς, άντε μία-δύο διπλές ευκαιρίες αν είχα για καμιά στήλη παραπάνω.

Στην χειρότερη έπιανα τουλάχιστον 7-8 ματς. Τώρα αν πιάσεις 3αδα είσαι θεός του στοιχήματος. Γιατί τότε είχε πχ Γιουβέντους-Έμπολι ή Ολυμπιακός-Καλλιθέα και ήξερες ότι αυτοί οι άσσοι δεν έσπαγαν ποτέ ή μία φορά το χρόνο(ο ολυμπιακός ποτέ εκείνη την εποχή) Ξεκινούσες από αυτά τα ματς και έχτιζες.

Όσον αφορά τα φρουτάκια με αυτά πιάσαν τις γυναίκες. Και όμως όσο περίεργο και να ακούγεται ξέρετε πόσα κοριτσάκια 20-35 είναι κολλημένα με φρουτάκια;

Το νου σας όσοι έχετε παιδιά σε τρυφερή ηλικία. Πλέον βλέπετε τα φρουτάκια-καζίνο διαφημίζονται ανεπαίσχυντα περάσαν οι εποχές που παιζόταν στα υπόγεια.

Έτσι ακριβώς.
Το κακό είναι ότι πέρασαν στη συνείδηση των παιδιών ότι τα φρούτα είναι κάτι μοντέρνο και must.
Σα να πας Μύκονο, ή στο Χ μπαρ. Και βγαίνουν και κάνουν κάτι βίντεο και γράφουν "πατάω δίευρο στο Δία" ή "παίρνω το μισθό και πάω να πάρω τα χαμένα" κλπ.

• Like
Έτσι ακριβώς.
Το κακό είναι ότι πέρασαν στη συνείδηση των παιδιών ότι τα φρούτα είναι κάτι μοντέρνο και must.
Σα να πας Μύκονο, ή στο Χ μπαρ. Και βγαίνουν και κάνουν κάτι βίντεο και γράφουν "πατάω δίευρο στο Δία" ή "παίρνω το μισθό και πάω να πάρω τα χαμένα" κλπ.

Είναι περίεργο με τα φρουτάκια.
Αποδεικνύει μιά άλλη θεωρία μου:
Όταν μας λένε όλοι το ίδιο παραμύθι το τρώμε, θέλουμε δεν θέλουμε.

Σ' αυτόν τον κόσμο είμαστε χωρισμένοι στα δύο βασικά.
Στους συριζοπασόκιους και στους νδόκιους.
Μας λένε λοιπόν οι συριζοπασόκιοι "θα καταργήσουμε το μνημόνιο με ένα νόμο και ένα άρθρο".
Αντιτείνουν όμως οι νδόκιοι "όχι βρε, δεν καταργείται με ένα νόμο και ένα άρθρο - τώρα βράστε τα - μαζί τα φάγαμε".
Σαν συριζοπασόκιοι απορρίπτουμε την εκδοχή των νδόκιων αλλά κάπου ακούμε τα λόγια τους. Μία συνειδητή-ασυνείδητη επεξεργασία γίνεται μέσα μας και κάπου καταλήγουμε - μπορεί και να αλλάξουμε γνώμη και από το στρατόπεδο του Alexis να μεταφερθούμε στο στρατόπεδο του Kyriakos.

Τι θα συνέβαινε όμως αν και οι δύο μας έλεγαν το ίδιο, όπως στην προκειμένη περίπτωση με τα φρουτάκια μας λένε "παίξτε φρουτάκια - για την ενίσχυση του αθλητιζμού και του πολιτιζμού" ;
Τώρα το τρώμε αμασητί.

Η επιστημονική κοινότητα ; Σίγουρα αυτή είναι πιο κοντά στην αλήθεια.
Αλλά δεν λένε τίποτα στο λαό. Τα gamblers anonymous και λοιπά είναι παραμύθι φούρναρης. Διότι όταν δεν σου λένε περί τίνος πρόκειται αλλά σου λένε "τώρα που τα έχασες βάλε μία πυραμίδα στο κεφάλι σου και κάτσε σε μία γωνία να κάνεις meditation" δεν εξυπηρετεί σε τίποτα.
Είναι όμως part and parcel του ΟΠΑΠ όλοι αυτοί και άλλωστε από εκεί πληρώνονται.

Ούτε εγώ ο ίδιος έχω γεννηθεί μάγος του στοιχήματος.
Όταν ήμουνα μικρός είχα ακούσει βέβαια για τα καζίνο αλλά τότε απαγορευόταν η είσοδος γενικά. Αυτά που υπήρχαν μόνο για ξένους ήταν, ούτε με φορολογική δήλωση όπως έγινε αργότερα.
Βρέθηκα κοντά σε καζίνο μόνο μία φορά στην Κέρκυρα που είχαμε πάει εκδρομή με το σχολείο. Κοντά στην Παλαιοκαστρίτσα είναι και νομίζω ένας-δυό από τους καθηγητές κατάφεραν να μπουν μέσα. Εμένα ο μπαμπάς μου που ήταν κι αυτός καθηγητής του σχολείου με πήγε στην παραλία και μαζέψαμε καβούρια. Μετά σήκωσε μπονάτσα και πιάσαμε και έναν αστακό στο νερό.

Αργότερα στην Αγγλία σαν freshman γνωρίστηκα με έναν που πήγαινε δεύτερο έτος στο Μαθηματικό.
Τα καζίνο εκεί είχαν γίνει ελεύθερα πλέον.
Τον ρωτάω ¨υπάρχει τρόπος να κερδίζεις ;"
Αυτός ήταν καλός στη θεωρία πιθανοτήτων. Μεταξύ computing-pure mathematics και mathematical Physics είχε διαλέξει mathematical Physics.
Μου λέει λοιπόν "μην γίνεσαι φλούφλης" και μου εξήγησε.
Ο ίδιος έπαιζε πόκερ -με το οποίο εγώ δεν ασχολήθηκα ποτέ- και πήγαμε μαζί καζίνο, για το πόκερ. Μετά ξαναπήγα μόνος μου, αλλά ο σκοπός μου ήταν να κάνω ψηστήρι στις τσιγαρούδες που γυρνάγανε γύρω γύρω. Επειδή όμως αυτές δεν πέφτανε δεν ξαναπήγα, αλλά δεν ξέρω - σε άλλα καζίνο μπορεί.

Σήμερα παρατηρώ πλήρη άγνοια κινδύνου
Σίγουρα έχει σχέση και με την ευκολία με την οποία μπορεί κάποιος να φτιάξει τέτοια παχινίδια. Κι εγώ μπορώ να φτιάξω παιχνίδια κονσόλας με φρουτάκια, αυτό που δεν μπορώ να κάνω είναι να δέχομαι στοίχημα.
Βγήκαν λοιπόν τελικά οι άδειες για μερικούς και από δω παν κι οι άλλοι ...

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Σήμερα παρατηρώ πλήρη άγνοια κινδύνου
Σίγουρα έχει σχέση και με την ευκολία με την οποία μπορεί κάποιος να φτιάξει τέτοια παχινίδια. Κι εγώ μπορώ να φτιάξω παιχνίδια κονσόλας με φρουτάκια, αυτό που δεν μπορώ να κάνω είναι να δέχομαι στοίχημα.
Βγήκαν λοιπόν τελικά οι άδειες για μερικούς και από δω παν κι οι άλλοι ...

Όταν κάποιοι ελάχιστοι εβραίοι άρχισαν να διαμαρτύρονται για τις συνθήκες τις οποίες ζούσαν, ο φαραώ διέταξε περισσότερο μαστίγιο και ακόμα περισσότερη δουλειά.

Στην αρχαία ρωμαική αυτοκρατορία άφηναν να εννοηθεί και με πλαστούς τρόπους κάναν τους σκλάβουν να πιστεύουν ότι μπορούν να ελευθερωθούν. Γλίτωνε ένας στους εκατό και έτσι όλοι ονειρευόντουσαν να γίνουν το 1%.

Αρμπάιτ Μαχτ Φράι- Η εργασία απελευθερώνει ήταν γραμμένο στις πύλες των στρατοπέδων συγκεντρώσεως στην γερμανία.

Στον "υπαρκτό" σοσιαλισμό όποιος είχε πρόβλημα με την "ελευθερία" της επανάστασης των έριχναν στα στρατόπεδα της σιβηρίας για άμεση εξόντωση ή παρέμενε και ήταν ένας ελεύθερος δούλος όπου μετά την προγραμματισμένη "ελεύθερη" απασχόληση έπνιγε την ζωή του στην βότκα.

Τώρα... Στον κομμουνιστοκαπιταλισμό που βιώνει η χώρα μας ως μία αποικία χρέους, όλα επιτρέπονται.

Από το 80 και μετά ρίξαν τα ναρκωτικά και αν ήσουν ασυμβίβαστος, σε τσακώναν έτσι και στο βουλώναν μια για πάντα.

Τώρα στην όλη ματαίωση που ζει ο ελληνικός λαός και στην αποτυχία εκπλήρωσης των δυτικών ονείρων που τόσο ηλίθιοι ήμασταν και τα κατάπιαμε, πάρτα όλα σου λέει.

Ναρκωτικά, τζόγος, πορνεία, παραβατικότητα. όλα σε υπερθετικό βαθμό.

Το ξαναλέω όποιος έχει παιδιά ειδικά από 20 και κάτω τα μάτια σας δεκατέσσερα που λέμε, και μην παραμυθιάζεστε μμε αυτά τα μέτρα ταχατες για τα σόσιαλ μίντια. Μούφα είναι όλα.

Τάχα ελέγχεις την πρόσβαση στα σόσιαλ μίντια και κατα τα άλλα έχεις τις διαφημίσεις με τα φρουτάκια-καζίνο 24 ώρες το 24ωρο να τρέχουν.

• Like
Αντιδράσεις: Larry
Όταν κάποιοι ελάχιστοι εβραίοι άρχισαν να διαμαρτύρονται για τις συνθήκες τις οποίες ζούσαν, ο φαραώ διέταξε περισσότερο μαστίγιο και ακόμα περισσότερη δουλειά.

Στην αρχαία ρωμαική αυτοκρατορία άφηναν να εννοηθεί και με πλαστούς τρόπους κάναν τους σκλάβουν να πιστεύουν ότι μπορούν να ελευθερωθούν. Γλίτωνε ένας στους εκατό και έτσι όλοι ονειρευόντουσαν να γίνουν το 1%.

Αρμπάιτ Μαχτ Φράι- Η εργασία απελευθερώνει ήταν γραμμένο στις πύλες των στρατοπέδων συγκεντρώσεως στην γερμανία.

Στον "υπαρκτό" σοσιαλισμό όποιος είχε πρόβλημα με την "ελευθερία" της επανάστασης των έριχναν στα στρατόπεδα της σιβηρίας για άμεση εξόντωση ή παρέμενε και ήταν ένας ελεύθερος δούλος όπου μετά την προγραμματισμένη "ελεύθερη" απασχόληση έπνιγε την ζωή του στην βότκα.

Τώρα... Στον κομμουνιστοκαπιταλισμό που βιώνει η χώρα μας ως μία αποικία χρέους, όλα επιτρέπονται.

Από το 80 και μετά ρίξαν τα ναρκωτικά και αν ήσουν ασυμβίβαστος, σε τσακώναν έτσι και στο βουλώναν μια για πάντα.

Τώρα στην όλη ματαίωση που ζει ο ελληνικός λαός και στην αποτυχία εκπλήρωσης των δυτικών ονείρων που τόσο ηλίθιοι ήμασταν και τα κατάπιαμε, πάρτα όλα σου λέει.

Ναρκωτικά, τζόγος, πορνεία, παραβατικότητα. όλα σε υπερθετικό βαθμό.

Το ξαναλέω όποιος έχει παιδιά ειδικά από 20 και κάτω τα μάτια σας δεκατέσσερα που λέμε, και μην παραμυθιάζεστε μμε αυτά τα μέτρα ταχατες για τα σόσιαλ μίντια. Μούφα είναι όλα.

Τάχα ελέγχεις την πρόσβαση στα σόσιαλ μίντια και κατα τα άλλα έχεις τις διαφημίσεις με τα φρουτάκια-καζίνο 24 ώρες το 24ωρο να τρέχουν.

Τα φρουτάκια υπάρχουν από την αρχαιότητα. Όποιος έχει δει ασπρόμαυρες ταινίες με τον Χάμφρεϋ Μπόγκαρτ, θα έχει δει και φρουτάκια που εμφανίζονται σε σκηνές του έργου.
Τώρα είμαστε στον 21ο αιώνα αλλά η αλήθεια είναι ότι επικρατεί άγνοια. Έχω δει να ασχολούνται με φρουτάκια πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, γιατρούς, φυσικά δικηγόρους αλλά και μερικούς pure mathematicians (φαίνεται ότι οι μαθηματικοί που έβγάζαν παλιά τα δικά μας πανεπιστήμια ήταν του 5 επιεικώς οι περισσότεροι).
Αυτό που δεν έχω δει είναι φυσικούς ή χημικούς, ανάμεσα στους πολλές εκατοντάδες τζογαδόρους που ξέρω.

Το γκουβερναμέντο να πάρει κάποιες σωστές αποφάσεις σε τέτοια ζητήματα ξεχάστε το. Για να μην χάνει τους φόρους κάνει βέβαια ότι μπορεί, αλλά μέχρι εκεί.

• Like
  • 13:30
    • Ελλάς Βερόνα - Κόμο

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 14:00
    • Σέλτικ - Ρέιντζερς

COSMOTE SPORT 1 HD
  • 14:30
    • Πρόισεν Μούνστερ - Ντάρμσταντ

Novasports Start
  • 15:00